- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
[CS]Blade2 #83739 üzenetére
Milyen dreampc?
-
yvsmad
őstag
válasz
[CS]Blade2 #83724 üzenetére
Egyébként rossz hírem van: 46"-os tévéket már nem gyártanak. 43" és 47" van mostanában.
Esetleg ha valahol még találsz Samu 46H7000-et, azt mindenképpen hozd el. -
yvsmad
őstag
válasz
[CS]Blade2 #83724 üzenetére
Mennyi a keret?
-
Tutu7030
veterán
válasz
[CS]Blade2 #38111 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb sima hosszabbító+rövid pipa kábel?
-
BBéci
legenda
válasz
[CS]Blade2 #37714 üzenetére
Tanulmányozd a hdmi.org honlapot, ott választ kapsz a kérdésedre.
-
Kami11
őstag
válasz
[CS]Blade2 #37714 üzenetére
Ezt ne tőlem kérdezd, majd BBéci jól megmondja!
-
mihaly13
tag
válasz
[CS]Blade2 #37196 üzenetére
Csak arra vigyázz,hogy a távolság a tv és a fal között a EH tévéknek a kijövetelek merőlegesek a falra és ha a távolság túl kevés akkor a kábeleknek nem lesz helyük és majd feszítik a tévé kijöveteleit,azért jól meg kell gondolni a dolgot mielőtt nekifogsz,én tudom mert az én tévém a falon van és nem beszélek hasból.Vannak kábelek amelyek egyik vége 90 fokos és könnyeben illeszkedik a tévébe. Azért vigyáz és nézzél egy olyan típust ahol a távolság a tévé és a fal között nagyobb ne néz egy pár forintra,nekem a második jobbnak tűnt mit az első típus.
-
sandró60
addikt
válasz
[CS]Blade2 #37185 üzenetére
Szerintem mérd meg a tévén a furat távolságot,ha bizonytalan vagy és úgy menjél vásárolni.Amit linkeltél az is jó lessz.
-
sandró60
addikt
válasz
[CS]Blade2 #37166 üzenetére
Amit linkeltél jó
-
Gengi
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #36288 üzenetére
Igen. Nem adnák oda ,mert nekik az nem akció. Én is így voltam vele. Nekem csak a kedvezmény miatt kellett a hitelkártya. Nekem is ott volt a KP a zsebembe ,de úgy nem tudják odaadni.
Nem is igazán ők akcióznak meg ők hirdetnek ,hanem a Samsung adja meg az árakat. Ha ő azt mondja meg, hogy 180K akkor adják annyiért
.
-
Balage21
tag
válasz
[CS]Blade2 #36271 üzenetére
Nincs rejtett buktató.Egész egyszerűen a Cetelem egy olyan megállapodást köt a cégekkel, hogy ha rá tudják beszélni az embert hogy náluk vegyen fel hitelt, akkor az árrés különbözetet visszatéríti nekik. Ez a boltnak jó hiszen látszólag olcsóbban adja a készüléket mint normál készpénzes vásárlás esetén, miközben megmarad a tervezett haszon. A banknak meg egész egyszerűen azért jó, mert a kifizetett kamat, kezelési ktsg, stb bőven több mint amit az esetleges árrés különbség.
Ezeken felül még nyilván vannak egyéb háttér kondíciók amiket hétpecsétes titokként őriznek.Gondolok itt éves bónuszokra, marketing szolgáltatásokra kölcsönösen.Tulajdonképpen profin felépített marketing hadjárat amiről még mindig elhiszi az ember, hogy jól járhat. Sajnos ma Magyarországon az emberek ha meglátnak egy 0%-ot vagy 10-20ezer ft-os áresést akkor gondolkodás nélkül belemennek gyakorlatilag bármilyen konstrukcióba...
-
Gengi
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #36271 üzenetére
Nem az euronics adja a -10%-ot ,hanem a cetelem, alkudozhatsz de nem velük kell. Ez természetesen senkinek nem éri meg. Ebben a formában. Ezért csak olyanok kapnak hitelkártyát akik szerintem rizikósak ,hogy vissza tudják fizetni ,hiszen ha nem fogod vissza adni 45 nap múlva 50%-os THM játszik
.... Az meg már megéri.
-
QuippeR
tag
válasz
[CS]Blade2 #35759 üzenetére
Nem tudom melyik lenne jó falra. Inkább csak azt mondanám, hogy szerintem ebből a szempontból nagyjából ugyanolyan az ES6100 meg az EH6030. (De hangsúlyoznám, hogy a videóra alapozom ezt az állítást, mert nekem egyik típus sincsen.)
-
JoeYi
őstag
válasz
[CS]Blade2 #35762 üzenetére
ahogy én látom semmi. Én is csak a távolság miatt passzolom, csak Miskolc és környékieknek érdekes
-
JoeYi
őstag
válasz
[CS]Blade2 #35740 üzenetére
én nem merem biztosra mondani, de szerintem hónap végére több helyen is lesz ennyiért. Abból gondolom, hogy Ausztriában most is 599 euróért lehet megvenni webshopból, több heylről is
-
PITYU//
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #35740 üzenetére
Szia
Én 1,5 hete vettem es40 6800-t. 3, 20-ról nézem. Erősen gondolkodom, hogy lecserélem 46-ra. Véleményem szerint ha meg van rá a keret és a hely is adott, akkor megéri. Ha én cserélem, már csak buktával tudom, de így is gondolkodom rajta. Szubjektív válemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest