- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Ha van különbség a képminőségben, annak csak elenyésző részben okozója a háttérvilágítás fajtája. Vannak előnyei a LED-nek a CCFL-lel szemben, de inkább a panel és a vezérlő elektronika felelősek a képminőségért. Sajnos a fénycsövesekbe gyakran egyszerűbbet, olcsóbbat szerelnek mindenből.
(#37428) Silent77
Irtóra kíváncsi vagyok arra az átalakítóra, mert fából vaskarikának tűnik.
Szerinted hogyan lesz a digitális jelből analóg? -
maxika2004
őstag
Köszi !
Ezeket néztem, és hát a full hd-t elfelejtettem irni, de ez lényegtelen, (3m- ről fogják nézni)
meg a csatlakozók többsége sem szempont , max 2 hdmi kell meg egy fülihali !Azon kivül ? led vagy LCD ?....
Feljebb Irta Béci mester :"A LED háttérvilágítású tévék is LCD-k, bármit sulykolnak a marketingesek.
Pár tucat watt miatt nem mondanék le a jobb képminőségről, de természetesen azt veszel, amit akarsz."és hiszek neki ha ez ide is vonatkozott....
-
VaDy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest