- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
XZoli #135061 üzenetére
Ha csak a TV-d használod az mit jelent? Mert lehet hogy csak akkor tudsz 1080p60Hz-et beállítani, ha kihúzod a monitort. De az is lehet, hogy a mai TV-k már nem jelzik ki az alacsonyabb felbontásokat, csak a 2160p-t, nehogy véletlen valaki alacsonyabb felbontású képet küldjön ki a TV-re és gondolkozzon, hogy miért homályos a kép.
-
Celtis
veterán
válasz
XZoli #135055 üzenetére
Csak a rend kedvéért, a TV a bemeneten érkező jel felbontását és képfrissítési frekvenciáját írja ki. A képernyő fizikai felbontása adott, mindent fel fog skálázni 4K-ra, különben csak egy fekete dobozban jelenne meg a kép. Tehát a megjelenített felbontás az mindig 4K lesz.
Ahogy PuMba is írta a PC-n kell elérni, hogy fullHD 60p-t küldjön a TV-nek.
-
töky76
tag
Zsír, köszönöm
Lg tv-hez vagyok szokva, ott egyből észrevettem.Kis infó a vásárlás előtt állóknak: Ma jött meg a pcdream-től ue46f6400, teljesen korrektek voltak, ajánlom őket.
A tv-ről: egy lg lm660s van még itthon, számomra annak a színei jóval szebbek (ips led-es) viszont kontrasztban a samsung szebb. Az aktív 3d-től az elején konkrétan hányingerem volt, de kb 10 perc után megszoktam, elmúlt a hányinger.Aktív 3d szerintem szebb mint a passzív de csak minimálisan, az aktív szemüveg súlya elhanyagolható. Az lg jobban felhősödik, a samsung csak minimálisan. Összességében meg vagyok elégedve.
-
engusz
veterán
A Wayteq elég jó árban van, szinte bárhol megvásárolhat. Viszont - szerintem - lassúcska* kártya és/vagy a tévéhez elérhető legfrissebb szoftverében még nincs optimalizáció
*Lassú csatornaváltás, illetve néha előbb jön fel a kódolt csatorna ablak, mint ahogy megjelenne maga az adás
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest