- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
nagysandor79 #114231 üzenetére
konkrétan márka nincs, mint pl. egy számítógépre köthető 5.1 hangfalszett .
pl https://edigital.hu/hangfal/genius-sw-hf-51-4500-hangfal-wood-p239992
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. vajon a es6100 tv bírja az 5.1 hangfalat? simán csak rákötve nem házimozival.
-
nagysandor79
aktív tag
hello
youtube és videa lejátszásra keresek megoldást a Samsung UE40ES6100 tvre. -
nagysandor79
aktív tag
ez a dvi audio in csatlakozás mit jelent a samu tv-n?
ugyanis a hiába össze van kötve a pc a tv -vel hdmi kábellel még sem megy át a hang.
mi lehet a gond? -
nagysandor79
aktív tag
mitől lehet az, hogy a hangerő a tvn magától le fel "mászkál.es6100 tv.
-
nagysandor79
aktív tag
két hete beállítottam a tv-n az ütemezést, hogy bekapcsoljon egyszer reggel vasárnap.de azóta folyamatosan minden vasárnap reggel bekapcsol, és nem találom hogyan tudnám kikapcsolni. valaki segítene ? es6100 a tv . de gondolom egy forma a menü
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. adott egy es6100 tv- 99.9 %ba csak a műholdas funkciót használtam, a tv antenna is rá van kötve , valamelyik nap, nézni akartam a tv-t . erre azt jelzi hogy nincs jel vagy gyenge. antenna pedig bedugva, másik tv.n simán megy az adás. mi lehet a probléma? decemberbe jár le a garancia a tv-ről.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
olyan gondom akadt, hogy van egy es6100 tv, számítógép, és kaon beltéri (de ez szerintem nem fontos) . mikor bekapcsolom a gépet és netezek, majd bekapcsolom a tv-t . akkor a gépről elmegy a net kapcsolat. mi lehet a gond? -
nagysandor79
aktív tag
nektek is mindennapos mostanság a smart hub frissítés ? igaz sajnos még a social tv, és facebook-ra sem találtak megoldást ( vagyis nálam nem működik)
-
nagysandor79
aktív tag
mi ez a folyamatos smart hub frissítés ??én nem veszek észre változást.
-
nagysandor79
aktív tag
néha gondol egyet a tv és kikapcsol magától. nincs semmi kikapcsolás időzítő beállítva mi lehet a gond? es6100
jött ki rá egy új szoftver frissítés. honnan lehet meg tudni hogy mit tartalmazz . -
nagysandor79
aktív tag
vajon mikor áll helyre a social tv és a facebook a es szériákon?a samu azt írta hogy dolgoznak rajta.
létezik olyan facebook app samsung tv-hez amivel az üzeneteimet is eltudom olvasni? -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. ma be akartam lépni a social tv (face "menübe") de nem enged be. azt írja nem tud csatlakozni. es6100 tv- mi lehet a hiba.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
olyan kérdésem lenne mitől lehet az, hogy a tv-re kötött antenna minden egyes csatorna keresésnél más más eredményt mutat a talált csatornák és rádiók számában. Pl: a minap megtalálta a Kölcsey tv (nyíregyházán üzemeltetik, mi attól kb 30km-re lakunk. ) elmentettem, néztem is , majd kb fél óra múlva gyenge jel nincs jel felirat jelent meg, és újra telepítésre sem találja megint, de a szlovák csatornák azok simán bejönnek. -
nagysandor79
aktív tag
nem egészem két év után.odáig értem, hogy antennát kötöttem a led -tv re. és már kitudom próbálni a Hbb tv szolgáltatást, csatorna listát szerkesztettem. és működik a PIP funkció is. valami egyéb plusz-t elő tudok csalogatni az es6100-ből még??
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. szerintetek egy ilyen mikro hifit Samsung MM-C430D összelehet kötni es6100 tv-vel? (és ha igen milyen kábellel ?
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne . nyertem egy ilyen tablet pc-t http://www.bluechip.hu/termek/myaudio-708qa-7--wi-fi-8gb és ezt összetudom-e majd kötni a es6100 tv-mel valamilyen módon? -
nagysandor79
aktív tag
samsung tv-hez milyen külső hdd ajánlott , amit tudok a számgépen is használni illetve a tv-n tudok 3D-s filmeket nézni, vagy egyéb bármi mást? es6100 a tv.
-
nagysandor79
aktív tag
melyik hdmi re dugjam a kábelt ha számgépet akarok rákötni? gondolom a dvi?
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok
adott egy számítógép és egy es6100 tv most értem odáig hogy vettem bele egy hdmi-s videokártyát. felismeri szépen mikor rádugom, de azt hogy lehet megoldani, hogy ne kelljen a tv-ből kihúzni a hdmit hogy ha a számgépet akarom használni. vagy beállítási problémák vannak? -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az androidos tablet (Overmax Quattor10+) vagy bármely más tablet pc-t összelehet párosítani es6100 tv-vel?
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
nightshadow #57974 üzenetére
oké . értem, de ha bedugom a koaxot a tvbe. Akkor csak a digi feje lesz rákötve a tvre, és úgy tuti hogy nem tudok semmi féle csatornát fogni, kell a beltéri is hozzá, plusz a kártya. Vagy a beltériből hozzam át koaxon a tv tunerbe ?
-
nagysandor79
aktív tag
ha a digi beltérin van digital audio "nyilás" és veszek ilyen kábelt összetudom-e kötni a es6100 tv-vel és jobb lesz-e a hangminőség. jelenleg scartal van összekötve.(de valahogy a hang nem a legjobb) hdmi-s beltérit nem szeretnék mert sok rosszat olvastam róla. (de ha van valakinek digi hdmi-s beltérije szívesen fogadok róla véleményeket.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
es6100 tvn. 2.1 hangfalat a jack-be kell bedugni? -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok
két kérdésem lenne
1. a 2.1 hangfalt ami jack dugós azt hogyan tudom rákötni a tv re es6100 ?
2. ha pl rákötök egy ps2-t ott kell valamit állítgatni vagy ilyesmi? -
nagysandor79
aktív tag
válasz
donjohnson #54886 üzenetére
azt még nem próbáltam, de teszek egy próbát egy másik memokarival.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. egy pár napja előjött egy olyan hiba usb-ről filmnézés közben. hogy lefagy, összeakad, elcsúszik a kép és a szöveg. vagy másik filmből való részlet jelenik meg. mi lehet a hiba? ja és nem tudok bele tekerni a filmbe. es6100 a szám gépen tökéletesen vissza adja ott nincs gond.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok . egy kérdés . akkor most működik ez a hbbtv szolgáltatás Mo-n vagy nem. es6100 tv . elég hozzá egy beltéri antenna , és ha igen akkor milyen? vagy érdemes-e rá áldozni bármennyi pénzt is?
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. hol tudom megnézni azt hogy mit tartalmaz az új szoftverfrissítés vagy mit vettek ki belőle (es 6100 ) mert most néztem hogy a 001040 az új szoftver száma.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem csak a digi beltéri van rákötve a tv-re antenna nincs, ha majd letöltöm ezt a hbbtv appot akkor nekem is működni fog vagy nem is foglalkozzak vele? es6100 tv. a választ előre is köszönöm.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. honnan lehet azt meg tudni hogy mit frissített a smart hub ( mikor nekem nem tűnik fel semmi változás)
a music channel apps nálam nem működik ( es6100 tv) betölt de a zene nem megy -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. egy kis segítség kellene digi beltéri es6100 tv és van valami alapzaj zúgás tv-nézés közben scart kábellel van összekötve . milyen módon lehetne ezt megszüntetni.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. kezd bosszantó lenni, hogy a böngésző netes rádió hallgatása közben lefagy , megáll, youtube nézése közben is ugyanez a helyzet. de van olyan is hogy összeomlik. mi lehet a hiba . es6100 a tv.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
donjohnson #50121 üzenetére
nekem is feljebb került. nekem nem gyorsabb sőt filmnézés közben lefagy, újraindul az egész. böngészést még azóta nem próbáltam mióta változtattak rajta.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. mi miatt akadozik még mindig a youtube app a samsung tvken. pár mp kép lefagy , majd a hang fagy meg.
-
nagysandor79
aktív tag
na még egyszer neki futok. sziasztok. rég jártam erre. olyan kérdésem lenne. van egy samu es6100 tvm. ehhez létezik-e olyan facebook alkalmazás amivel üzenetet is tudok küldeni?( nem akarok belépni a böngésző részébe)
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. rég jártam erre. olyan kérdésem lenne. hogy létezik-e olyan facebook alkalmazás amivel üzenetet is tudok küldeni?
-
nagysandor79
aktív tag
agyam el dobom. ue40es6100 tv.m már egyszer előjött ez a probléma.utána azt hittem minden okés, nem nyúltam a routerhez. egyszer csatlakozik, egyszer pedig nem a tv és a router, se kábel se wifin nem akar menni a net. Vasárnap működött, azóta megint nem csatlakozik. Egy hülye kérdés: lehet olyan hogy a szomszéd routere bezavarja??
-
nagysandor79
aktív tag
a nokia c6 telefont összelehet-e kötni a es6100 tv.vel? (all share, vagy más programmal. és ezután mit tudok majd csinálni a teló és a tv között?
-
nagysandor79
aktív tag
egy kérdésem lenne. http://blog.onlytopdeals.co.uk/files/2011/03/HDMI-to-SCART.jpg a képen látható kábellel össze tudom-e kötni a digi beltérit a 40es6100 tv-mel? és mennyivel jobb lesz a képminőség? és tudok-e majd felvenni adást??
-
nagysandor79
aktív tag
milyen fali konzolt javasoltok ue40es6100 tv.hez ?? valamilyen mértékben dönthető legyen.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. egy olyan kérdésem lenne , hogy a fuso tv.hez hasonló nem samu appokat hol találok?
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
nagysandor79 #41777 üzenetére
sajna nem értem hogy mit és hová kell beírni. nem lehetne szájba rágósan elmondani?
-
nagysandor79
aktív tag
a fuso tv.t es6100re rá lehet rakni?
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. szokványos az a dolog hogy a es6100 tv össze van kötve a digi beltérivel scart-on keresztül, és ha lenémítom a beltéri hangját akkor a tvn zúg a hang.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. hogyan lehet a ue40es6100 tvn a PIPet bekapcsolni??
-
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok.
a samsung ue40es6100 készülékem nem akar se vezetékkel se vezeték nélkül kapcsolódni a netre.pedig látja a routert, a számítógépen és a telefonon megy a net. mi lehet a hiba? -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. az ue40es6100 tvm néha összeomlik a böngésző. mit lehet tenni ellene?
másik hogyan tudom monitorként használni a tv-t? jelzem nincs hdmi kimenet a gépen. -
nagysandor79
aktív tag
a számgépen nincs hdmi . hogyan tudom a tv-t a számgéppel összekötni?? ue40es6100
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok a ue40es6100 csak gyári kamera jó a skype hoz? kamera nélkül nem lehet csak hanggal beszélni?
-
nagysandor79
aktív tag
na szóval jöjjön egy kis beszámoló. az alap böngésző a facebook ra belépés után nem tudom megnyitni az üziket olyan fura az egész betöltött oldal,szóval gáz. (ezzel mi lehet a gond) a youtube-ot eddig simán kezeli hiba nincs (a net sebességétől függően),próbáltam a két általam legtöbbet rádiót is tudom hallgatni a tvn- a logiteck mk 220 t simán felismerte, netre wifin és vezetékkel könnyen csatlakozott, a kép tűrhető a hd adásnál érezhetően szebb a kép. esetleg valami köztes képbeállítási támpontot tudtok adni? és tényleg jobb ötlet volt meg venni a nagyobbat.
-
nagysandor79
aktív tag
megérkezett a tv. az alap beállításon túl vagyok. most a frissítette magát. majd írok bővebb véleményt.
-
nagysandor79
aktív tag
holnap érkezik az álom boltból a ue40es6100 tv-m mire figyeljek a garancia papírnál?vagy egyéb fontos információ van?
-
nagysandor79
aktív tag
ma voltam debibe. sajna nincs az auchanba ue40es6100 tegnap elvitték az utolsót és már nem is lesz. így felhívtam és megkérdeztem az álomboltot hogy van-e és kihozzák-e még kari előtt az ígérték hogy igen. meg is rendeltem. remélem tartják a szavukat.
-
nagysandor79
aktív tag
wáá. az auchan Debreceni áruházat miért nem lehet felhívni? 0652510500 hívom és mondja hogy hívjam a központot .
-
nagysandor79
aktív tag
akkor azt tanácsoljátok hogy ha van lehetőség rá. inkább most vegyem meg a kiszemelt tv-t?
-
nagysandor79
aktív tag
már múltkor kérdeztem,de nem volt rá válasz szerintetek ünnep után várható e nagyobb ár esés a tv árakból (ue40es6100) ??
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. olyat kérdeznék hogy ünnep után mennyi várható hogy lejjebb mennek a tv árak a ti meglátásotok szerint?? pl az ue40es6100 ára?
-
nagysandor79
aktív tag
most akkor a ue40es6100 100hz vagy 200hz?és itthon is tudok rá olyan szép képet varázsolni mint amilyennek a boltban látom??
-
nagysandor79
aktív tag
mi a véleményetek erről a tv-ről http://www.elektrooutlet.eu/samsung-ue32es6715u-3d-smartwifi-led-televizio-p4161.html
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok erről a tv-ről mi a véleményetek? a böngészője mindent visz? http://www.interhifi.hu/SAMSUNG%20UE-40ES5500.html .(ez a tv árban pont benne lenne a keretben amit még adnék egy tv-ért) voltam ma az MM.be. ue40es6100 néztem nagyon szép a képe csak az ára magas 189.000ft ue32es6100 169.000. 2d-3d konvertálása szar. 3d- adás jól jött ki rajta.(az eladó nem nagyon akart velem foglalkozni látta hogy nem vagyok komoly vevő)
-
nagysandor79
aktív tag
na most már nem tudok dönteni hogy milyen tévét vegyek. ár. max 140.000 de ez már a legfelső határ-
ami fontos teljes net böngésző .és lehessen rá kötni vezeték nélküli egér és bill. nekem Logitech k220 van.milyet tv-t javasoltok.én leragadtam a 32es6100-nél. falra szerelve lenne kb 3-4 méterről nézném.(netezésre és tv,film nézésre lenne használva. (karácsonyra szeretném megvenni)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest