Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Erről kérhetnék egy gyors véleményt: Samsung UE37D6570 LED
-
utánvétel
aktív tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Én passzív 3D-set nem vennék. Láttam élőben passzívat, és minev az enyém aktív, mondhatom sokkal térhatásúbb.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
soldierboy
üzenetére
VLC nem lesz jó tudtommal. De ezek tudják: PowerDVD 11+, Stereoscopic Player
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
soldierboy
üzenetére
Ha megnyomod a távirányítón a 3D gombot nem történik semmi? Ha nem, akkor a laptopon a lejátszóban kell beállítani.
-
soldierboy
tag
Sziasztok!
3D képes Samung Smart LED tévém szemüvegeit hogyan tudom összeszinkronizálni a HDMI kábelen, laptopról érkező képpel? Mert bárhogy is nézem, csak kettő egymás melletti képet látok.
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
D5000-es tv-nél (1008-as firmware) az miért lehet, hogy a műsorújságban a csatorna mellett nem hozza be a műsorokat (nincs információ), viszont ha az adott csatornán nyomok egy Info-t akkor behoz mindent felül. Kábelezés most lett kicserélve, jelerősség is megfelelő.
Viszont a C650-esen meg gond nélkül bejön minden az EPG-ben. -
kapampa
csendes tag
Sziasztok!
LED tv vásárlás előtt állok és lenne egy két kérdésem. Nem annyira vagyok otthon a témában, igazából most kezdtem utánanézni a dolgoknak.
Először is nem tudom melyik tv-t válasszam.
Samsung 40D6500 vagy 46D6100.... Ami lényeg film, tévézés esetleg 3d filmek.
Valójában mekkora különbség van a 2 tv között. A 200 Hz cmr és a 400 Hz cmr között észrevehető a különbség? Megéri inkább a D6100 46 colosat venni mint a 40 colos D6500-asat.
Előreláthatólag nyáron szeretnék tv-t venni,de addig tájékozódni szeretnék...A másik kérdésem az, hogy jelenleg UPC digitális tv-t nézek media box és scart csatlakozó. Ezzel a felállással a képminőség jó lesz? Vagy valami más megoldással jobb képet lehetne elérni? Esetleg HD mediabox és akkor a HD adókon kívül a többinek is javul a minősége?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Dolgoznak a Samsung supporton.

Internet@ nem ellérhető dologra:
Csatlakoztassa le a LAN kábelt vagy Wifi adaptert, majd indítsa el az internet TV szolgáltatást, várja meg amíg a készülék hibaüzenetet dob fel, majd ezután csatlakoztassa újra a LAN kábelt vagy Wifi adaptert és indítsa újra az internet TV alkalmazást.
Most megint megkérdeztem a youtube dolgot....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AttyVin
aktív tag
Egy kérdés az all-share lejátszással kapcsolatban.
Mi Serviio-t használunk és a profiles.xml file csekély módosításával minden nálunk előforduló kiterjesztést (avi, mp4, mpg, wmv, flv, stb.) lejátszik a TV (D5500).
De "beletekerni" csak az avi-nál és az mp4-nél lehetséges. Így az "unalmas részek", esetleges reklámok nem átugorhatók.
Lehet-e ezen változtatni vagy a technika és a szoftver csak erre képes?
-
salapp
addikt
válasz
attamero81
üzenetére
Az interaktív tévé a totális rendszerek és a marketingesek nagy álma. A nagy testvér beköltözik minden otthonba. Dőlnek majd az adatok a szuperszámítógépekre.
Még jó, hogy létezik a fekete szigetelőszalag. Az legalább egy részét segít megőrizni a magánéletnek. De a többi...Tudják majd, ki mikor mit mennyi ideig nézett, milyen nézeteket vall a hülye direkt szavazgatásai alapján, mikor kell egy szellemi diktatúrában gőzt kiereszteni és hol, stb. stb. -
attamero81
senior tag
Tegnap néztem a Féktelenült és abban volt egy rövid mondat:
Az interaktív tv-é a jövő!!!
Tudat alatt akartak jelezni? -
wwenigma
Jómunkásember
Nohh, irtam samsung supportnak az internet@ és a youtube dologgal kapcsolatban, kivancsi vagyok most mivel hajtanak el. Utana meg go to global support.

-
Flashget
félisten
válasz
utánvétel
üzenetére
ilyen volt a "káva"
hogy szemléltessem .) -
utánvétel
aktív tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Nekem D7000 van. Első villámgyors áttekintésre nagyjából ugyan azt tudja (bár még a sajátomon sem használok és ismerek minden funkciót).
Az újabb modell mindenképp előny, ami viszont nekem szembetűnő, és észrevettem a D6500 nél is a D7000 -hez képest, hogy a kerete, szélső kávája picit vastagabb. Van egy olyan 5-10 mm fekete rész a szélén vagyis annyival kisebb a látható kép, és annyival vastagabbnak tűnik a szélső keret része.
Lásd itt
Mindenképpen javasolt előtte élőben megtekinteni, összehasonlítani.Nálam az esztétika is nagyon fontos ennyi pénzért, (gondolom Nálad is), hiszen ez a cucc részben szobadísz is, és a nagy dolgok mindig az apróságokon múlnak.
-
Dealer20
tag
Valakinek nincs működő web browser widgetje d 6100 ra?
Nem töltötétek le? mert a link nem él
a samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/melyviz.html oldalán a link már nem él.
Ez egy módosított wikipédia app, hogy kimenjen a nyílt internetre is.
Elég lenne a zip fájl is.
Előre is köszönöm -
Flashget
félisten
válasz
kemalboy01
üzenetére
a D7000-t már ismerjük a ES6500-ról pedig várjuk a teszteket. Csak annyit tudni ami a leírásokban szerepel az meg nem sok minden.
-
kemalboy01
tag
Sziasztok!
szándékoznék vásárolni egy Ue 40ES6500-at ha leilyebb mennek az árak.Ez a készülék mivel jobb,mint egy d7000? (kb ugynolyan árban vannak)
-
BBéci
legenda
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Petreszku
üzenetére
Az 1 cm-től (sőt a 0-tól ) a végtelenig működik, természetese minél messzebb vagy a készüléktől a 3D hatás annál kevésbé jelentkezik.
Hasonló ez , mintha leszúrok 2 db karót a nézőtől 2 méterre és 2 méter 20 cm-re.
Ha ugyan ezt a két karót 100 méterről nézed a 3D hatás igen lecsökken, nehezen megkülönböztethető melyik is van közelebb. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Szeretnék venni a tv-hez 3d-s szemüveget. A Samsung oldalán körül néztem meg is vannak a kiszemelt áldozatok. Nem is ez a baj majd az egyiket megveszem. Ami viszont elriaszt az, hogy az oldal szerint a tv és a szemüveg között távolság 50cm, ami szerintem nagyon közel van. Ez a távolság valós vagy sem? Akinek van tapasztalata legyen szíves segítsen. Köszönöm a válaszokat.
-
air
nagyúr
Na ne viccelj már! Ha ennyit kérsz érte, akkor nem is akarod eladni.

Boltban zsír új 270eFt. A használt készülék ennek maximum a 70%-át éri, vagyis jó indulattal 190-et.
Persze kérni lehet, de ennyiért nem fogsz rá találni még egy balekot sem.Szerk.: ráadásul még törölték is a hirdetést.

-
A TV-m ( LT22A350 ) miért felejti el az időt rendszeresen? Beállítom, aztán pár óra múlva eltűnik, lenullázódik. Üzleti mód nincs bekapcsolva, és áramtalanítva sincs a TV.
-
nicu71
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
köszönöm,akkor a hiba nem nálam van
Szerintem majd várjunk,meglesz az az app.Ha meg nem,hát nem 
-
-
humax
senior tag
szakmai topicban tilos a hirdetés
[ Módosította: bwoay ]
-
sunci_02
aktív tag
Akit érdekel a madaras Tecso-ban 209.000 a 40D6500, és persze félig kamu 0%-os hitellel. Egyszeri 10% befizetése mellett. Gondoltam leírom hátha valakit érdekel.
-
Flashget
félisten
-
bery830305
csendes tag
Sziasztok!
Lenne problemam az uj TVnkel es kene segitseg...(Sam D6530) Amikor HDMIn rakotom a laptopot es 16:9 formatumot hasznalok nagyobb a kep es levagja az aljat es a tetejet. Mar probaltam 1080i es 1080p is a gep beallitasai kozott, pasztazassal tudom javitani de nem tokeletes, mert oldalt fekete csikok lesznek. Kiprobaltam masik HDMIben, masik kabellel.
Ha jol emlekszem egyszer rakotottem ezt a gepet mar a testveremek regebbi Samu TVjukre es ott ugyanezt produkalta. Mi lehet a problema? Szerintem nem a geppel van gond, az elozo Philips TVvel nem volt gondom.
A masik nagyobb problemam,h ha automata kitoltesre megyek akkor jo lenne a kep de 10-15 perc mulva vmiert visszaall 16:9re es kiemelt modra, hiaba hasznaltam mondjuk film modot. Sajnos ujrainditasnal is ezt produkalja, es sima TV adasnal (HDMIn keresztul) visszaall a kiemelt modra, de ott a keparany tokeletes 16:9nel. Vmi otlet esetleg? Hogyan lehet gyari beallitasokra visszaallitani egy TVt? -
-
vlevi
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
"Hát a Kelly hősei alap szinkronosan. :-) :-D"
Amíg újra nem szinkronizálják. Remélem sosem történik meg...
Mert sajnos arra is van példa (és inkább csak ilyen példa van), hogy az újraszinkronizálás után teljesen élvezhetetlen lesz. Mi lenne pl, ha a Ford Fairlane-nek az új szinkronnal "amacskarúgjameg" lenne a szavajárása a korábbi "eszemf...mmegáll" helyett
Vagy Nagyferó helyett odaadnák valaki másnak.Másik nagy negatív példa az MGM csatorna. Van kábé 3 férfi és 2 női szinkronhang, azzal megy az összes film, ráadásul kábé narrátor minőségben. De ez már végképp nem a tévé hibája, pana plazmával sem lenne jobb, mint a 4-es sorozatú samun

-
utánvétel
aktív tag
válasz
jockos
üzenetére
Látni a legfelső 3 kategória már kétmagos procival szerelt, bár gondolom a leggagyibbal, mert különben odaírták volna a típusát.
A 2011-es modellek celeronos? procivalt szerelt internetböngészője maga a katasztrófa.
Miért baj a 3D? Én sem amiatt vettem a D7000-esemet, de most már nagyon örülök, hogy van benne, semmi pénzért nem válnék meg tőle. -
jockos
csendes tag
Tegnap volt sajtótájékoztató a Samsung idei, E sorozatú tévé felhozataláról. Volt cikk róla itt a ph-n is, de a technet-en fent vannak a tavalyról már ismerős összehasonlító táblázatok:

Jól látom, hogy most sem lesz valódi 100 Hz-es (okos)tévé 3D nélkül?
-
nicu71
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
tényleg így van,eddig mindegyik smart tv alkalmazás ott volt a C650-emen is,sok hulladék közt egykét értelmes is,nem értem hogy ez a viszonylag egyszerű /MTVA/ alkalmazás meg miért nem?
Úgyhogy megkérlek,majd nézd meg,neked lejön-e 
-
Flashget
félisten
van 1-2 film aminél a szinkron zseniális és nem tudnám feliratosban élvezni pl. Kelly hősei vagy a Függetlenség napja, MIB vagy tegnap este volt valamelyik csatornán a Trópusi vihar stb, de a sorozatokat én is mindig eredeti nyelven nézem, mert kivárni sincs időm mire adja valamelyik tévé itthon

-
Flashget
félisten
válasz
attamero81
üzenetére
Thx.
-
válasz
Imifej
üzenetére
Én csak nagyon ritkán kötöm rá a netre a C650-em,nincs is saját kábele.Ami volt már befogtam máshova. De holnap rákötöm és megnézem hogy nálam bejön e. Kíváncsi vagyok. Bár amiket olvastam róla az sem nagy baj ha nem. Legutoljára amikor néztem nagyon elcsodálkoztam rajta hogy mennyi "kacat" van fönn,ahhoz képest hogy 2010-ben alig volt valami.

-
-
nicu71
addikt
ez a sokat emlegetett MTVA alkalmazás vajon elérhető egy 2010 -es C650 re,amin van internet elérés?Mindennap nézem de még semmi,lehet nem is kapom meg?

-
Én elég jól beszélek angolul,de a mai napig jobban szeretem nézni a filmeket szinkronizálva. Legalább is a legtöbbet. Nem mondom,tényleg vannak filmek amik jobbak az eredeti nyelven. Viszont egy valag ellenpélda is van. Rengeteg vígjátékot a magyar szinkron tett ütőssé,és pont az eredeti nyelven volt nagy csalódás.
-
BBéci
legenda
válasz
utánvétel
üzenetére
Az iskolában engem is próbáltak oroszra tanítani, kevés sikerrel, viszont már 8 évesen német nyelvtanfolyamra jártam, angolul érettségi után, autodidakta módon tanultam. Minden egyes film megnézése fejleszti picit a tudásomat, sokszor visszatekerem, hogy jobban megértsem, mert a feliratok sokszor merőben mást adnak a szereplők szájába, mint mit valójában mondtak. Ebből a szempontból a szinkron még vacakabb. Egy angol szleng helyett valami ahhoz hasonló magyart keresnek, ami legtöbbször fals.
-
air
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Csak kár, hogy maga a widget, (a kezelőfelület) egy használhatatlan fos. Ohne keresés, a cuccok ömlesztve. Igénytelen, szánalmas. Ezt nem kellene reklámozni!
-
vlevi
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Engem sem zavar. Egyedül akkor gond, ha néha szeretnél váltani mondjuk angol-magyar feliratok között. Ez számítógép nélkül nem megy, mert át kell nevezni az srt állományokat.
"Én elvből csak magyar szinkronosat nézek."
Nem mindíg jobb a szinkron, mint az eredeti.
Hát, egyszer láttam a Waczak szállót szinkronnal. Ki is kapcsoltam a tévét.Az a rész, amit béci említett, hogy a hangminőség gyengébb, engem speciel nem zavar, mert nincs házimozim.
-
BBéci
legenda
válasz
leslieke
üzenetére
Ráadásul a szinkron hangminősége szinte kivétel nélkül, messze elmarad az eredetitől, nálam ez a döntő szempont. Nem elhanyagolható, hogy egy emberhez, színészhez elválaszthatatlanul hozzátartozik a hangja, az orgánuma, azzal is játszik, érzelmeket közvetít, ami semmilyen szinkronnal nem pótolható.
Utánvétel!
Az viszont szégyen, ha nem beszél idegen nyelvet. Ezt általánosságban értsd, ne vedd magadra! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
utánvétel
üzenetére
Sorozatokkal nem várnék a szinkronig, főleg, mert nem mindent adnak le a "csodás" hazai kertv-k. Aztán van, ami jobb eredetiben, mint szinkronnal. No meg ott van az a szitu, amikor más nyelven beszélnek (pl. Avatar) és kell a felirat.

(#25610) BBéci Ezt már fel se hoztam érvként, pedig jogos.

-
sonye
senior tag
válasz
attamero81
üzenetére
Ahha! Akkor már értem. hát mindenesetre úgy néz ki, megérte elcserélni a wdtv-m egy BD lejátszóra. mondjuk azt nem éreztem, hogy az avi annyival jobb lett volna, de még friss a kicsike, így majd még finomhangolni kell.
-
attamero81
senior tag
A bluray és média lejátszós tv közt annyi a különbség,mint a Nvidia kárytáknál a Quadro FX és a sima garfikai kártyák közt.A bluray-nek minden jogot megadtak és a alaplapi proci is jobb chip készlettel dolgozik,mint a tv-ké.Ezért van az,hogy sokkal jobb a BD lejátszóról játszott avi is mint a tv-n.
-
sonye
senior tag
Egy picit a médialejátszóhoz:
Én eladtam a WDTV-m, mert ugyanazt a szintet hozza, mint egy 30ezres lejátszó.
Hát így lassan érthető, hogy miért ilyen drága egy TV.Egyébként tegnap hozzájutottam egy BDP C5300-hoz. Nemsemmi, hogy ugyanúgy mindent lejátszik, mint a TV. Szóval ebben a tekintetben a samsung nagyon élen jár!
Engem az srt feliratos dolog sem zavar. 2 katt és leszedve a felirat a filmhez.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nightshadow
üzenetére
Az alkalmazás a következő tartalmakat kínálja ingyenesen, jelenleg SD formátumban, illetve a későbbiek során HD minőségben is
Jó a terv, hogy nem állnak le az SD-nél.

-
nightshadow
veterán
A Samsung Smart TV-i minden nappaliba elviszik a Magyar Televízió Archívumát [link]
-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudom, bővült-e az utóbbi 2 évben a médialejátszó tudása, de én már a 2010-es kiadású C650 tévé lejátszójával is meg vagyok elégedve. Elvétve láttam 1-2 mkv-t, amit nem szeretett, viszont vannak nagyon régi avi filejaim, meg néhány vmw, amit nem tud lejátszani.
De viszi a mov-ot is (csak át kell nevezni avi-ra), és az m2ts-t is, ha átnevezem .ts-re.
Ez azért érdekes, mert a bluray is m2ts állományokból áll, és ha átnevezem a 20gigás m2ts-t .ts-re, akkor zokszó nélkül lejátsza, hangsávot tudok benne váltani, szóval királyság.
Egyedül, ahogy előttem írták, a felirat a gyengéje. Csak az srt feliratot ismeri, és azt is csak úgy, ha a videó file mellett van, ugyanolyan névvel. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Mr.Foreigner
üzenetére
Igen, nálam is egy mkv-val voltak gondjai. Fájlokat a miniDLNA-val gyorsan beolvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még jó, hogy létezik a fekete szigetelőszalag. Az legalább egy részét segít megőrizni a magánéletnek. De a többi...Tudják majd, ki mikor mit mennyi ideig nézett, milyen nézeteket vall a hülye direkt szavazgatásai alapján, mikor kell egy szellemi diktatúrában gőzt kiereszteni és hol, stb. stb.

Szerintem majd várjunk,meglesz az az app.Ha meg nem,hát nem