Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
saalty
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Korábban már írtam hogy valamiért az UE65NU8002 típusú tévémen nem mennek megfelelően a Netflix-es HDR tartalmak, ennek oka pedig valószínűleg az hogy hajszál pontosan beáll 15.26 Mbps-re a sebesség és egy bit/s-el nem megy feljebb. A Netflix elvileg minimum 25 Mbps sebességet ír elő (úgy olvastam 18 Mbps-el küldik a HDR-t) nekem 500-as előfizetésem van UPC-nél.
Valami tehát lekorlátozza a sebességet a már említett értékre. Konzultáltam a Samsung-al, a Netflix-el (elő-chat, a Samsung távolról rá is csatlakozott) és a UPC-vel is (ők is beavatkoztak távolról) de nem változott semmi.
Szeretném kideríteni hol van a gond mert természetesen senki nem mondta hogy igen, bizony ez miattuk van.
Ezért kérném a segítségeteket. Akinek van Ultra HD előfizetése Netflixen legyen olyan kedves és nézze meg az infóban milyen sebességre áll be UPC illetve egyébb szolgáltató esetén a Netflixes HDR tartalom (Pl. Jessica Jones, mert ez pont élvezhethetetlenül szemcsés nálam).
Köszönöm szépen előre is a segítséget...Üdv.
saalty
-
Bogyi007
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Alapjáraton igazad van, mondjuk a legolcsóbb 5.1 rendszer árat s minőség jelzőt azért nem adnám egyértelműen.

Vannak nála gyengébb képességű és olcsóbb szettek is dömpingszerűen. Ez a típus viszont már több éve adott a Logitechnél s elég jól tartja is az árát...
Az Alis cucc kapcsán annyit tudok mondani, hogy előtte a Logitechhez egy Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 füleshez hozzáadott Sound Control Unit (SCU) volt társítva, ami kvázi egy DD. 5.1-es dekóder volt. Azzal gyengébb volt az összhatás. Így meg most már a DTS-t is ki tudom hozni a Logitech szettre és érezhetően több és jobb az élmény az eddiekhez képest - igaz ez önmagában a DTS miatt is adott már...
-
PuMbA
titán
válasz
Bogyi007
üzenetére
A hangminőség a kérdéses, de mondjuk olyannal, amivel hallgatod nem jön ki, mert a hangfalad sem egy hangminőség bajnok, hanem a lehető legolcsóbb 5.1, aminek ugye nem sok köze van az igazi 5.1-hez
Így pont illik egymáshoz a két eszközöd, mert minőségben ugyanazt tudják. Egy jobb, 30k-s sztereó rendszerhez már jobb a Fiio. -
Gombinyó
őstag
válasz
Zolapapa89
üzenetére
Nem a forrás számít hanem, hogy mit aggatsz rá, azt viszont még mindig nem tudjuk.
Egy Logitech 5.1-hez valóban jobb választás az alis dolby-s kütyü. Ha van egy valamire való sztereo rendszered akkor inkább a sztereo dac, hangminőségben biztos többet tud. -
mpo
veterán
válasz
Zolapapa89
üzenetére
Túl sokat ne várj a vásárlással, mert lehet, hogy elfogy, egyébként meg drágulás van (lehet), de az edigitalnál, MM-nél még mindig annyi.
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
Attila0
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat. Azt hittem kukázhatom a hangfalszettem.
Pont Edigitalnal tervezem venni a Tv-t. És van is az adot boltban raktáron ez a "kütyü".
Ahogy nézem a kínairól is jókat írnak.Ha ez számít Ps4-el használnám a tv-t.
Látom közben írtál. Akkor ps-hez jobb lenne a kínai? Nekem ezek a csatornák is elég kínaiak
Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában. -
Bogyi007
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Saját magam használom a tévé (Xbox One S és Ps4 Pro) és a Logitech z506 szett között. Így tudom dekódolni a DTS, DD.5.1 és Stereo csatornás hangokat is a szett felé. Akkor hol a probléma?
Látatlanba nem ajánlanám, de hogy vettem egyet magamnak és tökéletesen működik így már igen. -
Tendd
tag
Köszönöm a segítséget, átolvastam és állítottam is a beállításokon. Mivel még a tv beszerzésekor mindent szépen kikapcsoltam és kalibráltam a színeket, így ezzel nem is foglalkoztam azóta.
PuMbA: Az Auto Motion Plus menüben a torzításcsökkentést 0-ról felvittem 10-re így csökkent legjobban az időnként megjelenő akadozás, viszonylag szépen elrejti a hibát. Sportnál jó, de filmnél ki kell majd kapcsolnom, mert nézhetetlen. Amit írsz 20 percet az nagyon szimpatikus, mivel nálam átlagban 1 percenkét előjön ez a probléma. A SMART funkciót hol tudnám kikapcsolni? A beállításokban erre vonatkozólag, csak a smart hub automatikus inditásának kikapcsolását tudtam megoldani.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Attila0
üzenetére
Ahhoz a tévéhez inkább már egy ilyet....
És akkor kicsit többet is ki tud majd hozni a tévéből hangilag és kevesebbe is kerül. Tudom mivel én is ezt vettem. (értékelések között ott is vagyok)
-
Attila0
őstag
válasz
Zolapapa89
üzenetére
Soundbar helyett szerintem is Ilyet vegyél
-
Gombinyó
őstag
válasz
Zolapapa89
üzenetére
DAC...
Egy fiio d03k valszeg bőven kiszolgálna. -
Zolapapa89
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
A következő tv-m valószínűleg egy Samsung UE50MU6102 lesz. De ha jól sejtem nincs rajta jack csatlakozó.
A hangfalszetten vagy jack-el vagy rca-val tudom csatlakoztatni. Valahogy át tudom hidalni ezt a problémát, vagy vehetek egy soundbart is?Köszi
-
MuNy3Z
csendes tag
Sziasztok!
Van egy UE50KU6000 típusú tv-m. A gondom az vele, hogy folyamatosan zúg hátul ami nagyon zavaró.
Bekapcsolás után egyből annyira nem észrevehető, inkább egy 20 perc elteltével kezd egy alap zúgó hangot kiadni, főként akkor amikor csatornát váltok, tehát sötét képnél, viszont ha világosból hirtelen nagyon sötét lesz akkor még jobban felerősödik a zúgás. Próbáltam teljesen levenni a háttér világítást és a fényerőt is, de ugyanaz.Van még rá fél év garancia. Megéri visszaküldeni?
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
A 55Q6F-ben van külön mély hangszóró? Nem találtam erről információt. A jelenlegi tv-men van, és nagyon szeretem. Nem akarok külön hangrendszert rákötni.
-
Tendd
tag
Sziasztok!
Van egy ue43mu6172 tv-m és az a problémám, hogy bizonyos időközönként el kezd szaggatni a kép.
Bővebben:
Jellemzően sport műsoroknál feltűnő, de ott határozottan zavaró. Főleg olyan sportoknál tűnik ki nagyon, ahol a háttér viszonylag folyamatos és a háttéren lévő objektum mozog. Ilyen a foci, tenisz, biliárd stb. A jelenség olyan, mintha a képfrissítés hirtelen lecsökkenne, mintha néznél egy videót 60fps-es és hirtelen lemenne 15-20fps-re. A jelenség csak tv adásoknál van jelen. Youtube, vagy film lejátszása közben usb-ről nem tapasztaltam ilyen problémát. A hibához hozzátartozik, hogy teljesen véletlenszerű. Van amikor 20 másodpercenként előjön 2 másodpercig, átkapcsolok másik csatornára, ott mondjuk 3 percentként, vagy teljesen véletlenszerűen, tehát nincs egyértelmű periodicitása. Ez a "szaggatás" sosem tart tovább 3-4 másodpercnél.
Karácsony óta van meg a tv, azóta költöztem is. A régi lakásban kábeltv volt, az újban pedig műholdas + set top box, a hiba pedig ugyanúgy fennáll, a szolgáltató viszont ugyanaz. A jelerősség elméletileg jó, 100%-on van.Azt nem tudom eldönteni, hogy a hiba a tv-ben keresendő, vagy a szolgáltatásban. Vagy valami jelfeldolgozási összeférhetetlenség lehet, egyedi eset, a konkrét tv és a szolgáltatás között?
Jó lenne kizárni valamelyiket, hogy tudjam a tv hibás és reklamáljak, vagy ilyen tökéletlenség előfordul a tv szolgáltatóknál és sosem folyamatos a jel, ezért tapasztalhatóak akadások is?
(!!csak a kép akad, a hang nem!!)
Köszi előre is! -
general
addikt
fura dolog van a hanggal nálam.
tapasztaltatok-e már olyat, hogy tv adásnál (egyelőre csak itt tapasztalom) állandóan hullámzik a hang, olyan értelemben, hogy a mélyek elmennek, szokol rádió effektus, aztán visszajön. elég idegesítő. nincs egy csatorna, bármelyiknél előjön.
-
-
n_atsi
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung ue32f4500aw TV.
Miért nem tudom a mobiltelefonok képét átvinni a TV-re? (Screen Mirroring Wifin keresztül)
Csak samsung mobilokkal működik?
Akármilyen programot rakok fel a telóre, nem visz át tartalmat.
Egyes progikkal észleli a TV, hogy a mobil csatlakoztatva van, de az átvitel nem működik.
Valaki leírná nekem, hogy melyik program ami biztosan működteti ezt a funkciót?
A telefonok, amivel próbáltam:
Doogee X5 Pro,
Xiaomi Redmi Note 4Minden megoldás érdekel, kivéve a kábeles csatlakoztatásokat.
Köszönöm.
-
Joe004
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Hoppá, megnéztem és a 2.4Ghz -en volt a TV mivel a telefonról lopta a kódot és azzal azon vagyok, mivel jobban terjed és már a kapuban van vele netem
. Felmentem most a TV-vel az 5Ghz-re és úgy néz ki így nincs gond! Vicces általában az 5Ghz-el van gond és nem fordítva.Egyenlőre akkor így minden megoldva!

-
Joe004
csendes tag
-
Joe004
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ez a Serviio egy media szerver ami simán átdobja TV-re a videót ha jól látom, ez az én gondomat nem oldja meg mert a PC hang karin kellene szólnia a hangsávnak. Vagy lehet vele ilyet is ?
Twitch megáll folyamatosan bufferelni kb 10-20 perc után. PC-n simán megy kábelen, telefonon se szokott gond lenni pedig az is wifis de majd ránézek akkor routerre munka után...
-
Joe004
csendes tag
válasz
dave0825
üzenetére
Szia!
Igen vettem egy high speed HDMI-t, a TV-n beállítottam amit írtál (UHD szín azt hiszem a neve). Win 10 fel is ismerte mint HDR kijelző, tv át is vált. De a kép mégse olyan jó mintha a TV-vel játszatnám le, sőt még rosszabb mint az SDR mert iszonyat világos az egész.
Ha jól értem amit írnak simán át kellene húzni a másik képernyőre a videót, fullscreen és már mennie is kellene.
-
dave0825
őstag
válasz
Joe004
üzenetére
Heló!
Hasonló átalakító van nekem is, de jóval olcsóbb, és működött (egy ideig, de lehet, hogy az enyém volt hibás, másnak itt a topikban jó 2db is).
HDMI-vel kötötted össze a tv-t a géppel? Ha igen, azt külön a külső eszközkezelő beállításokban kell bekapcsolni, hogy melyik HDMI porton mehet HDR. -
-
rbalint88
veterán
Sziasztok
Kb két hetes UE50MU6102, eddig minden szép és jó volt, két napja viszont a tévé youtube appján belül nem indulnak el a videók, csak homokórázás megy. Az app maga működik, csak a videók nem indulnak el. Telekomos net van, a tévé modemükre kötött routerbe van dugva. Ugyanebből a routerből kapja a jelet a pc is kábelen, mint a tévé, ott megy a youtube. Mit tanácsoltok? (Azon kívül, hogy akkor nézzem a gépen
) -
Joe004
csendes tag
Sziasztok!
Végül vettem egy 50MU6102-et... így jött ki.
Teljesen jó a TV 150 ért szerintem nagyon megérte, este megnéztem a Tomb Raidert 4K - HDR ben és szuper volt. Gyönyörűek voltak a fények is és a színek is, főleg a sötét részeknél a lámpák
. A menüje is tök gyors, megváltás a régi Sony-hoz képest ami volt előtte.Negatívumként a wifit emelném ki, rendszeresen megakad Twitch app és többször teljesen megállt a stream, hosszabb használatnál, ezt majd megoldom egy UTP kábellel, viszont ami nagyobb gond, hogy nincs 3.5mm -es jack kimenet :/
Ami nem is lenne akkora gond ha működne a HDR lejátszás PC -ről.
Próbáltam VLC-t, Pot player-t gyári win10 appot de sehogy nem ad olyan képet mint a TV beépített lejátszója USB HDD-ről. Windows beállításokban bekapcsoltam 2. képernyőre a HDR-t, a TV át is vált és látom a menüben a HDR FILM beállításon van, viszont biztos nem HDR amit látok mert köze nincs ahhoz amit az előbb említett gyári samu lejátszó, vagy akár a youtube app produkál.Van valakinek tapasztalata, össze lehet hozni valahogy 4k HDR- képet PC ről vagy felejtős és vegyek egy fejhallgató erősítőt vagy láttam korábbi hozzászólásban ilyet .
Gépem: i5 7500/ 8Gb ddr4/ Giga 1060 6Gb/ Xonar DGX
A füles egy Sennheiser Game one. -
Interceptor
addikt
Hello,
UE55MU6172 típusról mi a vélemény? Annyit sikerült megtalálni eddig, hogy VA paneles ami alap kell legyen nálam. Ez az 50hz igaz? Elég harmatos.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Beléptem én is ebbe a táborba egy QE55Q8FAM tipussal. Lenne is kérdésem hogy az autómatikus kikapcsolást miként lehetne kitenni oda ahol a házikó gombot megnyomom és akkor elő jönnek(NETFLIX
YOUTUBE..) a dolgok.Utólag olvasom hogy lehet lemaradtam a 10 év beégés elleni garanciáról?
-
mpo
veterán
válasz
gergotakacs
üzenetére
Szerintem hasonlítsd össze (tudásban, árban) az 55MU7002-vel és az 55MU8002-vel.
[link]
Lehetőleg gyártói garanciával mindegyiket. -
Seangaijin
senior tag
válasz
gergotakacs
üzenetére
Mindent tud amit leírtál. Nekem 50-es van, én megvagyok elégedve vele. 150-ért vettem 3 hete a fórumtársak ajánlására.
-
dave0825
őstag
válasz
42861
üzenetére
Igen, a 65-ös LG-t 1,5 hét után visszavittük, sárga-fehér volt a feketéje, ocsmány volt... Régebben írtam róla többet is itt, és a Milyen tv-t vegyek topikban is, keress rá. A Samsung képe még így, lassan fél év után is gyönyörű.
HDR, FHD, SD filmek feketéje, de igazából minden színe hibátlan szerintem. Nagyon tetszik, néha most is elcsodálkozok, milyen szép.
Betekintési szöggel sincs bajom egyáltalán. Ha nem "tudnám", hogy a VA rosszabb betekintési szöggel rendelkezik, mint az IPS, nem mondanám meg. -
dj_real83
csendes tag
Valaki tudja mi változott a 1230-as szoft-ban? 43mu6102
-
lala666
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Qled -ből is csak a mostani 9 -es, nem jött be az edge ledes Q8 tavaly. Ezért lett oled.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Egy pl. hdr filmnél igen, látható különbségek vannak, persze van akinek nem lényeg.
Még egy nyomi youtube összehasonlító videón is látszik.Színtérbeli 3-4%-ot csak műszerrel "veszel észre".
Amúgy én is elfogadnám a qled-et csak nem oled vagy még magasabb áron!
Annyit biztosan nem ér. -
dave0825
őstag
válasz
PuMbA
üzenetére
Főleg, hogy én az IPS LG 50LF652V és LG 65UJ7507-hez képest semmi különbséget nem veszek észre betekintési szögben a mostani Samsung UE65MU7052-n. Lehet, hogy volt régebben, vagy néhány típusnál van különbség az IPS és VA között betekintési szögben, de én nem látom. Ahogy megyek be a nappaliba, kb. 45°-ban a középpontjához képest (mármint szemből), ha értitek, és egyáltalán nem más, mint szemben ülve.
-
p3l9uph
tag
Sziasztok
65”-s 4k 3D tv-t akarok venni.Ez a 3kriterium van.
Erdemes meg venni UE65JS9580as samu tv-t (450ert lenne 2ev garival)?vagy tudtok jobb alternativat?Köszönöm
-
golyós
addikt
válasz
general
üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod.
Ez alapján a 43" lesz a nyerő mert néha kicsit oldalról is fogjuk nézni az étkező asztaltól.
Oké, hogy tv-ből nem lehet nagyot venni de a mostani hagyományos sik képcsöves 100hz 82cm-es tévéhez képest még ez is jelentős minőségi és méretbeli ugrás lesz.
-
general
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
igen, amikor valaminek ekkore színtérvolumene van, mert 10 bites panel van benne, nos igen, szemmel látni a különbséget. én nem a 4-8% lefedettség-különbségről beszélek.
egyébként, ahogyan írtam, megnéztem az OLEDet, az én szememnek nem volt olyan kiugróan szép. de ez nagyon szubjektív.egyébként meg miért ne beszélgethetnénk róla itt. :-) vannak vájtfülűek meg vájtszeműek, akiknek ez fontos.

-
stilo18
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"sony x900e movies:8.3 / hdr movies 8.2
samu mu9000(ugye ez felel meg az európai mu8000-nek) movies:7.6 / hdr movies:7.5"7% a difi.
De csak egy utolsó megjegyzés volt.

Lackooo : "ha valaki csak nézi a tvket, szabad szemmel észreveszi ezeket a különbségeket?"
Ebből indult a múltkori eszmecsere, mert a barátom pont azt mondta, miközben játszottunk, hogy nem lát ám különbséget a két tv között. -
Lackooo84
nagyúr
Vicces, hogy olyan dolgokon vitáztok, amiket csak a műszerek mutatnak ki... De most komolyan, ha valaki csak nézi a tvket, szabad szemmel észreveszi ezeket a különbségeket?

-
-
stilo18
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tényleg nem bántásból, meg kötekedésből de én amikor azt mondtam egy 8 illetve 8.2 pontos összértékelésű tv-re, hogy nem nagy a difi, akkor szóvá lett téve, hogy hülye vagyok, mert ez óriás, meg sokkal jobb, meg vegyen szemüveget...
Most színtér vitánál egy "74% vs 68%" már "nem olyan krvanagydifi".
peace
-
mj1981
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszönöm válaszod.
Remélem sürűen nem jelentkezik csak fura volt hogy csak a hdmi 1 en fordult elő és egymásutáni 2 nap.
Azota nem voltam otthon nem tudtam tesztelni. -
general
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
én lemértem műszerrel az enyémet, feljebb mutattam valahol a képet, elég komoly színe van az idei QLEDnek. a standard színterek fedettsége egy dolog, a volumen is számít, tehát hogy mennyi színt tud egyáltalán megmutatni (és azon belül van az, hogy az adott színtéren belül mennyit helyesen), na az elég komoly, egy tévézhez képest pláne!
persze ez csak egy dolog, és nem is mindenki érzékeny rá. én igen. fotózok és mindennap monitor előtt ülök.
egyiket sem akarom én isteníteni vagy kritizálni. a mai csúcs tv-k, technológiától függetlenül már nagyon rendben vannak, tátott szájjal élvezkedik az ember. de sokkal fontosabb, hogy jó műsorforrást menjen rajta. anélkül szart sem ér.

(a rec2020 jelenleg a legnehezebb, és legújabb standard, ezért olyan kicsi a különbség, de nézd pl a dci-p3-at)
-
general
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
a QLED biztosan jobb a színtérlefedettségben, mint az OLED. nem is kevéssel. és nem a 6102-ről beszéltem, hanem általában a technológiáról. egy 10 bites LCD panel elég jó ebből a szempontból, és az lehet IPS is, VA is.
-
general
addikt
válasz
golyós
üzenetére
előnye és hátránya is van mindkettőnek, szerintem nem jobb vagy rosszabb bármelyik. kinek melyik passzol jobban.
IPS - nagy betekintési szög, bárhonnan nézhető, de kisebb konraszt, nem annyira jó feketék (persze ez sem zavaró, ha azt szokod meg, de pl totál sötétben mozizáskor látható)
VA - mélyebb feketék, nagyobb kontraszt (de valóban kicsi a betekintési szög, zavaró tud lenni)színekben mindkettő nagyon jó, a színtérlefedettsége mindkettőnek jobb lehet, mint egy OLED paneles tv-nek, pláne a VA-sok. főleg a világos képeknél veszít a színekből az oled. és persze a beégés, időleges beragadás dolog.
nagyjából ennyi. lehet fikázni az LCD-t az OLEDdel szemben, szerintem felesleges, kinek mi kell. én megnéztem az LG B7V-n azokat a fotókat, filmrészleteket, amikre kíváncsi voltam, amit itthon sokat nézek, csalódás volt, hozzáteszem, hiába állítja be az ember ott, egy áruházban a képbeállításokat, a körülmények ott sosem lesznek ideálisak. szétkent, kissé műanyag hatású (nem kell túlzásba esni azért, de én így éreztem) nem túl szaturált kép mindenütt, a fotóknál pláne csalódás volt a képminőség. a kontraszt csodás, ez tény, de az nem minden. és lassú is volt a tv, az enyém itthon irtó gyorsan lapozza a nagy méretű fájlokat(fotókat), ez az LG őrjítően lassan töltötte be a képeket. (ennek persze nem sok köze van a panelhoz)
az tény, hogy az OLED képe egyenletesebb - a technológiából adódóan -, nincs felhősödés, az LCD, mind az IPS, mind a VA panel, felhős, itt-ott ilyen-olyan színezetű (magentás vagy zöldes). de ez aktív mozizás, tévézés közben egyáltalán nem látszik, max szürke háttérnél. de látszik.
én nem bántam meg, hogy QLED-et vettem, és nem OLEDet.

-
golyós
addikt
Elvesztettem a fonalat teljesen.
Azt már vágom, hogy a 6102 kétfajta panellal készűl és az is megvan, hogy melyik milyennel van szerelve.
Idáig úgy gondoltam, hogy az IPS jobb, de mostanában a VA-t dicséritek inkább.
-
Lacesz88
tag
Sziasztok!
UE40MU6402 jó vételnek számít most 130 ezerért? vagy van jobb megoldás ennyiért?
Alapvetően filmezés, sorozatok, valamint focimeccsek amire a leginkább lenne használva. Lehet későbbiekben menne rá egy ps vagy xbox is de nem ez az alapvető felhasználás.
6102 és 6122 típusokat néztem még de úgy vettem ki az előzményekből, hogy a 6402 jobbnak számít, főleg úgy, hogy gyakorlatilag most egy árban mozognak.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Fjoe
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Köszönöm az infót

Ma körülnéztem tv ügyben a környéken, viszont 40-esben csak a 6122-t találtam. Mellette volt egy 43MU6102 is, viszont a 6122-esnek jobban bejött a képe, gondolom a VA panel miatt.
A 6122-esnél csak a bluetooth hiányzik illetve az okostávirányító? Ez az okostáv milyen amúgy, megérné szerinted a többletet?Illetve egy másik kérdés a jelenlegi tévém kapcsán: Jól gyanítom, hogy ez kijelző hiba lehet? (UE32F6100)

-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Tudom kissé off, de ha már tv akkor ez is lényeges

40" 6452 a tv

Ki milyen mikroszálas törlőkendőt ajánl a tv képernyő portalanításához?

Csak az aqua.hu játszik vásárlásnál.
-
galaxys80
veterán
Sajnos az F6500 szerviz menüjében nem tudom működésre bírni a BT-t.
Van esetleg valakinek tapasztalat valamilyen BT transzmitterrel?
Ez jó lehet vajon? :[link] -
mpo
veterán
válasz
gergotakacs
üzenetére
Nero Streaming Player és Quickpic a mobilodra.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gergotakacs
üzenetére
... *sigh*
-
junior11
veterán
válasz
gergotakacs
üzenetére
LCD tévé LED háttérvilágítással.
-
PuMbA
titán
válasz
gergotakacs
üzenetére
Jó választás, bár ekkora méretben már jól tud jönni egy 100Hz-es TV, mert a méret növekedésével egyre jobban feltűnő az LCD panel elmosódása. Minél kisebb az LCD panel, annál jobbnak látjuk a képminőséget azonos tudás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Így pont illik egymáshoz a két eszközöd, mert minőségben ugyanazt tudják. Egy jobb, 30k-s sztereó rendszerhez már jobb a Fiio.

. Felmentem most a TV-vel az 5Ghz-re és úgy néz ki így nincs gond! Vicces általában az 5Ghz-el van gond és nem fordítva.
. A menüje is tök gyors, megváltás a régi Sony-hoz képest ami volt előtte.