Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka
üzenetére
Erre még akartam válaszolni, aztán elaludtam tegnap.
Szóval, nem biztos, sőt itt nem is kell rimánkodva várni egy-egy frissítést. Ha tehetném, a H6400-ra a legelső rendszert tenném vissza. Abban volt egy olyan, hogy műsorajánlóm, ha jól emlékszem. Ha nem, majd kijavítanak a többiek.
Az egy olyan frankón megcsinált ficsőr volt, hogy tényleg imádtam, erre jött egy update tv vásárlás után 2 héttel és bumm kiszedték.
Felhívtam a samut a k anyába küldtem mindenkit, pedig az ügyfél szolgálatos nem tehetett róla, végül felajánlották, hogy vehetek másik tévét. Mivel már akkor is tudtam, hogy még ezen tévék közül is kifogtam az egyik legkiválóbb panellal szereltet, ezért beletörődtem és inkább megtartottam. Utána letiltottam az automatikus frissítést, de mint kiderült ez semmit nem jelent. Ha a tv folyamatosan a netre kapcsolódik, előbb-utóbb észrevétlenül felfrissíti magát. Márpedig egy okos tv-t, miért kapcsolnál le a netről?Mod:
Közben meg is találtam az erre vonatkozó bejegyzésem akkor...
Pl ebből a sokból, kettő: xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest