Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
-
gabo01
őstag
válasz
kokokka #148195 üzenetére
Csak 2 hdmi kimenet van az Onkyo-n? Mert az én Marantz-omon 3 kimenet van. Hdmi1(arc), hdmi2 monitor és hdmi zone2.
Az ARC ahogy már mondták előttem csak hangot tud visszafelé "szolgáltatni" képet nem. Tehát valamilyen külső netflix képes eszközről tudsz csak képet és hangot vinni az Onkyo valamelyik bemenetére onnan pedig a projektorra. -
kokopo
aktív tag
válasz
kokokka #139778 üzenetére
Lehet hogy az okos konnektor lessz a vege. De az picit aggaszt, hogy nem-e teszi tonkre a keszuleket, ha hirtelen aram nelkul marad, es reggel meg hirtelen aramot kap ...
Regebbi tv-en volt olyan hogy "szallodai profil" (vagy hasonlo) , ott lehetett allitani mindent (kontraszt, hangero, usb portok, stb, ...) Azthittem hogy a joval ujabb tv-ken is van hasonlo, de ezekszerint nem, vagy nemtalalom ...
-
fauv
őstag
válasz
kokokka #139638 üzenetére
Köszi, ezt linkeld már be pls, hogy rá tudjak keresni.
Egyébként eddig 65.ös Sony volt, ott tökéletesen működött a magyar hangvezérlés,
Meg nem bántam a q82.t, mert elképesztő képe van és ami meglepett, hogy a sima T.komos adások is szépek, persze amikor néztem 4k HDR filmet, az állam leesett.
Ami bosszant ezen kívül, az hogy ha letöltök DTS filmeket, nincs hang, továbbá ha filmet nézek külső vinyoról, akkor az 50 giga feletti mennyiségnél már akad. -
francz'70
senior tag
válasz
kokokka #139559 üzenetére
Nekem például nincs semmi bajom a többi móddal este sem, "nem ég ki a szemem" tőle, sőt!
Irigyellek. 2.5 - 3 méterről nézek egy 65mu7002 -t, hát.....nemcsak a retinám ég ki, de az arcom is pirúl rendesen
Iszonyatos fényereje van, termeli rendesen a hőt.
Ezért használom a környezeti fény beállítást, így már nincs gond. -
-
Celtis
veterán
válasz
kokokka #139130 üzenetére
Sajnálom, ha így van. Elhiszem, hogy vannak hibák a működésben, de azért felmerült bennem, hátha valami alapvető probléma miatt nem megy a kollégánál az ARC. Volt már rá számtalan példa. Nekem anno speciel az ARC hibátlanul működött még a KS7000-n. Azt még én sem tételezem fel, hogy a samsung mostani megoldása teljesen működésképtelen lenne.
-
Pyro05
tag
válasz
kokokka #139108 üzenetére
Tableten gondolkoztam, de ahhoz is kellene egér+billentyűzet, mert érintőkijelzőt meg laptop tapipadot nem tud használni. A jelenlegi laptopja már kb. használhatatlan, majdnem 15 éves, de még azzal is elvan, csak nem akarom, hogy szenvedjen. Normális telója van, de az meg kicsi és szintén érintőkijelző. Ezért gondoltam, hogy ha már van egy ilyen lehetőség a TV-vel, akkor megpróbálhatnánk egy billentyűzettel, mielőtt laptopot veszünk ilyen kis felhasználási igényre.
A #139098-ban a válasz. Nem tőlük van az új TV. Az ügyintéző, aki hibázott végül egy 10k-s készülékkedvezményt ajánlott fel egy későbbi vásárláshoz, ami a töredéke a szerződésben elfogadott kedvezményünknek, így ezt visszautasítottuk és panaszkezelésre várunk.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
kokokka #138820 üzenetére
Mikor hazahozták kibontottuk és bekapcsoltuk, amennyire lehetőségem volt átnéztük, minden másra ott van a gyári gari, meg vettem még 3 év garancia kiegészítést.
Amúgy a garancia gold - mint utólag megtudtam - csak akkor vehető meg, ha visszaviszem a tv-t és átnézik, hogy nincs-e megtörve. Na ez nálam nem opció, egy 70 kg-os, 2m-es dobozt nehezen tudtam volna visszavinni az üzletbe. Ezért csak Silvert tudtam venni, ami törésen kívül fedez mindent. Törésre meg majd megpróbálom a lakásbiztosítást betenni...
Szóval ha nincs törve, van rá bőven gari, a törést meg 4/5 részt - az alsó 20cm-t nem vettük ki a dobozból, de egy esetleges fizikai sérülés úgy is megjelenne a teljes kijelzőn - csekkoltuk, kiegészítők működnek, remélem sokáig tudom használni.
-
szasza0608
csendes tag
válasz
kokokka #135653 üzenetére
Esetleg neked tény, de másnak nem biztos. Én személy szerint bőven meglátom a különbséget a hd és a 4k között még a 32-es tv-n is, nemhogy az 55-ösön. Szóval biztos sok embernek rossz a szeme, aki erőlteti ezt a 2 méterről nézzünk 65-ös tv-t dolgot. Pedig én szeretem a nagy képet, de 65 felett már sztem 8k lenne az ideális
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka #135409 üzenetére
Mielőtt feleslegesen koptatnád a karaktereket, mert már kicseszettul kezd elegem lenni belőle.
Csak úgy megjegyzem...
Keresés szerzőre: 2016-ban zöldfülűként irt ide és átlag típusokról érdeklődött, mert annyi fogalma nem volt az egészről. Következő hsz... Már nekem szólt néhány napja.[link]
Tehat 2016-ban foszlányokban sem ismerte a típusokat, de rá nem egész 1 évre 2017-ben már szakértőként szarozta a q6 fam típust. Manapság meg Isteni magasságokba emelkedett, mint tv szakértő. Általában mindig az mondja a másiknak, hogy kamuzik, aki ezt is teszi. A pali egy hazudozó troll, nulla szakmaisággal, neten olvasott elméleti specifikációkkal önhatalmúlag kinevezte magát szagértonek. Elmehet a ...ahova gondolom. -
Dareiosss
senior tag
válasz
kokokka #135419 üzenetére
két stand volt egymásstól kb. négy méterre
A különbséget egymás mellé téve sötét vagy sötétített szobában látnád igazán, plusz bekalibrálva. 2017 ben a Q6Fam egyárban volt a Sony XE90 el, ami minden szinten jobb tv volt nála (igazából az XE90 a 2017 es Q9 től is jobb volt, pedig akkor közel sem az volt a sony csúcsa) és ott volt abban az évben a Sony XE85 is ami jóval olcsóbb nála és közel azonos volt a Q6 2017 el.
A Samsung 2017 ben csak marketingben volt baromi erős.
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
kokokka #135404 üzenetére
Ja értem, az stikában egy oled panellel szerelt Q6 volt, csak nem verték nagy dobra.
Ja nem... Csak valaki elkezdte hypolni, hogy milyen jó, aztán közben közel sem volt az. Volt szerencsém anno 2 éve látni a Q6Fam tvt, arany áron adták a semmit.(#135405) ΞΔGLΞ
Te abszolút nem érted miről szól ha be van kalibrálva egy tv látom. Az azt jelenti, hogy színhelyes lesz a tv, már amennyit a panel enged. Így az említett sorozatod is pont úgy jelenik meg ahogy a készítők kitalálták. Az hogy neked az nem tetszik az már a saját véleményed. -
szasza_1
senior tag
válasz
kokokka #135267 üzenetére
Az utolsó képen akartam megmutatni, hogy szabályos téglalapokra van osztva a háttérvilágítás. A kép jó, csak nagy záridővel volt fotózva (telefonnal, 1/4000), hogy látszódjon, amikor egyes elemek a tömbben nem világítanak. És ezért sem gondolnám, hogy ez a blooming lenne.
-
mutyi
senior tag
válasz
kokokka #135125 üzenetére
A válasz roppant egyszerű.
Van olyan esetek, amikor a torrent oldalra még nem teszik fel az adott magyar sorozatot és épp lemaradtunk róla a tv-ben, így szeretnénk megnézni a csatorna weboldalán, mivel oda általában azonnal felkerül.
Minden más esetben mi is a letöltött jó minőségű tartalmakat nézzük. -
Batib
őstag
válasz
kokokka #135050 üzenetére
Igen. Bizonyos dolgokat nem lehet elérni a szervízmenüben csak ezzel.
NYPD: szerintem nem fog működni.
Esetleg a SAMYGO forumon nézz szét! Tán van ott vmi Wav fájl ami ha lejátszasz infás telon akkor belép ebbe a menübe. Nem probáltam, nem tuti. -
NYPD
aktív tag
válasz
kokokka #135050 üzenetére
Ha blokkolva van néhány beállítási lehetőség akkor sajna nem, kell hozzá a speciális cucc, amivel fel lehet oldani úgy tudom. Nekem egy UE40ES8090 van Németországból, és a régió zárolva van a szervizmenüben, amit át kéne állítanom, hogy rendesen működjön a digitális csatornakeresés. Remélem az infrás teló + app működni fog..
-
-
stilo18
addikt
válasz
kokokka #134733 üzenetére
Értem amit írtok, egy nagyon-nagyon szép 6000 körüli kontrasztaránnyal rendelkező VA paneles Edge LCD - ről beszélünk, ami ezen a fronton penge értéknek számít. Ennél többet, magasabb kontrasztarányt csak LD-el tudnak elérni a gyártók.
Ha nagyon tárgyilagosan, érzelem mentesen nézzük, elfüggetlenítve gyártótól, típustól, ezek a műszaki adatok hozhatóak ugyanúgy, sőt... Már a Q70-es szériában van rendes, használható LD, ami ugye a régiekről nem mondható el.
10 bites panel adott, színtér ugyanúgy 95%+-os, fényerő egál kb - persze itt vannak kivételek, a LD ami javulás...
A minőségi difi, hogy most mennyire homogén a kép, pixel hiba, stb az viszont lutri, ugyanúgy mint tavaly, előtte, vagy még régebben LCD - nél.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka #134490 üzenetére
Ez olyan, mintha csak duma lenne!
Valószinűleg az is. Meg sok minden más is, amivel a samsung egyre lejjebb adja. Én nem tudom mi a tkm történik ezzel a céggel, hogy most ennyire feszegeti a bevétel (?) miatt, hogy mit visel a vásárló, de kezd nagyon furcsa lenni az egész. Ahogy írod is, meg én is leírtam jó párszor, a q6 fam-ot annyira összerakták, hogy szerintem azóta is megbánták. Ott volt előttem mind a kettő, akkor vadiújnak számító Q7 FN és ugyanannál a tartalomnál már-már lemosta a FAM. Szóval azt aztán összerakták, de ma egy Qled tévét szinte már q80-tól érdemes venni, mert ezalatt, kb felhős, recseg, nem jó a kép.
Ha meg a tulaj rákérdez, kb rányomják/erőltetik, hogy még ő a hülye, mert ezzel illene tisztában lenni, hogy egy 250-400 ezres tévé ennyit tud, tehát természetesek ezek a jelenségek...napjainkban. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka #134368 üzenetére
Egyetértek. Nálam ömlesztve egyszer ott van a majd 190 db körüli csatorna (UPC premium vagy mi a lófütty a neve most), amit az első beállításnál/keresésnél megtalált, ebből csináltam egy kedvencek 1, ahol semmi más nincs csak HD, de az "emmesek" alapból nincsenek benne, viszont ide még betettem a discovery-t is, amit a mai napig nem értek, hogy egy ilyen csatorna, hogy a redvába mehet még mindig SD-ben 2019-ben...
Az egyik legtöbbet nézett csatorna nálam a Discovery, de a hányinger kerülget, hogy 4K tévén ilyen gané minőségben kell nézni.
Szóval, nálam csak ez a kedvencek 1 megy és abból is a természeti csatornákon kívül, talán 3-4 másik agymosóra elszoktam kapcsolni. + HBO, de azt is olyan ritkán nézem már. Netflix is talán azért megy többet, mert ott a minőség (4K HDR Doly vision miatt), egyébként egyre hülyébb tartalmak kerülnek oda is mostanában.
-
bul07
nagyúr
válasz
kokokka #134088 üzenetére
Igen
De ezelőtt még pénzért lehetett venni +2évet
Tehát én mikkor megvettem 2015-ben a 48H6400-at így nézet ki
1év+1év(reg) +2év vásárolt(~13e Ft volt azt hiszem), összesen 4év
(És jött is a szervizes hozzá három és fél éves korában)Most meg van 1+1év(mert a második év nem rendes garancia papíron)
És hogy jó képe legyen 430e Ft tv-re, ha 25hónapban elromlik lehet kidobni hát kösz
-
Peace
nagyúr
válasz
kokokka #134002 üzenetére
Nekem nem gáz. Én megszoktam, hogy mindig is a PC volt a szórakoztató központ és folyamatosan megy, mikor otthon vagyunk.
silver87: Egyébként tényleg jó lenne egy szuper megoldás, ami mindent csinál. Jól néz ki a kezelőfelület, távirányítóval kezelem a tv-n, automatikusan lekapja a feliratokat netről, rendesen tudok hangsávot váltani és nem pufferel folyamatosan....
Plex folyamat pufferelt meg eldobta a hangot. Serviio már nem pufferelt, vitte a 4K filmeket, de nem volt hangsáv választás opció és a bemásolt feliratokat is csak 3. vagy 4. újraindításra vette észre, hogy ott van. Szóval nálam ezekkel felment a pumpa. Most elindítom MPC-BE-t és már dobom is le magam a kanapéra.
-
PuMbA
titán
válasz
kokokka #134006 üzenetére
Egy jó mai modern PC nagyon olcsó
Intel G4560 procit vettem 15k-ért anno, 8GB RAM 14k, 256GB SSD is fillérekért megy. Erről kiválóan mennek a filmek hálózati lejátszással. Lejátszás közben a processzor 0.8V-on 800MHz-en megy a 3,5GHz helyett és 4W-nál többet nem fogyaszt így, hiszen teljes terhelésen 28W-ot fogyaszt tesztek alapján.
-
Peace
nagyúr
válasz
kokokka #133996 üzenetére
Igen, de nem ez volt a probléma forrása. Hanem hogy 2019-ben kényelmes és csillivilli lejátszási módot szeretne silver87. Erre írtam azt, hogy ha már át kell neveznie a feliratfájlt és azonos mappába másolni a filmmel/sorozattal, akkor ennyi erővel már PC-ről is el lehet indítani a videót és ráhúzni a feliratfájlt a lejátszóra. Még csak át sem kell írogatni. Ennyi volt a lényeg.
-
-
válasz
kokokka #133480 üzenetére
Pedig a tények makacs dolgok, mindegyik TV gyártónál a film mód a legszínhelyesebb... ez tény, objektíven mérhető dolog.
Az hogy kinek mi az ízlése és mi tetszik neki tök más... és szubjektív...
A Film/Mozi mód a színhelyes kép, ennyi. Mindenki erre kalibrál, és a filmkészítők erre/ehhez képest masterelnek... tehát ez a referencia pont, amihez mindenki viszonyul. (ez a nulla fok, vagy az origó, ha úgy tetszik, ezen kár vitatkozni, aztán mindenki ehhez képest oda állítja ahova tetszik neki)
Aztán hogy ki hova mire állítja, már egyéni dolog.
Ha valakit a referencia képvilág érdekel (vagy ahogy a tartalomgyártó szánta nézni) és/vagy videofil... az használja úgy... akit meg más az használja úgy, én ezt mondom.
De azért a tények még tények maradnak ettől még. -
PuMbA
titán
válasz
kokokka #133480 üzenetére
" De azt ne állítsd, hogy a mozi mód természetes képet és színeket ad, mert egyszerűen nem igaz."
Pedig ezt mérésekkel lehet igazolni, hogy igaz. Te esetleg megcsináltad ezeket a méréseket otthon? Fent vannak a neten, illetve te magad is otthon lemérheted, hogy melyik mód áll legközelebb a nemzetközileg elfogadott szabványhoz
Ezt a szabványt használják minden hivatalos kép, videó és nyomtatvány előállításánál, azaz erre kalibrálják a profik által használt megjelenítőket. Itt vannak a Film mód mérései például egy Samsung Q60-as TV-ről:
White Balance dE : 1.68
Color dE : 2.10
Gamma : 2.06
Color Temperature : 6447 K
Picture Mode : Movie
Color Temp Setting : Warm 2
Gamma Setting : 2.2A delta E 3 alatt van, azaz nagyon közel van a természeteshez és ezen még lehet kicsit javítani kalibrálással, amivel a fehéregyensúly 1, a szín pedig 2 alá csökken.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka #133401 üzenetére
Az mit jelent, hogy "ezt érdemes használni"?
Megmondom én neked...de úgy is tudod a választ.
Az, hogy egy nagy faszság az egész, bullshit, aki akarja nézze a szürke vonalakat tesztábrákon, meg fakó film módban, de itt ne hangoztassátok már, hogy akinek nem így van beállítva, az csak is valami agyvelőgyulladásos faszkaplap lehet!
Nem tudom, miért nem látok egy tévét sem áruházakban, ahol így vannak kirakva? Jah, de mégis... mert a kutya nem venné meg semelyiket.
Szóval, én elfogadom, hogy több millás tévén egy fakó valamit kellene bámulnom, mert a hozzáértők (szarkazmus) szerint az a frankó, de ne legyen itt alap, mert mindenki úgy lövi a tévéjét, ahogyan neki a legjobban tetszik.
Letojom, hogy mit képzelt el a rendező, filmgyártó, hogy a csaj mellének milyen színekben kell pompáznia, ha egy zöldes életlen fakó okádéként jelenik meg fim módban, hát tuti nem úgy lesz beállítva, tehát amit alapból kihány a tévé, mikor arra állítom és azt is letojom, de azt legfőképp, hogy a seggfej rtings-nél milyen kalibrálási baromságokat hánynak ki a sztrádára, nálam már leírták magukat, de nagyon régen.Szóval csatlakozom a sok többi emberhez, aki majd eldönti, hogy fogja beállítani a tévéjét.
Azt sem hiszem el, hogy ennek mindig elő kell kerülnie, hogy mi a jó beállítás.
Ha neked az jó, használd úgy, én és még jó sokan mások meg használom/használjuk úgy, ahogy a legjobban tetszik. -
junior19
senior tag
válasz
Azt hiszem, hogy leírtam, miért érdemes azt használni. Mert egy mérés, illetve akinek van egy kis tapasztalata, az már látja is, hogy a Samsungnál a videójel paraméterei a film üzem módban közelít leginkább a szabvány által előírt értékekhez. Vagy ha utána olvasol, akkor meg lehet találni a neten is, hogy a Samsung készülékeken ezt a képmódot szokták kalibrálni, egyrészt ez a legpontosabb, illetve a Samsung készülékeken csak ez a képmód az, ami minden olyan paramétert is engedélyez, ami a kép tökéletes beállításához feltétlenül szükséges. Azt hiszem a természetesben is vannak opciók, amik tiltva vannak.
Amiről te írsz, az ízlés. Ezen felesleges vitatkozni. De ha szabvány értékekhez megközelítőleg van beállítva a kép, akkor azt látod, ami a bemenetre kerül.
Ha ízlés szerint van beállítva, akkor akkora különbség lesz a megjelenített kép és a bejövő jel között, amit az ízlés enged.
Az élesség az egyik olyan dolog, amit nem szabad változtatni, mert digitális megjelenítésben nem lehet, csak olyan kontúrokat hozz létre, amit anyag biztosan nem tartalmazz.
Egy példa, amit nagyon gyakran látok. Ha van már beállító ábráid, akkor használd azt, ha nincs, akkor keress rá az AVSHD lemez anyagra. le kellene játszani mondjuk a 40%-os teljes képes szürke ábrát, s váltani a film képmód és amit használsz között. Jól látható lesz a %-os feliraton, hogy mennyi a különbség a kettő között. -
PuMbA
titán
válasz
Én abban nézem
Tökéletesen látszik az összes részlet, mint egy 4K monitoron PC-ről, ahol ugyanúgy nincs utólagos képfeldolgozás. Amit te látsz az már csak élesített kép és valójában nincs több részlet, ha jobban megnézed a képet. Fotózd le mindkét módban a TV-t közelről és vesd össze a pixeleket. Egyedül a kontúr fog változni.
-
Celtis
veterán
válasz
kokokka #133063 üzenetére
Nem konkrétan csak emiatt, hanem egyéb lesújtó tapasztalatom alapján szólom le a márkát, és a jövőben is meg fogok ragadni minden alkalmat, hogy ezt a véleményemet kifejezzem.
Ha nem tetszik, tekintsd írói munkásságom részének és ugorj át rajta. Egyébként, ha külön nem fizetnek neked ezért, kár védened őket. Nem szorulnak rá. v.ö.: fogadatlan prókátor fizetsége. -
coleen
aktív tag
válasz
kokokka #132280 üzenetére
Egyeztettem a kereskedővel, visszaküldöm és visszaadják a vételárat.
A spórolás évről évre látszik: az MU8000-esem (2017) még One Connect box-os volt, baba minőségben összerakva (bár fél éven belül kiégett benne pár LED, így panel cserés lett), a Q6FN (2018) már javarészt műanyag, azon belül a hátlap pedig kb. mint a tejfölös doboz. Közelről nézve pedig az építési minősége is gyengébb mint az MU-nak. Hétvégén pedig ellátogattam a MM-ba megnézni a 2019-es szériát, egy Q60R volt kirakva (Q6FN utód)... nevetséges amit művelnek minőség terén a Samunál. A házra gondolok jelen esetben, mert a képet reflektor világosság mellett nem igazán tudtam tesztelni.
Szóval úgy néz ki, hogy egy kicsit kivárok, TV nélkül, utána back-to-Sony (MU előtt csak Sony TV-im voltak, lekopogom, de soha semmi gond nem volt velük). -
EAndrew
aktív tag
válasz
kokokka #132094 üzenetére
Na látod azt nem néztem, csak annyira ideges lettem hogy a szemem villogott mint egy led. Persze most már viccelődöm mert egy estényi pihenés úgy tűnik jót tett neki, egyenlőre újra működik rendesen (hurrá).
Csak azt nem tudom mi okozta ezt a "kis" kellemetlenséget, de remélem ennyi volt. -
PuMbA
titán
válasz
kokokka #131864 üzenetére
Értem a nézetedet, de természetesen úgy írom ezeket, hogy az én PC-m hangtalan fél métertől távolabb és 15W-ot fogyaszt konnektorból mérve alapjáraton egy 90 Plus Gold minősítésű táppal, ami nagyon kevés
Egy laptop sem fogyaszt sokat, tehát minimális különbségekről beszélünk.
Az én fejemben fordulna meg utoljára, hogy energiatemető eszközöket vegyek meg tuningoljak meg csak GTX2080-nal lehet jól játszani dolgokat állítsak. Az én PC-met úgy vásároltam, hogy a lehető legkevesebb energiát fogyasszon, de még menjen rajta pár játék FullHD alacsony vagy közepes grafikán. Az összes energiafogyasztó eszközöm az 1 TV, ami 60W-ot eszik, egy gép, ami teljes terhelésen is hangtalan marad és 90W-ot fogyaszt, egy router, hangfalak és egy telefon. Több eszközt lehetőleg nem is akarok sosem az otthonomban látni.
-
direwolf
őstag
válasz
kokokka #131811 üzenetére
Egyik sem "csal", csak senkinek nincs végtelen sávszélje, hogy egyszerre kiszolgáljon minden kérést. Nem beszélve az útközbeni bottleneckekről.
Nincs tuti módszer. Sokszor kell próbálkozni, vagy egy olyan helyet találni ami közel van (hálózatilag) és nagyobb a sávszélje mint a miénk. -
suste
veterán
válasz
kokokka #131732 üzenetére
Én is pont itt írtam, hogy nem találja meg a TV, de most végre sikerült összebarátkozniuk.
Minden más eszközömmel (telefon, tablet, laptop) egyből működött, most is éppen ezen megy a zene a telefonomról az erősítőre.
Hogy pontosan mi volt a gondja a TV-nek azt nemtudom, de úgy kezdtem a beállítást, hogy minden környezetben lévő eszközön kikapcsoltam a BT-t, és utána indítottam a keresést. Elsőre megint nem látta, de nem adtam fel, és újra rányomtam a keresés gombra, és láss csodát megjelent a listában. Rányomtam a párosításra, és olyan volt mintha nem sikerült volna, hanem kifagyott. Kiléptem a keresés menüből a tv-n, kikapcsoltam az erősítőt amire a vevő van dugva (ez ad neki áramot is), újra bekapcsoltam, beléptem a tv menüjében és ott volt a vevő, és egyből kapcsolódott is. Azóta működik jól, egyből átkapcsolható a tv menüjében a BT-re, és így ugye a hangerőállítás is működik. Öröm és bódottá
(Az alis olcsó átalakító is úton van, de így most már megy a fiókba, ha megjön)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest