Új hozzászólás Aktív témák
-
c p
tag
válasz
goodboy007 #9142 üzenetére
+még:
engem már a beépített gps kihúzott pár neccesebb helyzetből (+google maps), elég gyorsan talál műholdat
a wifi stabil, nem szokott leszakadozni
szerintem is fontos az SPB Mobile Shell, meg v.mi nagyonnagyonnagyon lite-os rom ( én ezt használom: http://www.modaco.com/topic/308341-i8000nxxje1-lite-20100511/ )
zenelejátszásra touchplayer
android viszonylag könnyen telepíthető ( microSD-ről fut ), de nekem mindig belefagy ( bár még csak nem is beta, hanem csak v.mi kezdemény ) - ill. a dualboot-ot még nem sikerült, pedig állítólag... :]
-
thom79
tag
válasz
goodboy007 #9011 üzenetére
köszi, iparkodtam ügyeskedni meg önálosodni le is töltöttem amit a pc-re kell telepiteni, de addig keresgétlem h találtam .cab kiterjesztésüt is amit feltelepitettem a eszközre és müködnek is azok a progik amik eddig nem.. ez igy akkor nem tökéletes megoldás? inkább csináljam a már leirtak alapján???
még egy kérdés, gondolom nem csak én vettem észre h egy szobán belül egy másik telóról megcsörgetem az o2-öt akkor kb 2. de inkább 3. kicsöngésnél kezd el csörögni, és persze mikor leraktam már a hívó telefont még mindig csörög tovább az o2 vagy 2-3másodpercig.. ennek igy kell müködnie???
thx..! -
hegyesidr
tag
válasz
goodboy007 #9011 üzenetére
Helló ! Ez csak Win7 esetén igaz, A Windows Mobile Device Center csak WM7-nél kell ! XP alatt ez sokkal egyszerűbb, csak az Aktív Sincron kell, feltelepíted a gépre a Frameworkot, majd AS módban USB-n rákötöd a PC-re az O2-t, automatikusan települ a készülékre.
Tapasztalat szerint, valami miatt, az O2 jobban szereti az XP-s telepítéseket, kevesebb a probléma vele, mint a WIN7-nél !
-
thom79
tag
válasz
goodboy007 #9009 üzenetére
elképzelésem sincs
az is kell az ilyesfajta progikhoz??
nem vok még túl mélyen a winmo-ban... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
goodboy007 #8835 üzenetére
Ez jó hír!
-
mazsó
aktív tag
válasz
goodboy007 #8835 üzenetére
További sok sikert, és jó munkát nekik a végleges verzió elkészítéséhez!!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
goodboy007 #8490 üzenetére
Felraktam, de itt más hiba lesz, mert így sem tud csatlakozni se a Kies, sem az eszközközpont. Régebben működött ugyanerről a laptopról.
Lehet a teló a ludas? Mondjuk épp romot készülök cserélni rajta, ezért akartam megpróbálni hogy menti ki a kies a cuccokat, de akkor megoldom más módszerrel, pimbackup pl. Elegem lett a lassú Sense felületből, hiába szép, lassúMikor lesz vajon SPB MS 4?
-
dancsuri
veterán
válasz
goodboy007 #8487 üzenetére
Nálam hasonló a Wow Hd okozott hasonlót, még uninstall után is (valószínü felrakáskor átír valamit, de leszedéskor nem írja visszas) csak a HR segített, azóta nem is használom
Ez megfelel a kívánságodnak: [link]
-
petymeg
addikt
válasz
goodboy007 #8493 üzenetére
van egy másik program is ami olyan mint ez a battline. az a neve hogy Battery memory meter. annyival több mint a battline, hogy ez a ramot is mutatja egy másik csíkkal. ha a battline kavar be akkor próbáld ki a másikat.
-
goodboy007
senior tag
válasz
Ezt nem értem!
Letöröltem a BattLine-t, most megint jó
Pedig 1000%, hogy a gondok a TouchPlayer-frissítés felrakása után kezdődtek.
Most szépen egyesével felrakok mindent, de nem igaz, hogy nem akar már szépen felállni a rendszer, pedig most már úgy érzem, hogy kiismertem a PDA-t.Lassan ott tartok, hogy jobb lett volna, ha várok és Galaxy S-t veszek
.
petymeg: Köszi az ajánlást, majd kipróbálom
!
-
petymeg
addikt
válasz
jh1 hibátlan. hetek óta használom és nem fagyott még le. (egyszer ugyan kellet hr-t nyomni, azért mert egy kicsit összekuszálódtak a programok, és néha ok nélkül feldobta a waitcursort, pl navigáció közben, ami engem zavart. túl sok volt neki az optikai tuning gondolom.)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
goodboy007 #8490 üzenetére
Húú, az lehet lemaradt a legutóbbi win újratelepítés óta, köszi!
-
petymeg
addikt
válasz
goodboy007 #8050 üzenetére
telepítsétek rá az opera 10-t. mert csak a 9 van fenn, az meg nem annyira ok.
-
Max6
tag
válasz
goodboy007 #8050 üzenetére
Nekem a "más tollával való ékeskedés " volt az első gondolatom amikor hosszas keresgélés után rátaláltam az operára
-
CHIPman
nagyúr
válasz
goodboy007 #8045 üzenetére
Az összes problémád figyelmetlenségből, vagy felesleges dolgokból ered, de lássuk.
1: Beállítások, képernyő, képernyő lezárása. Itt kikapcsolod.
2: Nem, annak mi értelme lenne?
3: Opera van, keresőről nem tudok, hogy kellene legyen. És a gyártónak esze ágában sincs a Program Filesba telepíteni, tehát a Windowsban van az opera, keresni meg Total commanderrel tudsz, ha leszeded.
4: Próbáld meg kivenni a memóriakártyát, és megtudod, hogy hol van az valójában. -
Max6
tag
válasz
goodboy007 #8045 üzenetére
3. Ha T-s vagy nézd meg a Start/Web&Walk
-
petymeg
addikt
válasz
goodboy007 #7961 üzenetére
oda lehet. óra beállításokban szintén, "óra megjelenítése a címsorban"
-
Jadro
veterán
válasz
goodboy007 #7958 üzenetére
Nem találtál PDAfanclubon infót? Pedig ott aztán megvan minden ami a romfrissítéshez szükséges. Mondjuk ha nem regisztráltál akkor nem látod ezt a szekciót.
Én maradtam 6.5-nél, nekem jobban tetszik a felső startmenüs verzió. Van ebből is mindig újabb rom. A gyári verziókat mindig érdemes frissíteni szerintem. Pár hete megnéztem pár fajtát. 6.5, 6.5.3, sense felülettel és touch flow felülettel is kipróbáltam mi hogy néz ki. Ha a képek alapján nem tudsz dönteni, érdemes feltenni párat és nyomkodni kicsit. Aztán eldöntöd hogy melyik az ami elég szép és elég gyors is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Netflix
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest