- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Darky KI3 óta nem frissitett, és Goa sem. Ők csak váltáskor nyomnak ki egy stabil romot és kész. Nézz vissza. darky sztem 3 hónapja tuti nem tolt ki. Turkbey Omega Criskelo stb hetente. Ezt én is unom. Ezért felrakom Goát, és nem görcsölök a semmiért hetente.
(ugyhogy sztem pont nincs igazad, mármint Darkyban.) Bocs, Goa 1.6 az KI4 volt. De uccsó neki. Darky SGS-en , a kezdetekkor. De SGS-2 n 2 romot adott ki, két stabilat eddig.
-
Sógi
addikt
A darky pont nem a heti frissítésű rom kategória, alig van pár romja S2-re
Most is asszem KI3 - KI4-e van azt kész..Darkyrom website -
R2D20208
addikt
-
cassius.clay
senior tag
Köszönöm az épitő jellegű hozzászólást, de direkt elmondtam, hogy amit leirtál azok a megoldások kizárva, mert azokat én is végig zongoráztam és nem müködik. nem dobott fel első installáláskor kérdést, nem tudtam kipipálni és nincs alapértelmezett program, ergo törölni sem tudom az alkalmazások kezelésénél a nem létező alapértelmezett programot
Ennek ellenére mégsem tudok mást beállítani. -
Gabbana
aktív tag
gmail fiókom van, de ezt nem próbáltam még, a winmo nem olyan egyszerű szerintem de megpróbálom mindjárt Köszönöm addigis!
Olvasgattalak titeket már régóta, de az ember nem érti az idegen kifejezéseket, amíg a telo nincs a kezében, mostmeg hogy itt van fogalmam nincs mi micsoda
-
Flashhh
tag
Mar kivettem a simet meg visszaraktam megtorolgettem megfujkaltam. Mobilnet van, terero fullon, csak telefonalni nemtudok mert azt irja h nincs elerheto halozat. Illetve a mobilnet ha aktiv volt ottvolta 2G G E vagy H ikon, na az is eltunt de attol meg siman megy a net wifi nelkul. Foggalmam sincs milelte mert epp nyomkodtam a telot amikor eltunt... whatsappoltam tehat semmi buheralas.
-
Hobbbyt
őstag
-
scapegt
őstag
Tényleg
Egyébként nem azért szeretnék fehéret, mert nőieset akarok...ez a telefon egyébként sem nőies szerintem
már csak a méreteinél fogva sem
egyszerűen csak tetszik..de lehet a feketével jobban járok. A fehéren nem tetszik az ezüst szegély annyira.
Csak érdekelt volna, hogy mondjuk 100 emberből hány vesz fehéret, vagy aki vett, megbánta-e... -
scapegt
őstag
Már rendeltem hozzá egy kék szilikontokot (várom, h megérkezzen) aminek az oldala mintás, jobban beletapad a kezembe és van egy Sensation-höz vett bőrtokom, ami felül tépőzáras, nehogy kiessen, kérdés jó lesz-e rá, de szerintem belemegy majd.
Fóliát is vettem már rá 5 db-otEgyébként Jadro...nem láttalak én már téged valamelyik topikban?
Mondjuk a Defy-sben?
-
sippet
senior tag
ondemandx-en van, mert a topicjában ezt ajánlották legtöbben. brutál sok governort tud egyébként, én ilyet még nem is láttam, setcpu-ban a lenyíló menüből az opciók nem férnek ki egy képernyőre. szóval nagy fel van turbósítva ez a kernel, tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy pár nap használat után mit tud.
amúgy az aos bug nem hiszem, hogy governortól függene, mondom, én már aztán tényleg minden szart kipróbáltam korábban, hogy valahogy eltüntessem, és soha nem akart összejönni.
valaki kérdezte, hogy felmegy-e kh3-ra, és jelentem, fel. hetek óta dlevrom 1.3-at használok, nagyon bejött, az pedig kh3 alapú.
-
rolcsibácsi
őstag
windowsnál sem csinálok ilyet, 5 év alatt semmi gondom nem volt azzal sem. .
köszi, te legalább segítőkész vagybiztos uncsi hogy nem arról megy a téma hogy kinek milyen romja van ma fent.. énis szívesen kipróbálnék párat, csak láma vagyok hozzá.. illetve jó lenne tudni hogy van e értelme szenvedni vele..
egyéb előny?van valami olyan ami a mobilnetet wifinek látja? pl ha skypeolok akkor mobilneten elég szar a videó minősége, meg netezéskor jól jönne néha..
-
Skynet258
veterán
Én ugyanezeket pakolom/árulom, de még egy alatt sem maradt bubi. Jogsival/bankkártyával akármivel ki lehet tologatni a szélére a bubikat, vagy pár nap alatt el is tűnnek a kisebbek.
Mondjuk a felrakást másnak én sem szoktam vállalni, nincs kedvem ezzel szórakozni.De nem olyan rosszak ám ezek a fóliák sem, és szívtam már Steinhel felrakásával is, pedig az jó minőségű.
-
Sógi
addikt
(#22247) a_n_d_r_e_w: Először legyél túl a 10-15 feltöltésen, utána térjünk vissza erre
A gyári 1650-essel is ez volt, ha visszaolvasod a topicot, merült, mint az állat az újaknak...A "kemény" tok az felejtő, most próbáltam átalakítani egy oldalcsípővel, hátha valahogy jó lesz, de nem
Valaki akinek SGP tokja van és szándékozik venni ilyen akkut, az jelentkezzen legyen szíves, hogy abba belefér-e! köszi
Azért írok a kis koreaiaknak akik sgp-t árulnak, h mi újság ezzel az akkuval...Lehet nem is teszek tokot rá, nagyon tetszik így a tella, a saját "testével"
-
ujtzjani
tag
Jadro, znagy69, mycso köszönöm a válaszokat természetesen olvastam sokat de mégis káosz lett a fejemben. A leírások imitt amott nem egységesek főleg a pit és a reparticion környékén. Kezdő Androidos pályafutásom miatt így összezavarodtam.
Köszi mégegyszer töltés után megpróbálkozok...
-
F-ECT$
titán
Desktop mód: hiába mobilról netezel, azt küldi a szervernek, hogy asztali gép vagy, így a teljes weboldalt letölti. Szerintem ahol lhet, ott érdemes a mobilos verziót használni (olvashatóbb, sokszor kevesebb adatforgalom), de ha ez nem jön be, akkor még mindig vissza lehet váltani desktopra.
-
DeathAdder
veterán
Aha, szóval akkor az a különbség.
Ez megmagyarázza a Desktop módot és az Android módot, ez a kettő között az a különbség, hogy egyik mobil nézetben jeleníti meg a tartalmakat, míg a Desktop mód úgy, mint a számítógépen.
Tehát akkor ha jól értelmezem akkor az a különbség az Opera Mini és Mobile között, hogy előbbi csak mobil nézetben jelenít meg?bordi10 - A többihez képest lassú, úgy mondom
-
F-ECT$
titán
Ja, nekem nagyon nincs szerencsém ezekkel az árakkal. Tavaly megvettem a Wave-et, 1 hétre rá esett 10e-t az ára. Idén nem vettem meg azonnal az SGS2-t, felment 2x10e-t az ára, így végül én is függetlent vettem, mert egy 20-assal olcsóbb volt a 2 év samsung garis változat, mint a dominós.
-
pzstm
titán
no igen...viszont a 95 ezres ár, úgy hogy 25.t fizettem és azóta havi 5ezer a részlet teljesen korrekt. És lehet itt beszélni majdani jobb telefonokról meg iphone5-ről (ami szerintme nem fogja legyűrni ezt a "kicsikét" de lényegtelen is) mire azok kijönnek, mi már közel fél éve boldog tulajok és felhasználók leszünk ami azért elég nagy idő.
-
No.01
addikt
Basszus!
Mar mindent probaltam de nem mukodott most meg jo ezzel a kisegitos pipa dologgal... errol eddig miert nem olvastam sehol, h kell a mukodeshez?
Eddig nalam sem volt jo... sot! most legalabb mukodik holnap tesztelemSogi es a tobbiek:
Custom ROM mehet fel Odinnal vagy csak recoverybol?
-
Prego
senior tag
Köszi, holnap ránézek a telefonra miket tud. Céges outlook alatt az MS outlookot érted, vagy a telefon levelezőjét is outlooknak hívják?
Kollegának elvileg sikerült POP3-on szinkelni a leveleket az alap beépített programmal, csak az IMAP-al nem, nah holnap ránézek, oszt ha nem megy, a szerver Xeon prociját belehekkelem a telefonba -
R2D20208
addikt
-
rjg
őstag
az infót. Jelenleg egy Case Mate kemény tokot használok, ami teljesen korrekt, de a telefon alján és tetején nem mindenhol ér körbe a perem, a tiednél pont ez a szimpatikus, leejtésnél mindenhol véd. Csak az a fránya ~ 6 rongy. Ha korábban látom, inkább ezt veszem a Case Mate helyett, az is majdnem ennyi volt, igaz a Speedshopban, magyar számlával.
(#18994) F-ECT$
Azóta láttam a reakciókat, de "nem vissza, hanem előre" szoktam olvasni a fórumot és le voltam maradva másfél nappal.Ennek ellenére fenntartom, amit írtam, sőt, a többiek által belinkelt tracklog alapján azt gondolom, hogy több, mint korrekt a GPS használhatósága.
-
rjg
őstag
Honnan rendelted? E-bayről vagy a gyártótól? Mennyire jött ki szállítással?
Ha már vásárlás
Az elmúlt időben sok pozitív beszámolót olvastam az Ebay-ről, ezen felbuzdulva szombaton beregisztráltam, oda, illetve a PayPal-re is. A Google Navigáció alatt a meglévő 500 mAh-ás töltőm "nem bírta a tempót" és az S2 csak merült, ezért rendeltem egy Samsung I9000 Galaxy In-Car Charger - Dual USB-t. A csomagot tegnap gyűrte be a gyökér postás a postaládámba, csoda, hogy nem vitte el valaki, mert több, mint a fele kilógott. Ma reggel próbáltam ki, ezzel nem merül a gép
. Idén eddig kétszer voltam vízparton, de a telefont vagy a kocsiban, vagy otthon hagytam, nem akartam, hogy ellopják, vagy vízbe - homokba essen. Ezért ugyanattól az eladótól vettem egy vízhatlan tokot, ami a használhatóságot állítólag nem rontja 1 - 2. Ezt jövő hét végén fogom élesben kipróbálni, ezzel nem kell a telefont a parton hagyni, sőt, még egy-két vízalatti képet is el lehet lőni
.
-
No.01
addikt
Erre vartam
V.mi kepet lohetnel rola mert ezeket mar lattam a neten.
Valojaban ez csak a peremet vedi ha jol latom igaz?
Most nezem csak, h megsem csak a peremet vedi csak megzavart, h a szele feher es a hatlap meg fekete, mint a telefoneAkkor ez miben is kulonbozik a masik SGP Capsule-tol? Csak abban, h ennek mas szinu (esetleg anyagu?) a hatlap resznel...?
En is gondolkodom egy ilyenen...
-
-
DeathAdder
veterán
-
Varszegig
veterán
vannak kétségeim ezekkel a gps tesztprogikkal kapcsolatban. Én azt tudom, hogy olaszországban több hetes gps off után bekapcsolva (azaz közben elmászhattak a holdak pozijai, nagyon máshol voltam, mint utoljára stb.) no internet, no wifi stb. 2 percen belül lock volt a sygicban. És a pontosság is ott volt, ha egy bonyolult kereszteződésben voltam, nem pakolászott át másik útra.
-
gyl66
tag
MODEM_I9100XXKG6_REV_02_CL1044543.tar.md5
GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar.md5
CODE_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5
KERNEL_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar.md5
u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitOlvastam, sőt a samfirmwqare.com oldalt is elolvastam. Az onnan letöltött és kicsomagolt rar-ban a fent belinkelt 5 db. file van. Az ott leírtak alapján 4-ről tudom hova való csak a KERNEL kezdetűt nem említik. Amit belinkeltél kép az sem. Ezért kérdezem, hogy azzal kell e foglalkozni?
-
Sógi
addikt
KAI! Én adok neki (sensation) egy napot akkor, hátha...
Csak jöjjön már le, a batista gyorsasága egy vicc számomra, pedig jó lenne az...
Nah jó kap egy esélyt, feldobom rá ninph205-öt rá, azt meglássuk, h kifagye
Szépen felment rá, minden ok, lássuk cf barátunk eredményét... -
adodaniel
őstag
Ott csak tükrös volt múltkor. De zárt tokban tartod, akkor szerintem nem is létszükség, mert az ujjad nem fogja megkarcolni. Egy hónapja megvan lassan, van egy zárt bőrtokom (becsúsztatós) + vettem rá case-mate puhakeretet körbe. tökéletes védelem ez a kombó.
Tok mivel tágítható simán belecsúszik így is.
-
Sokka
aktív tag
Én azóta, mióta megvettem a "gépet" azóta használom a NoLed-et, de egyszer sem vettem észre, hogy gyilkolná az akkut. Söt még amikor megnézem, hogy mi hogyan fogyaszt, ott is elenyésző százalékot mutat. Nekem nagyon bevált, mivel itt az irodában (melóhelyen) mindig némán vagyok, viszont sokszor skype-olok, így elég ha csak rápillantok itt az asztalon és már látom is, hogy fontos vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest