- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
zeroo5ux
aktív tag
-
rizso
addikt
válasz
csabám #49707 üzenetére
Bakker, ezzel a hsz-eddel megoldottad az egyik problémám
Eddig nem volt kipipálva az USB hibakeresés, és az értesítési sávban ugye nem is volt ott az USB, és anélkül elég körülményes volt a csatlakoztatás. Na de most már ott van
Nem mondom, hogy ezzel utolérte a Sensationt a csatlakoztatás terén, de a semminél jobb...
-
zseko
veterán
válasz
csabám #47787 üzenetére
a pcx.hu-n 13.130 + 1.500 = 14.630 (persze most direkt a legolcsóbbat néztem)
az users.hu-n 15.990 + 2.490 = 18.480ez közel 4e forint. Ennél olcsóbban megjárom pestet busszal vidékről mint amennyiért az users.hu szállít
Most nézem egyébként, hogy e-bolt.hu is végre árulja (igaz írtam nekik levelet ezügyben
) itt: 14.982 + 690 = 15.672
Még ez is olcsóbb így mint amott maga a kártya, sztem itt rendelem meg.Szimpatikus bolt, nem kell regisztrálni a rendeléshez és a helyi postán át lehet venni a csomagot és csak 690 a szállítási díj! A 2000mA-es aksimat is tőlük rendeltem, 2-3 nap alatt itt volt.
Ugye ebay meg még -5e forint, csak nekem nagy a bizonytalansági faktor ott..
(#47789) csabám semmi gond
-
zseko
veterán
válasz
csabám #47782 üzenetére
És miért?
Persze, tudom, garancia meg minden, de ettől találtam szállítással együtt is olcsóbbat
Ez pedig már eleve nemtetszik:
A forint kedvezőtlen árfolyammozgása következtében a raktáron nem szereplő termékek ára a megrendelés után is változhat. Erről azonban tájékoztatjuk. -
zelma
aktív tag
válasz
csabám #46882 üzenetére
Van efs mentésem, de nem tudom mit kell csinálni vele, nem tudom cserélni, ilyet soha nem csináltam. Ráadásul az EFS Backup mappában 2 fájl van és azt nem tudom, melyik kell.
Inkább stock rom és szerviz, mert így nem tudom eladni, de legalább marad a jótállás. Arra sincs garancia, hogy a stock-kal nem jön elő a hiba... -
agabe
addikt
válasz
csabám #46211 üzenetére
már egy ideje megy is
gyorsan összejött vagy 80ezer
Szelley: egyáltalán nem biztos, hogy szétment a rendszer, lehet, hogy tényleg elég a kernel csere, én inkább csak a végső megoldást írtam
rauley a billentyüzet mégcsak hagyján, olyan már valahol tényleg volt, de a holografikus kivetítés...khmm.. nem vagyunk még ott az tuti.
A vékonysága meg szintén túlzott....vagy óránként kell majd tölteni -
-
Apol77
tag
válasz
csabám #40537 üzenetére
Köszi, próbáltam, de most elindult
Most néztem a garipapírt, és feltűnt hogy a Telenornál vásárolt készüléknél a 12. hónap után fődarabok cseréjénél nem hosszabbodik meg a garancia.
Más szolgáltatóknál, vagy független telefonnál is így van?Elég rossz kép, de talán elolvasható.
-
R2D20208
addikt
válasz
csabám #38884 üzenetére
Azért cseréltem akkor le őket, mert jött valami újabb.
Átgondolom még, de nagyon tetszik. F...szom már tele van, hogy erre illió ROM, és millió Kernel. Ha az stabil, és okés lenne, be tudnám lakni. Itt ezzel meg egyfolytában tesztelek. Ki sem használom a készüléket. (de tudom, ez az én hibám. Bőség zavara... )
(#38889) SzlobiG már sokáig megvolt
És még árában eladnám. Na utánnaolvasok a másik vasnak...
(#38891) Sógi alszok még rá kettőt, és döntök. Vasárnap megyek vissza olaszba. Nem is néztem. Magyar nyelv?
-
zooole
senior tag
-
válasz
csabám #37597 üzenetére
ááá, 24 órát sem bírt ki a kl1 firmware! egy ideig nagyon szépen pörgött, nem tudtam belekötni, de most este elment a térerő, eldobálta a sim kártyát, illetve ha volt is néha térerő, adatforgalom nem volt, eltűntek a hozzáférési pontok, továbbá látta a műholdakat, de nem csatlakozott fel rájuk!
már vissza is tettem az xwkk5/xxki4/oxxkj3 kombót! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csabám #36765 üzenetére
igen, most már sikerült olyan áron megvennem, hogy ez már marad......vagyis előre láthatólag marad.
lehetséges, hogy én első körben a jó öreg Galnet verzióval próbálkozom majd.
de az is lehet, még alszom rá pontosan egyet....és előfordulhat, hogy az a.t.t.i. kolléga által javasolt magyar változat kerül rá.
hála istennek, már olyan szintre emelkedett a rom, amitől nem tudok megszabadulni.
kinézete testre szabhatósága páratlan.
pl. már a lockscreen is "témázható", ami most nekem így néz ki: [link] -
Caaabi
senior tag
válasz
csabám #36239 üzenetére
már újratettem, nem probléma leglább gyakoroltam kicsit, de amit most leírtál kimentem magamnak mert még később jól jöhet..
köszi szépen hogy utánajártál nekem! Amire most viszont figyelek hogy úgy állítom vissza az alkalmazásokat hogy egyesével, ugyanis szeretném elkerülni azt hogy megint reklámüziket kapjak valamelyik app miatt
ha usb kábellel rádugom a gépbe hogy lehet hogy nem látom a számítógépben a meghajtókat ?
na tessék közbe taggá váltam
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest