- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
hagyd már ezt a sw frissítést. Ha rootilni sem mersz, akkor felesleges görcsölni, odinig el sem jutsz. Az exchangehez meg nem kell semmi ilyen katyvasz., Ugyanaz minden androidban. (Mellesleg ajánlom az enhanced mailt próbaverzió is van, ha azzal megy, akkor már nagy baj nem lehet)
-
Jadro
veterán
Céges outlookot én is szinkronizálok exchange szerverrel. Nekem kell hozzá beállítani egy új hozzáférési pontot is, mert abban van user/pass. Utána jön maga az exchange fiók beállítása. Van egy olyan kis turpisság a dologban, hogy nem mindig jön össze a szinkronizálás beállítás után elsőre. Ilyenkor hozzáférési pontot váltok az alap pontra és utána vissza erre az exchenge-esre és utána már megy a szinkron. Csak gondoltam megemlítem, hátha nálad is ez a gond.
(Mielőtt nagyon nekiugranál szétszedni.
)
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest