Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
Gabbana #43169 üzenetére
Én anno ilyet vettem a Sensation-re, S2-re is van ilyen, csak most nem találom.
Jelenleg pedig ezt használom, nagyon finom, puha tapintású bőr, pont jó a telóra, van fekete is belőle. Durván ezer forint mindkettő, ingyen postával.
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Gabbana #43173 üzenetére
samsung szerviz futar.
1-2 nap alatt csinaljak meg. ott veszik fel, es akkor amikor akarod, es oda viszik vissza.
csak annyi kell, hogy a keszuleket beregeled a samsung oldalan mint sajat keszuleket (ha meg nincs sajat azonositod a my samsungnal, akkor azt is letre kell hozni), majd az oldalon megrendeled a futart.
az oldal leirasa szerint kell nekik a szamla meg a garilevel.
Telefonon biztos megmondjak, hogy tenyleg igy van-e.
szerintem is rohely egy csucstelefonnal, de ha neked valtozik a mozdulatra, akkor az lehet antenna problema is...csinaljak meg azt is. azert garis a keszulek. -
agabe
addikt
válasz
Gabbana #43163 üzenetére
en most fogom gariztatni a mikrofon miatt.
van olyan szeria amiben a mikrofon hangminosege...hat gyenge.
barmelyik mas, vagy korabbi telefonomnal jobb volt a mikrofon,es felhivtam magam masik telomrol...hat tenyleg rosszabbul ertheto kevesebb a reszlet es halkabb, igy kuldom szervizbe. en sem ertettem, de topiktarsak felvilagositottak, hogy ez masnal is elofordult es szoftveresen nem javithato (azaz nem a romtol fugg)
normal esetben ennek is nagyon jo a hangja, csak kifogtunk 1-1 olyat amit szervizeltetni kell. -
F-ECT$
titán
válasz
Gabbana #41722 üzenetére
Amit megvettél azt utána bármikor letöltheted újra ingyen.
Ha hivatalos frissítést szeretnél, akkor azt a KIES-sel kell, rádugod a gépre, elindítod a KIES-t, és onnan kb 2 gombnyomás. Ez esetben nem törlődik semmi a telefonról, de a biztonság kedvéért a KIES menteni is tud pár cuccot.
-
mycso
veterán
válasz
Gabbana #40335 üzenetére
Hali, nekem is ez van...mostanában nagyon sokszor szólnak, hogy nem értik mit mondok, illetve az áltlad említett effektek jönnek elő...vödörhang. T-mobile-os vagyok én is, XWKK5/XXKL1-es modemmel.
Régebben nem volt ilyen probléma, csak mostanában szokták mondani, hogy valami nem okés. -
Varszegig
veterán
válasz
Gabbana #33582 üzenetére
az mms a mobilnetet használja, de annak adatforgalma nem kerül számlázásra külön. Ezért nem nyerő letiltani, de ha nem tiltod le, és nincs előfizetésed, akkor meg jön a netstartos nagy számla. Akkor már jobb kézzel elrontani a mobilnetes apn-t, és az mms-est meghagyni
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
Gabbana #32725 üzenetére
Oké, akkor már odáig eljutottál, hogy a winmo-ról fent vannak a kontaktok a gmail címtárában, ugye?
Ha jól értem, az a gondod, hogy a gmailben a címtáradon belül több mappa van, és az SGS2 nem szinkronizája magát az összessel, ugye?
----------------
(#32728) Gabbana:
Ha van olyan mappa, amit lát az SGS2, akkor másold át az összes kontaktot abba gmailon belül, és akkor már jó is vagy.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Gabbana #32697 üzenetére
Hali,
most kerültem újra netközelbe, de látom végül csak megoldottad!
Elméletileg, ha beállítottál mindent, egy activesync-et nyomsz, az leszinronizálja a kontaktokat gmaillel, ezután esetleg gmailon még tisztogathatsz, törölgethetsz, egyesíthetsz, és az SGS2 a következő gmailos szinronizációkor letölt mindent.
-
zseko
veterán
-
mivan80
aktív tag
válasz
Gabbana #32634 üzenetére
GMAIL Súgóból:
Windows Mobile 6
The Quick Answer
Follow the instructions below to set up IMAP access in Windows Mobile 6.
Google Apps users, please follow the default instructions unless otherwise noted, replacing 'your_domain.com' with your actual domain name.
To configure IMAP for your Windows Mobile 6 device, just follow these steps:1 Enable IMAP in your Gmail settings.
2 Open the Start menu and select Programs > Messaging > New E-mail Account.
3 Enter your Gmail address (including '@gmail.com') in the E-mail Address field*. Google Apps users, enter your full address in the format 'username@your_domain.com'*.
* Windows Mobile 6.1 users: Enter an unintelligible email address (such as 'g@g') at this step. This will bypass the automatic configuration for POP access.
4 Uncheck the box that asks to get settings automatically from the Internet and select Next.
5 Select Internet e-mail as your email provider in the drop-down menu.
6 Enter your name as you want it to appear in sent emails.
7 Enter a descriptive name for the email account and select Next.
8 Enter 'imap.gmail.com' in the Incoming Mail Server field.
9 Select IMAP4 as the Account type from the drop-down menu and select Next.
10 Enter your full email address (including '@gmail.com' or '@your_domain.com') and password.
11 Select Next.
12 Enter 'smtp.gmail.com' in the Outgoing (SMTP) Mail Server field.
13 Make sure that the Outgoing server requires authentication box is checked.
14 Select the Advanced Server Settings link.
15 Make sure that the Require SSL box is checked for both incoming and outgoing emails.
16 Select The Internet as the network connection from the drop-down menu.
17 Select Done and then Next.
18 Select how often you want your phone to send/receive emails from the drop-down menu.
19 For more download options, select the Review all download settings link.
20 Select Finish.
21 Check our recommended client settings, and adjust your client's settings as needed. -
Jadro
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest