- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
jogos, bár nem pejoratívnak szántam, hanem csak összefoglaló elnevezésként a cserélhető külalakelemekre
a kinézete amúgy nekem sem jön be (az xperia sokkal jobban tetszik mindegyik másiknál), de elsősorban a tudás és a teljesítmény alapján választok elektronikai eszközöket, nem pedig a kinézet alapján, ami ugyan fontos, de csak másodlagos...Ellenben az Arc esetén eléggé bizonygatják hogy mennyivel jobb képe van a bravia motornak a super amolednél... tapasztalat erről? mármint videókon látom hogy sötétebb, bár ez még nem feltétlen számít sokat, mert az emberi szem sokat adaptálódik a látottakhoz, míg egy kamera nem, de azért érdekelne hogy mennyire zavaro hogy sötétebb (vagy épp előny)...
-
köszönöm, persze az igények valóban emberfüggően, de én azért elég hardcore usernek tartom magam ez esetben, úgy értem a gt540-emnek is rengeteg elemét kihasználtam, nem vagyok az a típus, aki csak telefonálni vesz egy ilyet (meg hát mobilalkalmazás-fejlesztő is vagyok
)
Azért az vonzó dolog, hogy vannak hozzá ilyen 3rd party csicsa elemek is, mint fém hátlap... nem mintha feltétlen akarnék, de jó tudni róla -
-
-
aki igényes, az is utazhat néha vonaton, buszon, villamoson, metrón...stb, oda meg nehézkes vinni az otthoni rendszert, de néha még a notit/netit sem mindig praktikus előkapni - ilyenkor azért jó a mobiltelefon is!
nem tudom, hogy mit szólnának például az ic utasai, ha elkezdeném összerakni a dj cuccomat; keverő + 2 dj cd lejátszó + 2 bakelit lejátszó - pedig csak fejhallgatóval hallgatnám... -
turbobusa
senior tag
4 magot sokkalom, de A6-os procit akarnak Apple-ék is alkalmazni, ami ősszel már kapható is lesz. Gondolom valamelyest ebbe az irányba akar mozdulni is a Samu. 2 mag jó szoftverkörnyezettel szerintem is megfelelő minden egyes kihívásra.
Kijelzőt várom nagy kíváncsisággal, írták gondot okoz a gyártása, ez miatt csak nem lesz csúszás a megjelenést illetően.szerk.: touchwizard-ból is jön az új verzió ics4-hez. (várom, mivel az alpha verzió sémája alapként nem igazán jön be)
-
turbobusa
senior tag
Jaj még valami, ugye kijön mindkét mobilra az ICS4, utóbbi azzal is jelenik meg.
Rendesen támogatni fogja a 2, illetve 4 magot? Akkor itt el fog szabadulni az Isten ostora.
Kijelző lenne még komoly a 350 körüli ppi értékkel s a rebesgetett 1024-es felbontással. Ezek miatt lehet megérné a többletet... -
Laraxior
titán
Nekem is tetszett, amíg nem akartam vele fotózni... Minden egyes fotó után el kell indítani a fényképezőt.. meg nem is találtam semmit
Omnián se boldogultam a WinMo 6.5-el, itt sem a Win7-el
De képet még mindig szépet készít
Munkahelyi fotó... nem nagyon vesződünk a parkolással
Hóesésben akartam csinálni a képet, de elállt mire odakerültem, hogy kép... -
rauley
tag
Nekem is volt imei elmászásom,ès efs mentèsem sem volt.
Ment vissza az utolsò gyári Kies rom,jigelès,ès egy kis mesèvel beadtam szervizbe,hogy Kies frissítès után elment az imei valamièrt.Gariban visszarakták az imeit tök simán,nekik megvan ehhez az eszközparkjuk.Úgyhogy no para,simán visszateszik,vidd szervizbe. -
Sógi
addikt
-
-
lesarkítva; aki gányolt firmware verziókat húz fel a telefonjára, az vagy vágja annyira a témát, hogy probléma esetén mondhatni a sírból is visszahozza, vagy egyszerűen csak így járt, mert hozzáértés hiányában is vállalta a kockázatot - és lehet szidni a telefont, de a legtöbb esetben nem feltétlenül az a problémás, sőt...
-
Amióta kijött az Illusion azt használom és SOHA nem volt gondom a telefonnal, mondjuk nekem előtte sem, fél éve van meg és se beégés amiket itt írtatok se újraindulás stb...Teljesen stabil minden rajta, pedig azért használom rendesen
Ami még nagyon bejött az ARTU romja volt, tényleg azóta már csináltál valami mást artu, mert eléggé régen jártam erre, ha igen elfogadnék egy letöltő linket privátban, mert akkor feltenném kipróbálásra -
-
belashx
senior tag
Ha szoftveres a gond, akkor elvileg jó lesz.
Mióta csinálja? Miket telepítettél utoljára? Azokat ne rakd vissza. Kb. így kezdeném, o'szt, ha nem jó, akkor Teljesen újra az egészet gyárival, ha akkor se jó, akkor szervíz.
Itt most nem arról van szó, hogy tetszik-e, hanem, hogy mi a gond? Ezért áldozatokat kell hozni. -
Gergőkee
aktív tag
Azt ugye tudod, hogy custom rommal, imei nélkül ha meglátják a telót a szervizben, akkor a szemed láttára tépik össze a garanciapapírt?!
Máskülönben meg csak magadat okolhatod. Szoftveresen beavatkoztál a telefon lelki világába. Ez az így járás esete. Itt a fórumon a többiek is ezt csinálják, de ha elmegy az imei, akkor nem sír a szájuk, megoldják a problémát.
Továbbá ez egy ultramodern elektronikai termék, pár apró (bár valakinek óriási), bosszantó konstrukciós vagy használatból eredő hibával. Az a szomorú, hogy a jelenlegi piacon mégis ez a legkevésbé bajos modell. Ha androidot akarsz, akkor ennél csak rosszabbat vehetsz.
Egyébiránt mi a problémád a gyári rommal? Atom stabil, SW-es hibáktól mentes.
-
belashx
senior tag
Akkor miért csodálkozol, hogy ilyenek történnek.
Minél kevesebb buhera, annál kevesebb gond. Javaslom neked a CheckRom-ot azzal nekem sokáig ment hiba nélkül. (Igazából most is ez van, mert mindig oda térek vissza.)
A gyors merülést nagy valószínűség szerint valami progi okozza, mert az a török már régi, előbb kijött volna ez a hiba, ha a rom a ludas. Kernel esetleg? -
belashx
senior tag
az lenne a kérésem, ha vettél új telefont, írd ide a típusát, véleményed, kíváncsi vagyok rá, hogy azt kaptad-e, amit szerettél volna.
Nekem ez a második Samum - Spica volt az első (illetve régen egy c100-as) - de semmi komoly bajom vele. Na jó a kijelző kezd kicsit beégni, de ennyi. (Nem véletlenül nem erőlteti a Samsung sem ezt az újabbakban, ha jól tudom.)
A szoftveres hibák ellen meg tegyél fel gyárit, azzal jól kell muzsikálnia.Sok sikert! (vagy ehhez vagy az újhoz)
-
bajusz66
aktív tag
Az egyik ismerősöm ezzel csinálta amikor elszált az imei szám
[.GSII_Repair] -
-
adamho
tag
Mindenkitől kérdezem:
Mióta nem kapcsoltátok ki a telefonotokat?
Mert ha hetente több romfrissítést is csináltok, akkor nem lehet megtapasztalni feltétlenül, hogy van-e egy héten belül véletlen restart.
Persze nem normális dolog az újraindulgatás, de akkor is, kiváncsi lennék, hogy csak az én gépem ilyen-e? -
-
Gergőkee
aktív tag
Félreértesz. Én még egy napig sem tettem fel customot. A beosztottét einstandoltam, ott szoktam összemérni a gyárit a custommal.
C.Brigante: ez még messziről sem vita. De ha az is lenne: az (értelmes emberek között zajló) vita viszi a fejlődés felé a társadalmat.
Én örülök neki, hogy nem kell cseszegetni a telefont, jó out of the box is. A Spicámnál nagyon meguntam a havonta történő romcserét... Mostanában időm se lenne rá. A kevéske szabad percemet inkább a családra szánom.
Szerintem ott a nézetkülönbség a többiekkel, hogy számukra a GalaxyS2 egy hobbi. Nekem meg csak egy irodai eszköz, egy tárgy.
-
Komi28
senior tag
Lehet nyereg alatt kellene puhítani a bőrt?
Kicsit szorosan megy bele és ezért gondolom, hogy nyomja oldalt a ki-be gombot. Először mikor beletettem, fogdostam éreztem, hogy rezeg, húzom ki és látom és hallom, hogy újraindult. Megpróbáltam még párszor és úgyanaz a végeredmény
Párom kérdezte jót vettem? Ilyenkor mit lehet mondani? -
Soound
tag
-
Caaabi
senior tag
a battery calibration pontosan mire is jó ? én most felváltva használom a 2 amperest és az 1650 es gyárit, ha egyik elmerül teszem bele a másikat, a lemerültet meg falitöltőre teszem... aztán így cserélgetem.. pár appot kiszedtem( te pontosan miket gyomláltál ki ? Ezen leírás alapján csináltad v egyedileg? Mert amiről tudtam hogy nekem nem kell és hogy pontosan mi azt kiszedtem de sok maradt amiröl nem igazán tudtam eldönteni hogy miis az
Amúgy a fogyasztás nekemis jó eddig -
Caaabi
senior tag
nekem most jó lesz a 29.5 egy darabig mert jól fogyaszt, gyors, nem akadozik, nem fc -zik semmi, nekem képernyőéledési gondok sincsenek bejövő híváskor és a callrecnél se dobál orosz figyelmeztető üziket.. majd ha tényleg valami nagy változás lesz amire érdemes váltani akkor megteszem mostpedig kicsit élvezem a csicsásságát
más: lenne egy LG Optimus 2X ha valakit érdekelne S2 be való beszámítással akkor privizzen rám
-
pzstm
titán
Itt az első komment legalján találhatod meg a képeket (lehet be kell jelentkezni a képek megtekintéséhez)
-
pzstm
titán
1. Turkbey Original Stock Dialer (Flashable Using CWM) - http://www.multiupload.com/RZMDR2FIS6
2. ICS Themed Dialer Flashbale Using CWM - http://www.multiupload.com/KXRAYDZCKJ
3. Black+Blue Flashable Using CMW - http://www.multiupload.com/FDW50FA7GC
4. 3D Dialer flashable using CWM - http://www.multiupload.com/K4B3EBUOHU
5. ICS Theme Dialer with Transparent - http://www.multiupload.com/QLPBU1KKB4
6.4seasons_Winter_Dialer - http://www.multiupload.com/YD8D2BD21J
7. New Dialer and Phone from TURKBEY - Creator of this Dialer & Phone - http://www.mediafire.com/?evebepf30m4y4wn
8. Modified phone - http://www.multiupload.com/TFEWDXIO9G (Only bug is , you cant end the call with button, instead to be done with end call text. will be rectified soon. Others things are working)
9. ICS themed dialer with big blue numbers and icon changed along with dropdown menu transparent- http://www.multiupload.com/BO8754HJ9T _ works on XWKK5 and never tested on others but should work. Please report bugs
10. Sensation Dialer-Creator of dialer is Crysis21(Thanks to Him) and i have just added top bar with turkbey theme, changed icons in the call logs and also made top bar transparent in call logs along with dialer panel with transparency - http://www.multiupload.com/T9NJ2XFXHMLehet váogatni
-
Gizmo94
veterán
A Turkbey romok egyre stabilabbak és jobbak.
Régebben én Lite'ning -et használtam, de Litepro sajnos befejezte a fejlesztését, utána álltam át Turkbey-re. Amint online, felrakom a legújabbat, nekem tökéletes minden szempontból ez a rom, csak a tárcsázót cserélem ki mindig.
-
DjBlero
őstag
[TurkbeyRom V29.5] itt már töltheted is nem kell keresgélned a letöltö linket se
ezt a lustaságot
-
Gergőkee
aktív tag
A technológia:
4D Systems: Design Guide for Active Matrix OLED displays: Page 20: "Image Sticking"
Unlike displays with a common light source, the brightness of each OLED pixel fades depending on the content displayed. The varied lifespan of the organic dyes can cause a discrepancy between red, green, and blue intensity. This leads to image persistence, also known as burn-in.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest