Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
No.01
addikt
Popi A300 tulajoktol kerdeznem h van e lehetoseg a hang csuszast korrigalni? Egy jo masodpercet siet es ez igy elvezhetetlen...
Elore is koszonom
-
No.01
addikt
Sogi;
Olyan reg jartam itt, h mar azt sem tudom, h kell ROM-olni
Ajanlj v.mit
-
No.01
addikt
válasz
bajusz66 #42564 üzenetére
Koszonom! Mostansag sok a melo es nem kovetem a topicot... lattam, h van uj ROM, kerestem a nevre, de link nem volt egyik HSZ-ben sem. Regen ez meg mukodott, h a ROM nevere/szamara rakeresve bejott a letoltesi link. Tudom az en hibam olvassak tobbet, de igy ev vegen lemaradtam ugy 5000-6000 HSZ-el
Megegyszer THANKS es BUEK
-
No.01
addikt
V.ki toljon mar nekem egy direkt linket a KP8-hoy ill eyz root kernel link is jol jonne...
Kerestem, de link nincs...
Elore is koszonom es BUEK
-
No.01
addikt
Az normalis, h a az alapsav meg mindig KI4?
(KK5 3+1 filos flashales utan)
-
No.01
addikt
Most latom csak, h van uj ROM
Adna v.ki egy direkt linket a 3+1 filoshoz KK5-hoz?
-
No.01
addikt
Segitseg kellene mert hiaba ROM-olok mar egy ideje, de a kollegam hulyeseget sajnos fogalmam sincs, h kene megvalositanom...
Hyperdroid ROM-ot hasznal (ami mellesleg sokkal jobb, mint anno volt miker en probaltam, de ez egy masik tortenet)
Telepitette a MIUI temat, de rajott, h megsem tetszik neki, h olyan komor fekete-feher a menu viszont az akksi kijelzo ikonjat szeretne megtartani es esetleg mas ROM-oknal is hasznalni.Kerdes, honnan es mit kell ki ill visszamasolnom, h a megtalaljam azt az akksikijelzest amit az a tema hasznal?
-
No.01
addikt
CheckROM ot hasznaltam de tegnap meghulyult... JObban mondva a Jkay szart be Nem mukodik mert azt irja, h van ujabb verzio. Adna v.ki egy linket a legujabb Jkay13.1-hez?
Elore is koszonom!
-
-
No.01
addikt
A mai nap tobbszor is linkelt KJ3-hoz letoltottem XDA-rol a CF-Root-SGS2_XW_XEN_KJ3-v5.0-CWM5.zip nevu root-ot. Ugye ez kell nekem?
Mert most nem endedi a CheckROM-ot felrakni Can`t maunt SD hibaval.Mit szurtam el???
-
No.01
addikt
CheckROM felrakasa elott vagyok, de nem jutok vegere a sima KJ3-nak sem...
Iranyitson mar v.ki utba... (HSZ 33219) -
No.01
addikt
Felraktam az linkelt KJ3-as ROM-ot, de a kovetkezot latom:
- Alapsav XXKI4
- Build szam XWKJ3Ez most igy jo?? CF-rotbol akkor KI4 vagy KJ3 kell kicsit belezavarodtam...
-
No.01
addikt
válasz
gyurika981 #33088 üzenetére
463MB???
-
No.01
addikt
Most nezem, h az uj Checkrom a KJ3-an alapul szoval ahhoz kernek inkabb egy linket... ill CF-Root is ha van
Koszonom!
-
No.01
addikt
Felraktam a KJ2-t... az normalis, h az alapsav KI3 lett?
-
No.01
addikt
ROM: KJ2 XEU
V.ki tudna adni egy CF-root linket hozza?
-
No.01
addikt
válasz
Pszihonaranc #31416 üzenetére
Majd ha meglesz akkor is osszd meg a velemenyedet
-
No.01
addikt
Csabam:
ha mar itt vagy
Mi a helyzet MIUI fronton? a signal lost dolgot javitottak mar?
raadasul XDA-n 3 avgy 4 kulobozo MIUI van mar... -
No.01
addikt
Most akkor az XDA-n levo Siyah 2.1 mar a javitott valtozat vagy meg varjak a felrakasaval?
Mellesleg mit kell kiirtanom az CheckROM-bol h a HC-kToll eltunjona progik kozul?
-
No.01
addikt
Jol latom, h ebben az uj 2.0-as CheckROM-ban mar nem a CF root kernel van??
Melyik kernel az ami megbizhato, gyors es meg takarekos is? A “Sisa-t” mindenki dicseri tenyelg nincs alternativaja?
-
No.01
addikt
Az uj CheckROM "alapbol" milyen kernellel jo ki? ha jol sejtem akkor sima CF root ugye??
Annyira dicsiritek itt ezt a Sisa
kernelt, h lehet teszek egy probat...
-
No.01
addikt
válasz
lefkosia #30404 üzenetére
Igen o biztosan jo, bar kicsit a kinezetet rontja szvsz
Ettol fuggetlenul lehet ez marad bar egyre inkabb gondolkodom, h veszek egy SGP-t azt max a foliat hasznalom a tok meg megy a fiokba vagy felrakom ide 2000-ert csak elviszi v.kiHivatalos MIUI mikor jott ki? A halozatvesztes problemat javitottak? Nagyon jo kis ROM de mikor tobb mint egy 7 hibatlan mukodes utan elojott ez a tereroveszteses dolog gyakorlatilag azonnal visszatertem a CheckROM-hoz.
-
No.01
addikt
Na sajna foliat kell vennem tortent ugyanis, h tegnap jol sikerult az amsterdami "tarlatvezetes" viszont ma reggel eszrevettem, h a folia szele kicsit feljott...
(a miertekrol es a hogyanrol ne kerdezzetek)
Van v.ki aki Brando utan vetth ilyen SGP foliat? Nagyon gondolkodom, h egy tokkal egyutt rendelek egyett, de igazabol a folia a lenyeg. A baj csak az, h mar parszor mellenyultam foliaval kapcsolatban es azota elegge szkeptikusan allok hozza..
-
No.01
addikt
válasz
lajosx #29354 üzenetére
Ha 2e volt es vastag akkor jol atvertek...
Ennyiert mar majdnem kapsz Brando-t.
Legegyszerubb a Speedshopba elmenni mert ott fel is rakjak. Eros hasznalat mellett is kibir 1 evet
Van matt (nem gyujti az ujlenyomatokat, de cserebe kicsit megvaltozika kijlezo kepe) vagy van az ultra clear ami olyan, mintha nem is lenne rajta folia, de cserebe torolgetni kell.Letezik az SGP folia ami elvileg a legjobb lenne (nem valtoztatja mega kijelzot es cserebe "taszitja" az ujlenyomatokat, de az csak ebayrol beszerezheto)
Sogi:
Ha mar itt tartunk neked volt/van ilyened. Bevallt? Lehet rendelnek egyet en is...
-
No.01
addikt
-
No.01
addikt
válasz
unrealnoise #29263 üzenetére
Ez ennel osszetettebb dolog. Sajnos a rohano vilagunk velejaroja. Nincs eleg ido a fejlesztesre igy ha a konkurencia elott akarnak lepni ami ugye az utobbi idokben elegge jelentos momentum volt (lasd anno a Tab vs iPad2) akkor ki kell adni meg akkoris, ha az sw nem tokeletes.
Ez sajna nem fog valtozniPersze most johetnek azzal az oldschool szoveggel, h regen minden mas volt
Ezt el kell fogadni, mast ugysem tehetunk. Vagy jobban mondva de! Veszunk egy Galaxy 1-et az mar jol kiforotta magat
Bar ha eddig minden telefonommal annyi gond lett volna csak, mint ezzel az S2-vel akkor 1 szavam nem lenne. (most azert kicsit ferditek mert a megjeleneskor direkt megvartam az elso teszteket/tapasztalatokat
)
Mostamar viszont biztos vagyok benne, h S3-ig nem lesz masik telefonom. -
No.01
addikt
Ne vedd fol a kesztyut. Ez a forum attol volt kulonb, h csak a magunk dolgaval foglalkoztunk.
Ha szabad belevau-znom akkor az ilyen magas labdakat nem csapjuk le
Na befejezem mielott jonne egy moderator.
Jo kozosseg vagyunkahol tudunk segitunk es pont. Persze ez is csak egy egyedi velemeny. No offense!Xtremetuning:
En igen es tenyleg nagyon fasza a KI4. Aki Odinnal nyomja es nem rest flashelni annak csak ajanlani udom. Szmokat teszteket nem futtatok, de ez gyarilag is nagyon gyors.
Mielott kerdezne v.ki
KI4 (1 file-os)
-
No.01
addikt
Lejart a szerk. ido, de megtalaltam: Anker
Mar nem tudom hol olvastam, de ez allitolag minosegi cucc. Kicsit utanna olvasva kiderul, h tenyleg nem gyartanak szar cuccokat, persze az akksijukat nem teszteltem, de ami kesik nem mulik. Amennyibe kerul meg azt is siman bevalalom, h szar es megsem jott be... Akkor max hozzacsapom a tobbi vacak kinai akksik listajahozA hivatalos MIUI nagyon ut! Csak ajanlani tudom
(magyar nyelv (meg?) nincs)
-
No.01
addikt
válasz
unrealnoise #29242 üzenetére
Ha tutit akartok akkor gyari 2000mAh-st vesztek ahhoz van normalis hatlap, a sulya csak kicsit lesz tobb, a vastagsaga is minimalisan.
Ha ez nemjon be akkor Ebay, de mindekint figyelmeztetek, ha legtobb (99%-a) az nagyobb kapacitasu akksiknak kamu!
Bar anno mintha 1 jivetel lett volna de most nem jut eszembe a neve
Ha megtalalom beirom... -
No.01
addikt
Masnal is beszarta LeoMar kitchen-je? Gondoltam visszarakom azt mert nem volt annyira rossz, de most eltunt a tema valasztas lehetosege...
-
No.01
addikt
Mar volt kerdes regebben, de nem jott valasz igy megkockaztatom ujbol feltenni.
A KI4-et raknam fol Odinnal... Elso kerdes: Kernel ill CSC mindenkeppen kell melle betallozni?
A masik kerdesem, h ha feltolom az uj KI4-et akkor mehet e melle azonnal a rootolt kernel??
-
No.01
addikt
3+1 file-os ROM-bol ugye a KI3 a legfrissebb?
norbert999:
Mivel az meg KH3 alapu igy lehet erdemes lenne valtani... bar ha elegedett vagy akkor miert is gondolkodsz a valtason?
-
-
No.01
addikt
válasz
imrus72 #28776 üzenetére
Azt aruljatok el, h milyen alap ROM-t tegyek fel MIUI elott mert azt ugye XDA-n sem emlitik csak annyit, ha legujab... (gyalulnom kell mindent mert lehet a sok ROM bezavar es ha szuz rendszerre rakom akkor megszunnek a hibak... (kockas CRT effekt, kisebb-nagyobb akadasok, neha erzekelten kijelzo)
-
No.01
addikt
válasz
killerjohn #28769 üzenetére
LOL
Mellesleg en is igy voltam vele, de most "nyertunk" egy kis idot amig az S3 megjelenik... Bar ezt a telefont annyira megszerttem, h lehet nem is adom majd el inkabb megtartom referencia alapnak az S3 melle
-
No.01
addikt
Vay nem figyeltem vagy csak most jott elo de ennel az uj MIUI-nal erossen kockasodik a CRT off effektnel... Elotte sosem volt ilyen gondom...
Tapasztalta mas is ezt?
-
No.01
addikt
-
No.01
addikt
válasz
imrus72 #28584 üzenetére
Lejarts a szerk. ido...
Meglesem bar a gyarival mar eleg jol megbaratkoztam.
miuithemes.com-rol toltottel mar le v.mit?? vannak erdekes/jopofa dolgok
Artu:
Mikent lehet a gyari keyboardot mas ROM-okba beapplikalni?? Honnan es mit kellene kiszednem?
-
No.01
addikt
válasz
F-ECT$ #28597 üzenetére
Itt hollandiaban rengeteg az almafon meg a Blackberry... igaz az S2-t is viszik, mint a cukrot... de nem er fel a masik 2-vel.
Szerintem nincs ezzel baj ugy ahogy a tamogatottsaggal sem. Nemis tudom melyik modell volt ennyire felkapott az elmult par evben az almas termeket leszamitva.
-
No.01
addikt
válasz
imrus72 #28552 üzenetére
Nekem a betumeret noveles/csokkentes sem mukodik... de igazabol ezt is csak veletlenul vettem eszre...
Mellesleg ez a ROM miben mas/jobb, mint az anno Bmarko-s? Azon kivul, h ujabb ROM-on alapul? Marmint arra akarok kilyukadni, h ha valoban megjelenik a hivatalos MIUI akkor veluk mi lesz? vagy vannak kulonbozo sajat fejleszteseik?
Egy kis problemam van csak... a beepitett keyboard nekem nem jon be..
V.mi mas megoldas? esetleg a gyari Samsungot h tudnam belevarazsolni?? -
No.01
addikt
válasz
Gizmo94 #28217 üzenetére
2 nap alatt 2x indult ujra... Most megtalaltam, de mar nem az a neve ami volt most Toxic ROM-nak hivjak Litening theme-el Itt talalod ha erdekel
Ha jol tudom masnak is volt ilyen problemaja es a kernel okozta amit azota lecserelt.
Igazsag szerint en meg mindig varok mert vannak mar jo fozott ROM-ok de ugy vagyok vele, h a szamomra tokeletes csak ugy jonne ossze ha mindegyikbol kiszedegetnem azt ami tetszik.
Arra meg sem idom sem energiam nincs.
Mondjuk meg mindig bizakodok benne, h lesz hivatalos portolasa a MIUI-nak mert az testreszabhatosag vegett szamomra etalon arrol nem is beszelve, h mennyi hasznos/okos megoldast tartalamzott mar "gyarilag"Addig LeoMar marad meg a ROM kitchen bar most gondolkodom, h az online kitchennel gyurok egy romot es a kitchen app-al letoltott theme-t megprobalom ravarazsolni... de ehhez is ido kell
-
No.01
addikt
Ki melyik modemre eskuszik GPS ill wifi ugyileg??
-
No.01
addikt
válasz
kecsetihunor #27293 üzenetére
Mar toltom is... nemtudom ez miert nem jutott eszembe...
Engem is erdekelne, h melyik modem a legjobb wifi ugyileg mert az en velemenyem is az, h a jelenlegi KI3 ilyen szempontbol visszalepes...
-
No.01
addikt
R2D20208:
Inteztem hozzad egy kerdest a betukkel kapcsolatban?
Mikent tudom tetszoleges ROM-al betenni azt a betutipust ami nekem tetszik? Ill a betumeretet miketn lehet allitani?
Mas: Mostanaban Sogi-t jatszom
minden nap mas ROM-ot rakok fel.
Most ujfent a LeoMar van soron de nem a beepitett kernellel hanem a sima standard rootolt gyarival. Letoltottem a kitchenbol ami kell, de nincs CRT effect… Mit kellene letoltenem, h az is mukodjon? -
No.01
addikt
HUTCHDB:
Te jobban otthon vagy MIUI-ban mint en... enmtudod veletlenul, h vegulis lesz hivatalos portpolasa a S2-re? Nalam eleg sokaig huzta de sajan tererot hajlamos volt eldobalni (ismert hiba tudtommal meg a legujabban sincs javitva
)
R2D20208:
Koszi a font pack-ot.
Mostmar csak azt aruld el, h mikent tudom barmelyik ROM ala betolni azt ami nekem szimpatikus ill a meretet h tudnam novelni/csokkenteni?
-
No.01
addikt
Temazok!
V.ki hozzaerto magyarazza mar legyen oly kedves mely temak jok az Andromedia ROM-hoz??
A ROM nagyon stabil, akksival is jo banik csak a temazasa nem jon be
Help pls!
-
No.01
addikt
válasz
DonDragonka #26648 üzenetére
LOL
-
No.01
addikt
A gyarit probaltam volna... na lehet felnyomom megegyszer a ROM-ot. Ujratelepites megoldotta
Viszont a napokban ez mar tobbszor elofordult szoval azthiszem ki kellene nyomoznom, h miert nem torol mindent a re-partnal Odinos frissiteskol... lehet innen jon a hiba
Sogi te szoktal re-part-al felrakni ROM-ot idonkent. Mukodik rendesen? Torol mindent?Mellesleg azt irja h a Villain ROM-ok temaja passzol hozza. Ezek kozott a temak kozott en meg mindig nem igazodom ki sajna
-
No.01
addikt
Temazoktol ill Andromedia ROM-t hasznaloktol kerdeznem, h a temakat mikent ekll foltenni? felmasoltam a zip-et majd CWM-bol flash update, de nem megy...
Rosszul csinalok v.mit vagy masnak is van ilyen gondja?? -
No.01
addikt
Teljes torles, majd a ROM ujboli felrakasa megoldotta a gondot. Mostmar van market... de talaltam egy ujabb hibat igaz ez nem a rome
KI3-at felraktam repartal es megint nem gyalulta le a dolgaimat a telefonrol.Letezik, h rossza pit file? (termeszetesen a re-part be van pipalva)
-
No.01
addikt
R2D20208:
Hogy oldottad meg a market problemat az andromedia romon?? Szep gyors meg minden de market nelkul elegge felkaru orias
-
No.01
addikt
Ebben az Andromedia ROM-ban nincs market???
-
No.01
addikt
Na teszek egy probat ezzel az Andromedia ROM-al... elegge igertesnek latszik.
CWM-bol telepitettem a Base-t de mar vagy 5 perce csak a Galaxy feliratot bamulom...
Ilyenkor ujra Recovery instal from SD vagy elotte wipe vagy csak kapcsoljam ki majd be? -
No.01
addikt
válasz
Shummo #26428 üzenetére
Ahelyett h a sajat postodat linkelgeted inkabb olvasgass egy kicsit...
Van debreceni a forumon tudtommal, mellesleg Drbonci olcson es gyorsan tud neked JIG-et kuldeni.
Ha nem akarod a legujabb ROM-ot (2.3.5 KI3) akkor ajanlom a meg 2.3.4-es KH4-et. A kereso segit megtalalni a linkeket.
ha custom ROM erdekel akkor az csak rajtad mulik melyik jon be Leomart sokan szeretik van kitchen-je is. Ill a Romkitchen.org-n te is osszerakhatod amagadnak a sajat fozelekedet.
Wifi jelerosseggel en most szivok picit de meg nem volt idom sem keresgelni sem probalgatni. Ha lesz megoldasom majd beirom ide.
-
No.01
addikt
Andromedia ROM-nal mit is takarnak pontosan a Surgeon Script-ek? Nem igazan sikerult rajonnom...
-
-
No.01
addikt
válasz
Pszihonaranc #26191 üzenetére
Azt neked kell eldonteni. A matt parktikusabb, de engem zavart, h a kijelzo minosegen rontott (igaz csak minimalisan) igy 2. nap visszamentem es kertem egy Ultra cleart.
lefkosia:
Lehet idovel az ujjadon levo zsirtol az is smooth lesz, de szamomra az invisible folia votl az amire azt mondtam, h na ezt el kell felejteni gyorsan... Sokat szenvedtem a felrakassal megsem lett 100%-os
Anno gyakorlatilag kidobtam az ablakon a rakoltott penzt)
-
No.01
addikt
válasz
Pszihonaranc #26184 üzenetére
Speedshop >> Brando ultra clear (fel is rakjak ha kered
)
invisible shield szerintem felejtos... odatapad hozza az ujjad es v.hogy nem az igazi.
No offense!
Ez csak privat velemenyHa a matt foliat valasztod szamolj azzal, h a szinek kicsit mashogy fignak mutatni... cserebe nem lesz ujjlenyomatos a kijelzo
-
No.01
addikt
ERPY:
A DlevROM 2.0-ban mit is takar pontosan a V6 SuperCharger?? Olvastam, h van v.mi lehetoseg az akksi gyorsabb feltoltesere, de ilyenekkel en nem foglalkoznek.
-
No.01
addikt
Hogy oszinte legyek en csak akkor tudnam megmondani, h jo-e tetszik-e ha megleshetnem, h mutat eloben a telefonon... na de ha nem tetszik akkor kuldjem vissza...
Itt Hollandiaban inkab a kemeny totkok mennek ami lehet, h praktikus, de nekem finoman szolva sem tetszenek akarmilyen mintaval is latjak el...Mellesleg az SGP azert volt szimpatikus mert tobb szinben letezik ezaltal kicsit feldobna a telefont...
-
No.01
addikt
válasz
R2D20208 #25782 üzenetére
Persze persze, de ki tudja az osszes ilyen forumot nyomonkovetni...
Mellesleg en tobbet nem is ismerekHa jol ertelmezem akkor elsonek fel kell tenni a ROM-ot Odin-al majd CWM-bol feltolni a Siyah kernelt... (mi volt az eredeti kernel
)
Temakat hol talalok majd hozza? (en nem vagyok kek manias, de ez nem is olyan rossz... bar v.mi mas szinesebb szinvilagot lehet jobban elviselnek)
A kivancsisag hajt szoval ha van linked akkor ne tartsd magadbaIgazsag szerint van benne 1-2 dolog amire egyaltalan nincs szuksegem azt majd lehet kiszednem a ROM-bol, de az egy masik hetvege tortenete lesz.
-
No.01
addikt
Sogi:
Lite milyen akksi ugyileg?
mellesleg miert nem talalom XDA-n ha mar kint van az uj? -
No.01
addikt
LeoMar-al masnak is van problemaja? Bongeszo ugy laggol, mint a fene... ill hivasnal nalam is megjelent a keses a hangatvitelnel... 1-2masodperc csak, de elegge zavaro, h halozok, mint egy hulye de nem hallanak.
(full alap Kl3-ra raktam elotte toroltem mindent...) -
No.01
addikt
Mintha olvastam volna v.hol h ha csinalsz egy mentest (CWM) akkor abbol v.mi uton mdon lehet tar file-t csinalni?
Azthiszem szamomra ez lenne a legjobb... szuz rendszer csak a sajat beallitasok es ha baj van akkor Odinnal szepen visszarakom.Remelm nem csak almodtam az egeszet
-
No.01
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest