- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
musspici #34818 üzenetére
A több fájlos romra azt írták, hogy nem lehet...illetve a repartot nem tudja, tehát akkor innentől nincs értelme a többfájlos romnak.
*.tar vs CWM [link]
És ugye itt sem nő a számláló.
Illetve ez a mobile cucc is CWM-ben dolgozik, tehát csak annyi, hogy van egy szebb grafikusabb felülete, én eddig ennyi, amit különbségnek találtam a cwm-hez képest.
csabám az a 2 link, amit betoltál, na azokat pont olvastam...ezért kérdeztem, hogy mire jó, mert ott semmit nem írnak a cwm-hez képest.
-
sippet
senior tag
válasz
musspici #34527 üzenetére
a hozzászólásomban linkelt xda topicban megtalálod a modemeket, ott linkelték a kh3-at is. mint mondtam, ez egy flesselhető zip verzió, nem kell hozzá odin, simán recoveryből tudod feltenni, mint mondjuk egy romot. nem kell wipe-olni, meg semmi hasonlót, de azért egy backupot mindenképpen készíts előtte, soha nem lehet tudni.
-
sippet
senior tag
válasz
musspici #34494 üzenetére
bocs, ezt nem vettem észre. most éppen sima ki4 cfroot kernelt. az elmúlt pár hét tapasztalatai alapján azt gondolom, hogy a kernel és a hozzá kapcsolódó beállítások (uv, oc stb.) nem nyomnak annyit a latba, mint ahogy azt sokan gondolják. egyesek már-már megszállotjai a setcpu állandó jellegű buzerálásának, pedig...
sokkal többet számít, hogy pl. a hálózathoz illeszkedő megfelelő modemet (baseband) használjon az ember. én a ki4 modemről múlt héten váltottam kh3-ra, mivel elég sokan írták, hogy azzal javult nekik a telefon fogyasztása, és tényleg. korábban 3-4 százalékot evett meg óránként a telefon folyamatos 3g adatkapcsolattal, asztalra letéve. most másfél óránként fogyaszt kettőt. ezzel nem azt mondom, hogy más is egyből cserélje le kh3-ra a modemjét, hiszen lehet, hogy csak az én hálózatomon (t-mobile), az én lakhelyemen és munkahelyemen működik pont ez jól, másnak viszont másik válna be. ha van egy bevált, működő rom/kernel/modem kombináció, akkor nyilván felesleges váltani.
egyébként csodálom, hogy a romok és kernelek mellett milyen kevés szó esik a modemekről, pedig a jól működő telefonnak ez legalább annyira fontos eleme, mint az említettek. például amikor itt egyesek sistergésre panaszkodnak hívás közben, meg gyenge wifi jelerősségre, mindenki egyből factory resetet meg romcserét javasol nekik, pedig simán lehet, hogy más modemmel nem lenne semmi gond, hiszen elsősorban az felel ezért a területért. ráadásul a modem nem függ a rom verziójától, szabadon cserélhető, nyugodtan lehetne is vele kísérletezni, nem kell miatta romot is cserélni.
-
Jadro
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
musspici #34471 üzenetére
Az akku adatoknál a részadatok összege mindig 100-t ad. Használd egy kicsit a telefont, és máris le fog esni 30-ról, de nálam is általában a kijelző után ez a második a rendszer folyamatok közül. (De ha mondjuk egész nap nem használod a telefont, akkor 30 fölé is mehet.)
-
Drecky
csendes tag
válasz
musspici #34267 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket,de a problémám sajnos nem oldódott meg!
Szal. ez a .urva Kies nem hajlandó elindulni és még a az S2-est rá sem dugtam a gépre! Az Odinnal járó "barkácsolást" és esetleges garivesztést nem szeretném bevállalni! A kérdésem az lenne: Van é egyéb lehetőség a frissítésre,ha nincs hogyan tudnék életet lehelni a kiesbe,hogy egyáltalán elinduljon a program,mert most azt mondja"hibát észlelt ezért leáll",ill. hogyan tudok a kijelzőről fotót csinálni?
Előre is köszönet! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
musspici #34257 üzenetére
Látom, hogy a végén lehet választani, hogy mit tegyen fel. Ha bepipálom az Enable EverRoot-ot, de a Superuser-t nem, akkor mi van? Nem vagyok egy nagy zseni a témában, de eddig bennem úgy élt, hogy ahhoz, hogy tudjam használni a root nyújtotta előnyöket, kell a Superuser. Vagy tévedésen vagyok?
-
Nordik
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest