- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
delbarta #48565 üzenetére
Semmivel sem lesz olyan fogasa mint a desire...egyszeruen azert mert szelesebb.
, nagyobb.
Ha kozepws vedelmet akarsz, es valamivel jobb fogast (legalabbis nem erzodik, hogy ki akar csuszni) akkir egy fekete szilikon tok (max 1000 ft-ert beszerzheto)
nem szep, de nem is nagyon ronda, viszonylag vedi a telot korbe, es ha kijelzovel lefele teszed az asztalra, akkor sem karcolodik (a folia sem)
A lyukacsossal jobban nez ki, de kevesbe vedi.En mar a masodik kihuzofules bortokot hasznalom, mert abban eleg jol vedve van, jol nez ki, nem sokat vastagit (szinte semmit), es sztem elegans.
Ha nem kell nagyon hurcolasznom, vagy epp valami "fontos" uzleti beszelgetesen lennem (pl. ulok az irodaban, vagy otthon vagyok) akkor beteszem a fekete szilikonba, es vedve van -
Sannyy
csendes tag
válasz
delbarta #48565 üzenetére
Én is ilyet használok és szerintem teljesen OK. Kicsit olyan a fogása mintha hintőporos lenne, de ez csak először volt furcsa. Megszoktam, megszerettem. Az zavar egy kicsit, hogy a tok mellett kétoldalt nehézkesebb leörölni a kijelzőt. Röviden: soha ne kerüljön rosszabb helyre a 2K forintom
-
Skynet258
veterán
válasz
delbarta #48560 üzenetére
Nekem még 2010-ben volt ilyenem, Galaxy S-hez. Nem rossz, csak pár hónap után lepattant a sarkából egy darab... Ahogy látom az Amazonos 9 negatív vélemények közül is sokan írnak hasonlót.
-
-
válasz
delbarta #47508 üzenetére
akkor valami nem okés, mert úgy emlékszem - akkor lehet, hogy rosszul -, hogy néhány hete még ezt húztuk le a haver telefonjára, és 3 állományos volt, ez meg csak pda...
mondjuk megpróbálhatod, hogy teljes nullázás után felhúzod ezt, re-partition így nem kell, és az odin alatt, a pda részhez kell betallózni! -
agabe
addikt
válasz
delbarta #44187 üzenetére
szamla nelkul 99% , hogy nem gyari fuggetlen, es meg az is konnyen elofordulhat, hogy szolgaltatonal reszletre vasarolt.
ha az elado elmondja, hogy fuggo, vagy reszletre vasarolt telo volt, akkor is nagy bizalom kell hozza, de ha szamla nelkuli fuggetlent arul...hatHa viszont (most igy belegondolva) a garilevel eredeti hivatalos magyar , hologramos matricaval, akkor vegulis van esely a valodi gyari fuggetlensegre, mivel szolgaltato nem olyat ad, es ez esetben talan a szamla sem letkerdes...de ha valaki talalkozott mar ilyen atveressel is az szoljon, mert akar valahonnan hozzajutott eredeti ures garilevelhez, es o toltotte ki.... de ez mar szerintem tulzas. asszem eredeti samus garilevellel en megvennem.
-
F-ECT$
titán
válasz
delbarta #44182 üzenetére
-Hívásrögzítés van.
-Visszaállítható az eredeti állapot.
-Ha garis, akkor semmilyen hibával nem tudnak bepalizni. Nézd meg a kijelzőt (dead pixel test), hívasd fel magad (néhány esetben hibás a mikrofon, és rosszul hall a másik fél), futtass le 1-2 tesztet, hogy minden ok-e (pl smartbench 2012). Inkább azzal tudnak beszivatni, hogy részletre vették, és nem fogják fizetni, ezért letiltják majd. Ja és nézd meg az imei-t is.
-
válasz
delbarta #44182 üzenetére
minden visszaállítható, hiszen szoftveres beavatkozásokról van szó!
a szolgáltatós telefonokkal csak óvatosan, a t-mobile például tiltja a készüléket, ha nincs fizetve a részlet/számla! lehet írni egy szerződést, hogy tiltás esetén x összegért visszavásárolja az eladó a készüléket, de ez is csak egy hosszú pereskedéshez jó, ha mégsem teszi, ellenben több, mint a semmi!
a *#0*# kóddal leelnőrizheted a kijelzőt (színek, esetleges pixeles hiba), a hangokat, a kamerákat, a szenzort, érintés szempontjából a kijelzőt...stb!
az imei számot ellenőrizd, legyen azonos az akumulátor alatti cimkén lévő azzal, amit szoftveresen kiír; *#06# - bizonyos firmware verziók esetén szeret elmászni az imei szám, és efs mentés hiányában, nem mindig egyszerű/lehet visszaállítani!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest