- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
norbert999 #44401 üzenetére
Pedig szerintem egyértelmű. A gyári rom...
-
agabe
addikt
válasz
norbert999 #43091 üzenetére
Megtalaltad? sgs2- vel ott van biza, de ha sgs 1- rol nezed akkor nincs.
-
norbert999
aktív tag
válasz
norbert999 #39764 üzenetére
Segítség hiányában, kénytelen voltam gondolkozni.
Sikerült megoldani. -
xnace
őstag
válasz
norbert999 #39815 üzenetére
NP
Nekem megvan a Jkay app.
-
zooole
senior tag
válasz
norbert999 #39792 üzenetére
Én is remélem, hogy nem lesz gond gari után. Én pl normális fényerőn a kék tesztnél abszolút nem látom.
Szürkén már látszik, elég idegesítő, viszont alacsony fényerőnél brutális.
T-Mobileos, garizásra nem volt még precedens?
-
zooole
senior tag
válasz
norbert999 #39789 üzenetére
Persze, ezt mondd nekem, aki a főképernyőn is látja. Nem értem, miért nem lehet korrektül megmondani, hogy ez egy krva nagy problémája az AMOLEDnek. Gariban cserélik. És ja, rohadt idegesítő.
-
norbert999
aktív tag
válasz
norbert999 #39639 üzenetére
-
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34788 üzenetére
-
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34785 üzenetére
Nem csak te
Hová töltesem fel hogy megjelenjen??? -
xnace
őstag
válasz
norbert999 #34781 üzenetére
Az óra jobb lenne alul.
-
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34781 üzenetére
Ez nem mindegyikkel kompatibilis.
Meg akartam mutatni hogy melyik az enyém de nem tudok képet feltőlteni -
trobi28
addikt
válasz
norbert999 #34773 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni de ez az ikon kompatibilis az összes rommal.
-
Sógi
addikt
válasz
Hy!
Bármelyik romra feltehetsz, bármilyen akku ikont, én a firmres apk-t szoktam lementeni gépre és commanderrel olyan akkut teszek bele, amilyenhez éppen kedvem van. De gondolom most az xda-as akkukikonokról van szó, a kj3-hoz való deodexedre tervezettek elvileg felmennek rá,ill, lehet, h a ki4-esek is(#34771) milanmylo: Igazán nics mit, remélem megszereted és elégedett leszel vele
(#34774) Spidee : Innen rendeltem meg
-
trobi28
addikt
válasz
Melyik aksi ikont tetted fel konkrétan?
Lőj egy képernyőmentést és akkor megmondom hogy jó-e a V27-el mert ezt én is végigjátszottam és csak egy fajta volt ami mindegyik rom-al kompatibilis. -
Caaabi
senior tag
válasz
norbert999 #33735 üzenetére
a napokkal ezelőtti kérdésemre így énis megkaptama választ a rezgőikon eltüntetése végre sikerült
énis köszönöm trobi28 =)
-
SamsungMan
tag
válasz
norbert999 #32713 üzenetére
-
72mviktor
senior tag
válasz
norbert999 #31841 üzenetére
Vagy csak más dolgokat használsz,vagy tartasz szem elött.Nálam is voltak anomáliák.
F-ECT$
Olvastad amit feljebb irtam arról az alkalmazásról?Nálad mi a helyzet vele?
Norbert999
Volt pár appom ami eddig mindig működött, a 24-el csak fc volt.Megmagyarázhatatlan ébredések,egy egy pillanatra, a twiz beállitásainál,pedig ha menteni akartam és ujra töltetni,akkor szó nélkül kilépett,néha kikapcsolt.
-
SamsungMan
tag
válasz
norbert999 #31648 üzenetére
nekem v23 siyah 2.1.1 el jo nem kockásodik
na enyit az inkognitorol
#31651) tutubull ebben lehet valami ,nekem is május ota van meg a telo,de soha nem használtam még full fényerön
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
norbert999 #31633 üzenetére
Abban viszont erősen kell bízni. Gyak. a zuggsm garija = a wc papírral.
szerk - xnace: nekik jó az is
Ott csak a csicsa számít.szerk2 - SamsungMan: nekem a gyári 2.3.4 xwki4 kockásodik mint a fene. Nagyon csúnya. Ez miért van? Feature?
szerk3 - Spidee: gyárit? Szerintem a gyárinál jobb teljesítmény/akkuidő kombinációjút nem fogsz találni.
-
djapor96
senior tag
válasz
norbert999 #31413 üzenetére
T-sek! A számlarészletezőn rajta van pontos mobilnet forgalom is?
-
djapor96
senior tag
válasz
norbert999 #31273 üzenetére
De ez ellen mi a sz@rt lehet csinálni???? Nekem is 100-as van és 73-nál simán letilt a T-mobile..... de ez ellen hol lehet tiltakozni????? Hogy bizonyítom, hogy csak 73 -at használtam????
Rohadjanak meg.... Majd én is csak a számla 3/4-ét fogom befizetni.....Részletes számlán van az adatforgalom részletesen?
-
Cathulhu
addikt
válasz
norbert999 #31273 üzenetére
Nekem a watchdog ma jelzett, hogy atleptem az 500MB-ot, es az sms is pont ma jott a vodatol, hogy ovatosan, mert atleptem a 460-at. Azaz a difi 10% alatt van, ami szerintem elfogadhato. Bar mondjuk csak lassitanak, penzt nem buknek rajta, de arra jo, hogy mar ho elejen/kozben is be tudom loni kb mit tehetek meg a tovabbiakban es mit nem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
norbert999 #31260 üzenetére
Re is ment, elküldtem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
norbert999 #31252 üzenetére
Eltűnt nálam is, vagyis ez ilyenkor nem eltűnik, egyszerűen törölte a romból a készítő és így frissítés után nem kerül vissza. Mondjuk én nem is használom, helyette a BeautifulWidgets appot használom, jobban bejön.
Viszont előhalásztam az egyik TBP mentésemből egy accuweather appot, név szerint ezt:com.sec.android.daemonapp.accuweather-e6d7c14319667d429efd17573d19116a.apk
Ha erre van szükséged, szólj, feldobom valahová, vagy elküldöm mailben, csak 25 kb. az egész.
Külön van mentésként az időjárás szélmalommal, meg a tengerrel izé, ha az kell, szólj, kikukázom azt is.
-
cundeyy
tag
válasz
norbert999 #31218 üzenetére
Nekem nem csak az Accu tűnt el, hanem a 11,5Gb tárhelyem is.
Tegnap fel szeretem volna tenni rá egy FF4-et, erre kiírt valamit. Nem foglalkoztam vele, csak OK-ztam. (persze nem ment fel) Mondom alvás, majd reggel.
Reggel kelek fel, akarom feltenni, erre kiírja, hogy nincs elég szabad hely.
Mondom rá se ránts.
Megyek ki, kutyánkat a macska gyúrkássza. Mondom lefényképezem.
Kiírja, hogy nincs szabad memória. Mondom itt már valami gixer van.
Nézem a telefon memóriát, 0/0. Mondom belső SD törlése, semmi..
Reboot, semmi. Recovery szintén zenész.
Mondom hamar egy full wipe, majd egy gyári KI4-et fel.
Feltolom, FC hegyek. Gépről marketre fel, launcher telepít, de befagyott minden.
Resi, recovery, full wipe, indít. Végre szűz rendszer, 11,5gb szabad hely.
Hurrá, akkor rohanhatok melózni.Tehát a V24 egyrészt nem tetszik, a LockScreen rész miatt (a kék körvonal), másrészt meg 1-2 dolgot hiányosnak tartok.
Viszont a tárcsázó jó benne.
Mielőtt valaki írná, full wipe és szűz rendszerre tettem a V24-et. -
ToM2oo4
tag
válasz
norbert999 #30425 üzenetére
Pont ezt írtam.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
norbert999 #29971 üzenetére
Sony Ericssonon a 10mp már lassú...
-
zseko
veterán
válasz
norbert999 #29935 üzenetére
nem igazán értem amit írsz, linux alatt pl. semmi kiest nem tettem fel mégis láttam az sd tartalmát. Inkább az lehetséges, hogy a linux háklis arra ha nem helyesen van leválasztva a kártya (android meg ugye linux alapú), volt hogy emiatt nem láttam egy pendrive-ot, keresnem kellett egy wines gépet azon csatlakoztatni majd leválasztani, és csak utána tudtam használni. Ugyanezt eljátszotta már nekem hdd-vel is (fagyás vagy áramszünet, már nem emlékszem) az parásabb volt.
-
WaterWave
veterán
válasz
norbert999 #29910 üzenetére
vicc...
-
mivan80
aktív tag
válasz
Ez a cikk kicsit jobb, mint a másik, leírják, hogy még 2005-ben adta be a kérelmet az Apple, amit most hagytak jóvá... Dolgozik ott is a bürokrácia rendesen...
De tényleg döbbenetes a dolog..Amerika, a lehetőségek országa...
-
lefkosia
őstag
válasz
Ez már röhejes, amit csinál az alma...
-
F-ECT$
titán
válasz
norbert999 #29798 üzenetére
Nagyon szór egyébként még adott rommal is a fogyasztás. Mindkét esetben turkbey 21-gyel, mindkét esetben 14 óra uptime után első esetben 2 óra 10 perc kijelzöhasználat után 47%; második esetben 2 óra 8 perc után 22%-on álltam.
Az első esetet mondanám jónak. (Persze a két esetben nem teljesen ugyanazokat a progikat futtattam.)
A fast dormancy kikapcsolása nálam nem javította az akksi időt.
-
Tuninger
addikt
válasz
norbert999 #29780 üzenetére
Ez sajnos nálam is elő-elő fordul, valami app bent marad és a háttérben fut, hiába lövöd ki mindenhonnan /szerintem/. Amikor ilyen gyors merülést veszek észre nyomok egy rebootot, az megoldja.
-
freddirty
senior tag
válasz
norbert999 #29780 üzenetére
Mások is tapasztalták a töltőről levétel utáni visszaesést. Pár hónapja már megvan az sgs2 de még soha nem volt ilyenem, kivéve a ma délutánt. A szokástól eltérően nem tettem fel tegnap este töltőre mivel szerettem volna egyszer jól lemeríteni. Dél körül raktam fel a munkahelyemen 10% körül. Amikor pittyent, hogy kész csodálkoztam mert alig 10 perce még 90% sem volt. A battery widget szépen mutatta is, hogy nemrég még 9x% volt és 0 perc alatt 100% lett. Lehúzva egyből szépen vissza 94%-ra.
Tény, hogy a céges pc nem stabil 500ma-el tölt de talán ettől nem kellene meghülyülni.
Szerintem vagy az android sw vagy az akksi egy pillanatra úgy érzékeli, hogy kész a töltés és leállítja. Érdekes, hogy itthon a gyári töltővel, illetve a desktop pc usb porttal sosem volt ilyen. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
norbert999 #29650 üzenetére
tömb.... de azért b-sszák meg.. ha működött .3.3on .3.4 en miért kell elrontani? ..
-
Laraxior
titán
válasz
norbert999 #29647 üzenetére
nem tudom én se kicsinyíteni. 8 widget helyet elfoglal
-
Barnes
aktív tag
válasz
norbert999 #29643 üzenetére
nekem valamiért nem jön be a kicsinyítés lehetősége...
-
Laraxior
titán
válasz
norbert999 #29643 üzenetére
KH3 nem jó
-
Barnes
aktív tag
válasz
norbert999 #29637 üzenetére
ahh, sajnos nem. frissítés után olyan maradt mint a screenshoton, de aztán miután újat raktam be a kétszerese lett, pedig nekem a kisebb praktikusabb.
-
F-ECT$
titán
válasz
norbert999 #29625 üzenetére
Deluxe settings néven keresd.
-
F-ECT$
titán
válasz
norbert999 #29623 üzenetére
Dehogynem. A 12.0-s verzió benne van.
-
F-ECT$
titán
válasz
norbert999 #29621 üzenetére
Ha jól látom a jkay-ből megkapta a 12.1-et, más érdemit nem látok. Én egyelőre maradok a 21-nél.
Az előző hsz-emben a rom cserélendő kernel-re.
-
Varszegig
veterán
válasz
norbert999 #29446 üzenetére
meg a navitól is ugye, mert nem mindegyik ilyen...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Világos
Amper függő a dolog. Ezért mondtam a kollégának, hogy egy "erősebb" töltővel gyorsabban is felnyomhatná az akkut. Engem személy szerint nem érdekel a dolog. SGS2 előtt Spicám volt. Az bírta volna akár másfél napig is. De ugye az = 1 nap, mert a másodikat már nem bírta volna ki.
Jelentkezzen az, aki az éjszakáit konnektor mentes környezetben tölti!SZVSZ a 3 nap csak akkor jöhet össze a gyári 1650es akkuval, ha a teló nem smartphone-ként van használva.
-
F-ECT$
titán
válasz
Szoftverből is lehet állítani a töltési sebességet, bár állítólag nem tesz jót az akksinak.
-
norbert999
aktív tag
válasz
norbert999 #29186 üzenetére
Reggel, friss fejjel összejött.
-
gezatata
aktív tag
válasz
norbert999 #29174 üzenetére
bocs az amatőrködésért de hogy is történik ez a Full wipe dolog
-
besko65
tag
válasz
norbert999 #29168 üzenetére
A v20.2-re már visszaállítottad az adataidat, és erre tetted fel a v2.1-et?
Mert mint írtam a 20.2-t próbáltam én is feltenni no wipe, és ugyanaz volt a problémám mint neked, wifi nem ment, és minden kifagyott. Ezután csináltam full wipe-ot, és újraraktam a v20.2-t. Innentől minden kifogástalanul műkodött. Visszapakoltam a mentéseket, minden happy. Ezután erre ma simán feltoltam a v2.1-et, wipe nélkül azóta is tökéletes, és minden adatom megmaradt. Nekem nagyon bejön, és így pár óra után szerintem az akksiidő is rendben lesz.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Azer azt gondolhattad, ha volt wipe, akkor nem jonnek vissza az adataid csak ugy.
-
SamsungMan
tag
válasz
wifid nincs ? csinálj egy full gyalut ugy tuti jo lesz
-
besko65
tag
válasz
norbert999 #29161 üzenetére
A 20.2-es nekem is ugyan ezt csinálta, és kellett hozzá a teljes wipe, utána tökéletes volt. Viszont erre simán fel ment a v2.1 no wipe, és minden gyönyörűen műkszik.
-
SamsungMan
tag
válasz
a v21 et told fel az jo
én KI3 ra tetem és müködik
-
F-ECT$
titán
válasz
Tegyél 21-est.
-
Varszegig
veterán
válasz
norbert999 #29090 üzenetére
ennek oka lehet, gondolom valami bug volt benne. vagy a szolgáltatók morogtak
de előbb utóbb visszakerül szerintem.
-
HXY
addikt
válasz
norbert999 #29094 üzenetére
privátban érdekelnének a részletek...
-
Varszegig
veterán
válasz
norbert999 #29086 üzenetére
2.3.5-ből hiányzik a videochat (android probléma), a főzők teszik bele vissza
-
Sógi
addikt
válasz
norbert999 #28495 üzenetére
1-2 héttel lemaradtál...
Már ezt az oldalt használjuk: [link] az fw-k letöltésére(#28494) zelma: supercore kevesebbet eszik, mint a siyah...speedmod-ot próbáltad már?
(#28504) richie900812: Persze...
...azt ha elborul az agyad, majd előszeded a kis bicskád, mi?
Amúgy tényleg szívesen ember! -
DjBlero
őstag
válasz
norbert999 #28495 üzenetére
-
zseko
veterán
válasz
norbert999 #26429 üzenetére
hmm, akkor valszeg az, hogy te hőbörögtél és (felháborodva(?)) szóvá tetted a dolgot, én meg lesz..om, csak azt olvasom el ami érdekel vagy érdekes, fél mp se eldönteni hogy hasznos-e nekem a hsz vagy sem. Mivel a romolgatás nem érdekel (spicán volt benne részem nem keveset, és marhára beleuntam) így elég sok kiesik
Gyárival is hozza bőséggel azt amit elvártam tőle. De most ez már jó nagy OFF-á nőtte ki magát, úgyhogy sztem hagyjuk
Mivel a múltkor majdnem megjártam, gondoltam csinálok biztonsági mentést. 48%-nál volt az aksi kezdéskor, mikor újra bebootolt 3%-ot
jelzett. 13ó46p-et jelez, ebből az Android operációs rendszer 5ó, a kijelző meg csak 43p. Valami szívta de nagyon..
-
muveszur
addikt
válasz
norbert999 #26437 üzenetére
Köszi!
De az egyik kérdésem így szólt..
Jól értem, akkor a töltési sebességet változtathatjuk meg? Na de ehhez milyen app kell?
Tehát ide nem csak egy "igen" kellene nekemHanem egy app név
-
zseko
veterán
válasz
norbert999 #26416 üzenetére
Nem értem mire gondolsz. Pont hogy nem értettem egyet veled. Ami tényleg idegesítő, az a sok (már elnézést előre is) idióta, aki még a topic címét sem képes elolvasni amibe ír, hogy az első hsz-ben minden le van írva..
-
zseko
veterán
válasz
norbert999 #26397 üzenetére
Engem meg a felesleges felkiáltójeles mondatok irritálnak, de nagyon. Hát még mikor minden mondat végén az van, pláne mikor több is. Mégse szólok érte. Az egy dolog, hogy néha én is feleslegesnek/zavarónak (és esetleg akár szimpla hozzászólásgyűjtésnek is) tartom a köszöngetést. De ő dolguk, had csinálják. Igaz, mehetne off-ba is (könnyebb lenne figyelmen kívül hagyni). Majd ha a modiknak sem tetszik akkor ők majd tesznek róla. Nekem nem fáj, tárhelyet nem nálam foglalja, áramot sem fogyaszt többet a gépem tőle, akkor meg nem tökmindegy?
Nekem még mindig a gyári KH3 van a rootolt kernellel. Ha a gyárit visszateszem, az változtat valamit? Gondolok itt arra, sebesség, vagy kameraműködés, vagy hang, vagy valami? Vagyis mi a különbség a gyári és a között a rom között amivel rootolni szoktunk? A CWM-et bukom úgy tudom, míg a többivel (nimphetamin, stb) nem.
-
WaterWave
veterán
válasz
norbert999 #26393 üzenetére
nem tudom téged ez miért zavar...
amig a fórum szabályzatainak nem mond ellent, neked nagyon sok közöd nincs ahhoz hogy ő mit csinál itt...
ha köszönget napi 50 szer akkor köszönget... örülj neki hogy őt úgy nevelték hogy köszön... van aki leszarja lehugyozza a másikat, az jobb?
kutyát macskát nem érdekel, hogy ez szakmai fórum, majd azoknak szólj be akik idehányják aszarfos iphone cikküket, meg problémáznak hopgy sárgafoltos a kijelzőjük meg a fényképük az sg2 es telefonnal...
vannak itt moderátorok is, ha majd nekik nem fog tetszeni akkor majd intézkednek, de addig szerintem neked ehhez kurva sok közöd nincs...peace
-
znagy69
őstag
válasz
norbert999 #26397 üzenetére
Ha nem hardware-s hiba a GPS akkor másik ROM vagy utána kell olvasni, hogy mely PDA verzió ami jó GPS-ben. De mondom az én verziómon tökéletes, próba cseresznye.
-
csabám
addikt
válasz
norbert999 #26383 üzenetére
Passz. . . Én ritkán használok gps - t, de akkor szerencséjére jó
Próbáld meg azt amit Skorpió ajánlott. . .(sygic) -
DjBlero
őstag
válasz
norbert999 #26393 üzenetére
engem anyukám ugy nevelt ha bemegyek valahova köszönjek
ha nem tetszik valakinek igy járt
eztán nem köszöngetek csak figyelek és nem segitek senkinek oldják meg maguknak
na csá mkinek
-
zelma
aktív tag
válasz
norbert999 #26388 üzenetére
Attól, aki válaszol, tehát bárkitől elfogadom.
Beállítások, telefon névjegye, szoftverfrissítés. Ez utóbbi működése érdekel. Ha rábökök, feljön egy szöveg, a végén elfogad, elutasít gombokkal.
-
znagy69
őstag
válasz
Nálam semmi gond a GPS-sel, 2 verzió is van fen. Lent a ROM verzió.
-
DjBlero
őstag
válasz
hát nem tudom mi lehet a baj
-
smoli
aktív tag
válasz
norbert999 #26376 üzenetére
Épp most voltam a városban egy ismeretlen címen és meglepődve tapasztaltam, hogy a GPS meghülyült! Egyszerűen össze-vissza mutat ha 500m-t nem is de 50m-t biztosan ugrál. Többször átrakott a mellékutcákban, lámpáknál (álló helyzetben) meg nem tudta eldönteni hogyan tovább.
Apropó: eltünt a (#26363)-as hozzászólásom!
Vajon miért?
-
Laraxior
titán
válasz
norbert999 #26376 üzenetére
Sygic-et próbáltad? Tettem fel kétfélét, biztos ami biztos
-
ForRedGlory
félisten
válasz
norbert999 #21610 üzenetére
Óóóóóó anyám
Tényleg, na javíttatom...Mellesleg kész az 1-es hsz, lehet sasolni.
-
SANYA28
tag
válasz
norbert999 #19946 üzenetére
Így van, tényleg fasza. Viszont a töltés végét jelző pittyegést visszarakták.
ricshard444:Én is
-
HXY
addikt
válasz
norbert999 #19946 üzenetére
Nekem az volt az első custom rom, amit felraktam.
És egyszerűbbnek tartom a felrakását, mint a többinél a CWM-mel való mókázást.
A többi romból miért nincs Odinos változat?
A benchmarkban 4090-et értem el... -
Laraxior
titán
válasz
norbert999 #19150 üzenetére
akik már rendelkeznek ilyen készülékkel őket úgysem érdekli, akik még nem azok szerezzék be hamar....mert utána lehet hogy duplája lesz az ára
-
ERPY
őstag
válasz
Jól szájba kellene verdesni őket. Fosnak, mert a xartaliga5-ükre már megvan a válasz a Samsung részéről, és a Samu reggelire megeszi a xifont. Nameg most a gugli hogy megvette a motorolaj mobil részlegét, amivel egy rakás szabadalomhoz jutott, és xarba van a kukacos alma.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Szemét banda. Már elvből sem vennék Apple terméket. Pedig a minőséget illetően nem nagyon lehet kifogás, kivéve a tervezett avultatást.
-
rjg
őstag
válasz
norbert999 #16902 üzenetére
Ok, köszönöm az infót, beleásom magam az Ace ttopikba is.
(#16805) No.01
Igen, a BLN a Proval jól működik. Az elmulasztott hívásokat és a gmailt beállítás után jelzi. A gyári sms programból viszont a Samsung kivette a led notification opciót, ezért Go SMS-t vagy Handcent-et érdemes használni, amíg az xda-s fiúk nem hackelik meg a gyári app-ot.(#16827) richie900812
Többen írták, hogy a beállításoknál keresgélj, valószínűleg a Hangbe- és kimenetnél állítóttál át valamit a Szövegfelolvasóban. -
rjg
őstag
válasz
norbert999 #16892 üzenetére
Írnál egy pár szót az Ace bajairól? Most gondolkozom egy vásárlásán a feleségemnek, ez segítene a döntésben.
-
Varszegig
veterán
válasz
norbert999 #16892 üzenetére
a feleségem ace-re felraktam a legutolsó samfirmwares romot, azóta hibátlan. Viszont a sok helyen (pl. nokiaprogramok) linkelt 2.3.4-es gány rom egy nagy rakás szar.
(#16837) Laraxior: azért mert ezek az okos apn off programok nem tudják kikapcsolni a netet. csak átírni az apn-t. aztán ha átírta, és valami gebasz van, vagy úgy szeded le, akkor úgy marad. Az én szememben szarok ezek...
-
Richard!
addikt
válasz
norbert999 #16775 üzenetére
köszi,már vettem mástól,hnap megyek érte
-
ERPY
őstag
válasz
norbert999 #15865 üzenetére
Nagyon jó és gyors. Bár nekem az utolsó verzióban nem tetszik, hogy hiába kapcsolom ki hogy ne mutassa felül melyik home screenen vagyok, mégis mutatja egy kicsit, majd eltűnik.
-
norbert999
aktív tag
válasz
norbert999 #14935 üzenetére
(#14934) Sógi: Eddigi próbák után tökéletes.
Csak ismételni tudom : Köszönöm Sógi!!!
-
Sógi
addikt
válasz
norbert999 #14932 üzenetére
Ha mulasztott események jelzéséről beszélünk, akkor nálam a light flow teszi szépen a dolgát ez ügyben
(#14930) noxon: De jó a cogni, a legjobb
de állítólag most nagyon jóra sikeredett a lite 4.2
(#14926) noxon: Nekem simán felment a superuser, persze úgy, h kaptam egyet ajándékba, kell neked is?
(#14925) aggleány: Ez most nem nagyon tiszta....Ez melyik launcherben fordul elő? ..mert ilyet még nem láttam, h mappából kilógnak az ikonok...
(#14922) happy555 : Mindjárt körülnézek neked, gyári kg3-ra kéne téma, ugye?
-
norbert999
aktív tag
válasz
norbert999 #14932 üzenetére
(#13756) ERPY : Nálad?
-
happy555
aktív tag
válasz
norbert999 #13812 üzenetére
Itt hol találni a kg3 romot?
Jelenleg kg1 van fenn, és a felvett fullhd videó visszajátszásakor néhe belassulgat a kép, szgépre töltve is ilyen!
Másnál is van ilyen gond? -
csabicska
senior tag
válasz
norbert999 #13808 üzenetére
Ez az új 4.1 -es töröl mindent?
Vagy simám felrakható az én gyári KG1 romomra,úgy,hogy nem töröl semmit?
Köszönöm.
Ja és a link nem működik..... -
csabicska
senior tag
válasz
norbert999 #13804 üzenetére
Akkor ez egy KG3 alapra rakott rom?
Ja és tudnátok adni egy gyári KG3 rom linket?
Köszi szépen. -
Gizmo94
veterán
válasz
norbert999 #12966 üzenetére
Azért nem tölthető, mert bugos volt és leszedte Litepro.
Ha ragaszkodsz hozzá, felteszem neked valahová, mert letöltöttem még amikor tölthető volt, de ha nem akarsz egy jó nagyot szívni, kihagyod..
-
gyurika981
tag
válasz
norbert999 #12940 üzenetére
Eddig nem volt vele problémám de pont az elöbb toltam fel ezt a touch x se 1.0-át most ezt tesztelem, esetleg nem tud rá valaki eg jó kis témát?
-
Nordik
őstag
válasz
norbert999 #10318 üzenetére
Belépsz az alkalmazásokba és az összes fülre kattintasz. Ott kikeresed a TWlaunchert és törlöd az alapértelmezéseit.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
norbert999 #10318 üzenetére
Igen, ez egy kicsit el van dugva....
settings ---> applications ---> manage applications ---> all ---> kikeresed a TW-t, majd legörgeted alulra és "clear defaults".
-
Soound
tag
válasz
norbert999 #10294 üzenetére
Gondolom az nem fog megvígasztalni, hogy én is így vagyok ezzel
Youtube ebben jó társ, pl.
Hogyan flasheljünk Lite'ning 1.4-et SGS2-re
Szóval most pont ott tartok ahol te, odinnal a flashelés megy, most CWM-nak kéne nekiesni
-
dancsuri
veterán
válasz
norbert999 #10294 üzenetére
ezt nézd meg és bátran kérdezz
-
dancsuri
veterán
válasz
norbert999 #10287 üzenetére
bocs
de az elmult néhány napban volt annyi.................
-
dancsuri
veterán
válasz
norbert999 #10281 üzenetére
NEM olvasol? ezért linkeltem azt a pár megás frissítést 2.1-re
frissíted a 2.0-át és visszakapod az immár javított eredeti böngészőt
-
xtremetuning
addikt
válasz
norbert999 #10281 üzenetére
Csak a kiegészítést tedd fel, amit dancsuri linkelt. Amennyiben a gyári böngészőt szeretnéd...
Nordik : igen a 2.0 skyfire volt és most kivette és visszarakta a gyárit a 2.1-be, mert megoldották az eddigi nyűgöket.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest