- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Kollégám ACE-ét én szoktam helyrepofozgatni.... állandó próblémák vannak vele.... nem játsza le az mp3-akat, cseng a telefon de nem lehet felvenni.... stb...stb...
Azóta nincs panasz rá amióta rádobtam a legfrissebb Vodás magyar ROM-ot odinnal...Persze T-s a teló, a szervízbe meg 2 heteket töltött, de néhány nap után ismét szarakodott... most vodás a boot képernyő....
de legalább jó...
-
C.Brigante
veterán
lehet nem emléxel nekem is volt optimus 2x sajnos... volt egy teszt a utyubon ahol ugyanazt az autós játékot játszották az s2 és az optimuson. csúnyán akadt az s2 a játék míg az optimuszon akadásmentesen ment. isten ments, h a rücsök lg-t védjem mert megkeserítette az életem de ha jobb a tegra a malinál akkor jobb. felesleges sztem ezen vitázni.
59 vs. 76 fps. a quadrantot ezesetben felesleges nézni, az összetett teszt. és az lg-n froyo megy. az az fps különbség nem véletlen.
-
Gizmo94
veterán
Airpush detector is egy kicsi, de jó gyógyszer.
Kifogástalanul működik, nálam is leszedte. Sajnos a kedvenc videolejátszóm volt az airpush gyűjtő, fuck...
P.S.: Szép a home screened
-
Rotate
veterán
-
-
zseko
veterán
Szerencsére, mert azt sem tolerálja ha olyan minta van beállítva ahol kétszer mész át ugyanott. Persze szólni nem szólt, csak bekapcsolta...
Egyébként részben igazad van, érdekes védelem ez így, de csak akkor működik ha ismered a telefonszámot ugye, vadidegen telefont nem fogsz így kioldani. -
scapegt
őstag
Köszönöm, hogy leírtátok. Sajnos nem lehet kapni S2-t, legalábbis Part Nero nem tud szerezni
ami egyet jelent azzal, hogy nagykerben sincs, ergo, semelyik más boltban nem lehet venni szvsz. Talán ha valahol még van készleten helyben...biztos Karácsonyra elkapkodták az emberek...na mindegy, ez van.
-
C.Brigante
veterán
A hivatalos: kapsz egy samsung-os garancia levelet, rajta az árusító üzlet pecsétjével/hivatalos aláírásával.
ilyet tudtommal csak a 3 szolgáltató ad. Az ilyen garanciát teljesen felesleges bevinni az adott "boltba" mert csak időhúzás lesz belőle! Egész egyszerűen be kell vinni a szervizbe és kész! (tapasztalat) A bolti részét ignorálni kell!
-
DjBlero
őstag
[telenor rom] de ez nem 100% hogy az,csak ezt találtam
tudni kell keresni ám
jol emlékszel linkelték itt
-
Rotate
veterán
valami hardveres hiba lehet? mert amúgy semmi gondom nincs, sem térerővel sem mással, csak zavarja a hangfalakat... ilyen miatt nem szívesen küldeném el hetekre szervizbe :S
egy 2.1-es Genius, és egy 5.1-es Watson szokott tőle zizegni... lehet ezek miatt? örülnék ha nem a telefon lenne rossz
-
ToM2oo4
tag
Mivel a program még új, ezért fogd fel úgy, mint egy proof-of-concept. Biztosra veszem, hogy a későbbi verziókban lesz repart is. Ez a jelenlegi verzió arra meg tökéletes, hogy egy friss firmware-t felrakj vele PC/KIES/Odin nélkül úgy, hogy még a számlálót sem növeled.
Valós élethelyzetben jelenleg azt tudom elképzelni use-case-nek, hogy nem tartózkodsz otthon, de kijött egy friss firmware és szeretnéd kipróbálni. Nem kell hozzá semmi, csak WiFi, letöltöd a tar-t, felrakod, örülsz.
-
csabám
addikt
Itt a lényeg:
Mit tud a Mobile Odin PRO?
1. a gyári romoknál szokásos code, modem és csc tar, vagy tar.md5 kiterjesztésű fájlok flashelésére a telefonról
2. bármelyik partíció a többitől független flashelésére (mint a heimdall)
3. SGS 2-n a bináris számláló kiiktatására (hehe)
4. A gyári rom azonnali (flash közben történő) rootolására.Egy és több fileos gyári rom flashelése, majd rögtön rootolása is és a számláló nem növekszik. Szvsz ezek nem rossz dolgok azért. Letöltöm telóra a cuccot, flashelem (+ root), majd wipeok és kész is, és mindezt full gép nélkül csináltam
-
rolcsibácsi
őstag
nem vagyok alma fan, de ezekszerint nem olvastad el.. nem is kell, vegulis miert is kene ismerni a masik oldalt is, eleg ha fikazzatok az almat.. en szerintem nem a marka irant vagyok elfogult, hisz akkor sosem vettem volna samsungot.. nem ertem hogy miert ellenseges az osszes android hasznalo, illetve tudom, mert mindenki azt latja a legjobbnak amije van..
tobbnyire az a baj veletek hogy nem ismeritek a masik oldalt es igy egyszerubb csak ugy fikazni ossze vissza jo nagy faszsagokat..
egyebkent ugy erzem h a szemelyes velemenyemet irtam le es nem az egesz androidot szoltam le.. elismerem hogy van amiben ez jobb, de az en elvarasaimnak jobban megfelel a masik okostelo..
nem kell mondani semmit..
ugy altalaban eleg feszult ebben a topikban a hangulat, regebben is mikor megvettem ezt a telot es kerdeztem valamit, kb mindenki leszarta, itt az a legjobb tema hogy kinek milyen romja van oszt kesz.. sosem lattam hogy valami approl beszelnetek vagy barmi mas ertelmesebb dologrol, amit hasznal is az ember.. nemcsak szetbassza a rendszert minden felesleges csicsaval.. szerintem ennel tobb van az androidban.. lehet ezert nem fejlodik elegge..
-
-
-
-
DeathAdder
veterán
Nem tudom, hogy lesz e olcsóbb, mivel a SGS nek is még elég jó árban van most is a kijelzője, eladni meg így nagyon nehéz lesz .. bár 75ért hirdettem meg és elég jól haraptak rá, már aznap este voltak komolyabb érdeklődők.
WaterWave- Note nagyon bikás lesz, de a Nexus Prime -re is kíváncsi vagyok
A kijelzőről meg hogy őszinte legyek nem sokat érdeklődtem ,csak annyit ,hogy beírtam árgépre, hogy galaxy s2 kijelző és 32 ezer Ft alatt nem volt semmi
-
muveszur
addikt
A hivatalos Samsung szervizek nemhogy nem bontják meg a kijelzőt, de modulokat cserélnek csak (3 fő modul van). Így a kijelzővel együtt kipattintanak még elég sok mindent. Galaxy S I-hez a kijelző cseréje 56 ezer forint lett volna.
A 30k-s ár az pedig valószínűleg külföldről rendelt alkaltrész, ami csak a kijelzőt tartalmazza...
-
HardRic
addikt
Én is szeretek mókolgatni, de nincs időm sajnos.
A gyári kinézetért azért nem vagyok oda, mert htc-ről jövök és ott nagyon egyben volt minden, de minden. Itt túl sok szín van alkalmazva, egyiket sem vették alapnak, valamint formai standardek sincsenek nagyon. Persze nem rossz, de ha láttál, használtál szebbet.... még jó, hogy a funkcionalitás és a stabilitás kárpótol.
-
pestibenji
senior tag
Egy hihetetlenül letisztult és gyönyörű rom, egyszerűen kinézetre minden tökéletes benne számomra, egyedüli zavaró dolog benne, hogy a névjegyzék egy kicsit laggol, mert egyedi.
-
Bodoo
tag
Köszönöm hogy te normálisan meg tudtad fogalmazni a hibáim. A fórumot utóbbi időben nem olvastam, lemaradtam a hírről hogy van frissítés. a telefon frissítés keresője nem jelzett, a Kiest pedig letöröltem a gépről, mert ha elindítottam, azzal kezdte hogy 700 MBot bemásolt a RAMba, emellett pedig iszonyú lassú volt, és a frissítés keresésen és biztonsági mentésen kívül másra nem nagyon láttam értelmét a gépen hagyni. Töröltem, és feltételeztem majd a teló szól ha van frissítés, és majd akkor újra felteszem a Kiest. Most a baráti reagálások okán feltettem a Kiest, és máris kínált egy frissítést... örömmel látom hogy ez a Kies, nem gyötri a RAMot. Mindjárt nekilátok, ha megoldja a problémát ahogy mondtátok, akkor nagy lesz az öröm.
A képernyőről annyit hogy én a szánalmas és buta nem felételeztem hogy pár óra játék ennyire kikészíti a Gorilla Glass-t, de ezek után akkor majd fólia lesz rajta, nem nagy tragédia. ha jól emlékszek a Brando fóliákat ajánlottátok.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest