- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #44108 üzenetére
Van azóta valami custom rom ami szar lett...?
Szart nem tudok, a Batista gondolom továbbra is jó, most a Check és az Illusion a sztár a topicban. Az Illusionban jó a kernel is, de persze van friss siyah is...
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #28973 üzenetére
sok volt a vita és az off topic az ifos miatt.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DeathAdder #28395 üzenetére
ez számomra is érdekes volt, furcsa a Criskelo ebből a szempontból, de nekem a a régi bootloader megoldotta eme problémát szerencsére...
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #28382 üzenetére
Már írtam tegnap is, hogy criskelo v19-et tegyél fel, azt simán tudod flashelni v22-re.
-
Gizmo94
veterán
válasz
DeathAdder #28380 üzenetére
Mivel már úgyis mindegy, kapcsold ki, majd indítsd újra, lehet,hogy helyrejön. Az enyém csinált ilyet néhányszor, mondjuk az a romtelepítés után boot közben állt meg, de miután kinyomtam, a következő indításnál helyrejött.
Amúgy csak ezzel az egy rommal csinálja ezt, vagy mindegyik másikkal is? -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DeathAdder #28376 üzenetére
killerjohn
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #28376 üzenetére
Egy párszor már volt linkelve.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DeathAdder #28342 üzenetére
kicsomagolja magát és egy Tar fájlt kapsz, amit vagy a bootloader részbe vagy a PDA-ba betallózol (mind1 hova)
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DeathAdder #28339 üzenetére
nálam is ilyen probléma volt, felkell rakni a régi bootloadert
1. gyári 3+1 ki3 majd ez a bootloader és mehet fel a criskelo.
(ha fent van a criskelo én leszoktam cserélni a kernelét a legújabb siyahra ugyanis a ninph. 2.1.3 eléggé elavult [a wifi szakadozik talán az elavult 2.3.4 wifi drivere miatt(?)]) -
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #28330 üzenetére
Hogy hol áll sokat, azt nem tudom, de romolás után nem szabad elsietni a dolgot. Ha mondjuk 10 percig nem történik semmi, akkor már valószínűleg valami gond van.
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #28327 üzenetére
Vársz eleget? Néha 5 perc is eltelik az első bootig.
smoli: Az új JKay tud majd még valamit a lock screen testreszabásán és a crt effekten kívül?
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #28291 üzenetére
Tegyél fel egy Criskelo v 19-et (KH3), arra rámegy a v22 sima flashel cwm-ből.
-
gyl66
tag
válasz
DeathAdder #28291 üzenetére
Nem mountolja fel az SD-t nekem ugyan ezt csinálta... így esélyt se kapott a kipróbálásra
Senkinek semmi új tapasztalata a Turkbey új ROM-jával? Itt áll várakozón, hisz eddig csak negatív visszajelzések jöttek,,,
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DeathAdder #27467 üzenetére
persze, de nem azért nem laggolt be mert komoly hardver van alatta hanem mert jól van megírva az iOS (az androiddal szemben).
de azért azt ne hozzuk már ki hogy egy sunspider tesztbe (ami ugye böngésző specifikus és lényegében a cpu-t teszteli) jobb és erősebb a 800mhz-s a5 mint a mi 1200mhz-s exynosunk.
(sunspider teszt opera:
1200mhz - 2222,8ms
1600mhz - 1556,8ms)egyedül amit eltudok hinni az az hogy a grafikus gyorsitója jobb mert az sajnos ebbe a telefonba nem lett eltalálva ez a mali400 vagy rosszul lett bekonfigolva vagy csak nem tudják normálisan kihasználni(?)...
-
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #27402 üzenetére
már csak 1280x720 felbontást írnak
érdekes annyi szent -
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #27402 üzenetére
Hát én nagy eséllyel az SGS3 elsők közti topicklakók táborában leszek
Na ezt jol megfogalmaztam
-
csabám
addikt
válasz
DeathAdder #26706 üzenetére
Besza - behu. Kicsit baszósan néz ki. . .
-
muveszur
addikt
válasz
DeathAdder #26706 üzenetére
Biztos kurvajó lesz, de én SGS III-ra pályázok, az mindig jobb, mint a Nexus...
-
zgabor62
csendes tag
válasz
DeathAdder #26606 üzenetére
"...Ice cream sanwich nagyon bugos criskelo romon. ..."
Megjelent a 2.4.x és már van rá Crisekelo rom ?????
-
R2D20208
addikt
válasz
Go Launcher, ADW, Launcer Pro...Ezeket tartom én személy szerint a legstabilabbaknak. De ez szerény véleményem. Én Go Launcher Exet használok régóta, magyar verziót. Teljesen testre sazbaható vele minden. De az álltalad használt is tuti , és az ADW is. Sokan mást favorizálnak. Ez mind igény, és izlés kérdése.
(#26607) smoli most kicsit átírom "Aosposra"(fekete-zöld) mert Statusbar ikonok is arra hajlanak. de segitek neked szivesen, átírni fekete kékre ha akarod.
-
smoli
aktív tag
válasz
GO Launcher EX-et használtam, nagyon komolyan testre szabható, rengeteg beállítási lehetőséggel.
Egyébként úgy emlékszem marketről ingyenesen letölthető.(#26605) cundeyy siyaht nyugodtan felrakhatod KH3-ra is
-
dancsuri
veterán
válasz
DeathAdder #26541 üzenetére
-
joe2119
tag
válasz
DeathAdder #26541 üzenetére
SiyahKernel v1.7.8
-
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #26449 üzenetére
igen csak a kijelzőt...
de sztem nincs az 30k, 20 ból megvangalaxy note-ra nyugodtan cserélheted...
az azért nem lesz semmi
-
mycso
veterán
válasz
DeathAdder #26449 üzenetére
Szervizek általában egyben cserélik a kijelzôt, függetlenül attól, hogy melyik rétege sérült meg. Egyébként van hallottam valamelyik topikban olyan szervizet is, ahol nekiállnak a rétegenkénti cserének is, ez ugye olcsóbb lenne.
Egyébként ha aztmondod, hogy így is maximálisan használható akkor várjál még ezzel a kijelzôcserével, amíg olcsóbb lessz.
-
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #25406 üzenetére
nah de olyan 15-20k a képernyő hozzá, nem érné meg kicseréltetni?
azért 75 ért ne add már el, szarért- hugyért... -
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #25397 üzenetére
ejj
sajnálom
de a gari ilyenkor nincs? -
törölt tag
válasz
DeathAdder #25389 üzenetére
Nekem így ment ripityára az SGS-em. Karcolást nem gyűjtött, de oldalirányú nyomást (esést) nem bírta. Az a röhely, hogy utána én elkezdem püfölni úgyis mind1 alapon és akkor sem akart könnyen törni tovább. Fura jószág a GorillaGlass.
-
Prien
addikt
válasz
Részvétem
Ennyit a GG-ről, lehet,hogy egy rugalmas noname plexinek meg se kottyant volna...
-
besko65
tag
válasz
Basszus! És mi lesz a következő telód? Azért csak nem pártolsz el az S2-től?
-
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #25307 üzenetére
beszopja az apple én mondom
-
DonDragonka
őstag
válasz
DeathAdder #25286 üzenetére
Ippeg ez az...
A gyökér bírák abba kötöttek bele, hogy nem az egész teló ilyen vékony mert van az alján az a kb. 10%-os rész amin vastagabb... Értem én hogy akkor valóban vastagabb, de mégis...
De kézben biztos nem fogták...Csóri Samsung-os mérnökök rakták volna körbe az antennát, hogy azután meg mindenki rohanhasson gumibugyiért, hogy legyen térereje? Akkor meg abba kötöttek volna bele az Apple-os jogik, hogy ezt Ők találták ki, irgum burgum lenyúta a Samsung, bár ez lehet téves következtetés, mert akkor ezt mint precedenst kihasználva, minden autógyártó egymást perelné legalábbis azok amelyiknél az antenna a tetőre van rakva...
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #25249 üzenetére
Most próbáltam meg feltenni szűz KI3-ra a Criskelo v21-et, nálam is bootlop.
Úgy látom ezt a romot kicsit elsiette, saját fórumában is rengetegen panaszkodnak bootlopra.
Pedig nekem is ez a kedvenc custom romom, de sajna várni kell egy stabilabb verzióra... -
sanyikk
tag
válasz
DeathAdder #25249 üzenetére
Én is a szűz KI3-ra tettem a V21-et, de nem indult el.
-
laca71
aktív tag
válasz
DeathAdder #25221 üzenetére
Szia !
A V20-ra tettem fel a V21-et és tökéletesen megy....
Laca
-
törölt tag
válasz
Miért ne menne? Nekem megy. Ne nyomj előtte wipe-ot és úgy telepítsd!
-
sanyikk
tag
válasz
Nekem megakadt.
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #24599 üzenetére
fogalmam sincs
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #24285 üzenetére
Nem hinném, h érdemes b@szakodnod, mert holnap sztem fosni fogják a 2.3.5 custom romokat, Criskelo az elsők között szokott lenni...
Most megint beszoptuk, mert pár nap alatt kijött 2 új rom, az elsőhöz egy rakás custom, olyan jó volt amíg nyugi volt
Holnap az egész napunk romolással fog elmenni...
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #24222 üzenetére
nem vok.batista 3.7.2 van fent ha ez segít...
-
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #24131 üzenetére
Kétféle lehetőség van...Attól függ, mit akarsz látni. Én pl ezt a narancsos képet magába a redőnybe épitettem bele. És az ablakok lesznek átlátszóak, tehát cdak betű értékesitéseim lesznek. Ha viszont a telód descopját akarod látni, kiválasztasz pl egy 0000(fekete) szint, és jobb oldalon vannak % jelek. Ott tudod szabályozni az átlátszóságot. Mindig előnézeti képpel..Na pont le jött a zipem, kiváncsi vagyok mi változott...
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #24111 üzenetére
Theme settingsben Crt TV effect on/offhoz pipa
-
dancsuri
veterán
válasz
-
Sógi
addikt
válasz
Azaz, a screen off és screen on effektet kapcsold be a theme settingsben
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #24104 üzenetére
Te most a screen off és screen on effektet nem tudod bekapcsolni? Nem a screen animation az...vagy csak félreértelek?
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #24102 üzenetére
Háhh v19en jól működik.
Nehogymár ezért ragadjak le ennél
Semmi ötlet? -
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #24101 üzenetére
Hát ilyen nincs, most sem jó
Tényleg mindenkinek alapból jó a lockscreen animáció, csak nekem nem?
Most odinozzak v mi?Felrakom v19-et, ha ott jó lesz akkor főbelövöm magam
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #24086 üzenetére
Nálam sem fordul el a redőny.
Theme settigsben tudod beállítani a Tv be/kikapcsoló animációt. -
72mviktor
senior tag
válasz
DeathAdder #24086 üzenetére
Már hogy ne lenne.....themesettings-be tudod kapcsolni.
Egy kérdés...az új criskeloban ha oldom a lock-ot azonnal a zenelejátszó jön be....WTF?
Mit tudok ezzel kezdeni? -
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #24064 üzenetére
1. Azért mert ez már nem KH3-am alapul mint a v19 hanem KI4-en
2. Nekem a nimpha hangkésést okozott, a kedvencem a supercore 1.7 -
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #24064 üzenetére
1. nem tudom és nem is értem
Én nem tettem fel és criskelo hibátlan + most fogom feldobni a touch-ot is (KI4) Ha úgyis gyalulsz mindent recoveryből akkor nincs lényege, új pit meg nem kell...
2. siyah nagyon jól muzsikált nálam napok óta -
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #23731 üzenetére
Marketen rákerestem a flash playerre, kiderült, hogy van frissítés. Leszedtem, azóta jó.
-
Sokka
aktív tag
válasz
DeathAdder #23815 üzenetére
Aki másnak vermet ás... Sírásó, vagy földmunkás.
Ők kezdték. Különben is, milyen dolog az, hogy azokkal kekeckednek, akiktől veszik a telefonjukhoz a fele cuccot. A kutya se piszkít oda, ahonnan eszik. Tehát ezentúl az Apple-t kutyába sem veszem. -
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #23734 üzenetére
23728-ban leírt videot.
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #23731 üzenetére
Próbáld ki azt, amit írtam.
Rémlik egyébként egy olyan is, hogy Opera Mobil-lal elvetődtem egy flash letöltő oldalra, ahol azt írta, hogy nem támogatott böngésző...
-
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #23308 üzenetére
Kedden van időm, mindent még részletesebben le fogok írni, és pontosítom. Ezt kb fél óra alatt raktam össze, de kedden minden teljesen magától érthetődő lesz.
-
smoli
aktív tag
válasz
DeathAdder #23308 üzenetére
Szerintem ezt a R2D20208 blogjában kérdezd, hamarabb kapsz választ rá.
-
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #23262 üzenetére
A logoutomban megtalalod a romkonyhaban pontos leirassal,hogy tudod berakni a romodhoz....
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #22927 üzenetére
(#22926) tomi_90: Pdafanclub-ot is olvasd el, ott is sok a hsznos infó! + Írd majd le mit szeretnél és segítünk! (ha már meg lesz a telód)
Sky v9, nagyon smooth, bár az új konyhában az új felületen kívül nem sok mindent találtam...
Én elhiszem, mert tapasztalat alapján tudom, h ki lehet hozni belőle
Sokszor nekem sem hisznek, be vannak gyepesedveMár mondtam, h menjük el egy 100-ast tele tank, aztán rátank
Komoly lehetett a VTI-d, még mai napig gondolkodom, h benevezek egyre, na de hagyjuk, nem ide való téma ez(#22928) Sokka: Fasza kis gépmadár lehet!
Én is mindenkitől elnézést kérek a ma esti offokért
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #22842 üzenetére
Én minden romot full szűz (full-full wipe, sőt néha reparttal kh3 alap) rendszerre teszek fel, aztán kb 3-5 perc alatt kész tbp és az összes beállítás visszaállítása...Minden friss romom le van full backupolva is
De elvileg fel kell mennie az előző verzióra is, de nem árt csinálni egy wipe cash partot + dalvik casht ilyenkor, csak ezt elfelejtettem írni, bocs(#22847) dancsuri: Hjaj, ma tehetek fel 3 romot
Leomar rommal + supercore kernellel + az új akkuval teljesen elégedett vagyok, két napnál járok és van még 32%, tökéletes lett számomra a telefon
-
killerjohn
addikt
válasz
DeathAdder #22842 üzenetére
+1
-
Flashhh
tag
válasz
DeathAdder #21837 üzenetére
Pár nokiaban is van gyarilag, fm transmitter a neve, es tok felesleges dolog mert az n85 ben es az n900ban is, sajat tapasztalataim alapjan eleg gyengen produkaltak, recseg nagyon a hang hiaba van egy helyben kocsiban a telo. Nem is nagyon hasznaltam.
-
Flashhh
tag
válasz
DeathAdder #21690 üzenetére
Ja, igen, azt elfelejtettem irni
revolution romkicsenbol van am a zip
-
Flashhh
tag
válasz
DeathAdder #21671 üzenetére
-
ERPY
őstag
válasz
DeathAdder #21671 üzenetére
Nekem működik.
-
Just486
senior tag
válasz
DeathAdder #21434 üzenetére
Vagy hardverapro.hu » APRÓHIRDETÉSEK » Mobil » Samsung mobilok » S sorozat
- Vannak még nagy elmék -
ujtzjani
tag
válasz
DeathAdder #21385 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Az én figyelmetlenségem okozta az egészet mert nem vettem észre hogy a rom rar-os kicsomagolása után mindegyik file 0 kb-os és ez okozta
Most kitömörítettem ujra és megjelentek a fike-ok mérete is így lefuttatva minden rendben és nagy az öröm
Kösz mégegyszer
-
bordi10
senior tag
válasz
DeathAdder #21368 üzenetére
Arra azért kívácsi leszek mennyi app/game lesz erre a felbontásra
-
killerjohn
addikt
válasz
DeathAdder #21368 üzenetére
jaja, pont ma néztem, hogy abból bevállalnék egyet
vagy a 7.7-ből. Sajnos ha jól láttam, akkor a Note sima AMOLED és nem plusszos...
-
Jadro
veterán
válasz
DeathAdder #21320 üzenetére
Nem. A különbség az, hogy a mini az opera szerverein keresztül tölti be az oldalakat a telefonra. Ugyanaz a nézet mint a sima operában (vagy a stock böngészőben) csak a szerverek betömörítik a tartalmat mint az állat. Próbáld ki egy adatszámlálóval, hogy letöltöd ugyanazt az oldalt az egyik, majd a másik böngészőben. Meg fogsz lepődni.
A többi böngésző nem használja ezeket a szervereket így ugyanazt töltöd le mint az asztali böngészőben is.
A mini a böngészések a nagy részében teljesen elég, ugyanazt és ugyanúgy látod csak kisebb adatforgalommal. Próbálgasd és meglátod majd. Persze figyeld az adatmennyiségeket is!
F-ECT$: Köszi, akkor jól gondoltam.
-
bordi10
senior tag
válasz
DeathAdder #21295 üzenetére
Mióta lassú az Oprea?
-
Jadro
veterán
válasz
DeathAdder #21307 üzenetére
Az opera mobile már más. Az egy teljes értékű böngésző, ott nagyobb az adatforgalom is. Ugyanazt az oldalt töltöd le mint az asztali böngészőn. (vagy ha van mobile verziója az oldalnak akkor azt). A desktop mód pontosan mit takar?
ujtzjani: 1, 4, 6.
Nocsesz1: Ez nem rom, hanem launcher függő.
-
smoli
aktív tag
válasz
Opera mini +1
(#21299) ujtzjani
Ha a hivatalos KH3 a samfirmware-ről van akkor teheted.
-
Jadro
veterán
válasz
Szerintem sok mindenre elég az Opera mini. Azzal nagyon sokat tudsz spórolni, mert 10-20%-át fogyasztja normál böngészőkben megjelenítetthez képest. Opera szerverei tömörítenek és ezáltal gyors és kis adatmennyiségű a mini. Cserébe pár oldal megjelnítése gázos lehet és nincs flash. Nekem a böngészésem 80%-át kb a minivel való szörfölgetés tezi ki. Ami meg nem jó a miniben arra ott van a többi böngésző. Egy próbát megér, meglátod drasztikusan lecsökken az adatforgalmad.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pedig az opera mini eszik csak keveset.
-
joe2119
tag
válasz
DeathAdder #21119 üzenetére
Köszi
-
joe2119
tag
válasz
DeathAdder #21113 üzenetére
Nálam is pont ez van a Criskelo.v15 alatt . Hol van a Theme Settings amit írsz ?
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #21109 üzenetére
Nem tettél fel valamilyen képernyőzár módosító appot? (Esetleg nem olyan custom romod van véletlenül, amiben 1 mozdulattal meg lehet nyitni különféle appokat a zár feloldása közben?)
-
ERPY
őstag
válasz
DeathAdder #20949 üzenetére
Data / app könyvtár
-
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #20929 üzenetére
Nekem is ez a 3 alternativa volt... SGS 2 m volt, eladtam i 4 meg volt rendelve, sensation még drágább volt, ujra sgs 2 m lett
Azt hiszem ez igy jó
-
xtremetuning
addikt
válasz
DeathAdder #20702 üzenetére
Ettől nagyon jó lett a reggelem, köszönöm...
-
Flashhh
tag
válasz
DeathAdder #20702 üzenetére
Na ez copy paste, es megy facebookra
nickeddel
Megse, mert az uj facebook update miatt 500karakternel tobbet nem lehet postolni...
-
ERPY
őstag
válasz
DeathAdder #20556 üzenetére
Nálam tökéletesen működik, eddig semmi baj nem volt vele, pedig van aktivitása ezerrel.
Nézd meg a beállításaimat az hátha segít.
Mikor megcsörgeted magad, hagyd hogy elaludjon a kijelző, vagyis ne nyúlj hozzá, akkor kezd el villogni. Ha kinyitod a billzárat, akkor már érvényét veszti. -
Varszegig
veterán
válasz
DeathAdder #20262 üzenetére
inkább a 3g wathdogot kéne, az mindenki szerint pontos. A pro verzióban még azt is megtudhatod, melyik app mennyit evett.
-
killerjohn
addikt
válasz
DeathAdder #20255 üzenetére
youtube. a gyereknek múltkor mesét raktam be a kocsiba, én hülye elfelejtettem, hogy mobilneten fog menni. az 512-m felét leette. gondolj csak bele, mennyi adat egy 3 perces klip.
-
Varszegig
veterán
válasz
DeathAdder #20255 üzenetére
youtube az eszi a megákat alap. Pláne ha hd-s videókra mész. desktop módban böngészés is fogyaszt, hiszen az olyan mint a gépen. egy index.hu az kb. 5 MB. Ez a fórum sem kevés szerintem. Ha korábban opera minit használtál, az tömöríti az adatokat. Ha nagyon akarod itt is használhatod.
-
pzstm
titán
válasz
DeathAdder #20177 üzenetére
UPDATE
BREAKING NEWS: Problem is just the photo browser APK. Samsung will remove this.UPDATE
Court: The Samsung Galaxy S, S II and Ace doesn't look like the iPhone.
Photo browser-el mi is a bajuk???? vagy mi ugyanaz abban mint a szifonban??? Nekem tetszik -
Soound
tag
válasz
DeathAdder #20151 üzenetére
Figy, én tegnap dobtam fel 3.7.2 (este) még akkor baszakodtam vele, full wipe után állítottam minden vissza. Mai nap végig szinte idle volt a teló, egyszer nem indult még újra. Bár 3.7.1-el voltak gondjaim. Lényeg a lényeg, az én véleményem nem sokat ér, mert alig használtam a telefont frissítés óta, de nem volt vele gond.
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #20151 üzenetére
És ezt mire fel teszi? Vagy egyszer csak elkezdte?
Fogyasztásról van infód? Nekem úgy tűnik, hogy sajnos bekapja a 3%-ot óránként
-
HXY
addikt
válasz
DeathAdder #19894 üzenetére
Vagy kimész a négy tigrisre, és ott megvesznek mindent. Nem kérdezik, hogy honnan van...
Vagy felrakod a vaterára, vagy ide a PH-ra, és eladod. Persze a kitiltásra sem kell majd sokat várnod...De ha van esze a tulajnak, akkor az IMEI számát szétkürtöli mondjuk itt, és a többi nagyobb oldalakon. És figyeli az apróhirdetési oldalakat, hogy hol bukkan fel a készüléke.
Plusz a rendőrségen bejelenti , és felkeresi mind a 3 szolgáltatót, hogy tiltsák le.
Én pl. alkoholos filccel is ráírtam a telefonra a nevem...
Persze csak belülre... -
happy555
aktív tag
válasz
DeathAdder #19783 üzenetére
Köszönöm!
-
P3Dr0
senior tag
válasz
DeathAdder #19768 üzenetére
Biztos beragadt egy alkalmazas es jott egy battery drain
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #19721 üzenetére
Aham, még nem töltötted le?
2.1.0 Release Edition
Update to Samsung XXKG5 source (Update2)
Added GPU clock control interface (currently has no GUI)
Minimum CPU voltage now properly clamped at 800mV
Misc tweaks and fixes, see github commit log to cfs-exp for full detailsBár azt nem tudom, h jó lesz-e ez nekünk akku szempontból...
-
WaterWave
veterán
válasz
DeathAdder #19699 üzenetére
jó kis teszt
-
F-ECT$
titán
válasz
DeathAdder #19689 üzenetére
A teljes belső memória 16 GB, amiből az SD része 12 GB. Számolgattuk már, hogy a maradék 4 miből áll össze, de még nem sikerült teljesen lefedni
-
ERPY
őstag
válasz
DeathAdder #19646 üzenetére
Ennek sztem sincs semmi értelme. Soha az életben nem használtam így, pedig nem az első droidos tellám, sokkal foglalkoztam, ellenben ha nem wipe a rom, akkor minden reset a recovery-ben és mehet fel a cucc.
Sosem volt belőle problémám, és gyakorlatilag fölös tiszteletkörök, mivel az a particiórész, ahova a rom kerül úgyis törlődik előtte, szal nem maradnak kóbor fileok, mintha egy meglevő winre rátennél egy másik wint.
De aki erre esküszik csinálja, értelme semmi. Az már másik kérdés, hogy az összevissza pakolt témák között lehetnek kókler munkák, és ebből lehetnek bonyodalmak, vagy az össze-vissza felülírok mindent, azt se tudom mit törlök, sőt még a nevemet sem tudom emberek mindentől függetlenül is tudnak meglepetést okozni.Összegezve, ha tudod mi mit csinál, és mivel mit tudsz csinálni, és ezt használni is tudod, akkor sztem fölösleges.
-
csabám
addikt
válasz
DeathAdder #19648 üzenetére
Mindenféleképpen. Most nem kötelező, de a későbbi gondok elkerülése végett ajánlott
-
csabám
addikt
válasz
DeathAdder #19646 üzenetére
Clean installnak hívják, mert tuti felmegy rá a rom minden gond nélkül.
-
Soound
tag
válasz
DeathAdder #19585 üzenetére
Más is hiányolta a Memo-t. Plusz ott van a Bluetooth bug, plusz nálam az van, hogyha a Contacts listet megnyitom, akkor a stock lista jön elő (fekete háttérrel), ha nyomsz egy back-et akkor ez bezárul, és megjelenik a Batistás Contact list, transparent háttérrel asatöbbi.
Engem csak az basz, hogy nincs egy olyan rom (stockon kívül) amibe ne lenne valami fasz bug. Nem érdekel, hogy ingyen csinálja vagy sem, a munka minőségére akkor is rányomja a bélyegét. Folyamatosan jelennek meg az új stock romok, mind1ik rush-ol, hogy minél hamarabb frissítse a saját romját, és 2 naponta cserélgetheted. Ecce mert új, másodszor meg a bugfixek miatt :|
Ellenben Batista baromi gyors.
-
R2D20208
addikt
válasz
DeathAdder #19600 üzenetére
+1
Udv mikinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest