- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
Flashhh #46908 üzenetére
Minden nem európai teló különbözik az európaikatól. . .
Az utolsó kettő.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Flashhh #39222 üzenetére
Nem lett volna nagy gond akkor se ha nem kapsz másikat van orvosság a letiltásra.
De tény így volt a korrekt.
Más: Nagyon elégedett vagyok a telefonnal elég jól belaktam már és ezzel az ICS témával egyszerűen bámulatos meg eleve a kijelző is gyönyörű képet ad nem gondoltam hogy ennyivel szebb lesz mint S1, nem bántam meg a cserét még ha ennyibe is került.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Flashhh #32537 üzenetére
Attól tartok,hogy ha már letiltották, biztosítást sem fogsz tudni rá kötni, mert ahhoz is kell imei.. gyári szám, a telefon minden adata, stb.. Bár, talán bízhatsz a rossz és hanyag adminisztrációban, de nehogy az legyen a vége, hogy csalásért te szívsz.
Amúgy megértem a reményt, de a gondolatmeneted az eladóval kapcsolatban sántít..
Ha annyira becsületes, miért nem fizette a számlákat? Mikor tudta,hogy akkor tiltani fogják a telefont, amire garanciát vállalt neked letiltás ellen. Ez egy rossz üzlet.
Ha viszont mondjuk anyagi okai vannak a nemfizetésnek, ez fennállhat a te kártalanításoddal kapcsolatban is.
Egyben reménykedhetsz, hogy csak figyelmetlen volt és rendezi a tartozását, és abban az esetben a tiltást leveszik..De ez mind feltételezés, amíg nem jártál utána sajnos nem tudhatsz semmi biztosat..
-
-
ERPY
őstag
válasz
Flashhh #32345 üzenetére
Itt a gond valszeg a telóval lesz, a függetlenítés miatt. Ha ők mondjuk ezt nem nézik elsőre, gyalulják a romot, majd raknak rá gyárit, akkor sem lesz jó ha a készüléket tiltották, és akkor már sajna kiderülhet, hogy miért is. Ne legyen igazam, és szerencsésen legyél túl rajta, azt kívánom, mert a leírtak alapján sajnos többet nem tehetsz. Máskor max nem csinálsz ilyent egy drága készülékkel.
Haverod esetében az lg-nél a rom frissítésébe halt bele, azt nem tiltották.
-
ERPY
őstag
válasz
Flashhh #32339 üzenetére
Nemtudom mi van tiltás esetén, ilyen cipőben még nem jártam. Szeretem a gyári független dolgokat. Ha fekete módon lett kiütve, akkor valszeg buktad az egészet, ha jól tudom. Persze a szerencse melléd állhat, de ha a gari miat a T-hez kell vinned, akkor ott kiderül a turpisságod.
-
trobi28
addikt
válasz
Flashhh #32333 üzenetére
"semmi buherálás"?
Akkor az aláírásod biztos valaki oda biggyesztetteKomolyan nem értem hogy miért vagy meglepődve.
Aki ráteszi a sok vacak főzött romot az számoljon ezzel.
Én hónapok óta használom gyári rommal és minden ok vele.
Győzöm olvasni a sok nyavalygást hogy ez se megy meg az seAkinek nem inge ne vegye magára
-
Flashhh
tag
válasz
Flashhh #30595 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_30595-30595.html
Erre vlki vlmit?!
-
WaterWave
veterán
válasz
Flashhh #29036 üzenetére
igen, csak sráccal közösen csinálják...
pl ha felrakod láthatod hogy a kitchenpro alkalmazás ikonja is megváltozott...
de ha programot elindítod a kígyó ikon még ott van...
gondolom nem akarta egyedül csinálni, így most ezen az úton halad tovább...
viszont ahogy tesztelem igencsak jó kis rom lett -
Gizmo94
veterán
válasz
Flashhh #27102 üzenetére
Bármit, bármilyen terméket vagy gyártót nézel, az első piac számára az amerikai, oda koncentrál, mert egyrészt a nagy számok törvénye ezt diktálja, másrészt még mindig sokkal fizetőképesebb mint összességében az európai. Ha valami megbukik Amerikában azt reszelheted, mígnem ha Európában nem siker, az nem annyira halálos. Különösen érvényes ez a prémiummárkákra és modellekre. Nem mellékesen, más egy csomó szabvány és mások az igények is USA-ban, mint errefelé.
-
R2D20208
addikt
válasz
Flashhh #27089 üzenetére
Hú te....Megmondom az igazat, én Quadranttal sosem foglalkozom. Ha simán, gördülékenyen és gyorsan megy, az sem zavarna, ha 2000 lenne. De. Ha jól tudom amugy is a HTC-re fejlesztették ki. (javitsatok ha rosszul tudom) De ha ennyi minden megy a háttérben, megpróbálnám helyedben futó alkalmazások nélkül is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Flashhh #27003 üzenetére
BT-n almán?
ok. értem ezt a RAW dolgot.
az biztos, hogy nálam igazi HDR készül, hiszen hallom a három exponálást, valamint ha akarom külön-külön megtudom nézni a három képet is, és ahogy megnézed a linkelt képeim közötti különbséget hát ég és föld.....
szóval az biztos, hogy ezt fogom használni (mármint a HDR+ nevű app-ot) csak tudni akartam, hogy lehet-e valamilyen csellel felhasználó barátabbá tenni az egész működését.szerk:
camcorder programot nem tudsz véletlenül?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Flashhh #26969 üzenetére
es hogy fotozol, ha mozog valami a hatterben?
nem kezremegessel van gondom, hanem pl. a szel is mozgatja a faleveleket, igy az is elmosodhat.
szoval qurv@ jo lenne ez, de az expozicios sebesseggel van gond.
az iphone 4-ben is van ilyen lehetoseg, de ott nem kell 3-4 mp ig mozdulatlanul allni, es nyugodtam mozoghat a kepen barmi mert ugyanugy max. 1 mp alatt kesz a 3 kep, mint egy sima fotonal.... szoval kutatok tovabb.......mas:
tudtok esetleg jo videfelvevo programot?
olyat mint pl. a lgcamera camcorder resze?
miui-t hasznalok, aztan kellene egy kulso alkalmazas, mivel neha neha megakad a felvetel.
tudom, hogy az elozo program az sgs2-n tokeletesiti a miui-t, de 1-n sajna nem jo. -
Sógi
addikt
válasz
Flashhh #25980 üzenetére
Én most teszteltem egy rakás silikon tokot, van amelyik jó hozzá...Most case mate silicon tokkal nyomom, egész jó
(#25999) Caaabi: Nálam megy leomaron a bootanim hang az alap bottanimnál és biosnál is, kitchenben lehet beállítottad, h ne legyen hang, de ha nem akkor meg töltsd le azt, h legyen, mert van ilyen benne!
Jó estét Blero Úr!
-
DonDragonka
őstag
válasz
Flashhh #25986 üzenetére
Őőőőőő most fogja be mindenki a szemét, mert durva, erőszakos dologgal folytatom...
Én arra gondoltam Flashhh komám, hogy megveszed, megérkezik, előkapol egy sniccert és lemetéled az előlapot hajtásnál, vagyis inkább tövénél...
Lehet, hogy nem éppen elegáns megoldás, de szerintem frankón elférne a a 2K-s teló az alap tokban... -
killerjohn
addikt
válasz
Flashhh #24763 üzenetére
őőőőő ki szidta a wifi antennát az S2-ben?
A lakásban, egy műanyag szerelődobozban dobozban, 30 cm fal mögött van a belső antennás n-es routerem.
- Kint a kertben max térerő
- Beülök a kocsiba, és még 1 (kertes) házzal arrébb van net wifin keresztül. Speedtest kiméri a max 24000Kbps-t ott is ugyanúgy mintha a router mellett ülnék...
- Ha gyalog megyek, majdnem a 2. házig fent tud maradni a wifinméghogy szidott - ISTENÍTEM!!! ehhez képest a HD2 wifije olyan volt mintha tűzjelekkel kommukálna a routerrel.
-
rviktor
csendes tag
válasz
Flashhh #23284 üzenetére
Itt azzal volt problémám, hogy ha valaki meg akarja venni akkor tegye, az a szabályos!
Amit meg írsz nettó baromság, ha arra van pénzed hogy elautókázd !potyára! akkor arra is van hogy SW-t vegyél, ha nincs elautókázásra pénzed old meg másképpen az SW vásárlást is mindenki szarni fog rá hogy 500 illegális programod van.
én sem veszek meg mindent, de amit napi szinten használok, értékelem a munkásságát, illetve fontos a frissítés (pl a teljesség igénye nélkül.: Fancy Widget, Root Explorer, Titanium Backup) megveszem.
Azaz mégegyszer leírom a mentalitásoddal van problémám, hogy inkább eltankolod.
-
rviktor
csendes tag
válasz
Flashhh #23281 üzenetére
Az rendben van, hogy te megoldod, de ne legyél rá ennyire büszke. Főleg ne keltsd azt a hatást, hogy hülye aki megveszi.
A programok többségét miután kifizeted kapsz rendszeres frissítést és támogatod vele a készítőjét, mivel sok "hülye" megveszi ezért hozzád is eljuthat egy-egy előző verzió crackolva, ha senki nem venné nyilván nem is frissítene.
Kevesen tehetik meg sajnos, hogy emberbaráti szeretetből dolgozzanak. De ne menjünk messzire, lassan a crackolt tartalmak beszerzése is fizetős lesz lásd a nagyobb torrent oldalak támogatást kérnek. Amíg összegyűlik minden hónapban a 100% addig nincs gond, de ha egyszer nem jön össze majd kötelező lesz ott is fizetni.
-
-
JOkE01
tag
válasz
Flashhh #23191 üzenetére
Sleep módba rakom a telefont, 10-20 perc múlva próbálom "felébreszteni" de ki van kapcsolódva, az akksi meg tök meleg. Rendesen bekapcsolom és látom, hogy elég jelentős mértékben csökkent a töltöttsége. Olyan, mintha sleep módban valamifullon tekerné a telót majd egyszer csak kikapcsolna.
-
Sógi
addikt
válasz
Flashhh #22249 üzenetére
Láttam, de azt is írtad, h feszül és az sztem nem jó...Nincs annyi tokom, h elkezdjem letöregetni a sarkokat, hogy jó-e
Most szarok a tokra, majd lesz rá, belebújtatós tokom meg van 3, abból kettőbe simán tuti..
Fóliám van a telón, úgyhogy jó ez így is
Az akku fontosabb számomra, mint a tok. Amúgy is nagyon vigyázok az én "kicsikémre"(#22249) Flashhh : Nem az a lényeg hogy tört le, haenm az, hogy reprodukálnom kéne mm pontosságra a törésed, h nekem is jó legyen
-
F-ECT$
titán
válasz
Flashhh #21238 üzenetére
Hát ez nem túl vastag, sima KH3 esetén nálam 3 órát is elmegy a kijelző, 10 óra készenlét mellett mire 35%-ra esik az akksi. (Bár lehet, hogy én többet használom filmnézésre, Te pedig netezésre és ez utóbbi főleg 3g-n többet eszik.)
Btw: az android op rendszer 15 óra után 2h 28 min volt.
-
-
Sógi
addikt
válasz
Flashhh #21125 üzenetére
Két helyen megtaláltam, egy cseh és egy ausztrál oldalon, ára kicsit húzós (8-10e), de nem érdekel...Elvileg a cseh oldalon most rendeltem meg, de nagyon rossz a cseh-t fordítani
Megkaptam a visszaigazolást a rendelésről, meglátjuk holnap kapok-e valami választ...
Ha véletlenül kettőt rendelek, akkor vki átveszi a másikat? -
solarenqu
csendes tag
válasz
Flashhh #20701 üzenetére
Sziasztok,
uj vagyok a sgs2 flashalgetese teren, azt szeretnemkerdezni hogy jelenlegtok gyari a telefon, XXKDJ rom van fent. t-mobileos. teljesen elegedett vagyok, igy is viszont rootolni szeretnem, mert egy ketto alkalmazashoz kellene.Felraktam az elobb odinnal a XWKDD_insecure kernelt. elindul a telo, sarga haromszog oke, nem nagyon zavar de a *#1234# beirasa utan ugyanaz a pda: KE2. es nincsen superuser ikon sem
Szerintetek ha erre a gyari romra felrakommost az elso hsz.bol a CF-Root SDS2 Xx oxa kernelt, akkor rootolt lesy a telo?
vagy esetleg mit javasoltok? keressek valamit a samfirmweren es rakjam ujra az egeszet? nem akarok cyanogent, meg semmi mas cutom romot, gyarival teljesen elegedett vagyok, csak root jogok kellenek
Koszi elore is!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest