Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
HardRic #50115 üzenetére
Nem vagyok hülye, rootoltam már telefont, de az a leírás az 1. hsz-ben idiótaság, már bocsánat. Kernelt nem kell leszedni tudtommal, csak egy kattintás ahogy sokan írják. Akkor most mivan?? Nem akarok akadékoskodni..inkább segítene valaki? Amúgy hihetetlen ez a topik, itt mindenki okosabb a másiknál és csak fikázni tud...grat hozzá neked is.
-
zseko
veterán
válasz
HardRic #49805 üzenetére
Nekem a kezelése kaotikus.
Semmi rendszert nem találok benne. Szólt egy zene, és az mellé akartam még pár számot betenni. Olyasmit vártam mint a pc-s winampnál, file hozzáadása, könyvtár hozzáadása, hát cseppet sem olyan. (egy éve van androidos telefonom de nem túl sűrűn használtam zenehallgatásra
inkább netrádió) Minden áron új playlist-et akart készíteni, aztán egyszercsak sikeresen letöröltettem vele a zenéket
Hát ki az a hülye aki egy zenelejátszóba beteszi hogy fizikailag törölhessen?
(jó, tudom pc-n is létezik ez, de az nem ugyanaz)
-
R2D20208
addikt
válasz
HardRic #48990 üzenetére
Ennyire lesz Stabil kiadás
Amúgy van Darky LPB is de engem nem érdekel
-
Rotate
veterán
válasz
HardRic #48392 üzenetére
jah hülyék, mert kitolhatnák globálisan, mindenki örülne, hogy milyen zsír lett, és minden száj be lenne tömve március végéig... a XILA2 rom kész van, csak ki kéne tolni a regionális verziókat, nekik semmi plusz munka nincs vele, és mindenki boldog... de úgy látszik még tökölnek kicsit...
-
C.Brigante
veterán
válasz
HardRic #47750 üzenetére
elvileg már lehet igen, de elég hosszú folyamat. 1. kitalálod 2. elbírálják lehet e az amit te kinéztél (nem sért e jogokat stb.) megcsináltatod hibátlanra egy arcképes kollégával, majd ha minden stimmel, egy modi eldönti megkaphatod e.
ja igen, és ha nem volt semmi figyelmeztetésed, kitiltásod.
egyéni avatar: 600 napos regtől és őstag rangtól kapható!
-
Szelley
senior tag
válasz
HardRic #47103 üzenetére
Nokia N900-hoz képest nem szól úgy...a gyári füles nincs olyan minőségű mint a nokia agybadugósa!
Obi Wan:a RAZR vs SGS2-ről, annyi a véleményem hogy menj fel youtubera vagy google-ra, és keress rá eredeti / főzött romok telepítésének leírására...RAZR-nál én pl. lóf***t nem találtam..havernak most egy hónapja van meg a teló, de még rootolni se merte mert nincs értelmes leírás elrontás esetén amire támaszkodhat. SGS2-ről annyit, itt ez a csodás társaság, multhéten ganéra vágtam a telefonom, 1órán belül még zöldfülüként is a gyári T-s rom csücsült ismét a telefonomonMotorolának kell még szerintem egy év mire a google normálisan fel tudja karolni...majd a következő nexus már lehet jobban megéri.
-
Rotate
veterán
válasz
HardRic #46820 üzenetére
nem-nem
ezek először a legutóbbi Galaxy S leakben jelentek meg először, aztán jól meglepődtem mikor benne voltak az asszony Galaxy W-jének OTA frissítésében is
annak is jó hülye neve volt, XLA2
új telefon ikon, új felvevő gombok, új lockscreen, új memo ikon, meg ilyenek
aztán meglestem az eredeti XILA2 topicot xda-n, és ott is ezeket írták, szóval gondolom ugyanazokat a tweakeket megkapja az egész széria
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HardRic #46678 üzenetére
Tervezett avulás. 1 évig megy, utána kuka. Direkt így van kitalálva.
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem teljesen hibamentes sosem lesz a megbontás után betett kijelző. Legalábbis fórumokat olvasgatva mindenkinek volt valami nyűgje a kijelző cseréltetése után. Aztán vagy megunták a 3. csere után vagy nem.
Mellesleg addig tök8 a beégés, míg nem zavarja a mindennapi használatot. Szürke/piros/kék/tök fekete képet ritkán nézeget az ember.
-
rauley
tag
válasz
HardRic #46665 üzenetére
Az a durva,hogy amit a tiedből kiszednek,azt lehet,hogy holnap megkapja más innen a fórumról. Már ha ezek tényleg használtak....
Bár csak remélni merem,hogy ebben a kategóriában azért már nincs pofájuk használt kijelzőt beletenni egy garis telóba. Csak aztán eszembe jut,hogy ez Magyarország,itt nem kell semmin meglepődni,lehet,hogy a szervizes beleteszi a használtat,az új meg megy a Vaterára/Ebay-re jó pénzért,mert az elszámolásban neki csak darab-darab.Nekem egyelőre jó tapasztalataim vannak a szervízzel,mondjuk még csak egyszer kellett igénybe vennem őket egy rom telepítéskor elmászott IMEI miatt.
Más gondom szerencsére semmi nincs a telóval,a kijelző gyönyörű,beégésnek nyoma sincs,a mikrofon is jó,mások jól hallanak,én is őket.Most gyorsan meg is néztem ezzel a Burn In Tester progival,és ha rajta tartom az ujjamat 5mp-ig a kis fehér körön,majd elengedem,és a képernyő szürkére vált,akkor sem marad nyoma a kis fehér körnek.
-
Skynet258
veterán
válasz
HardRic #46646 üzenetére
Voodoo Screen Tuning, lehet állítgatni a színeket, ha nem vagy elégedett.
-
Cathulhu
addikt
válasz
HardRic #45958 üzenetére
hat pedig baromira hasonlit nemelyik conceptre ami megjelent. Ha hivatalos samsung anyag, akkor siman lehet igazi. Utana meg az tuti S2 volt? manapsag mar minden 2. samsung telefon az S2-re hajaz kinezetben csak az aranyok masok
Szerk: meg is talaltam a jeloltemet, egy fekete m style (legalabbis a kamera jo helyen van)
[link] -
agabe
addikt
válasz
HardRic #45949 üzenetére
attól függ mennyire vagy maximalista...hibátlant nagyon kis eséllyel kapsz. nem arra kell gondolni, hogy pixelhibás, vagy hasonló, hanem esetleg nem homogén teljesen a kijező, meg ami másnál, és nálam is volt, hogy fekete helyett (ez csak este látszik) alig látható halvány barnaságban dereng a kijelző, de vannak rajta foltok amik feketék. Nekem a második kijelzővel szerencsém volt, de az első ocsmány példány volt. Van aki ezt esetleg észre sem veszi, vagy nem zavarja, mert ezt egy kislámpa fényénél (ami a szoba másik sarkában pislákol) már nem veszed észre az tuti, de engem tök sötétben pl. zavart néha. Ahogy emlékszem az eredeti kijelzőnél (amin begés kezdett előjönni) ilyen nem volt...akinek még a gyában beszerelt kijelzője van az be tud számolni róla konktrétan, hogy mi a helyzet, de ha hasonló lett volna korábban is, azt tuti észreveszem.
A legjobb, ha legalább a *#0*# kóddal a teszteket lefuttatod mikor átveszed, és memkarira tegyél egy szürke képet, mert annál meg jól előjön az inhomogenitás, így meg tudod nézni azt is.
Ha futárt hívsz, akkor erre úgyis csak utólag lesz időd....legfeljebb hívsz másikat, de sanszos, hogy nem fogják elismerni a hibát ha csak csekély, és ráadásul több napig nem lesz készüléked. -
válasz
HardRic #45940 üzenetére
product code ellenőrzése, és esetleges módosítása; *#272*imei#
azért esetleges, mert megfelelő csc szükségeltetik!happy555; link részemről előtte teljes reset, odin alatt re-partition kipipál, 3 + 1 állományos firmware felhúz, és utána is teljes reset! így nincs is jelentősége, hogy előtte milyen firmware verzió volt fent!
pzstm; a belső tárat nem formázza, de amúgy adott általa a rendszer nullázása!
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HardRic #42589 üzenetére
Ja, jó rom. Bár fellángolás volt
Reggelre elfelejtette a hálózatotAmúgy ha a böngésző jó lenne (nagyon furán lehet görgetni...), meg néhány alkalmazásban a görgetés jó lenne (csak akkor mozdul a cucc, amíg rajta van az ujjad, nem az van hogy görgeted, majd amikor felengeded, akkor megy tovább, pl böngészőben), és az FC nem lenne, jó is lenne napi használatra is akár.
A következő romban ezeket javítsák, aztán király(#42592) Cybertrone: Mi lett a Szenzációval?
-
-
rauley
tag
-
Andrejhub
csendes tag
válasz
HardRic #40771 üzenetére
Egy probléma azért adódott. Nem tudom felvenni a telefont, ha lefagyasztom az „Állapotsor”-t
Nem jön fel az az ablak ami szokott, ráadásul a középső gombra sem reagál a telefon, míg cseng, pedig be van állítva, hogy arra is felvegye. Csak headsettel lehet felvenni.
Kérlek, ha tudod hogyan kell fagyasztott „Állapotsor”-ral felvenni a telefon írd le, mert ha ez működne én így használnám.
Köszönöm -
Andrejhub
csendes tag
válasz
HardRic #40756 üzenetére
Köszönöm a választ.
Rootolva van a telefon. Kerestem a Titanium Backup-ben a "Backup/Restore" alatt, a "filters"-re kattintva a "filter by name"-hez beírtam, hogy "status", de nem talált semmit. Biztos nem jól csinálok valamit, mert más keresés opciót nem találtam csak ezt a filtert. Mit csinálok rosszul, hogy nem találom? -
-
Soound
tag
válasz
HardRic #40618 üzenetére
Arra készülj fel hogy CRT OFF animodat el fogja kúrni. Gond az vele, hogy ugyan ezezl a patchel CRT Off végre nomálisan működik (nem egy fehér képet shrinkel, hanem a képernyőt), a gond csak az, hogy ameddig CRT OFF anim tart, megfordítja a kijelzőn látható képet. Ha nagyon szórakozol vele, akkor teljesen meg tudja kergíteni nem csak a CRT off-ot de a telefont is.
tl;dr : nem raknám fel a helyedbe, még nem .
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HardRic #40455 üzenetére
Nincs még benne a "kék rémség", túlhúzáskor bounce effekt van.
2.3.4-es (mert az XW).Igazából eszembe jutott még egy dolog, ami miatt gyári (kiessel fellőtt) romot használok:
Ez az utolsó, amihez volt VDH csc mellékelve (Vodafone Hungary). Nem mintha számítana, de egy esetleges gariztatás miatt így legalább nem kell vacakolni a visszaállításokkal. Meg a fene se tudja, hogy neten találnék-e full gyári VODÁS romot.Tényleg. Kering a neten ilyen rom?
És hogy a gyáriromgyűlölők örüljenek: este felfedeztem valami problémát:
Az akkuhasználat menüben este 7 óta folyamatos a csík az ébrenlét alatt. Általában eddig kijelző off esetén el is aludt a telefon. Feldugtam tölteni, most vettem le. Kíváncsi vagyok, hogy csinálja-e még.
Kikapcsolni, újraindítani MÉG nem akarom. Az nyilván helyretenné (minden nap rápillantok a grafikonra, ilyet még nem tapasztaltam)Valaki pár napja írta, hogy a BetterBatteryStats nem elég a system folyamatok által okozott wakelock felderítésre. Leírná ez a valaki megint, hogy még mi kell a nyomozáshoz? Illetve, hogy root nélkül megyen-é?
-
migabi24
nagyúr
válasz
HardRic #40483 üzenetére
Én nem volnék nyugodt, ha siyah volna a telómon, csak idő kérdése mikor találkozol valami rendellenességgel, és akkor döntsd el, hogy mi okozta a hibát, néha beleolvasok a topicjába, de csak bug jelentéseket látok, a void viszont hibátlan, a teljesítménynek ára van, én nem bírom elviselni a lagot egy ilyen telón, inkább merüljön le kicsit hamarabb
-
zseko
veterán
válasz
HardRic #40461 üzenetére
Nekem megy a jkay a KL1-es modemmel. Még a modem felrakása előtt tettem fel a szűz KK5-re, a modemet csak később cseréltem le.
Jó lesz ez a 2000mAh-s aksi
Reggel 9-kor vettem le a töltőről, 12h36p használat amiből 3h45p kijelző, ami leginkább masszív netezésből állt (amiben volt flash video és netes html5 játék is), ~20p telefonálás, 6-8 kép készítése, + az effektek kipróbálása (camera zoom fx), és most tart 38%-nál.
Egy dolgot viszont nem értek
Szétszortíroztam az appokat mappákba (hang-kép-video-net,stb) és a hang mappában szinte minden gyári app megkétszereződött
: Beszélő, FM rádió, Hangrögzítő, Hangutasítások, Voice Search, Zenék..WTF? Nézegettem a TBP-t, azzal csesztem volna el valamit?
-
Varszegig
veterán
válasz
HardRic #40353 üzenetére
Mem a Szlovén kell neked, hanem ez:
I9100XWKK5 ## 2.3.6 2011 November I9100OXXKJ3
(kicsit feljebb van a listában.)csonki20: Mi az a hamar? Sok mindennel lehet javítani az akksiidőn, így nem tudunk segíteni, kevés az infó. Az ilyen 3000-es akksik szart se érnek, vegyél egy 2000-es Samsungosat, az tényleg annyi, azaz +20%.
pana0017:Mi az a sok rossz? Talán a legproblémamentesebb készülék a mai napig a piacon. És bár már lassan egy éve lesz a bejelentésének, még mindig a legjobb. Kijelző felbontás? Akinek ez kevés, annak gratulálok
1 év gari az kamu, a gyári gari 2 év.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest