Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
zelma
aktív tag
válasz
gyuri2008 #26253 üzenetére
Én se kamasz vagyok...
Az lehet, hogy olyan öreg vagy, hogy a sz@r is görbebottal jön ki belőled, de akkor lassítani kell egy nyugdíjas tetű tempójára.
Az állandóan megjelenő romokat nem kell azonnal egymás után felhajítani. Így később jobban fog tetszeni egy szép fw. -
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #26224 üzenetére
Hello Gyuri! Persze, gyere nyugodtam, ha legyalultad és feltetted a gyári romot, akkor nullázunk neki egyet
Too much ez a telefon, mi?Mire váltasz? Csak nem ifosra?
Hello Blero! Láttam tegnap nagy logót, teee
GS1: Kösz R2D2 és Csabánk!
(#26227) DjBlero: Gyári romot még nem tettem vissza, de biztos menne
Csak azt nem vágom, h a samfirm-osat vagy az xda-sat kell feltenni rá?
Néztem, jah, sokat lehet nevetni a sok bezárt majmon...(#26226) csabám: Már nézegettem, az vmi fórumozó app vagy mi..?
-
DjBlero
őstag
válasz
gyuri2008 #26221 üzenetére
jig el meg tudod ugy is csinálni mintha gyári lenne,és nem veszi észre senki hogy hányszor cseréltél romot,visza tudod ugy csinálni az egészet mint mikor kivetted elöször a dobozbol
látom pesti vagy,megkéred Sógit lehet segit is ad kölcsön jiget
miért adod el? anyagi okbol? vagy másikat veszel?
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #25452 üzenetére
Ezt töltsd le (PFC alapján): I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - XEUKD1 és tedd fel a gépre, aztán jigelés, vagy veszel egyet Drbonci árulja vagy vmikor ugorj át egy jigelésre.
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #25438 üzenetére
Független a telefon?
Vki tud linkelni olyan gyári sw-t ami ehhez kell?
Először is fel kell tenned a gyári romot (KE2 vagy KE7), aztán kell egy jigelés.
Ha jól emlékszem ennyi az egész...(#25448) pestibenji: no problemo, jó az a rom, csak én nem bírtam azt a kernelt, már supecore-al is smoothabb volt a névjegyzék, de még siyah-val nem próbáltam...
-
csabám
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #24347 üzenetére
Érdemes, mivel 2.3.5 lett, de lehet, h pár nap múlva meg kijön egy KIX és akkor azt is fel lehet majd tenni, de ne sajnáld magadtól azt az 5 percet amíg feltolod
(#24354) DonDragonka: Nem szóltam egy szót sem
Nyugodtan nyomassad, megbeszéljük
Ezek a témák tuti felmennek KI3-ra, bár én csak Darkyn próbáltam az egyiket, de az jó vagyis a többi is jó lesz: [THEME]Multi Theme-All TW Roms - Dondragi, itt is úgy van írva xda-n, megtévesztő...
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #24339 üzenetére
Jah, lehet félreértettük most egymást...Ha bemész a saját mappákhoz és sdcard\clockworkmod\backup\dátum mappába menti...de ha recoveryben/ből akarsz törölni, na azt nem tudom...
(#24341) R2D20208: kösz az infót! Nitrozé, ugye? Most raktam fel az a narancs témát, amely all tw, meglátjuk, h megy-e...
A 2.5-öt vagy a 2.5.2-őt tetted fel??
Jelentem a narancsos téma hibátlan darkyra! -
-
Varszegig
veterán
válasz
gyuri2008 #23855 üzenetére
na az a legszebb, amikor a vodás, meg a telenoros beszélget
Viccet félretéve, mióta a telenor nyomja az új hálózatot, sokszor van gond. Minap a feleségemnek is full térerőn állandóan megszakadt a beszélgetése, bp. XVI. kerben, ugyanott, ahol napok óta gondok vannak a nettel is.
-
No.01
addikt
válasz
gyuri2008 #19247 üzenetére
Szerkesztes gomb...
Sogi: Azthiszem en is teszek egy probat es rendelek egy ilyen SGP neo hybrid tokot...
Mintha a Jadro altal linkelt videoban azt lattam volna, h a tokhoz adnak egyet ajandekba...
Eddig Brando Ultra Clear parti voltam, de az itt nalunk eleg korulmenyesen beszereszheto igy a tobbseg Adapt-ot hasznal... nem rossz, de a Brando jobb. Nem mellesleg 16-19EUR 1db!Elfogyott a kave a kocsit is megtankoltam fojtatjuk utunkat... udvozlet Domburg-bol
Telefonrol huhh de maceras ez a link beszuras...
-
DjBlero
őstag
válasz
gyuri2008 #19235 üzenetére
[Samsung i9100 Screen Protectors SGP Ultra Oleophobic]
ez nagyon jó folia ,nekem és Sógi kollégának nagyon bejött
Ebay en tudod megveni,magyarországon nem kapható(#19240) gyuri2008
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #16945 üzenetére
Hello, rendben!
(#16943) Attiba: Nekem javult az akkuidőm az újabb romokkal, csak vigyázni kell az appokkal, mert van amelyik sokat kér enni, de ha alap a teló és nincs semmi extra rajta, akkor az akkunak bírnia kellene azért...A kijelző sokat eszik, azt tudjuk, max 4-5 órát bír...
Gondolom láttad milyen akkuidőket tolnak be itt néha... -
Attiba
tag
válasz
gyuri2008 #16940 üzenetére
Én pont ezért cseréltem a KE7-et tegnap KG6-ra, mert nekem is produkálta ezt a dolgot az elmúlt 2 hétben kb 4x. a KE7-et több mint 2 hónapig használtam.
Hogy mi lehet az oka?: valszeg valamilyen app kavar be. Én a Traffic Counterre gyanakodtam, leszedtem, s utána már nem csinálta. A Rom csere meg már aktuálissá vált. A KE7 már "elavult". -
Sógi
addikt
-
No.01
addikt
válasz
gyuri2008 #16608 üzenetére
Meg nem probaltam, de mi lenne ha felraknal v,mi jobb video lejatszo app-ot
NoLED-ek kapcsolatban lenne 1 kerdesem...
Mi a kulonbseg a Rejtes a tavolsag erzekelo... es a tavolsag erzekelo menupont kozott?
Ha nem a zsbemben van akkor mukodik, de ha ugy tortent v.mi esemeny ha eppen zsebben volt akkor hiaba veszem ki nem mutatja az ikonokat -
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #13395 üzenetére
Erre még mai napig nem tudjuk a 100%-os választ, de volt már rá példa, h vki főzött rommal vitte vissza és le se szarták, h mi volt a telón, de én visszatenném a gyárik KE2-őt, ha szervízre kerülne sor + jiggel nulláznék egyet.
Most fent hagyom a lite-ot, sajnos a témák még nem készültek el 3.2-hőz, de már nyekeregnek neki a funjai
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
gyuri2008 #13238 üzenetére
így: http://www.samfirmware.com/Odin%20I9000%201.png
Touch X SE + ninphetamine-2.0.1 @ 1.6GHz:
de amúgy nem tudom milyen választ vársz WaterWave ha azt mondja valaki hogy NEM, NEM jó az eredmény akkor mit csinálsz?
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #11665 üzenetére
Nem tudod felrakni, de vannak témák gyári romra is, most hirtelen egy KG1-re találtam, mert azt hittem az van már fent neked, de tévedtem
stock KG1-re témák
Majd du-án keresünk, csak szólj rám, mert már melóznom kell -
snoopy
aktív tag
-
CrawLinG
tag
válasz
gyuri2008 #11409 üzenetére
én dobozt fogom kezembe van egy első vonalkód ami hosszabb jóval mint az alatta lévő és csillagal kezdődik én azt irtam be és az imeit meg megnéztem teloba.Nekem dobozon van a matrica a két vonalkód amiből elsőt irtam be csillaggal kezdődik csillaggal végződik.legalul meg irja color
oble Black
-
norbert999
aktív tag
válasz
gyuri2008 #10775 üzenetére
A régi kártya is lehet ludas.
Pl: A Telenor szó nélkül kicseréli a 2 évnél régebbi kártyákat(valóban).
A T-Mobile szó nélkül kicserélte 2008-as kártyámat.
Ez nem véletlen.Egy másik telefonomnál hivatkoztak előszeretettel arra, hogy a "régi" SIM is lehet a ludas. Ezért cseréltettem.
(Nem az volt.) -
válasz
gyuri2008 #10772 üzenetére
akkor ott valami gond van! első körben ellenőrizd az akkumulátort, hogy megfelelően a helyén legyen! második körben egy teljes reset, hogy adott firmware verzió szoftveres hibája kizárható legyen! harmadik körben firmware frissítése/újrahúzása! amennyiben semmi sem segít, úgy hardveres hiba lesz...
mondjuk szerintem csak szoftveres bibi lesz, ami egyszerűen orvosolható! -
ForRedGlory
félisten
válasz
gyuri2008 #10177 üzenetére
Inkább ez: CacheCleaner NG
Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest