Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
F-ECT$ #50251 üzenetére
Akiknek nap végére a gyári aksival marad 20% annak felesleges volt ilyen telefont vennie, elég lett volna egy egyszerűbb is
Na jó, ez csak poén voltEgyébként igazad van. Akkor módosítanám arra, hogy ha későbbiekben nagyobb aksi kellene, akkor a gyári 2000-eset megéri megvenni.
-
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #50248 üzenetére
Nálam sokat számít (ultimate) + nem akarok foglalkozni vele, h kapcsolgatom ki/be (esetleg bekapcsolva felejtem, miközben nem is használom és szopja az akkut feleslegesen), legyen automata és közben takarékos is ha már okos telefonról van szó
Van benne night mód és screen on mód is, ez utóbbi annyit jelent, h ha megy a kijelző csak akkor kapcsolja be adatot/wifit, elvileg nekem ez is elég lenne, mert ekkor szépen le is szinkronizál minden netes app, egy óra alatt többször is megy a kijelző.
Nem értem, de nekem eléggé zabálja az akkut 2G/3G-n is, mondjuk ebbe benne van, h sok a rövid hívásom is. Wifivel alig eszik...Tuti, h gyenge itt a térerő és sokszor keresi a hálózatot vagy vmi ilyesmi...
Hozzáteszem, h nekem a legfontosabb a minimum 2 napos akkuhasználat, ezzel meg is van napi 3 óra kijelzővel. Perfect!Nagyon jól elvagyok GB-vel és nem is érdekel az ICS, egyenlőre, majd, ha hivatalos és "tökéletes" lesz, akkor majd talán cserélek
Egyébként az összes app használható vele? -
-
zack
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50028 üzenetére
Elvileg elviszik ma az i4-et, és holnapra le van beszélve egy GS2.
Bármi közbejöhet a vétellel kapcsolatban, de ha elviszik az i4-et, biztos hogy Android vonalra lépek.Sajnos 130k nem lesz új független GS2-re, de pár hónapos használtra igen. Tervben van még HTC Sensation (XE ROMmal), és egy új SE Arc S is.
De ezek csak akkor, ha nem jönne össze a lebeszélt GS2.Hol a legolcsóbb jelenleg a GS2 újonnan? Jó GSM bolti garis is.
-
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$ #49777 üzenetére
jó kis app, bár időnként elfelejti a Bindeléseket... de ez végülis nem gond, mivel alapjáraton tökmindegy hol van a data, aztán meg mielőtt játszol beállítod újból... olyankor már megvan 2mp alatt, mivel akkor már nem kell másolni a tartalmat
nem tökéletes, reméljük a srác megoldja, hogy ne tűnjenek el a Bindelések, mert amúgy eddig a legjobb megoldás amit találtam, csak root kell hozzá
gyakorlatilag csak átirányítja a kéréseket onnan, ahol lenniük kéne oda, ahol valójában található a data...
-
sippet
senior tag
válasz
F-ECT$ #48935 üzenetére
gondolom 3g-s fogyasztásra írta, amit. egyébként tényleg kár feleslegesen védeni a mundér becsületét, az iphone-ok mindig is jobban bírták szuflával, mint a többi okostelefon. ez nyilván rengeteg mindennek köszönhető, többek között a rohadt jó optimalizálásnak is. ettől még az sgs2 a jobb készülék.
-
Everman
addikt
válasz
F-ECT$ #48644 üzenetére
Nagyjából fele időt tudja az SGS II, romtól függetlenül.
Az i4 wifi-s netezéssel elketyeg akár 7-8 órát is, az SGS II gyári akkuval 3-4-et.
(Sajna ez az AMOLED kijelző ára, ha használod, zabálja az aksit.)Az FM rádió egyéni preferencia, a jelenlegi romomból ki is dobtam, soha nem használom, a netes rádió mindig elérhető és mindig jó minőségben szól.
-
nagygabe
csendes tag
válasz
F-ECT$ #48641 üzenetére
A legvégével én egyáltalán nem értek egyet. Egy átlag felhasználónak nem a rom/kernelre kell figyelnie. Persze, van itt kb. 20 ember, aki naponta cserél romot, feláldozza a stabilitást, az állandó elérhetőséget, a garanciát és nem kevés időt, hogy pár órára boldog legyen, mert úgy érzi, megtalálta az igazit. Aztán másnap megint új romot rak fel
Ez jó szórakozás, de nem tekinthető átlagos felhasználásnak. Rom cserére ott van a szervíz, és a hivatalos gyári szoftver. Az átlag felhasználó telepítsen a marketről programokat, telefonáljon, hallgasson zenét, fényképezzen, videózzon, stb...
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #48641 üzenetére
"mert ez nem olyan, mint az iphone, azaz, hogy kiveszed és minden megy azonnal, tökéletesen." Te ezt tutira irtad ? Mert ez ott sem igy van ám
2 haver is lecserélte I4 ét erre a telóra, mert gondjuk volt vele. És olvasgass picit I 4 szakmai topickban is.....
Na de ezt nem vitának szántam persze, csak mint tény volt... Amúgy meg ebben a Topickban is van napi panasz "sirás" A mobiltechnika sosem lesz teljesen tökéletes. (hülyék is lennének annak csinálni )
-
smoli
aktív tag
válasz
F-ECT$ #47846 üzenetére
Teljesen alapon használom, én a BLN miatt cseréltem le az sm kernelt.
Nem méricskéltem soha semmit, egyik rommal sem, de eddig gyakorlatilag eddig még egy rommal sem tudtam hosszabb távon estére tartósan 30%-os lemerülés fölött maradni, (saját felhasználási paraméterek mellett - minden be van kapcsolva, naponta legalább 1h telefonálás, netezés, rádiózás, + automatikus frissítések, szinkronizálások) Ezzel a rommal gyakorlatilag az a ritka ha estére 50% alatt vagyok (gyári aksival). -
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$ #47525 üzenetére
én megvettem, mert az első verzió, amit még warezoltam, szuperul működött, csak néha dobott ki... megvettem akciósan, aztán most már olyan szinten szar, hogy nem jutok túl az első kanyaron sem, megfagy és kidob...
egyébként nyilván én sem veszek meg mindent, pl Poweramp is kéne, de drágának tartom, TBP is jó cucc, de az is sok pénz nekem egy app-ért... max az az 1 euró környéke amit appért kiadok, ha valami komolyabb játék van azért max 2-ig felmegyek, de az a max...
-
delbarta
senior tag
válasz
F-ECT$ #47353 üzenetére
Szia. Keresgéltem a sammobile firmware oldalon, de nem ismerem ki magam. Gyárilag ez volt fent:
PDA: I9100XWKI4
PHONE: I9100XXKI1
CSC: I9100XXKI2
Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011Pda-ból van ott egy csomó, ilyen számmal, de a többi nincs. Mit kell letöltenem, hogy ez kerüljön vissza? Vagy van más oldal, ahol megtalálom ezeket? Van ennél újabb gyári? Bárki tud segíteni, megköszönöm.
-
delbarta
senior tag
válasz
F-ECT$ #47353 üzenetére
Lehet, hogy az lesz, csak az a baj, hogy mit keressek a telepített programok között, ha az ilyen statisztikákban nem jelenik meg a bűnös? a SystemPanel-lel régebben már találtam olyat ami zabálta, de itt nem jelez egyedi programot zabagépnek, csak azt a suspend és events/0-t ami semmit sem mond nekem.
-
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$ #47340 üzenetére
esetek többségében wifin, kinn 2g-n mivel ilyen csomagom van, sajnos fos a szolgáltatóm 3g lefedettsége, azért meg nem fizetek elő 3g-re, hogy esetek többségében így is visszaváltson 2g-re... viszont a legtöbb előfordulási helyemen (otthon, koli, asszonynál, suliban) van wifi, úgyhogy ez nem probléma
meg ha nagyon 2g-re vagyok szorulva sem dőlök a kardomba mert lassabban tölt be egy oldal... twitter/sync/mail ezeket gyorsan lerántja így is, szóval jó ez így nekem...
az a fos egyébként, hogy most korlátlan edge-em van 6€-ért, amit cserélhetnék ugyanúgy 6€-s 512kb/s 500 megás csomagra, aminek a sebességét ráadásul alig tudnám kihasználni, és a csomag is egy-kettő elfogyna... így a csomaggal nem kell foglalkoznom, a sebesség meg ritkán hátrány, mobilnettel úgysem néznék videókat, az oldalak meg bejönnek így is
-
trobi28
addikt
válasz
F-ECT$ #47117 üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam.Az SGS elött Iphone-t használtam (ugyanazon az autós cuccon) és amikor rádugtam az SGS-t akkor majdnem hanyat dobtam magam,valami ocsmányul szólt,se normális magas se normális mély,amikor meg próbáltam PowerAmp-al kikeverni valamit akkor egy torz recsegés lett a vége.Persze jött a Voodoo Sound és az azért javitott a helyzeten hogy lehetett egy tűrhető hangzást kapni
Az SGS2-őn még a PowerAmp-ot sem használom,simán a gyári lejátszón beállítottam az EQ-t egy nekem tetsző hangzásra és szerintem szépen szól.Több ismerősöm is meghallgatta és azt mondták hogy ok
Tehát nálam a sorrend hangminőségben Iphone,SGS2,SGS (tuningolva) -
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #46603 üzenetére
Papi ! Hegyekben vagyok 2000 méteren. Máshonnan van netem (Laptop - Modem) És ez most igy is marad. Ha most nincs Mobilnetem használjam a 3 G - t , vagy adjam el a telómat 2 hónap miatt, mert 2 G - n vagyok? Vagy szégyenljem magam ?
( Amúgy otthon is 90 % 2 G - n használom hisz Edge barátom bőven elég. Én szinte sosem netezek telón , nem töltök le telóról (azért vannak a Laptopjaim) és Edge barátom is szinkronizál hűségesen. remélem megtarthatom a telómat igy is
Régen is volt egy nevetséges beszólás, még emlékszem rá " aki nem használ 3 G - t annak minek ez a teló? "
-
válasz
F-ECT$ #46581 üzenetére
a stabilitás nem kérdés (például hosszú alvás utáni gyors ébredés, funkciók azonnali reagálása, hosszú idő után sem lassul be, ha sokáig nincs kikapcsolva/újraindítva...stb, nem indul újra), a sebesség érzésre/látványra, az akkumulátoros üzemidő azonos beállítás és feltételek melletti hosszabb kijelzőhasználattal, a komaptibilitás például wifi hálózatos médiaszolgáltatás esetén - de lehetne még sorolni...
nálam nem a kk5 fut jelenleg, nem azért védem, de szerintem nem véletlen, hogy mindenhol és mindenki azt javasolja, talán nincs is attól jobb verzió! -
Mett
senior tag
válasz
F-ECT$ #46581 üzenetére
+1
fél órával több kijelző idő miatt cwm-be nem bootolok be
azért van az usb kábel, töltő meg egyéb töltésre alkalmas dolgok, hogy ha szükséges bedugjuk, ha meg nincs kéznél cpu-t lekell venni 800mhz-re meg 1 magra. utána lesz olyan kijelző idő, hogy csak na!
én inkább a teljesítményt preferálom, az meg kernel függő -
ForRedGlory
félisten
-
johnny_gold
tag
válasz
F-ECT$ #46338 üzenetére
Baromi nagy változást hoz az ICS, szerintem az Android történetében eddig a legnagyobbat... Pár napja volt szerencsém kipróbálni egy sima SGS-en, szmúszságban és szépségben bizony az S2-ket is odaverte amiket eddig láttam
Mondjuk nekem nagyon nem tetszik, amit az eddigi hivatalos S2 ROM-okban látok, ICS-en is azt a buta ronda TW-t erőltetik, szerintem ez teljesen tönkreteszi az eredeti 4.0 felhasználói élményét...
-
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$ #46320 üzenetére
passz, az ingyeneset sem próbáltam, mert láttam, hogy úgyis kell hozzá a Pro key... meg amazonról meglett ingyen az Office Suite Pro, Documents to Go, QuickOffice is... meg még itt a Polaris is, ebből a QuickOffice a legjobb Word fájlokra/prezentációra, a Polaris kezeli a legjobban a pdf-et, szal csak ezt a kettőt használom, felesleges még ez a Kingsoft mellé, csak gondoltam szólok, hogy az elvileg nem is teljes verzió amit ott kínálnak... bár nem tudom mit tud a teljes sem a nem teljes
-
agabe
addikt
válasz
F-ECT$ #46191 üzenetére
Hát ezaz, hogy van olyan launcher ami tök jó, de a gyári megoldás is folyamatosabb nálam. Nem arról beszélek, hogy néha esetleg megröccen, hanem az app menü folyamatosan nem folyamatos...kicsit zizi....vagy nemtom hogy fejezzem ki.
Lehet, hogy csak nálam van ez valamiért ? -
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #45918 üzenetére
De, azt ajánlottam, de ma végigteszteltem az összeset és ez lett a leggyorsabb
(#45919) Kiskino: Miért nem tudod feltenni? Először felteszed a gyári KK5-öt odinnal, aztán felteszed a KK5 cf kernelt odinnal, aztán kilépsz recocerybe és install zips from sd-vel felteszed az illusion 1.6-ot... Mit nem értesz?
-
HardRic
addikt
válasz
F-ECT$ #45769 üzenetére
Az, hogy nem hittem volna, de érezni, hogy gyors. Siyah már szenvedés volt. A készítő félverzióként hozzáad 3000 új governort meg mindig másikat választ ki alapértelmezettnek, a többit meg széttweakeli, hogy a korábbi ondemand véletlenül se viselkedjen úgy mint a mostani.
A speedmod meg van, működik, folyamatos. az Opera süvít, mint az állat ahogy a Go Launcher is. Siyahnál ezeknél már adódtak gondok.OC meg mi a halálnak? tökéletes így ahogy van. Hova kell nagyobb sebesség? Egy hülye benchmark programhoz? az aztán valami. ez alapján megítélni egy kernelt vagy akár egy telefont, hogy "mennyit dob Antutuban". Az én tesztprogramjaim azok, amiket használok és itt tökéletesre vizsgázott most ez a kernel.
-
C.Brigante
veterán
válasz
F-ECT$ #45273 üzenetére
de érdekesen van jelölve. a gaming index van jelölve a bordó kis kockának de az alatta lévő eredményre a stock rom van írva, tehát az alsó csíkhoz 1520 pontot adott nekem. valamit rosszul értelmezek?
Mett: ha neked ennyi jött ki akkor az illusion rommal vmi nem stimmel. Milyen rommal csináltad? és nincs húzva a procid?
-
mivan80
aktív tag
válasz
F-ECT$ #45209 üzenetére
Én is maradtam az iGO-nál, a Sygic nem jött be...
-Engem elvitt a susnyásba (fáradt voltam, nem ellenőriztem, csak későn, így +1 órát szívtam
),
Szolnok felől Pesten keresztül, Esztergomon át vitt Visegrádra...
Visszafelé inkább a táblákat néztem, és jöttem Szentendrének + M0...
- iGO-hoz képest gyatra a térképe, Visegrádig tudtam csak vele navigálni, sem a Hotel címét nem ismerte, sem a honlapon feltüntetett GPS adatokat nem tudtam maradéktalanul kitölteni, ugyanis ehhez nincs elég rubrika... Így ezek alapján sem tudtam navigálni...
Így városon belül, maradt a táblák lesegetése!
- Rengetegszer kell menet közben piszkálni (bonyolult kereszteződések kinagyítása pl), főleg ha az ember hang nélkül használja, mert alszanak a kocsiban...Nagyon szép, giccses progi, bazi nagy telepítési méretekkel, pocsék térképpel, még pocsékabb tervezéssel, és szörnyen áttekinthető kereszteződésekkel...
Ment a levesbe!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest