- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
visionbp #50386 üzenetére
Mindenképpen. A téglásításnak megvannak a veszélyei, ezt inkább nem ajánlom. A Samu szervízesek se hülyék.
Egy VGA-t, egy alaplapot, egy MicroSD-t könnyű téglásítani, rizikó nélkül, de egy telefont nehezebb ügy. És ahogy külsérelmi nyom van rajta (égés), ami rendellenes helyen történt, egyből vissza fogják dobni. -
Rotate
veterán
-
rauley
tag
válasz
visionbp #49197 üzenetére
Én sem tudtam eltüntetni a sima LPB-ről a szoftverfrissítés ikonját,de feltettem egy ICS remix resurrection LPB-t,és azzal semmi bajom,sőt van pár extra benne,ami a simában nincs,jobban tetszik ez.
A simánál pl utáltam,hogy gyenge wifi jelnél folyton fel akart kúszni 3G-re,annak ellenére,hogy nincs 3G előfizetésem (így elég sokba lett volna a mutatvány),és annak ellenére,hogy előzetesen kikapcsoltam az adatkapcsolatot! Bekapcsolta magának a rohadt!
Minden romnál ezzel kezdek,adatkapcsolat ki! Itthon és a munkahelyen meg van wifi,az elég is. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
visionbp #35350 üzenetére
Messzemenőkig félreértetted mondandómat.
Senkit sem érdekel, hogy ki miből vette a telefonját, házát, hajóját... Ilyenről szó sincs.
Abban sincs igazad, hogy ideges lennék. Jót röhögök a témánFelmerült egy kérdés. Megéri-e ilyen telefonra cserélni a "régi" androidot. Erre írtam a következő gondolatokat (ami kirobbantotta a "botrányt"):
- a valóságban nem gyorsabb az egygigaherzes, egymagos androidoknál,
- kijelző itt nem porosodik, ellenben idővel beég,
- számomra nagy tepsi és túl vékony.Hozzátettem, hogy atom stabil (ami pl nekem nagyon fontos).
Továbbá egy másik tulajdonostárs hozzászólására reagáltam, hogy valóban néha akadozik a market és a launcher (nem smooth).
Gondolom ti sem frissítenétek folyamatosan, ha minden tökéletes lenne. Akkor meg fáj elismerni, hogy ez is csak egy a fogyasztói társadalom félig-meddig tökéletes/tökéletlen cuccai közül?
ps.: senkit nem hülyéztem le azért mert óránként romot cserél. Röhögnöm meg csak szabad tán??? Ti is röhögtök rajtam. Akkor meg?
-
Sógi
addikt
válasz
visionbp #16623 üzenetére
Mármint melyik menet? A romolás odinnal meg cwm?
+ Blero jól beszél, jó az a +kernel(#16625) gereke: rendszeradatokat nem szoktam visszatenni, de le szoktam menteni néha, ha esetleg vmi nincs benne egy másik romban, akkor azt onnan állítom vissza, de ez nagyon ritka!
A névjegyeket a névjegyzékből egyszerűen exportálom sd-re(#16626) richie900812: Nem baj, csak visszaállításnál ne jelöld be az összeset, ha új romot teszel fel!!
(#16628) visionbp : Az ua lesz, bár nem volt GS1-em, olvasd át az 1. hsz-t, abban le van írva, de sztem úgy ahogy írtad... Teló DL mód, odin betallóz (KG6 3+1 fájl) re-part pipa, teló rádug, start. De mindezek előtt előtt teló root odinnal, efs lement...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest