Aktív témák
-
Sógi
addikt
Ajánlataim: Checkrom v4 (KK5), Illusion 1.4 (KL1) és a krinyo féle slimrom (KL1), ez utóbbit most tesztelgetem, de tök rendben van..
Vagy még a stock KK5, ha nem akarsz custom romot!(#44155) richie900812: Persze, ha zip, akkor igen, ha tar akkor odin vagy mobile odin, de azt még nem próbáltam...
-
KaoszTom
aktív tag
-
-
No.01
addikt
Lejart a szerk. ido, de megtalaltam: Anker
Mar nem tudom hol olvastam, de ez allitolag minosegi cucc. Kicsit utanna olvasva kiderul, h tenyleg nem gyartanak szar cuccokat, persze az akksijukat nem teszteltem, de ami kesik nem mulik. Amennyibe kerul meg azt is siman bevalalom, h szar es megsem jott be... Akkor max hozzacsapom a tobbi vacak kinai akksik listajahozA hivatalos MIUI nagyon ut! Csak ajanlani tudom
(magyar nyelv (meg?) nincs)
-
adamho
tag
Én, kérem, ügyes voltam, de nagy valószínűség szerit a bootloader miatt.
Egyébként meg inkább menjünk bele, mert ha nem a bootloader, akoor nem tudom mi okozhatta, és a legjobb szándékkal és sok utánaolvasással készültem a romcserékre.
Tehát ha van még ötleted, ki vele, hátha a részletekben bújt meg az igaszság! Csak akkor tudom kijavítani a hibámat, ha tudom, mi volt az. -
R2D20208
addikt
Épp ez az, hogy nem 2.3.5. Ez a jó. Az új bootloader (ami 2.3.5 ben van) sok romtelepitést bezavar. Arra simán, zökkenőmentesen felmegy a MIUI. (persze másra is lehet, de én személyesen ezt ajánlom. Ez csak magánvélemény, persze ugy csinálod ahogy gondolod.
(#28808) Laraxior mert az is. Hisz NO1 is azt irta, hogy nem 2.3.5
#28810) igen.
Hát ha azt tudná valaki...
-
imrus72
tag
Parancsoljatok használjátok egészséggel.
MIUI témák,ikonok,lockscreen -
imrus72
tag
Én go keyboardot használok,van hozzá magyar lang pack a marketen+témák.
Ez egy elég nívós csapat,ők biztos supportolni fogják folyamatosan a romot,bmarko,sajnos abbahagyta,ill beszállt máshova.
Hamarosan kijön a hivatalos s2-höz való miui is,ha jól tudom.
hey guys good newsMIUI for SGS2 are in test phase now. It will hopefully be released soon, depending the voting of testers. SGS2 users, hands up pls! Let's see how many users are waiting for MIUI for SGS2
-
Gizmo94
veterán
Köszi ezt megtaláltam anno én is, de ezt úgy értékeltem,hogy nem Lite'ning rom, csak a témája az, így nem kísérleteztem vele inkább...
Rom kitchen-en én is gondolkodom, mert igazából egy teljesen egyéni romtémát lehetne létrehozni, csak nem nagyon merek belevágni, mert eléggé hülyének érzem magam a kérdéshez, és elegendő időm sincs hozzá,hogy megtanuljam..
-
-
No.01
addikt
Teljes torles, majd a ROM ujboli felrakasa megoldotta a gondot. Mostmar van market... de talaltam egy ujabb hibat igaz ez nem a rome
KI3-at felraktam repartal es megint nem gyalulta le a dolgaimat a telefonrol.Letezik, h rossza pit file? (termeszetesen a re-part be van pipalva)
-
raycoon
tag
Általában olyan dolgok, amin lehet változtatni..
Nekem az ablak áttűnések nem tetszenek igazán, de ezt lehetett minimalizálni, illetve lehet letölteni hozzá más fajtákat.. A theme sem az igazi, legalábbis nekem.. Most töltök hozzá egy másikat.
De mint írtam, ezek nem annyira érdekesek.. Akku használat eddig jónak tűnik, de várok vele egy-két napot mire kimondom a végszót.. Legalábbis, ha sikerül odáig eljutni, hogy legyen magyar swype.
-
ERPY
őstag
Vagyok. A V6 SuperCharger arra hivatott, hogy elvileg nem kell kalibrálni az akksit, mert magától elvégzi ha rajtahagyod a töltőn és teljesen feltöltöd. Ha jól értelmeztem és nem keverem valamivel, akkor ezt csinálja.
Sorry mindenkitől, de egy kicsit elvagyok veszve. A párom bármikor szülhet, és hála a tetvedék polgármesterünknek elintézte, hogy ne legyen szülészetünk, így naponta 80-160km-t autókázok Szentesre, plusz a fiamat kell ellátnom. Már spongyabob dalokat énekelek, főzök, mosok, takarítok. Már a melleim is nőni kezdtek, lassan tejem is lesz.
Szal kicsit elvagyok varázsolva. Most tanultunk meg egy 8 versszakos cinege vagy mi a tököm verset, szal már alig vagyok képben. -
Sógi
addikt
Leomar tökéletes, de már írtam, h cf kernel van benne alapból és ugye a kitchenjéből kell feltenni egy kernelt (ami az igényeidnek a legjobban megfelel), pl. speedmod, én egy siyah kernelt dobtam rá és egy laggal sem találkoztam még, sőt a legsmoothabb eddig
Nálam befutó, sőt maradni fog jó darabig. -
Sógi
addikt
Na még egyszer: (#24926) besko65: Milyen rom van fent és milyen témát próbálsz rá feltenni? A kérdés lényege, h milyen téma és honnan szedted le?
-
Sógi
addikt
KH3-as romokat és 2.3.5-ösöket sem használok
, megvagyok a jól beváltakkal, még így is bőség zavara van
és most amúgy is jönnek a kedvenceim KI4-el..
(#24163) 72mviktor: Nincs mit haver
Szeva Blero! Tolhatod fel az új romokat, van KI4 batista és villain
Nagyon jó a criskeló, de én most batistát vetem teszt alá, mert nagyon tetszik -
Sógi
addikt
Lite'ning 6.1 és itt vannak hozzá a témák képekkel együtt.
(#23769) pestibenji: Az a sok no nekem nem tetszik, bár ott a ragemod amit csabánk írt, de most inkább maradok a siyah kernelnél, mert gyorsabb, mint azok és nálam jól fogyaszt így 10 óra használat után, bár nekem 2amperes akkum van, tehát nem tudom az akkut összehasonlítani az egyhatötvenessel
(#23756) rolcsibácsi. Sikerült amit szerettél volna?
-
mycso
veterán
root explorerrel mennie kell simán...bemásolod a system/framework mappába, az eredetit felülírva, aztán általában újraindul a teló, ha nem akkor te újraindítod és már megy is.
Visszaáll, csak nem árt ha megvan az eredeti fájl, hogyha valami probléma lennem, akkor ne kelljen újrarakni az egész romot, csak visszacseréled ezt az egy fájlt. (mondjuk ez már többször tesztelt, tehát nem okoz hibát, a mentés akkor jó, ha nekikezd valaki otthon módosított apk fájlokat készíteni/cserélgetni)
Nem használom az UOT cuccot, simán gépen pakolgatom az ikonokat ide-oda.
-
mycso
veterán
Huhh, picit összetettebb: rootolás után kell a telefonunk "system/framework" mappába másolni, az eredeti fájlt felülírva. Itt is érdemes az eredetiről egy másolat.
A gyári rom is témázható orrba-szájba, illetve szinte minden módosítható (mondhatni csinálhatsz akár saját romot is, csak az már picit bonyolultabb folyamat)
Én pl. custom romok közül nem találtam olyat, ami minden tekintetben megfelelt volna, ezért gyárit használok és módosítgatom....
-
Sógi
addikt
Hali, XDA-s theme&app topicban találsz témákat a romokhoz!
Jól körül kell nézni, 1-1 téma kompatibilis/letölthető több romhoz is.
De elég jó a romkitcen is, a webes és a romokba integrált is...Nálam befutó romok: Leomar, Darky, gyári KH3 custom kernellel + megtémázva, Criskelo, Cogni, sky, devl2.
-
kecsetihunor
aktív tag
A roman Orange szolgaltatonal fogom megvenni, es nem tudom, h lesz-e olyan program vagy launcher, amit az Orange RO epitett be a telefonba.
Lattam mar Orange RO launchert es szeretnem azt az alap romot lementeni.
Gyariak megvannak samfirmware-en, de nem tudom, hogy amit kapok, abba bele nyulte a szolgaltato
Csak arra az esetre kellene a gyari szolgatatoi romrol egy backup, ha veletlenul... tudjatok, elovigyazatossag
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest