- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
pzstm
titán
-
Varszegig
veterán
válasz
ujtzjani #24847 üzenetére
csinálj előtte wipe-ot takarítást mindent, utána a pda-ba kell tallózni, és mehet.
vigyázat: a samfirmes verzióban a bootloader ki van cserélve, utána a jig nem nulláz. xda-ról letöltve vissza lehet tenni a jó bootloadert. (Mellesleg az xda-n van egy régi bootos KI4 is, én azt raktam fel előbb, de ott valami a csc-vel el van b*va, utána azt írta, hogy CSC ismeretlen. Felraktam a samfirmwarest, utána a régi bootot, és minden rendben volt.) -
R2D20208
addikt
válasz
ujtzjani #23687 üzenetére
Mármint ha nem jol tömöritetted ki, akkor hogy volt meg a betallózni való 3 elemed ? Mit tallóztál be? Sajna nem láttam , mit csinált a kedves ismim, és innen messziről nem tudtam neki segíteni. De majdátmegyek a gépére, és belenézek mit csinálhatott...De köszi !
(hogy lehet rosszul kitömöríteni? )
-
Flashhh
tag
válasz
ujtzjani #21870 üzenetére
https://market.android.com/details?id=com.eyeappsllc.prohdr&feature=search_result
Én ezt használom, bár most valamiert csakugy magatol elkezdett szarakodni, a kep lerenderelese utan nem jonnek be a csuszkak ahol tudnam allitani az ertekeket es neha be is fagy 30%nal majd visszaugrik h csinalhassam az uj kepet. De ez az egyik legjobb progi erre szerintem.
Bar még mindig nem olyan jo mint a maemora irt blessn900. -
Jadro
veterán
válasz
ujtzjani #21312 üzenetére
Írtuk: Multi CSC kell. A pitbe nem kell tenni semmit és a repartition NE legyen bepipálva
Első hsz-ban van kép, tessék.
-
No.01
addikt
válasz
ujtzjani #17646 üzenetére
Az, h merul az normalis. Az nem normalis, h szar toltot hasznalsz
Mellesleg ajanlom, egy autos tarto/tolto beszerzeset (en mar megrendeltem Gyari Samsung elvileg a heten meg is erkezik 39EUR)1A-s tolto kell es ha szamit v.mit az akksid allapota/elettartama akkor ne kinait vegyel! (en mar megszivtam 2x emiatt azota inkabb kiadok erte tobbet, de az mukodjon ugy ahogy kell)
Google navihoz kell adatforgalom meg jelenleg, de nem general 1GB-ot szoval nem kell fosni szvsz kulfoldon is valalhato, de mondom jovoheten elesben tesztelem (~320km)
-
No.01
addikt
válasz
ujtzjani #17639 üzenetére
Szerintem a Sygic kevesbbe szivja az akksit, bar egyre tobb helyen olvasom, h otthon pontatlanabb, mint az IGO (igaz lenyegesen latvanyosabb)
IGO-bol van “optimalizalt” valtozat, de csodakat attol sem kell varni.
Ha jol tudom otthon is nemsokara hasznalhato less a Google navija. En mar probaltam es nagyon elegedett vagyok vele! Latvanyra, kezelhetosegre, hozza a IGO szintjet, de akksival szerintem takarekosabban banik. Az, h mennyit adatforgalmat general meg nem teszteltem, de jovoheten megint less egy hoszabb utam majd beszamolok rola.
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest