Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32798 üzenetére
bocs, lejart az ido:
mehet tovabb a tuning
-
rolcsibácsi
őstag
nem vagyok alma fan, de ezekszerint nem olvastad el.. nem is kell, vegulis miert is kene ismerni a masik oldalt is, eleg ha fikazzatok az almat.. en szerintem nem a marka irant vagyok elfogult, hisz akkor sosem vettem volna samsungot.. nem ertem hogy miert ellenseges az osszes android hasznalo, illetve tudom, mert mindenki azt latja a legjobbnak amije van..
tobbnyire az a baj veletek hogy nem ismeritek a masik oldalt es igy egyszerubb csak ugy fikazni ossze vissza jo nagy faszsagokat..
egyebkent ugy erzem h a szemelyes velemenyemet irtam le es nem az egesz androidot szoltam le.. elismerem hogy van amiben ez jobb, de az en elvarasaimnak jobban megfelel a masik okostelo..
nem kell mondani semmit..
ugy altalaban eleg feszult ebben a topikban a hangulat, regebben is mikor megvettem ezt a telot es kerdeztem valamit, kb mindenki leszarta, itt az a legjobb tema hogy kinek milyen romja van oszt kesz.. sosem lattam hogy valami approl beszelnetek vagy barmi mas ertelmesebb dologrol, amit hasznal is az ember.. nemcsak szetbassza a rendszert minden felesleges csicsaval.. szerintem ennel tobb van az androidban.. lehet ezert nem fejlodik elegge..
-
rolcsibácsi
őstag
remelem nem flamenek veszitek, ez csak a velemenyem, ami kikerult erre az oldalra, ha vkit sertek vele az nyugodtan ignoraljon
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
mivan80 #32627 üzenetére
én is írtam már hogy nem tökéletes az amoledem, ahogy pár ismerősöm sgs2-jének sem, de csak fekete háttérnél látok ilyesmi foltokat, meg ilyen szürkéseknél mint a mobilarena, de azért nem ennyire durván mint ezen a képen. (angliában vagyok, ugylátszik erre sem az original van..)
-
rolcsibácsi
őstag
bár tudom hogy itt csak utálni fognak érte sokan de hátha valakit érdekel a véleményem:
I4S vs SGS2 -
rolcsibácsi
őstag
válasz
C.Brigante #32452 üzenetére
nem poénnak szántam, szerintem a romoddal van vmi..
(a gúnyos részét meg az androidra értettem hogy nem lehet 10százalék vagy mennyi alatt fényképezni, stb..) de a hívás még nekem is megy.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
C.Brigante #32450 üzenetére
én nem találkoztam ilyen beállítási lehetőséggel, de ha megtalálod szólj
lehet el van dugva valahol a kamera, a zenelejátszó meg a videó is mellettük..
-
rolcsibácsi
őstag
az a gyari rom hibaja hogy bongeszoben ha pinch to zoomolok es elengedem akkor elugrik valahova mashova?
es a kamera kozepen a rozsaszin folt ami ugy a kep 30%a?
-
rolcsibácsi
őstag
a 2.3.5ökben mindenhol szét van szedve a statusbaron a rezgés ikonja ha be van kapcsolva? ez minek kellett?
-
rolcsibácsi
őstag
most teszem vissza az xwki4 2.3.4et, erre nem fogja azt mondani a kies hogy nem támogatott ez az eszköz? mert pénteken valószínű eladom és szeretném ha minden olyan lenne mintha most lenne először kibontva..
vki segítene ebben hogy hogy kell mindent lepucolnom? volt rajta egy két custom rom.. -
rolcsibácsi
őstag
hol találom meg a legújabb gyári firmwaret??
a countert nullázni csak a jiggel lehet? -
rolcsibácsi
őstag
hivatalosan van már olyan szoft ami 2.3.5ös android? a lényeg hogy angol legyen benne..
tud vki egy linket adni, már ha létezik ilyen.ha benyomom a download módot, ott azt írja nekem hogy count 4 rom, ezt lehet valahogy nullázni?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji #32226 üzenetére
nemtudom nekem eleg jonak tunik a basszusa, nem lehet h a teloddal van vmi? azt nem kerdezem meg h rendesen bedugtad e a fuledbe?
probald ki powerampot es tedd trance-re vagy rockra az eq-t.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji #32219 üzenetére
mer mi a bajod vele? nekem ugyan sosem tetszett az akg-k hangzasa, de a gyari inear amit kaptam hozza nekem teljesen jo. van basszus es szep tiszta is..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
WaterWave #32207 üzenetére
ha zenet hallgatok es kozben lonek egy fotot attol meg miert kell leallnia??.. vagy legalabb mikor vegeztem folytathatna tovabb.. erdekes a tunein radio megy igy..
amugy nincs vmi rom amiben ez meg van oldva?
opera mobile webbrowsert hadznalok, a gyariban nincs desktop mod sajna, egy ket romban van hozza kapcsolo de letolteni fajlokat egyikben sem tud, ugyertem nehany fajltipust, csak annyit ir h sikertelen, opera viszont popec.amugy te sem vagy normalis ha zenet hallgatsz netezes kozben pl ugye? ...
superhardcore vagyok biztos de azt is szivesen latnam ha valamelyik romban be lehetne kapcsolni a mobilfenyt videozas kozben is.. na mindegy.. megoldasokat keresnek, de nem ugy tunik mintha lenne. 4.0 mikortol elerheto kb?
-
rolcsibácsi
őstag
gondoltam kiprobalom hogy ha le van merulve elegge ahhoz a telo hogy ne tudjam hasznalni a kamera ledjet de benyomtam egy elemlampa progit ami megy a hatterben, de mikor ratappolok a kamera inditasara kamera hibat ir ki... (ha utkozik a ketto funkcio akkor nem ertem miert nem kapcsolja ki maganak az elemlampat addig amig fenykepeznek... ez is olyan android faszsag minthogy leall a zene mikor fenykepezek, es persze nem nyomja vissza amikor kilepek a kamerabol..)
-
rolcsibácsi
őstag
Megprobaltam most online nyomni a gt racinget, ramegyek a multira (nincs bluetooth resz, iphoneban van..) kivalasztom az online opciot es azt irja h nem erheto el ez a resz mert updatelnem kell a jatekot.. de marketban ez a legujabb, csak open opcio van, updaze nincs, egyebkent negyed oraja szedtem le.. neztem a samsung appsban is de ott nem is talalom ezt a jatekot..?? Most hogy gepelek ide, nem latom hogy epp mit irok mert nem megy a pinch to zoom.. gyari rom 2.3.4 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
F-ECT$ #31985 üzenetére
egy fillért nem adtam ki a telefonért, ugyanis angliában élek pár hónapja és a 3 nevű szolgáltatónál ingyen adták az előfizetéshez amit amugy is kihasználok. bnőm is vett telefont csak i4s-t. előtte nekem is i4em volt csak kimostam én fasz.. ezernyi videót meg leírást olvastam erről a telóról, es egy ideig tetszett is, igazából most sincs vele hú de nagy gondom főleg így h ingyen volt..
próbáltam eladni és 250fontnál többet sehol nem adnak érte ami a mostani árfolyammal számítva kb 85000forint.. el is adnám de várok jövő hét péntekig és akkor nem kell kajában sem összehúzni magam.
nem a siri érdekel, bnőm telefonján is használhatatlan a hétköznapi életben, meg túl sokat egyelőre nem tud, ez egyátalán nem izgat benne. de ha már az iphone4 is ugyanannyiba kerül mint a 4s (mindkettő 500font 16giga) akkor nyilván azt veszem. itt szerencsére két heti fizumból megvan a teló, főleg ha a samut is eladom akkor teljesen jó. kis kijelző: lehet hogy valamennyire hiányozni fog ennek a mérete, de legalább szebb, sokkal szebb a felbontása miatt.. feltettem mindkettőre pl a gt racinget (ami nem épp a legszebb autós játék iphonera) de az almán olyan mintha anti aliasingot használna a teló a felbontás miatt.. a felhők nem tűnnek festettnek stb..
alapból a market eléggé gyengélkedik játékokban, nem értem miért, hisz a vas bőven bírná elvileg.. fifából is 2010van max.. sehol egy nagy cég által gyártott játékkíváncsi leszek a gta-ra azért..
a 10másodperc csak egy i4s mellett vicces, és az hogy mennyivel pontosabb az apple..
az fm rádió télleg jó pont lenne, de biztos angliában van csak ez hogy a legnagyobb adók is elég szar vétellel jönnek, kb mind recseg, a másik meg az hogy az előfizumban korlátlan, és nem mellesleg elég jó net van, így csakis online rádiót hallgatok(tunein radio az isten), barátnőm telefonján sima 5.0ás szoft van mindenféle hekkelés nélkül, de neki megy másfél nnapig, pedig egésznap játszik valami faszságokkal.. én meg csak netezek az sgs2-n és mégis van hogy egy napig sem bírja
(filmet meg simán lehet arra is másolni.. igaz kell hozzá az a fos itunes-de másfelől viszont rendezettebbek voltak a zenéim míg énis azt használtam)
kamera meg videózás összehasonlíthatatlan a két teló között.. lassan is indul el, és mire elmenti a képet addig iphoneon lőhetek még 5 másikat.. próbáltam felvenni videót bringáról de 3km alatt egyszer nem tudott befókuszálni, amíg iphone kb végig normális minőségben vett.. mielőtt megvettem ezt, tetszettek a widgetek is, de mostmár inkább azokat is leszedtem mert csak merítik az akksit azok is.. mint már mondtam a fektetett bill elég ratyi nekem, de amióta frissítettem a szoftot legalább az a zavaró dolog megszűnt hogy néha elment a mobilnet..
(ez már télleg nem nagy dolog, de a gamecenter sem egy rossz dolog, és hogy el van benne mentve a játékállás, amellett hogy lehet egymással is szórakozni..) nem foglalkoztatott sosem ez a benchmark teszt, de tegnap lefutattam egyet mindkettőn és i4sen 1098at kapott a böngésző, enyémen meg 957et.. ettől függetlenü a böngészővel semmi bajom. az tuti hogy a flash nem fog hiányoznia programok minősége és használhatósága húz vissza a másik irányba.
na többet nem írok, hisz nem az androidot akarom lehúzni, nyilván ez is jó telefon csak nem egy iphone, amúgy nem vagyok apple fan, leszarom hogy mlyen márkajelzés van rajta, lehetne tőlem huawei is ha úgy menne ahogy az, csak működjön minden rendesen.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
nagygabe #31942 üzenetére
felraktam már, az hogy más téma meg háttér van az nekem nem nagy különbség, ugyanúgy lehet csak használni, akárhány romot kipróbáltam már szinte az összes nagynak mondhatót.. egyik sem volt tökletes.. a miuiban is például állandóan felugrott valami ablak hogy váratlan hiba miatt be kell zárni vmi háttérben futó appot és ha force close-t nyomtam akkor is visszajött 5 másodperc múlva... a kamera egyikben sem gyorsabb.. 2-3 másodpecet is várni kell mire elment egy képet, a videó kurvalassan fókuszál.. én csak használni szeretném, vagy olyan apróságokat hogy imo messengerben fektetett módban is lássam azt hogy miket írkálnak közben ne csak állóban mert a fektetettnél az egész bill kitakar mindent a szövegdobozzal ami lehetne simán egy csík..
gps is majd 10 másodpercig keres általában mire talál vmi gyenge jelet, pedig be van kapcsolva mindhárom rásegítő.. aztán kb 80 méteres pontossággal mutatja, az iránytű is gecilassú benne, gondoltam h ilyeneket orvosolnak a custom romok, de ahogy átmentem rajtuk kb mind ugyanaz..
sajnos 3 hónapja sgs2m van és nem ér fel az iphonnal az én szememben, ugyh gyűjthetek rá megint.. nem rossz teló ez sem, lehet használni, de a minőség nem üti meg a mércémet.. inkább visszarakom a gyárit valahogy és megpróbálom eladni..tud vki adni egy linket a gyári xxki4 romhoz?
-
rolcsibácsi
őstag
ha egy custom romra (egyebkent eddig nem talaltam egy jot sem.. tul sok kulonbseg nincs a gyarihoz kepest..) es egy custom kernelre visszateszem a gyari kernelt hogy eltunjon a haromszog akkor mi veszik el? root gondolom megmarad, csak pl a siyah kernel elonyei tunnek el?
-
rolcsibácsi
őstag
annyit elárulnátok hogy ha feltettem a legujabb litening romot, a sárga háromszöget hogy tudom eltűntetni?
-
rolcsibácsi
őstag
lenne pár kívánságom, akku százalékos kijelzés, alap böngésző desktop módra kapcsolhatósága, és hogy ne álljon meg a zene ha fényképezni akarok. van ilyen rom? pmet várok ha tud vki, köszi
az hab lenne a tortán ha a lehúzható menü kibővített lenne fényerő állítással és elemlámpával.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
scapegt #30142 üzenetére
eppenseggel valaszoltam is ra.. akkor mi ha nem az, de vegulis tokmindegy, a kijelzo uvege alatt van, dorzsolgetessel nem jon le, es ezekszerint mind ilyen.. szerencsere nem feltuno.. enis csak az elso heten voltam fennakadva rajta.. mindegy, ez is legyen egy olyan dolog amirol inkabb ne is beszeljunk
-
rolcsibácsi
őstag
lecsekkoltuk a haverommal a telóinkat és mindkettőnkek látni teljes sötétben, fekete háttérnél azokat a ragasztó foltokat amiket mondtam már.. ugyh ez nem egyedi hiba, il nem is hiba, ilyen az amoled.. annyira nem zavaró..
-
rolcsibácsi
őstag
na lekaptam az odint meg most szedek egy darkyrom_jvr_10.3at, jó lesz ez nekem? help pls
2.3.4
kernel: 2.6.35.7- i9100xwki4-cl575468
most ez van rajta..
mit kell csinálnom? simán odin?? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
F-ECT$ #29990 üzenetére
az azért számít hogy pontos legyen és ne kelljen utcákat viszamennem, még ígyis hogy csak bringán használom a gyári mapsot, ebben jobb az iphone csak ugye nincs benne gyárilag ingyenes navi. (ami azért csak ugy jó ha nézi is az ember, mert amiket mond hogy na itt menjek észak felé stb.. az vicces. csak hallgatni szoktam többnyire mert a zsebemben van a teló bringázás közben. (ezt iphonennal persze meg se tudnám csinálni, csak külső appal, de hát ezis ergó használhatatlan ugyh tökmindegy, akkor már inkább lenne pontosabb..
egy divix filmet felmásolni lófasz arra is, pl mov-hoz meg ehhez is külső app kell.., fm rádió, hát ebben igazad van. angliában sosem használom mert szar a minősége a legnagyobb rádióknak is rajta, lehet otthon jobb, tunein radiot szoktam halgatni, kicsit jobb a minősége
(jah, itt nem kell aggódnom a mobilnet miatt) - már ha épp nem dobja el a galaxy és csak reboot segít..
nekem télleg azzért tetszik csak mert tudok torrentezni vele.. iphoneon meg jb kell hozzá..
sztem mindkét rendszer jó, kicsit jobbnak tartom az iphonet, főleg így hogy bnőmnek i4s-e van és össze tudtam hasonlítgatni őket.. kamerája ezerszer jobb annak, persze az újabb modell is.. de a legfőbb erénye nálam az appstore hisz a programokból élnek az okostelók, azok viszont kiforrottabbak iphoneon. az is vicces hogy nagy cégek mint az ea nem fejleszt nagyon játékokat. persze van fifa rá csak épp 2010es, iphonera meg 2012, meg ugy általában a progik, csak a gameloftos játékok érnek valamit grafikában, de pl egy real racing 2 szinte elképzelhetetlen.. (sajnos) nem is értem hogy a marketben is a legmenőbb játékok is, ha a fizetősek közt is keresgélünk, nincs ott egy gameloftos app sem, csak ilyen gagyi felülnézetes 2d-s szarok. nem aztmondom h nincs rá semmi, ezzel is jól elvagyok, de a minőségük nem az igazi. a személyes véleményem hogy az ips kijelző is sokkal szebb (lenne ha nagyobb lenne kicsit), és élethűbbek a színei, még úgyis ha a kettőt egymás mellé teszem és az sgs-nek jobban tetszenek a színei, tudom róluk hogy csak átbasszák az agyamat mert élénkebbek a színek, viszont ha a tényleges tárgyakkal hasonlítom össze akkor sokkal közelebb van a valósághoz a fakó iphone.. ettől függetlenül szeretem az sgs2met is, csak vannak pillanatok amikor mégis vágyom az applere.
múltkor hazafelé jövet megállított egy nő minket és megkérdezte merre van valami cím, mondom nem tudom de máris megnézem, maps cím beír..... várok várok,,,,, semmii..... na mondom megint nem megy a maps (vagy a mobilnet, ki tudja) erre bnőm a szaros iphonejával 2 sec alatt megmondta neki.. ilyen elgondolkodásait nem értem, és emiatt szeretném rootolni, mert ennél biztos h többet ki lehet hozni belőle.
csak ahogy elnézem elég sokat kell utána kutatnom hogy hogy rakjak rá egy romot, ami jó is, gyors is megbízható is.. a témák egyátalán nem érdekelnek, használni szeretném csak normálisan..scapegt: hát ha az is amit mondasz, nem jön le, nyílván próbáltam letörölni, de az üveg alatt van tutira
(egy nagyon apróság, de általában ilyen kis hülyeségek miatt mondom hogy jobb minőségűek az iphoneos appok: runkeeperben beállítottam hogy 5percenként mondja be a megtett utat, sebességet stb, de ezen úgy mondja be hogy 4perc 59 másodperc.. ami csak azért idegesítő mert tovább kell hallgatnom ezt a felesleges dolgot.. iphoneon egész egyszerűen 5 percet mond (ahogy be is van állítva..)
persze jó h nyílt az android és nem kell hozzá itunes hanem csak pakolászok amit ahová akarok.. csak ez épp nem a legfontosabb dolog..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ToM2oo4 #29972 üzenetére
ezaz hogy nem látszik az lcd teszttel sem.. próbáld már ki te is a sajátodat hogy látsz e ilyen foltokat, lehet csak az én szemem túl jó.. amúgy ha van vmi a kijelzőn, ami ráadásul mozog is akkor elveszi a figyelmet és nem is látom énsem.. de majd mondom mi volt ha lecsekkoltam a haveromét is..
gpshez annyit hogy iphone sokkal gyorsabban és pontosabban talál jelet, és rendesen követi is, meg forgolódásoknál is sokkal élethűbben követi a fordulást, ennél sokszor van hogy eltévesztek utcákat aztán mehetek vissza.. de legalább jobb a maps program maga mint ami iphoneon van, és van ingyenes navi is..ugyh a 4s-t kihagyom de a következő telóm megint iphone lesz.. -
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
F-ECT$ #29908 üzenetére
nekem ez a harmadik sgs2-m mert mindkét előzővel volt vmi gebasz, az egyik nem ismerte fel a sim kártyát két nap után, a másiknak meg a kijelzője alatt volt egy kis fehér folt, nem pixel, hanem gondolom az üveg alatt valami ragasztó..
a mostani jónak mondható, már ha nem vesszük figyelembe azt hogy full sötét környezetben, ha már a szemem is hozzászokott a sötéthez, akkor fekete kijelzőnél látni lehet az egész kijelző alatt a ragasztót vagy valamit, de olyan foltos itt ott.. nem gáz annyira mert senki nem veszi észre, csak az én csőrömet bassza kicsit amikor filmet nézek esténként..
az előlapon meg a hangszóróról lepattant egy kis festék így fém színű lett az egyik lyuk mellett.. a gps nem épp valami erős darab és elég lassan találja meg a jelet, de ettől persze még használható, tegnapi 2.3.4es frissítésem óta össze vissza ugrál az iránytűs nézet a mapsban.. lehet h valami custom rom segítene csak ahhoz meg láma vagyok.
vannak pillanatok amikor visszasírom a kimosott iphone4emetehhez viszont legalább nem kell az a fos itunes, meg lehet rajta torrentezni, így alig használom már a laptopomat
-
rolcsibácsi
őstag
na frissitettem kiessel, most 2.3.4van rajta, most itt a mobilarenan jo, de pl sms, vagy imo-ban fektetett billentyutezzel ugyanugy tovabbra sem latni azt hogy mi van az oldalon ugy mint mikor allva van.. eleg ratyi igy.. nem ertem minek kell a bill fole ekkora szovegdoboz es nem eleg csak egy csik es akkor lehetne latni hogy epp mit irnak stb.. erre van vmi custom rom vagy ez mind ilyen?
-
-
rolcsibácsi
őstag
valakinek legyen kedve leírni nekem hogy hogy tudnám rootolni a telómat és vmi megbízható romot rárakni pls. 1hszt olastam már ezerszer, de nem jutok előre benne, honnan tudjam milyen kernelt kell leszedni a telómhoz stb.. várom a privátokat, vagy esetleg linket valami szájbarágós stílusban. köszi
-
rolcsibácsi
őstag
esetleg arra van valami megoldas hogy fekvo modban tudjam normalisan hasznalni a billentyuzetet? mert altalaban nem latom mit irok, mint pl most sem. de sok esetben csak azt latom amit epp irok azt viszont nem hogy egyebkent mi van a kepernyon. pl im uzeneteknel eleg szar.. csak allo modban lehet rendesen hasznalni.. vagy csak iphone utan ilyen szar ez nekem? .root megoldana ezt a gondomat?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
LaptopSystem #25167 üzenetére
nálunk itt angliában ugyanannyiért lehetett megvenni előfizuval mint az sgs1et. tehát a kirakatban egymás mellett a két teló, ugyanolyan csomaggal, mindkét teló ingyen volt
(az eladó szerint ez most akció-már kb egy hónapja).
iphone4em kimosása után ugydöntöttem hogy benézek a másik oldalra is, és nem bántam meg, pedig féltem tőle.. tök gyárilag használom, semmi komoly érv nem szól a root mellett amit használnék és nem tudnék nélküle vígan meglenni. nem mondom hogy jobb ez vagy szarabb, szerintem mindkettő jó, túlságosan nem is más, hisz kb ugyanazokat a programokat használom ezen is..üdv londonból
-
-
rolcsibácsi
őstag
jó mindegy, egyelőre semmi olyat nem látok hogy rávegyem magam.. (gondolom azért egyik sem olyan stabil mint a gyári..)
azt szeretném még megkérdezni hogy sötétben, full fekete háttérnél ha semmi nincs a kijelzőn, csak egy fekete kép mondjuk.. akkor látható hogy a kijelző pár helyen foltos, ez csak nekem ilyen? vagy ez az amoled hibája általában?
-
rolcsibácsi
őstag
windowsnál sem csinálok ilyet, 5 év alatt semmi gondom nem volt azzal sem. .
köszi, te legalább segítőkész vagybiztos uncsi hogy nem arról megy a téma hogy kinek milyen romja van ma fent.. énis szívesen kipróbálnék párat, csak láma vagyok hozzá.. illetve jó lenne tudni hogy van e értelme szenvedni vele..
egyéb előny?van valami olyan ami a mobilnetet wifinek látja? pl ha skypeolok akkor mobilneten elég szar a videó minősége, meg netezéskor jól jönne néha..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Varszegig #24820 üzenetére
csak szeretném ha meggyőznétek hogy kurvajól járok vele..
ha engem kérdezne vki hogy miért jó jbelni egy iphonet akkor tudnék jópár dolgot mondani, de a rootnak nem látom baromi sok előnyét, de ez nem azért van mert biztos nincs is, csak egyszerűen új vagyok és szeretném megtudni hogy mik azok.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
pestibenji #24815 üzenetére
jó, fogtam ezt a mentést, bár tökre nem érdekel, iphoneon jb-eltem és megszoktam hogy mindig mindent tiszta lappal kezdek, ugyh ez pont nem izgat, de azt mondod sok jó dolgot.. mondasz még párat?
elemlámpa- arra gondoltam hogy pl marketből egy olyan sincs mint valamelyik htc-ben, hogy lehet állítgatni 3 fokozatban a led fényerejét, láttam ilyet a marketben, de ehhez pl root kell.
de eddig nem látom miért jó nekem a root. növelhetem az akkuidőt? ezek a custom romok nem esznek többet? miaz h lefagyasztani? a háttérben futó rendszeralkalmazásokra gondolsz? pl a samsung social hub francnak se kell, de lehet hogy használja valami másik program.. nem? imei tracker, meg egyéb baromságok, de ezek fagyasztásával mennyit nyernék? egyéb ok a rootra? -
rolcsibácsi
őstag
elolvastam már, de az érdekelne hogy a használat során milyen előnyei vannak.. tehát hogy mitől jó az hogy hozzáférek a rendszerfájlokhoz?.. annyi hogy témázhatom össze vissza? azt amúgy is.. azért rootoljak hogy kitörölhessem a gyári baromságokat? inkább bedobáltam őket egy useless mappába. ennyiért jó a root?
valami olyasmire lennék kíváncsi hogy miket használtok amihez muszály rootolni, a témákat eléggé leszarom, inkább pl egy elemlámpa progi érdekel amiben lehetne állítani a fényerejét a lednek, de ezért az egy dologért megintcsak nem rootolok..
vagy ha mégis megcsinálnám, vissza lehet utána ugy csinálni hogy vihessem gariztatni ha arról van szó? mert ez tart csak vissza.. belevetném magam csak nem látom annyi előnyét hogy bukjam a garit"A telefon az alap gyári szoftverrel is tökéletesen használható, ugyanakkor időről-időre jönnek ki hivatalos és kiszivárgott romok, melyek szerencsés esetben tovább javítják az amúgy sem gyenge telefont, és a felhasználói élményt."
tehát erre lennék kíváncsi, hogy hogy javítja..
és hogy vannak e esetleges hátrányai is? pl jobban merül e az akku, stb -
rolcsibácsi
őstag
valaki leírná nekem hogy miért jó a rootolás meg ez az egész romolás? milyen előnyei vannak a gyárihoz képest?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Nordik #23771 üzenetére
én be tudom, gondolom full kihalva nem tud bekapcsolni, vagy lehet nem nyomod elég hosszan a gombot.. de mondom nekem úgyis kikapcsol ha használom (pl netezek) ha be van dugva..
van egy i4em is emellett, az fura hogy 2óra alatt teljesen feltöltődik, ezt meg fél napot tölteni kell hozzá, és kb ugyanaddig bírják -
rolcsibácsi
őstag
válasz
DjBlero #23767 üzenetére
az 1.hszt olvastam már párszor.
első sorban azt szeretném megtudni hogy ha rootolok, majd ráteszek valami romot akkor elveszítem e a garanciámat? vagy vissza lehet nyomtalanul tenni a gyárit?
másodsorban pedig azt szeretném megtudni hogy egész pontosan miket érek el az egésszel hogy hozzányúlok? gyorsabb lesz? (ez is elég gyors sztem) mégjobban customizálható? (ígyis mindennap máshogy néz ki) ígyis felmegy ugye az összes marketes program..
mi értelme van tehát a rootolásnak? a ledhez például jól jönne ha tudnám állítani a fényerőt mikor elemlámpának használom, vagy ha be van állítva valami lock a záróképernyőn, eltűnhetne onnan az emergency call mert mindig zsebből kivéve ott figyel a tárcsázó, ha már itt tartunk jó lenne valami más mód is a feloldásra, találtam is pár progit a marketben, jól is néznek ki stb, csak épp elég értelmetlenek ha a home gombbal is kinyílik a kép..
jó lenne azt is valahogy megoldani ha lenne százalékos akku kijelzés alapból, és nem kéne ehhez widget, vagy pár proginál jól jönne ha 3g-n vagyok akkor is wifinek látná a teló.. korlátlan netem van...
szeretném kitörölni a gyári bizbaszokat, mint a sims3 és társai..
most egy pár napja ha épp lemerülne, vagy esetleg le is merült, bedugom töltőre és bekapcsolom, akkor is pár perc múlva kikapcsol.. ? nem bírja eléggé tölteni ahhoz hogy használhassam közben?ha rootolom, romolom akkor jobban merül majd?
hol találok valami rom összehasonlításokat? mik a különbségek általában? ezek bugosabbak mint a gyári?
-
rolcsibácsi
őstag
akkor valami oldalt tudnátok mondani ahol olvashatok ilyen dolgokról?
-
rolcsibácsi
őstag
Sziasztok, fel honapja vettem kb a telot, es szivesen beleronditanek a gyari szoftba, ha mas nem akkor azert hogy toroljem azt a par baromsagot amit gyarilag beletettek..
Lenne olyan kedves valaki es felvenne msnen, skypeon vagy valamin hogy segitsen rootolni meg amit kell. baromira nem ertek hozza, es gyorsabb lenne beletanulni mintha at kellene olvasnom a forumot..
msn: rolkabolka@freemail.hu
nem szeretnem itt teleoffolni a topikot a lama kerdeseimmel..
Meg eleg kinai nekem es a sok rom, ilyen olyan fozes, stb.
Pls help -
rolcsibácsi
őstag
root nélkül nem oldható meg valahogy hogy 3g-n keresztül is rendes minőségben menjenek a skype hívások? valami 3g unrestrictor kéne.. van ilyen?
-
rolcsibácsi
őstag
Letezik olyan progi valahol amivel wifinek latja a kaocsolatomat akkor is ha igazabol 3g-n vagyok? gyari szofttal hasznalom a telot.. nincs rootolva stb
koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest