- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
sippet
senior tag
jujj de mérges vagy. (szerk: látom, hogy közben már okoska is lettem. meséld már el, miért fáj neked ez az egész ennyire? mondjuk ezek szerint feleslegesen kerestem elő az útmutatót, mivel végül te is vetted a fáradságot, ez is valami.)
a kérdéses modellről nincsenek tapasztalataim. migabi írta, hogy neki hasonló típus van, és nála sem működik wireless kapcsolaton keresztül a dlna. azért előkerestem ennek is a manualját, és ebben valóban nincs ilyen kitétel, úgyhogy várom r2 beszámolóját.
jer1cho: hiába másoltam be az url-t ezek szerint, mert ebből sem sikerült megállapítanod, hogy ez nem egy konkrét készülék használati utasítása, hanem egy általános tájékoztató a dlna, illetve az allshare használatáról. de most már remélem, érthető.
-
sippet
senior tag
egyrészt ez nem offolás, mert arról van szó, hogy a telefonos allshare programhoz hogy kell konfigurálni a televíziót. másrészt az hétszentség, hogy legalábbis a régebbi (értsd: 2011 előtti) tv modellek esetében igenis hogy kábellel kell rákötni a készüléket a routerre, hogy működjön a dlna megosztás. ez akkor is így van, ha a fejedet bucira vered a téglafalon. ettől független az, hogy a telefon és a tv között, ha már azonos hálózaton van a két eszköz (és itt már elegendő, hogy a telefon wifi-vel kapcsolódik), akkor tökéletesen működik a dlna.
itt van a samsung hivatalos oldaláról letölthető user guide, idéznék belőle:
Network: DLNA-compliant Samsung HDTVs have an Ethernet port on the rear panel. This port must be connected to a home network through a router or other network interface through a wired Ethernet connection. Your Samsung HDTV can only use a wired LAN connection to the network interface.
However, your networked PC can share files to your Samsung TV through both wired and wireless connections to the network interface. It is recommended that you use at least an 802.11g wireless connection (54 Mb/s) to your networked PC for viewing photos and videos and listening to music.
-
cundeyy
tag
Értem én.. De nem mindig a legrosszabbra kell gondolni egyből.
Folyamatosan olvasom a topikot, még ha meg sem szólalok hetekig.
Tehát olvastam min megy itt a vacila. Én is első ránézésre azt mondom itt, mint itt a legtöbben, de érheti az embert kellemes csalódás is néha néha. -
andoneboy
tag
-
killerjohn
addikt
ICS bétáról vegyesek a vélemények. van aki szerint teljesen alkalmatlan napi használatra (ami persze mindenkinél mást jelent, tehát értelmezhetetlen), van aki szerint a twlauncher leölése után teljesen korrekt. én most próbálom ki hamarosan, mert így, bizonytalanságban nem tudok élni
-
F-ECT$
titán
R2 is csinált, még reszelgeti, de már most jónak mondják, akik használják.
Az illusion pedig új, de berobbant: szép, letisztult, és az akku időről csak annyit, hogy:
-2Ah akku
-végig wifi vagy 3g
-gtalk, gmail, freemail, időjárás frissítés
-34 óra bekapcsolt idő
-100 perc kijelző
-25 perc hivás
-és mindez 45%-ba "került"szerk: hivatalos ics beta van: kp8.
-
R2D20208
addikt
Turkbey V26 felkerült XDA-ra.
-
-
F-ECT$
titán
Kemény 20-at kellene csak visszaolvasnod.
-
R2D20208
addikt
Én nem pártoltam el. És még mindig szeretem. De meguntam, hogy majdnem átalakitottam teljesen, jött a következő kiadás. Omega az 5 ös széria 3 rom CS. MInd ugyanarra az alapra. (nekem ezeket könnyebb áttémázni)
Most pl egy Szaud arábiai romot magyarositok
EZT mielőtt valaki hülyének nézne. Nekem ez a hobbym. Másnak pl a horgászat, meg a makettezés...
-
Gabbana
aktív tag
Végül csináltam inkább külön egy gmail fiókot csak a telefonomnak, aztán ennyi.
264 kapcsolat átkerült a telefonra de mind kedvenc (sárga csillag), és egy csomó név ami pl 3 tagból áll összevisszavan, mert a winmo máshogy kezelte.
Szóval telefonálni tudok, a contactképeket se buktam, de kellene szerkesztenem kicsit ezt az egészet. Kiest próbáltam ma reggel, de nem értettem teljesen, nincs valami normális program erre? -
F-ECT$
titán
-
Rotate
veterán
amúgy lehet már Rootolni sokkal egyszerűbben is... nem ártana bedobni az elsőbe is
-
yoleeka
tag
Igen, ezt raktam fel! Akkor leírom mi történik most!
XWKJ1-re az általad linkelt kernel felment. Teló elindult, gond nincs, van SU és CWM manager is. Király, cwm recovery elindít, turkbey v24-es rom felmegy, majd teló ujraindul, és nem megy semerre sem. Most én néztem be valamit? Vagy mi a helyzet? -
Silent018
csendes tag
Jig-em van azt meg tudom csinálni! a kérdés már csak annyi, hogy akkor az a verzió amit leírtam előbb (rootolva sincs amugy) az akkor gyári-e és ha esetleg az akinek eladtam a telcsit bemegy a t-hez, mert vmi baja lett a telónak akkor nem veszti-e el a garit azzal a rommal ami most fent van?
-
Silent018
csendes tag
Kicsit megvagyok keveredve ugyhogy kérnék még egy kis segítséget!
Nekem most ez van fent: PDA:I9100XXKI4, PHONE:I9100XXKI4, CSC:I9100OXAKI4 Date:2011.09.27. Ez most gyári vagy sem ? maradhat -e ez fenn, mert a linken amit küldtél ott fel van sorolva ez is, viszont van ott valami gyári kernel amit le lehet szedni külön. Nem értem légyszi magyarázd el úgy, hogy még a magamfajta dilettáns is megértse.
-
R2D20208
addikt
Készen (lenne) de várom a V24 et, mára vagy holnapra van beigérve. Elő van minden készitve átportolásra. Feleslegesnek tartom feltenni ezt, mert ugyis az jobb lesz. Amugy beleraktam (az én mérésem szerintei) a legideálisabb kernelt is. Legerősebb wifi, GT minden. Alap Kernel BT nem csatlakokozottt az autós kihangositomhoz, ez igen. Az alap wifi nem fogta a szomszéd haver wifijét, ez igen
-
R2D20208
addikt
Eddigi cserélt ikonok. (launcher ikonok is cserélve lesznek) Nagyon kevés az időm. De holnapra komplett kész. Sztem kéne egy másik settings ikon. Ötlet ?
-
R2D20208
addikt
Semmi. De most be fogok tárazni. Ikonok, png- k a framworkbe, system UI ikonok, minen, és minig lesz készen, és nyomom be a romba. Tehát, bármikor majd jön frissités, csak mindent átportolok. (már tudom mi miért felelős a paneleknél, mindennél. Ugyhogy gyors lesz mindig a Rom moddolás
(#30166) F-ECT$ semmi érdekeset nem irnak róla. Nálam nagyon jó az Abys fogyasztása, de sajna nem működik vele az auotós kihangositom (BT) Supercore is jól teljesít.
-
R2D20208
addikt
Feladtam...Egy k...szott png, az a kékes zöld sáv. activity_title_bar.9 a neve. Sz...rházi módon viselkedik. Semmi másik roméból nem engedi magát felülírni, nem engedi magát átlátszóvá tenni. Felülirom framework-res-ben, és mindig valami fc-zik. Ennek a png nek minden appban szerepe van. Egyenlőre felhuzott idegileg. Még a Turkbeyt is törlöm bosszuból
Egy rohadt sáv. Ehh. Na majd nekiállok. Megcsinálok egy másik romot. Törökország pihen nálam sajna picit
(másik romnál kipróbáltam, felül lehet irni. hümm)
-
-
R2D20208
addikt
Egy rohadt png meg fog szivatni. Ami felül van, az a zöldeskékes(az nem tetszik) és minden appban "része" van. És miatta fogok beszívni, mert nem lehet simán átlátszóvá tenni, sem színezni, mert fc- zik valami. Ezzel szenvedek. Amugy kész lenne...
(dark_header.9.png. Copjon le
)
-
R2D20208
addikt
Fancy Widget proban olyan van, amilyent szeretnél, csak kiveszed a hátteret. van opcionálisan. Átküldjem a magyar verzsönt ? Ki tudod rakni csak az órát is. Amilyent csak akarsz. Onlájn kb 500 óra van.
(#28603) csabicska pl használj Go Launcher exet, és akkor olyan alkalmazásikont raksz magadnak amilyent akarsz, ha a telodon van.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Lehet tegnap nem válaszoltam, elnézést kérek, de megpóbáltuk a javaslatodat is ,de egyszerűen semmi nem akar rámenni az ég világon (ami Criskelo).Ez csak azért vicces, mert amikor meglett a haver mobilja akkor a szükséges root,efs mappa stb.. után rögtön kapott odinnal egy KI3 gyári rom-ot (old bootloader nélkül), és utána simán ráment a Criskelo v22 (ha jól emlékszem v22 volt).
Később viszaraktam a gyárit, és azóta egyszerűen nem akar megbékélni a Criskeloval
A sárga háromszögnél beáll és sehova tovább.. én ilyet még nem láttam.Aztan kaptam a tippet Gizmo94 -től, hogy próbálkozzak másik főzött rommal is.
Erre mit ad Isten Leomar és Batista is simán ráment. Most Leomarral tolja a gyerek, ő örül, engem meg nem hagy nyugodni ez a helyzet, na de jólvanKöszi a segítséget mindenkitől
-
R2D20208
addikt
Ez No Wipe. Nálam minden rendben működik. Semmit nem töröltem, simán felment V20 ra. Ti csináltatok wipéket ? Nem értem miért nem működnek dolgok nálatok...
Idézet az oldalról : "PLEASE NOTE ....!!!!! wipe data .... I did a wipe and re-installed the cache. wifi problem was solved, again, if I install applications running smoothly, always backup your installation before, especially guide, I review a no-wipe yazsada was escaping from something, guide, and get your logs sıfırlıyor know. Smooth to use the first backup, please, do not install over the Cwm Manager, Recovery Manager menu to open the first cache, whether it is a wipe wipe data and install"
-
-
R2D20208
addikt
Persze hogy at lehet. A gepeden szedd ki abbol a rom ZIP-bol, a system/app-bol a contacts.apk- t pl total commanderrel, de jobb winrarral. Ha kivetted, rakd at belso sd - re a telodon, es a system/app mappaba ird felul root explorerrel es kesz is. Esetleg egy restart a telonak.
(sztem en megcsinalom ezt a tarcsazot szepre)
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest