Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Irgalmatlan faszság ez a google fordító, de hátha segít valamit...
Turkbey V26
ÚJDONSÁGOK
I9100XWKJ3_I9100XENKJ1_I9100XXKI4
Minden funkció tartalmazza XXKJ1.
Fekete Kernel 2.1.1 Final
Új mód integrált
Az automatikus fényerő-rendszer jelenik meg szinte azonnal a választ, hogy az tükrözze az átmenetet a sötét fényes.
Így hirtelen a képernyő, amikor belépsz a sötétség fény fog esni
A hirtelen megnövekedett fényerő a kijelző világításaTw 4 már átalakított
Távolítani a problémát az oda-és visszaút, hogy az üzenetek
MTP kapcsolat megváltozott animáció
Framework fájl néhány látászavar
Turkbeypro sdcard mappa eltávolításra
A rendszer integrált a legújabb Adobe Flash
Egyes látászavarok történtek Mms.apk dosaysında
Blackmart a rendszert, és integrálja az új alkalmazott volt, applanet
Asus élő vizet a háttérkép volt integrálni a rendszerbe
Bar Code Reader, Compass, GpsDurum, Dspmanager beépítették a rendszerbe
Free-to-date és a jelenlegi rendszer már beépített twitter
Skitch szoftver integrálásra került a rendszerbe galaxisban Smasung megjegyzés
U megváltozott a rendszer alapértelmezett betűtípus.
SonySketch integrált rendszer font
Romtoolbox új verziója integrált rendszer
Talkback távolítani a rendszerből billentyűzet
Lefordítják a régi zenelejátszó nem csak változott a belső menü képekFukka, ezzel a google eléggé sülthalszagot áraszt, na de ez van..
Amúgy nagy vonalakban nem sok változás néz ki ebből, hacsak a " Framework fájl néhány látászavar " nem lesz izgalmas..
Nahh, jön lefelé és majd kiderül...
-
Drbonci
aktív tag
-
-
R2D20208
addikt
Nekem jobban bevállt. Sajna linket nem tudok adni, mert nem publikálják. De. A Zimage fájlt át tudom küldeni, és azt ha a telodon átirod a rom Zipjében, akkor természetesen az lesz a romban. Amugy nahy szakiknak tartom őket már régóta. Ha angol ok, vagy googgle forditó, akkor olvashatsz a kernelről. (is) Én letöltöttem az egész romot és "kiloptam" a kernelt.[link]
-
R2D20208
addikt
Most lettem kész a V22 vel ehh. Amugy változások(google forditóval) :
Változások a jelen kiadás
12,1, egyes problémákat állapítottak Jkay Mode
6/7/12 buttonlu kullnabilme értesítést képernyőn
értesítést változások történtek a keresés Dialpad képernyőt néz ... değiştirildi.ICS 4,0 felvétele a rendszer alapértelmezett háttérkép lehetőségek, új háttérkép hozzá a rendszer egyes programok, frissített a rendszer volt, finomhangolás, és stabilitást sikerült elérni az összes oldalak a böngészőben és a letöltési sebességet biztosított változott. (letöltés minden beépítették a rendszer) , könnyen letöltési linkek a böngésző megváltoztatja a számla volt, egy kis gép turkbeypro mappát hozzá az ICS Launcher rendszer riasztás, figyelmeztetés, és a zene hangok ICS Android 4 helyettesíteni.(átportolok mindent....
)
-
[DE2JAY]
senior tag
-
-
Gizmo94
veterán
Na sikeresen kifektettem a telót a legújabb beta Turkbey rommal. CWM-ből szépen végigment, utána szépen boot, majd mindent szétcsapott, minden alkalmazás leáll, úgy néz ki az összes app és minden, de minden adat elveszett,a pc nem is látja a telót, nincs homescreen, stb.. Persze mentés sincs, lustaság miatt, így az egész jól belakott telónak kakukk.
Na legalább mostmár nem fogom sajnálni wipe-olni..
Óvatosan ezzel a Turkbey beta-val....
-
F-ECT$
titán
Nem tudom mi lehet a gond. Én feltettem 19.2-t, amiben alapból az 1.7.8 van. Utána simán cwm-ből az 1.8rc1-et, majd szintén cwm-ből az 1.8-at. Semmi gond nem volt.
Ma még mérek egy kicsit, hogy mennyire bánik jól az akkuval, aztán ha nem tetszik, akkor battista. A touch-x power is jónak tűnik a "reklámja" alapján, de kicsit fapados a török rom után. (Bár témázni lehet.)
-
Sógi
addikt
Black blue theme universal?
Monkey theme ezt nézd meg, elvileg megy leomaron...
John doe Ez is lehet megy rajta..
Theme for all tw Ezek tuti mennek rajta, nekem az orange simán ment leon...(#25515) ERPY: Kiszedtem a screen off-ot és minden rendben lett...Nem értem...
"Siyah" Blero!
-
Sógi
addikt
Jól van na, nem azt mondom, h nem értesz hozzá, de akkor is kilóg a lóláb, nekem 50+on áll a flash számlálóm és nem csinál ilyet egyik rommal sem...
(#19656) ERPY: Te egy szerencsés ember vagy ahogy nézem a jobb alsó képet!
MázlistaAranyosak!
(#19658) adamho: Ez azért gáz! Szívesen segítek feltenni azt az ultra jó stock KH3-at és kb 10-20 perc alatt elnavigállak msn-en és minden tuti lesz!
-
Sógi
addikt
És mi a telefon rom története pontosan? Csak mert ilyet nem csinál egy criskeló rom, tehát tuti user hiba lesz
(#19650) ERPY : Általában csak recoveryből szűzesítem a telefont minden új rom előtt, ha wipe, ha nem!
De volt olyan rom, amelynél bootllop volt telepítés után, akkor fel újra az alap rom és úgy nem volt boot loop, azt hogy miért, ne kérdezd
Persze én sem odinozok minden nap 5szőr re-parttal
Régebben, csak dobáltam fel wipe nélkül a romokat és mindig volt bugom, amióta full wipe-ot csinálok minden rom előtt, azóta semmi bug, lag vagy egyéb... -
Sógi
addikt
Full wipe-al (wipe data/cash/cash partiton/dalvik/system) tedd fel a Criskelót és persze bármi mást is, akkor soha nem lesz gondod egyik rommal sem...
De a legjobb, ha felteszed odinnal az alap KH3-at+root, aztán rá a custom a szűzre(#19628) muveszur: Kész roncs lettél testileg és lelkileg
Pihenj sokat és most ásd bele magad a munkába, az lefoglal és addig sem a HP-kra fogsz gondolni
(#19631) RedCat: Mármint a lacus theme képeket várod? Mert nekem azzal van fent a darky...Vagyis most cogni 1.5-öm van
Told fel nyugodtan darkyt, ne sajnád magadtól azt az 5 percet -
Jadro
veterán
Ok. Akkor tisztázódott, hogy a csomagban lévő kernel mire kell. Illetve ha majd leszedsz egy rootolt kernelt, akkor az a PDA-hoz megy és olyankor mást nem kell mellé betallózni.
Tudomásom szerint a PIT fájl sem kell én nem tallóztam be soha. A partíciók adottak. Viszont valaki elmondhatná mikor kell tulajdonképpen ez a PIT fájl?
-
F-ECT$
titán
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest