- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #47216 üzenetére
Ez nem így van, nem ma kell ezt az újabb bejelentést megtenni, hogy életszerű is legyen, hanem pár nap múlva. A T-s úriember pedig tudatosan félretájékoztatott, megetetett, hogy nyeld le a dolgot.
Amit írtál, jól fogalmaztad, esetedben pontosan és egyértelműen a fogyasztó megtévesztéséről van szó, így erre a gyógyszer a fogyasztóvédelem. Hidd el, szeretik seggberugdalni a multikat..
A T-nél azért beszéltek a cseréről, mert az lenne a jogos, de a szervízeseknek egyértelműen az az érdekük,hogy a telefonodat javítsák, ne cseréljék kompletten a telefont. A hibátlan működésű, kicsit sérült kijelződet ugyanis még lazán el fogják valami nepper ismerősnek adni, majd 30 k helyett 15-ért, továbbá egy kazal alkatrészt még ráírnak a tiéd javítási listájára, amit sikeresen benyelnek.
Ha viszont úgy teszel ahogy írtam és határozott vagy, mindez nem a te bőrödre fog történni. -
C.Brigante
veterán
válasz
muveszur #47216 üzenetére
itt a gyökérok maga a magyar mentalitás és ebből jön ez a hozzáállás. A magyar már nem fog változni és rendre ilyen dolgokon kapod magad ebben az országban. Nem mindig tudsz ellene tenni mert a törvények sem téged szolgálnak sok esetben. Norvégiában, nyugati tőkés kapitalista mentalitás mellett ez nem történik meg, szó nélkül cserélik és még mosolyognak is hozzá. Aztán a következő lépésben lehet kanyarodni a piacgazdaság felé de ez más hosszú lenne....
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #47197 üzenetére
Most erre evidens a válasz, fogod, földhözvered a sarkánál, hogy szarrátörjön a kijelző, majd visszaviszed, hogy sajnos, mikor visszahívtad a kárrendezést, idegességedben elejtetted, leesett mégegyszer. Szeretnéd a szerződés szerinti cserét, mielőtt újbóli idegességedben a fogyasztóvédelmet hívod.
És ekkor kapni fogsz egy újat. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
jó... a tájékoztatásba ezt tényleg nincs benne meg fura az ügyintézés is, de én könnyen eleget tudtam volna tenni a problémájuknak: betöröm az egész képernyőt, máris a kár befolyásolja a működést és egy szót nem szólhatnak. most az hogy éppen hogy csak megreped a telefon oldala és máris a készülék biztosításhoz nyúlok az kicsit luxus ezt azért te is beláthatod.
de amúgy én olyan esetekre gondolok hogy víz éri a telefont vagy ne adj isten ellopják. na most ezt havi 2ezerért úgy hogy ha valami történik akkor kb 15ezer Ft-ért kapsz egy új mobilt nekem meg éri.
szerk: az meg a másik hogy bármikor lemondhatom...
-
agabe
addikt
válasz
akar ott a boltban fogtam volna a telot, "veletlenul" leejtem, majd mutatom az ugyfelszolganak, higy sajnos leesett, es nem lehet jol hasznalni, mert megrepedt a kijelzo.
akkor kicsereltek volna?vagy megjobb:
bejelented, hogy megint gaz van, ismet leesett a telefon, berepedt a kijelzo (meg most amikor nincs baja) kapsz uj karszamot, es megmondjak mikorra menj cserekeszulekert.
amikor meherkezel, akkor megkerdezed, hogy van- e csere, ha van , akkor aszondod wgy perc es hozza a telot a barinod...kimesz, lepottyantod, es visszamesz vele, hogy nesze csereljek ki. -
R2D20208
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
muveszur #40208 üzenetére
Dehogy nincs. Tudod használni legálisan a teljes verziót. Én pl leszarom, hogy a hockey nations-höz nem jön frissítés, jó ez már most is.
Persze egy idő után lesznek olyan appok, ahol zavaró, hogy nem jön az upgrade, és akkor azt meg kell venni, de gondolom ez is a célja az ilyen ingyenes akcióknak.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #39076 üzenetére
termeszetesen miui-t.
sok kiserletezgetes utan az NDT verzio maradt meg, melyhez jott a void kernel, kis tuninggal.
hat mit mondjak.....egyszeruen tokeletes!
semmi fagyas, semmi lag, iszonyatos sebesseg, procihuzas nelkul.
ha gondolod osszefuthatunk, aztan megnyomkodod.... -
mivan80
aktív tag
válasz
muveszur #38566 üzenetére
A MarketEnabler-t így próbáltad:
How to use with new market:
Works perfectly on rooted Galaxy S2! Need to turn off the device, remove SIM card, and restart phone. Then, using WiFi, use the MarketEnabler, select what country you need and then download through Market! (Was able to download Mint.com in Germany) After install, turn off the phone, insert SIM card and start up. You'll be able to use your apps that you downloaded! -
mivan80
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
muveszur #38509 üzenetére
A Marketen is leírja, amit említettem:
Shazam Encore
This app is incompatible with your Samsung GT-I9100.
A második sort, a kis + jelre kattintva mutatja meg:
Samsung GT-I9100
This item cannot be installed in your device's country.Gondolom ArtisJusss, vagy vmi hasonló maffia áll az útjában...
-
mivan80
aktív tag
válasz
muveszur #38487 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy regionális tiltás, nem kompatibilitási. Állítólag, ha más országból próbálkoznál (pl USA), simán felmenne. Vmi szerzóijogokhoz kapcsolódó hülyeség lehet...
(#38494) Varszegig:
Köszi, én is azt próbálom ki először.(#38499) Sógi
Nagyon szívesen! Ha lesz időm meló mellett, akkor belinkelem! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #38029 üzenetére
nálam tökéletesen fut....és közös ismerősünknél is, aki naponta hív fel, hogy mekkora hülye volt, hogy eddig nem ezt használta.
egy hibája van, a csengőhangot csak egyszer játsza le, aztán elhallgat, aztán csak rezeg.
de ez megoldható, ha hosszú zenét teszek csengőhangnak.egyébként te milyen gyári romra raktad?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #37467 üzenetére
nalam sem tiszta valami....
mar 3 x estem neki a valasznak, de allandoan megfagy a bongeszo, raadasul utana az egesz telefon.
az sgs1-en soha ennyi fagyason nem volt miuin az elmult kb fel evben, mint ezen hetfo ota.
lehet holnap a galnet verziot teszem fel, eddig abban nem csalodtam.
az a gondom, hogy ahhoz meg nincs magyar nyelv.
egyebkent szerintem a kernellel van gond.
az sgs1-nel is az okozta az instabilitast.
lehet utana nezek, milyen cm7-es kernelek vannak, aztan majd cserelgetem.
ami a legfurcsabb, hogy ugy emlekszem, hogy amikor a bmarko fele verziot hasznaltam az sgs2-on meg anno, azzal sem volt semmi gond, itt meg tenyleg szinte mindennel van....
eszembe jutott meg valami:
biztos emlekszel, mikor egy tiszta telepitest akartam csinalni az s1-en es a pc-n formaztam meg a belso sd-t.
lehet itt is ki kellene ezt probalni.... -
Arcanis
aktív tag
válasz
muveszur #37195 üzenetére
Biztos jó lesz
Én a magyar nyelvű Gépészmérnök BSc után az angol Mechanical Engineering Modelinget kezdtem el BME-n (Nem rossz, bár alapvetően olyan rövidke ez az egész 2éves téma... főleg azért, mert pár alaptárgy után (ami a BSc feltúrbózott változata) az utolsó év gyakorlatilag a diplomamunka készítése. Egyébként jó : ) -
-
R2D20208
addikt
válasz
muveszur #37072 üzenetére
NDT is nagyon jó. És a Wajk féle is. Bármelyiket tudnám már használni.
van egy új is XDA-n
-
R2D20208
addikt
-
-
raycoon
tag
válasz
muveszur #26651 üzenetére
"Xda sgs ii dev szekcioban van egy tuti leiras hozza...keress ra a "tar" szora"
Rákerestem, egy olyan eszközt találtam, ami linuxra jó.. Ha erre gondoltál.. Sajnos nekem jelenleg nincs lehetőségem linuxos gépen garázdálkodni. Jó lenne egy valami ilyen tool windowsra is.. Keressek tovább?
-
-
R2D20208
addikt
válasz
muveszur #26625 üzenetére
Igen. Ez a baj, hogy itt vannak, ahogy irtad "elrejtve" a színek. Végre egy hozzáértő. Tehát. ha én átírom és ez csak egy példa 00000 - ra, ami ugye a fekete, akkor fekete lesz ? De persze nekem megvan a saját színkódom pl a kedvenc narancs színemre. Akkor az az lesz ha átírom? Én, a kijelölő , (tehát ha valamire rábökök) ami ugyebár nálad fehér a feketén(ha jól emlékszem) , na azt szeretném átirni, és alul azt a "csunya kéket) egy példa Nyelv kiválasztása, és ami alatta van ("Magyar(magyarország) ") Na ott mit kell átírni?
-
DroneZ^
őstag
válasz
muveszur #26510 üzenetére
újraraktam a Kies-t. Meglátjuk mi lesz.
odinnal való frissités már megtörtént 2.3.5-re.
belső tárhelyet IS csatlakoztattam, mégsem bírok rá másolni. most egy újabb próbát teszek, ha igy sem jó, teljesen másik számitogépen fogok tovább próbálkozni
wifi nélkül nemtudok sambázni
amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
-
-
-
Nordik
őstag
válasz
muveszur #25104 üzenetére
A Galaxy S1 szerintem nem valami strapabíró.
Az S2 mintha már jobb anyagokból lenne.
Nálunk van kettő S1 az osztályba az egyik az nagyon ramatyul néz ki, pedig vigyáztak rá, a másik pár hónapos mégis úgy néz ki mintha már 2 éves lenne.
Az én S2-m is néhány hónapos, de mintha vadi új lenne, pedig használom azért én is, főleg mikor barátnőm kistesója 2 napon keresztül csak játszik rajt és dobálja összevissza. Bár olyankor néha rosszul vagyok. -
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest