- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
válasz
tomi6600 #49886 üzenetére
ráadásul azonos időben több helyen is képes tartózkodni, amiből persze egyik sem stimmel!
felejtős az ilyen, arra sem érdemes, hogy a billentyűzetet koptassa érte az ember, személyes találkozóra meg nem megy el, hogy csapdába essen, és megsimogathassák a kis buksiját, de lehet, hogy még eladó cucca sincs!akik titokban még reménykednek az ilyesmiben; vegyetek már normális helyről/eladótól sgs2 telefont!
-
C.Brigante
veterán
-
-
tesopapa
aktív tag
válasz
tomi6600 #45298 üzenetére
Próbáld ezt: hotfileisslow
from XDA -
-
R2D20208
addikt
-
-
-
nbukta77
addikt
válasz
tomi6600 #39745 üzenetére
Ahogy látom elég sok a gond az sgs2-vel. Kijelző,repedés. Még jó hogy 150 ezer dominóban és most vettem egy hete.
C.Brigante, pzstm
Nem leszóltam a telót. Csak azt irtam,hogy ezekre a hibákra ahogy olvasom sokan panaszkodnak.
Nekem egy 150 ezret készülék ne repedjen el és ne haljon meg a kijelzője. Persze gyártási hiba mindenhol előfordúl.A tömeggyártás átka. -
cundeyy
tag
válasz
tomi6600 #36199 üzenetére
Igen, az lenne ha fat-ben lenne a pendrive, vagy lenne rajta ntfs.sh. Legalabbis emlekeim szerint ugy hivjak.
Nekem minden ment egybol, g9x egerke kapasbol felismerte, csimpas telefonjan viszont nem mukodott. En nem talaltam meg az en kabelem, igy nem tudtuk megnezni a hiba hol lehet. A kabelnel, vagy a telonal keressuk a problemat.
Amugy v28f van fent azon a telcsin is.
Igaz en most szedtem le, mert se a gps nem ment rajta, lock-olt de nem csinalt onnantol semmit. Se syg, se a gyari terkepnel sem. Allt egyhelyben mozgas nuku.
Arrol nem is beszelek, hogy nem is csorog a telefon ha hivnak.
Most tettem fel a criscelo-t, az meg eldobalja a wifit.
Ami eddig nalam stabilan mukodott minden teren, az a v23 ill a v26 volt.csipas.. holnap mindenkepp megkeresem a kabelt, azt meglessuk vele..
-
Jadro
veterán
-
R2D20208
addikt
-
HXY
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
tomi6600 #32372 üzenetére
hello. nem odinnal kell. de probald meg h csinalsz recoveryben egy wipe cash partitiont es az advanced menuben egy wipe dalvik casht...a ki4 1 fajlos..nem ua mint amit en javasoltam...en is checkromot hasznalom mar par hete es ki3ra siman felmegy vagy recovery es wipeolsz mindent, igy is felmegy.
-
znagy69
őstag
válasz
tomi6600 #29399 üzenetére
Akkor azt kell használni (KH3), ha a használtai paraméterek ugyan azok most is.
Nekem 2-3 napot - gyenge használatnál - elmegy Turkb. ROM és Siyah kernel, de 2 nap minimum minden töltésnél. Igaz az aksim a 2000-es.
Kernelnek próbáld ki Siyah-t, hátha jobb lesz. De mondom nálam 1x fordult elő 3 nap minimum használattal.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest