Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
Tőltsd le a telefonodon lévő Samsung Apps programmal GalaxyS2 Camera Firmware update
Originally Posted by drufi
I'm testing right now different variants.SCEE07 - Stuttering
SCEE09 - Stuttering
SCEF02 - Stuttering
Downgrade from SCEF02 -> SCEE07 - Stuttering
SCEE07 -> TBEF04 - Camera won't work
TBEF04 -> SCEF02 - Stuttering
SCEF02 -> OCEF02 - Camera work but no AF
OCEF02 -> SBEF02 - Camera won't work
SBEF02 -> ONEF01 - Camera won't work
ONEF01 -> OMEF01 - Camera work but no AF
OMEF01 -> SIEG03 - Camera works perfectly, stuttering is GONE!!First of all please check your existing camera firmware version by typing *#34971539# and then press Phone/CAM FW Ver Check.
-
Gergőkee
aktív tag
Gyakorlatilag a videó sem más, mint fényképek egymás után pakolva. Egyszerűen a kis érzékelő miatt FullHD felbontás mellett, sötétben hosszabb a záridő, mint 1/25 másodperc. Ebben az esetben 1 másodperc alatt "nem tud annyi képet lőni", mint ahány framet produkálni kellene.
Sajna a megapixel emelésével a fényérzékenység (és ezzel a sötétben videózás lehetősége nem lesz jobb). E tekintetben a Galaxy Nexus a maga 5mp-es kamerájával bőven előrelépés az SGS2-höz viszonyítva. Én szívesen elcserélnem a mi 8mp-es érzékelőnket arra.
Laraxior: pont ezt mondom. Odáig nem lehet feltolni, mert oda más hardver van bezsúfolva. A pukli sem véletlen a készülék alján.
(#42190) R2D20208 :
Nem hülyét írtam, balgát. És nem szánom pejoratívnak a jelzőt. Nem megbántani akarlak a hozzászólásaimmal. A te döntésed mutatja, hogy mi marketingesek jól végezzük a dolgunkat
Továbbá 10 Eurot is soknak tartok akkor, ha:
-látatlanban kell dönteni,
-nincs racionális magyarázat a cserére. -
Gergőkee
aktív tag
Ez fizika! Sötétben hosszabb záridő kell. Gondolj bele. Egy tükörreflexes gép akár 10-20 másodperces záridővel is működhet. Lehetne rajta javítani. De nem a megapixel szám növelésével.
R2D20208, ingyen sem kellene, ha méretre nagyobb, mint az sgs2, illetve egy perccel is kevesebbet bír az akkuja!
-
PaFec
aktív tag
csak arra figyeljetek, hogy ha sms-t írtok, akkor célszerű visszafele írni az ékezetet, mert az minden mobilon megjelenik, nem lesz ?! meg egyébb karakterek a szövegben. Viszont ha fórumra írtok, nem mindegyiken vettem észre, pl az index-en igen, ha visszafele dől az ékezet, akkor ott lesz szinte olvashatattlan a hozzászólás...
Én anysoft-ot használom, nekem az vált be.
-
-
Rotate
veterán
rendeld, mert eléggé fogyócikk... nehéz találni raktáron, most még van 1-2 helyen, aztán ha elfogy, megint nem lesz egy darabig... 1 hónapig szerintem biztos...
sztem ezt a Modern Combatot fel sem rakom... 2-est meg is vettem, de nem kötött le... és már akkora helyet elfoglal ez is, hogy jesszus... ennyi felesleges nincs egy játékra, amit csak kipróbálnék... :S
-
R2D20208
addikt
Az alapromom 340 böl 170 mega lett. Nem fut semmi "fölösleges rajta". Minimum fényerő(elég szobában) , 2 G. Autószinkron csak ha wifi be van kapcsolva stb stb...Pedig küldtem neki. Most 22 % 4,5 óra kijelző, normal akksi. Egy óra net, 500 mega letöltés, fél óra hívás, több óra zenehallgatás. Ku..va elégedett vagyok...(nekem nincs 100 játék rajta pl, amik ha tudok róla ha nem, szerverhez akarnak kapcsolódni pl) De rengeteg befolyásoló dolog van. De nekem ez a legjobb eddigi akksiidőm, gyárival...
-
-
zooole
senior tag
Ma használtam rendesen. Kis wifi, kis játék (Dead Space kritikus, mert egyrészt kedvenc, másrészt meg elég nehéz elindítani, de rendesen mentaz SD-n megmaradt fájlokkal, csak az apk-t tettem fel). Akku is jól bírta, bár fura az a kék izé mikor koppig letekerem a menüket.
Kérdésem még az, hogy most független? JIG az ok? Tehát betehetem download módba? Garit azért remélem nem buktam.
-
zseko
veterán
Sőt, ahogy látom kaptunk még pár plusz játékot: Modern Combat 2 HD, Assassins Creed HD, Brother in Arms 2 HD, Gangstar Miami Vindication HD, a többit nem írom le
ehh, nem is full játékok, most próbáltam egyet
(#37765) C.Brigante, mint ahogy Caabi mondja, én is feltettem és azt kell mondjam nagyon jó! Eddig legalábbis
-
Caaabi
senior tag
hát ez nagyon nagy
Észre se vettem, lassan csak megértjük egymást
Ez legyen a legkevesebb hibájaSógi : Amit letöltöttem már kitchenböl irtam hogy nem átlátszo !
(sőt mostmég a tv bigyó effect is bekokásodott tőle mikor lezárom vagy feloldom a billt :S ) ilyen idiota kockát csinál belőle a go launcher :S
-
mivan80
aktív tag
Tegnap beszéltünk az MHL Micro USB to HDMI kábelről, itt találtam egy jó cikket a témában:
A cikkben szereplő adaptert ebayen felkutattam:
Original MHL Micro USB to HDMI HDTV Adapter Cable For Samsung Galaxy S2 i9100
és ez is:
OEM ORINIGAL MHL Micro USB to HDMI for Samsung Galaxy S2 i9100 HTC G14 pad Flyer
Hátha vki ilyet szeretne.
Itt pedig lehet bányászni, mindenféle utángyártott, ócsított MHL kábelt.
-
Sógi
addikt
Nálam megy a letöltése
Nem értem nálad mi a gond...Milyen romod is van?
Check kk5 alatt biztos megy.(#37571) Caaabi: Kösz a teszteket!
Akkor azt mondod, h +v2 jól muzsikál kk5-el?
Max az sm és a supercore lehet még kiemelkedően jó sztemLetöltöttem ezt a beautyfull widget-et és tök jó cucc, 22 hufért meg pláne megérte!
Van tapasztalat, h ébresztgeti a telefont, sokat fogyaszt esetleg?Egy kis akkujelentés checkrom + cf kernel:
12%-on vagyok, leginkább wifi+2g, pár óra 3g, 2a akku:
Akkuhasználat: 2d 19h
Kijelző: 4h 6m
Hanghívások: 2h 27m -
mivan80
aktív tag
Már nem tudok szerkeszteni de megtaláltam, Shummo-t keresed.
(#37536) Rotate
Vmilyen tokot nem használsz? Hogy keletkezett, asztalra lerakáskor, vagy vmi más karistolhatta meg?
(#37538) zseko
Nagyon szívesen! Én sem fedeztem fel egyből...
-
mivan80
aktív tag
Fent a keresésnél, válaszd ki a lenyíló menüből (opciók) a részletes keresést, ott már elég sok mindent meg lehet adni szűrésre, itt vannak pl. a te hozzászólásaid.
(#37534) WaterWave:
Egyetértek.
Egyelőre elment a kedvem a fólázástól, hagyom egy darabig így, ahogy van, ha majd lesz egy kis időm, felmegyek Pestre, és ott vhol felrakatok rá egy normális darabot. -
mycso
veterán
Huhh, most lehet én értem félre, vagy te nem érted...R2D20208 -ék a legutolsó 3 fájlos XX gyári romról beszéltek, az XXKI4-ről, ha jól értelmeztem.Erre a Siyah v2.1.1 felmegy és rootolja is, de egyébként van hozzá CF-root kernel is.
Nekem is ez a rom van fent már egy ideje...mod: huhh akkor én kevertem itt össze valamit, mert azt olvastam a lap tetején, csak utána valaki betolta a ki4-et, aztán azthittem arra válaszoltál
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest