- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
scapegt #50116 üzenetére
Abban igazad van, hogy kissé illogikus sorrendben vannak a leírások az 1. hsz-ben. Lehetne rendesen sorba szedve, nem így össze-vissza. Abban nincs igazad, hogy ne kellene kernel a rootoláshoz. Többfajta rootolás van, az egyik az ez, mikor kicseréled a kernelt. A másik az az amit írtak neked is, a SuperOneClick. És létezett még egy harmadik is régebben úgy tudom, mikor a marketről lehetett leszedni vmi progit ami rootolta a telefont. Részemről az 1. hsz-ben említett kernelcserés megoldás a legegyszerűbb, és szerintem a többiek ~98%-nak is.
-
Rotate
veterán
válasz
scapegt #50113 üzenetére
XWKI4-hez nem kell babrálnod a kernelt, letöltöd a Superoneclick-et, kicsomagolod, elindítod, telefonon USB hibakeresést bekapcsolod, rádugod a gépre, ha még eddig nem történt meg, megvárod még végez a driverekkel, elvileg ha jó USB-be dugtad, és fenn a Kies, probléma nélkül felmegy a driver
a Superoneclick-ben jobb felső sarokban kiválaaztod, hogy zergRush, és kattintasz a root gombra
megvárod, majd feldobja, hogy csináljon-e tesztet, nyomsz igent, aztán kérdi, hogy adományozol-e, ezt rád bízom
ha minden kész kihúzod, majd restartolod a telefont
nekem is így van, szóval működnie kell
-
randras
veterán
-
scapegt
őstag
válasz
scapegt #49482 üzenetére
Az előbb rádugtam egy usb otg kábelt, gondoltam hátha megoldja a dolgot kikapcs nélkül, de amint lehúztam, írta hogy mtp csatlakoztatva...most már ki- és bekapcsoltam és sajnos most is írja...a notibart ha lehúzom ez fogad: usb csatlakoztatva, MTP csatlakoztatva. Azt hiszi, töltőn van...a kis usb-s ikon is ott van és nem tűnik el csak ha törlésre nyomok, de attól még azt hiszi, rá van dugva valami usb-re. Ötlet? Hardveres, szerviz?
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
scapegt #46567 üzenetére
Használj taskert, nekem tökéletes.
Bármit, de tényleg, bármit meg lehet vele csinálni.
Pl a teljesség igénye nélkül:
Ha naptárbejegyzésben foglalt a státuszom, akkor talkot átállítja foglaltra, telefont rezgőbe teszi.
Este:
-talkot foglaltra állítja
-system soundot lekapcsolja,
-alap csengőhangot kicseréli
-bt-t kikapcsolja
...Reggel mindent visszarak eredetibe.
Hogy mikor van reggel, este, az is változóktól függ. Pl az ébresztő időpontja után fél órával van reggel. Ha nincs ébresztő, akkor délelőtt 9kor.
Az esti beállítások 22kor jönnek, ha az otthoni cellában vagyok.
Továbbá pl kocsiba beszállva pittyen, rezeg, talkot átállít driveingra. Kiszálláskor vissza.
Böngészőbe belépve elforgatást bekapcsolja (máshol nem használom)
Munkahelyen (cellainfó) minimálra rakja a fényerőt...
Lehetne sorolni, én ilyesmi profilokat használok
-
Sógi
addikt
válasz
scapegt #46262 üzenetére
Kösz a droidstats app "megvilágítását"!
Ezt még nem használtam és baromi jó cucc
Its real
Mindig ér vmi meglepetés a droidban
Pedig gondolkodtam, h lecserélem egy n9-re vagy wave3-ra az s2-őt...(#46380) F-ECT$ : Ez baromi jól hangzik...
Nem csalsz?Linkelsz screenshootokat is hozzá?
-
agabe
addikt
válasz
scapegt #46129 üzenetére
slcd jobb az tuti, meg ha a feketei talan nem annyira utosek is... ez az amoled meg nem elegge fejlett.
Kivancsi leszek az elsk amoledes tv vasarlikra (amit most mutattak be a CES-en), hogy mit fognak szolni amikor fel eves millankozeli keszulekukbe nehany logo be lesz egve mint a plazmakbaProbald meg ki este screen filterrel 50%-ra allitva...na ott aztan tuti elojonnek a kijelzohibak
-
agabe
addikt
válasz
scapegt #46122 üzenetére
futar gyorsabb mert az a kozpontba viszi, a markaszerviz me a kozpontbol rendeli az alkatreszeket.
Nekem volt bajom az elso cserekijelzovel, a masodikkal szerencsem van...szinte semmi folt nincs rajta.
a szinhuseg nem a samuled+ erenye, de ha nagyon eros az elteres az sem normalis.Kaisers: a mobile odin pro is csak rootolt romra megy ra, bar ha mar megvan, akkor tenyleg nem noveli a szamlalot, es ha nincs 3szog, akkor nem is lesz azt hasznalva..vmi alternativ mod bizzos van rootra, de sztem nem sokan hasznaljak s2-esen.
-
agabe
addikt
válasz
scapegt #45854 üzenetére
egész jó...szállítással együtt 10ezer Ft-ból kijön, csak én pl. nem biztos, hogy magam felraknám. Be lehet adni ilyet a szervízbe is, hogy ugyan tegyék már fel ?
(#45859) F-ECT$ : no igen adhatnának valami nagyobb prioritást a grafikus felületnek...nem tudom ezt miért nem teszik meg, vagy esetleg valamelyik komolyabb főzött (talán CM9) romot már készíthetnék ilyenre is. Lehet, hogy nincs erre megfelelő opció az androiban? már rég ki kellett volna használniuk az alma ellen ezt a lehetőséget is.
(#45864) Sógi: az, hogy s2 -re még nincs kint jó verzió nem jelenti azt, hogy nexuson ne lehetne alapból...de lehet, hogy ezt elbénázták pl.
-
agabe
addikt
válasz
scapegt #45246 üzenetére
engem izgat.
mielőtt kicserélték a kijezőt (2 napja) a fekete az fekete volt, semmi háttérfénnyel, de ha lett volna az se gond ha nincs az a töménytelen mennyiségű paca. engem zavar, mert elég ha egy-egy filmrészlet sötét, vagy átvált egy jelenet és elsötétül a kép...na olyankor csak ez látszik, és olyan mintha összerondították volna az egész kijelzőt.
mivel 2 napos (ráadásul fóliát is tettem rá, de nem az foltos, mert megnéztem), ezért nem hinném, hogy bármit lecsiszatoltam volna a felületről.
ez úgy ahogy van hibás.
Bevittem újra a szervízbe, csóka látta a kinyomtatott képet (meg világosban is van némi inhomogenitása, de az ehhez képest semmi), kikerekedett a szeme, és rendelte is a központból újra a kijelzőt. szerinte a fórumoknak nem szabad hinni, ez csak egyedi probléma (nem győzködtem, mert nem az a lényeg)
majd szólnak (sms-eznek) mikor mehetek, beteszik az újat és vihetem.
Ha az sem jó, akkor megint cseréltetek. (bár legszívesebben a samuval intéztetném az egészet, de akkor egy ideig nem lenne nálam a készülék az tuti), és ha a harmadik sem jó, akkor cseréltetem az egész kütyüt.
ez engem zavar. akit nem az örülhet, mert neki tök jó...és én is örülnék ha nem zavarna, de sajna nem ez a helyzet. -
Soound
tag
válasz
scapegt #43585 üzenetére
android 1.5 óta a rendszer autómatikusan zárogatja be magától a programokat, task killerek felesleges ipari vakítások.
task killer = rossz dolog
http://www.pcworld.com/article/244067/taskkiller_apps_will_they_help_or_hurt_your_battery_life.html
http://www.reddit.com/r/Android/comments/nuv82/this_just_sounds_wrong_to_me_particularly_the/
mellékesen
[betterbatterystats] - ez pontosan az amit keresel, megmutatja milyen programok wake-lockolják a telefonod.
másik hasznos cucc:
Cpuspy - resetelt időről időre a timer-t, pl. nézd meg hogy 1 óra alatt mennyi időt tölt a telefon deep sleep-ben, és mennyit pörög akaratlanul is.
-
Varszegig
veterán
válasz
scapegt #42549 üzenetére
a tégla az tégla, senki meg nem mondja neked, hogy odin tégla, vagy kies tégla. Tehát azon kár parázni, mi csinál téglát, mert akkor már mind1.
Újoncoknak (mert látom vannak ilyenek épp most, amikor felbolydul a topic): Az új ICS rom hivatalos Samsung rom, nem főzött, ámde nem hivatalosan kiadott, hanem kiszivárogtatott (szerintem tudatosan), azaz használható, ám lehetnek hibák, azaz ennek tudatában tegyétek fel. A topicbeli kemény arcok még jó hogy felteszik, de aki tegnap vette a telóját, ne ezzel kezdje
szerk: scapegt egy ideje elvileg már megy az OTA frissítés is, így lassan a KIES odakerülhet, ahová való (/dev/null)
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
scapegt #42532 üzenetére
Hivatalos béta előtti alfa. Mindennapi használtatra még egy darabig szerintem alkalmatlan.
R2D20208: csak mondom, hogy egy ideje a kies mobilodinhoz hasonlóan működik. Letölti az sw-t, belső tárra másolja, és úgy telepedig a cucc. Md5 checksum ellenőrzés is van.
A téglásítás mostmár gyakorlatilag lehetetlen vele!
És legalább tényleg csak a stabil romokat engedi felrakni.
-
törölt tag
-
SGalaxYS
csendes tag
válasz
scapegt #40397 üzenetére
Én ma vettem Kecskeméten a v-tel gsm boltban sgs2-t 135e ft-ért. 2év gyári samsung garancia van rá. Ahogy megvettem a telefont vittem samsung szervizbe megkérdezni, hogy jó e a garancia papír és azt mondták, hogy tökéletes...
Le is merítettem teljesen,holnaptól jöhet a telefon részletes tanulmányozása....
romolás rootolás...elött még olvasgatok kicsit, mert fogalmam sincs, hogy mit kell hogy kell és nem akarom elbarmolni az első héten a telefont.
Ez elött nokia x6-om volt arra nem feltétlen tudtam minden játékot feltelepíteni...erre a telora is körülményes a játékok,programok telepítése? -
Rotate
veterán
válasz
scapegt #39918 üzenetére
Superoneclick-ben van unroot, de ha frissítesz új gyári verzióra úgy is eltűnik... vagy Odinnal reparttal ráteszed azt a romot ami rajta volt, az legyalulja és úgy viszed gariba...
de mondom, már a KK romokkal sem megy, de talán némelyik KJ-vel sem... szóval akármit nem fog rootolni...
ja és 2.2 vagy újabb SuperOneClick-et kell használni, azóta van benne a zergRush exploit
-
-
ATM_automata
őstag
válasz
scapegt #39897 üzenetére
Biztosan van rá megoldás, mondjuk ha valaki (aki kicsit jobban ért hozzá, mint mi) megnézné a telefonján, hogy hol tárolódnak ezek az adatok, akkor szerintem egy sima másolással le lehetne menteni mindent, amiről most beszélünk...
Egyébként ha már annyira mondogatjátok a Titanium Backup-ot, akkor áruljátok el, hogy ahogyan tudom egyszerűen rootolni az SGS2-őt, hogy menjen is. Romot nem akarok rajta cserélni.
-
Varszegig
veterán
válasz
scapegt #34138 üzenetére
akkor miről beszélünk? almát hasonlítunk össze a körtével? áfás árat a nem áfással? adócsalót a normál bolttal? én azt mondtam, hivatalosat nem lehet 130 alatt kapni, ezt tartom is, a 0% áfás adócsaló boltot nem tartom hivatalosnak. hologrammos volt a garipapír? mert azon sem lepődnék meg ezek után, ha az is átb*s.
deicide: jkay szerintem
más: mobil odint megvettem, basszus ez kurva nagy
OTA frissítés kipipálva, kedves Samsung, Chainfire bácsihoz tessék bekopogtatni egy kis zsével, oszt segít
-
F-ECT$
titán
válasz
scapegt #33714 üzenetére
3g-n vagy? Gmail/gtalk egyéb szinkronizálást igénylő progi fut?
Azért érdekes amit írsz, mert ezek szerint 34 órája megy a telefonod, és eddig 28% akksit evett meg (gondolom 1650-es). Ebből olyan 10%-nyi lehet az 57 perc kijelzőhasználat, ergó 18% / 34 óra ~= 0.5 % / óra. Míg más, szintén full gyári rommal 3% körüli fogyasztásra panaszkodik. (Vagy amikor nem vagy wifi-n, akkor 2g-re rakod a telefont / kikapcsolod az adatforgalmat?)
-
zseko
veterán
válasz
scapegt #33599 üzenetére
És egy restart után?
Lehet 'leesi' azt a maradék 9%-ot
Ez az aksikijelzés egyébként eléggé gáz. Kb. este negyed hatkor elmentem régi oszt.társhoz, ~65 körüli aksival. Volt a telómon egy cucc ami kellett neki, tel. kikapcs, ő sd kártyája be, tel. bekapcs, aszongya így nekem a telefon, ő biza kéri a delejt mert éhes.. Jelzett 6%-ot
(velem nem tolsz ki, tartalék aksi a zsebbe
) No mindegy, átmásoltam ami kellett, 1-2 perc, vissza az én kártyám, tel. bekapcs (ugyanazzal az aksival), 46%...
Azóta is jól van, most jár 42%-nál.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest