- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
Cathulhu
addikt
válasz
RedCat #29657 üzenetére
Amennyit laikuskent megertettem utanaolvasas utan, hogy egy ujfajta technologia a telefon 3G-s, HSDPA-s uzemidejenek a novelesere. A buktatoja ott van, hogy a telefonnak es a halozatnak is tamogatnia kell, ha a halozat nem tamogatja, akkor pont ellenkezo hatast valt ki. Ha viszont tamogatja es megis kikapcsolja az ember, akkor viszont lassu lesz a net. Szoval csinaltam speedtesttel par merest, meggyozodtem rola, hogy nem erint hatranyosan ha kikapcsolom, es kikapcsoltam.
*#9900# -re elojon a szukseges menu
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #22298 üzenetére
Hello, ez elég rosszul hangzik, sokszor cseréltem romot, de még sosem kellet a
belső sd-t formázni,sztem gyaluld, ha már most sem látja, nem lesz más megoldás, sztem...De az is lehet, h szerviz lesz belőle
Bocs figyelmetlen voltam, külső sd-ről van szó, vedd ki és tedd be újra... -
csabám
addikt
válasz
RedCat #21213 üzenetére
Passz. Már nem vagyok otthon macska témában. Próbáld ki mindkettőt és döntsd el
Jobbat sajnos nem tudok mondani. Talán annyit, hogy galnetnek van egy kis múltja (S1 - re is fabrikál/fabrikált), és ezt nem rosszból mondom (nem sértés bmarkonak).
Ha esetleg megdob valaki egy S2 - vel, akkor tudnék többet mondani
-
F-ECT$
titán
válasz
RedCat #20471 üzenetére
Én nem csinálnék éjjeli órát belőle, bár pl a Wave-en volt ilyen alkalmazás. A Wave-eknél egyébként 1 év után kezdtek előjönni a beégős dolgok (főleg a status bar esetén).
Mondjuk ha olyan az app, hogy folyamatosan mozgatja az órát a képernyőn, akkor nincs baj, de szerintem nagyon enné az akksit. (Bár éjjelre úgyis töltőn van...)
-
-
F-ECT$
titán
válasz
RedCat #20278 üzenetére
Akkor bemásolom a tegnap linkelt kernel battery life tesztet, hátha segít dönteni. (Nem fordítom le, de ha valaki nem ért valamit, nyugodtan írjon.)
Feltételek:
Build: Lite'ning rom v6.0 xxKH1
Modem: xxKH3
Wifi ON
phone signal ON
Home screen with pure white background, no other widgets.
Always ON. Awake. No screen time out
Brightness: highest
Calibrated battery: yes
CPU: kernel default (no OC/UV on my part)
Left it at the home screen 95-99% of the time.
juice defender freeEredmények:
SpeedMod s2 k1 T27 : 5h 41m
Jeffrey_SpeedFrey2.2.0 : 5h 22m
(stock)GT-I9100_XXKH1_original : 5h 6m (yes, the one used to remove the yellow triangle)
Jeffrey_SpeedFrey3.0.0 : 4h 33m
Ninphetamine 2.1.1 : 4h 32m
SpeedMod s2 k1 T26 : 4h 24m
Ninphetamine 2.0.5 : 2h 58mAz eredményeket tessék fenntartással kezelni, azaz:
-más romon más lehet a vége
-más felhasználói szokásokkal lehet, hogy az itt utolsó ott első lenne
-nem minden feature van benne minden romban (pl BLN)
-idle-ben biztos más lenne a vége, mint így folyamatos kijelző égetéssel
-stbRedCat: elég új romnak tűnik, szóval Te fogod teszetelni
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #19611 üzenetére
MOD]Semi/Transparant widgets Updated Asszem ez kell neked...
(#19613) F-ECT$ : Az még bőven belefér, de nem is tudom hol láttam, h 50-55 fok felett van para...?
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #19539 üzenetére
Darky link...
Nagyon jó a fogyasztása, nem a leggyorsabb, de smooth, rá lehet tenni lacus témáját, ha szereted. Jah és van hozzávaló supercore kernel 1.7 is...Szólj, ha kell é skeresek linket...
De Criskelo is nagyon szupi lett, még a témák nincsenek kész hozzá(#19541) DjBlero:
Hey man! Én szökés barna vagyok
-
-
R2D20208
addikt
válasz
RedCat #18693 üzenetére
]Kiszeded az alapromból, és berakod belső sd- re. Majd pl root explorerrel , bemásolod a system/app mappába és ujrainditod a telodat.Pl innen le tudsz tölteni komplett csomagot is, amiben benne van az is.
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #18250 üzenetére
KG5-öt? Nem mindegy gondolom, h milyen romra teszed és mikor volt utoljára wipe...
Én full szűzre tettem és semmi gond vele...De én már csak így teszek fel bármit is, utána kb 3 perc visszaállítani a beállításaimat és appjaimat..MÁS: Solarflare-ról van vkinek tapasztalata?
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #18246 üzenetére
Már van pár téma rá: itt kapirgálj
(#18247) dancsuri : Nem emlékeztem ebbe a nagy kavalkádba erre a hsz-re
(#18249) HardRic: Rátoltad egy másik romra full wipe nélkül, mi? Ne csodálkozz...
(#18247) dancsuri: Nálam egyik KG6 sem lagolt vagy szaggatott, jah, de 10-ből 1 igen
-
ERPY
őstag
válasz
RedCat #18114 üzenetére
A topikjában megtalálod, a systemui.apk lett módosítva, hogy egyben legyen a felső 7 ikon, és ne kelljen jobbra-balra scrollozni.
Mondjuk én kicsit átszabtam a grafikai részt a romban, többek közt kijavítottam töltéskor levő ikonhibát (ugrik egyet töltés közben, nem tudom hogy nem tűnt fel eddig senkinek, engem nagyon zavart). És kiganéztam a romból, csak azok legyenek amik kellenek. -
Sógi
addikt
válasz
RedCat #17892 üzenetére
Úgy is jó, ma (vagy tegnap, már nem emlékszem) úgy tettem fel a v2.5-öt...
Nagyjából tök mindegy, de én inkább full wipe-al recoveryből tenném fel...(#17892) RedCat: Csinálj egy full backupot, tedd fel a romot, teszteld le a kamerát, és ha okés, megtartod, ha nem akkor visszaállítod a régi romod...
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #17889 üzenetére
Nézem... (azért jó lenne, ha más is tesztelné a gyári böngit
)
Ha betölti a teljes oldalt, akkor gyors, nagyítva néha kockásodik, de nem lagol...
Ez most nem tudom, h jó eredmény-e, de leomar xda-s oldalán rá kell lesni, h mit ír a stock browser-re.
Én "sajnos"operát használok, amely a best lett számomra, nem eszi az akkut és kockásodás sincs
A Sógi bá, enyhe túlzás, még csak 32 vagyok és simán letagadhatok 5-10 évet
(#17888) HardRic: most teszteltem a kamerát, nem értem mi a gond, tök jól megy minden, a kis téglalap nem fordul el, valóban..és akkor mit vesztesz?
-
tomcruise
tag
válasz
RedCat #16964 üzenetére
A Criskelo V10.1-ben úgy érzem, még jobb lett a böngésző. Hozzád hasonlóan én is azért választottam ezt a romot, mert sokat használom a böngészőt és ha ez nem megy, akkor az nagyon kiábrándító tud lenni. Ebben viszont tökéletes. Élmény vele "dolgozni".
Csak ajánlani tudom.
Én mondjuk kivettem a frissítésből azt, h ne jelenlenek meg az sms-ek a call log-ban. Én szeretem látni azokat is! -
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #16435 üzenetére
Jah, persze, vágom, bevégeztetett nálam batista rom, most mindjárt megy fel a Sensation wipe + kap 204 helyett egy 205-ös kernelt
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #16414 üzenetére
Gondoltam, h számomra nem jelent nagy előrelépést batista rom...De azért adok neki egy lehetőséget..Amúgy meg maradok sky és criskelonál, ők ketten nagyon jól és gyorsan dolgoznak, cognit is várom, de ő most eléggé lemaradt, biztos vakáción van
Criskelohoz, csak az a két téma van...Bár nekem tetszenek....nem is értem arra miért nem témázgatnak, de sztem ennek is eljön az ideje... -
ERPY
őstag
válasz
RedCat #16400 üzenetére
Már eleve nem tudtam feltenni a saját Tbp-mat, nemengedte telepíteni. Leszedtem a bennelévőt (eleve rühellem ha telenyomják a romot appokkal, majd én eldöntöm mi kell), restart, mégse ment fel. Beállítások alatt 1-2 helyen fc, végülis nem fontos momentumoknál. Gyorsaság.... Cognit használok, belakva is full speed. A lényeg, tököltem vele egy darabig, aztán vissza a Cogni.
Nekem pl. kikapcs hosszan nyomva 4 lehetőség volt csak. Szal részemről felejtős.
A bootanim látványos valóban, de nem érdekel. A rom fontjai jók, de az ízlésvilág összképe számomra nulla. -
Sokka
aktív tag
válasz
RedCat #16194 üzenetére
Én is Brando-t használok, abból is mattot, mivel azon nem látszik annyira az ujjlenyomat. Egy kicsit szemcsésnek látszódik tőle a kijelző, de szerintem jobb mint a sima. Linkelni nem tudom, mivel egy kollégámat kértem meg, hogy rendeljen nekem, én meg csak adtam a zsét.
-
Sógi
addikt
válasz
RedCat #15866 üzenetére
Nah, feltettem bln pro-t a teszt üzem villogtatja szépen kikapcsolt kijelzőnél a billentyűket, de a mulasztott hívás jelzésre eddig nem tudtam rávenni, nem értem mit kellene beállítani
Nincs még cogni, bocs, szoktam előre írni az új verziókat, h lássa akit érdekel, h lesz...Igen, cognit és a többit látatlanba is merem ajánlani -
ERPY
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest