- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
zseko
veterán
Hát, nemtudom. Voltam bent a Telenornál, megkérdezni mennyiért függetlenítenék ki a Spicát amit tőlük vettem januárban, azt a választ kaptam, olvassak fórumot, minden le van oda írva..
Megkérdeztem az így nem problémás-é, hogy megvettem azt a telefont de lecseréltem másikra és eladnám, de ugye kifüggetlenít(t)etném. Azt mondta nem, mivel fizetni fogom továbbra is rendesen a számlát. A Telenor nem foglalkozik ezzel, hogy ha megveszem a telefont előfizetéssel és nem fizetem a számlát akkor a simet ugyan letiltják, de magát a készüléket nem, mint a másik két szolgáltatónál. De hozzátette azt is, hogy ez viszont akármikor megváltozhat, bármikor belerakhatják az ÁSZF-be. Na most igazodj el rajtuk..
(#21508) sztrogoff19: rendes böngészőben sem lehet megnézni a képeket.
-
Jadro
veterán
30 dolcsi volt free shippinggel. Egy helyen láttam 25 dollárért + 5 volt a szállítás. Szóval nem jön ki olcsóbban. Ebay volt természetesen.
Nekem semmi gondom nem volt még vele, csak ajánlani tudom. Ez a tok volt eddig a legrövidebb szállításom, cirka egy hét alatt megjött.
KH3 cséndzslog van valahol?
-
Sógi
addikt
Kár, h nem jöttél előbb az ötlettel
Most már a boot közben/után kéri neki a jelszót! Valami tipp a megoldásra srácok, csajok?(#18010) R2D20208: Nem értem! Vagy odinnal kell telepíteni vagy recoveryből belső sd-ről!
Melyik rom az, linkeld be, megnézzük.(#18012) milanmylo: értem, de ha jön vmi új cucc ősszel és azt megveszed, az is nagy bukó lesz majd...De ha tényleg régebbit veszel aminek már "beállt" az ára és occsó is + bejön neked, akkor így jogos!
-
Sokka
aktív tag
Akkor most hogyhogy lett? Tán csak nem visszafejlesztenek?
#Sógi kipróbáltam ezt a Juliskát. Akarom írni Juditot. Hát nekem is igencsak englis az akcentusa.
#Bepe79 Ezt csak te döntöd el egyedül, de ha visszaolvasol, találsz rá több példát is, hogy a Kies nem megbízható. Ettől függetlenül nem áll szándékomban lebeszélni róla. De én annó az Odint választottam, és nem bántam meg.
-
Laraxior
titán
beírtam a felhasználónevem. miután utána írtam folyamatosan a jelszót nem fogadta el. Ki kellett volna törölni azt a 8 számjegyet..és utána írni a kódom.
pl.: 12345678(felhasználónevem)654321(jelszó)
12345678654321 --> ezt így nem fogadta el,de az elejét már leokézta hogy felhasználó név oké.
sima Winmo 6.5ös Omnián is volt törlésmenü.
Ha pl hivás közben el szeretnél menteni egy telszámot, mert a hivó mondja neked, és elütöd..akkor hogyan csinálod?sehogy? Mert itt jelen esetben sehogy. -
norbert999
aktív tag
Lehet, hogy ezt a saját topikjában kellene megbeszélnünk, de:
Alapjában minden oké(2.2.1).
2.3.4-re frissítve: Nincs személyre szóló csengőhang (össze-vissza cseng), kijelző fagy, BT random megszűnik létezni.Mindezeket elolvashatod a készülék saját topikjában.
Mindenkitől SORRY!
-
-
bajusz15
senior tag
-
mint korábban is említettem, az elmúlt évek alatt volt sok symbian alapú telefonom is, szóval tudom, hogy mi a különbség, amire gondoltál, profilokon belül alapban valóban nem lehet, és időzítetten sem, de én arra gondoltam, hogy; beállítások -> hívás -> hívás elutasítása...stb! arra jó, hogy kiszűrj bizonyos számokat, vagy azokat, akik, nem küldik el a hívószámukat...stb!
-
Gaabor80
aktív tag
Köszönöm a választ, a profilok hiányáról tudtam. Offline mód biztosan van, gondolom néma is. Mást nem igazán használok. Esetleg lehet automatizálni, hogy offline-ból mikor térjen át normál módba?
A kikapcsolt állapotban ébresztés hiányáról is olvastam, ez nem érdekel.
Esetleg tud olyat, hogy szól, ha valakinek aki a névjegyzékben van születésnapja van? Ez nagyon hiányzik a nokiáról... -
dancsuri
veterán
csak ezzel működik legalábbis Lie'ning 1.5-tel
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest