- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Aktív témák
-
smoli
aktív tag
válasz
sippet #49646 üzenetére
Azért lettél okoska mert itt okoskodsz
... egy olyan dologban amit nem tudsz biztosan, holott írtuk páran, hogy nincs igazad.
Kérdésedre válaszolva: nekem csak az ember butaság fáj.
A leírást sem magam miatt kerestem elő, hanem a fórumtársak miatt, hogy tisztában legyenek a vitát illetően.
A kérdéses modellről veled ellentétben vannak tapasztalataim, azért mertem az ellenkezőjét állítani annak amit te.
A hasonló, az nem azt jelenti, hogy u.olyan, amiért a migabi modelljében mondjuk nincs beépített vezeték nélküli LAN, attól még a UE40D6500-ban van, márpedig R2D2 erről érdeklődött nem a migabi tv-jéről.
Peace!(#49648) migabi24 milyen tipusú a tv-d?
-
TazLeacher
nagyúr
-
smoli
aktív tag
válasz
sippet #49634 üzenetére
Okoska:
Ezen a linken megnézheted a Samsung UE40D6500-as TV specifikációit, magyarul, hogy biztos megértsd!
Általános jellemzők menüpont alatt:
Beépített vezeték nélküli LANMond neked valamit?????
Most meg tessék 50x leírni, hogy "Ha valamit nem tudok biztosan, azt nem erőltetem!"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sippet #49634 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy az internetre kapcsolódás menüpontban akkor nektek nincs is olyan opció, hogy Wi-Fi?
Illetve azt megkérdezhetem, hogy melyik TV-hez tartozik ez a leírás? Mert külön ki van emelve, hogy Your Samsung HDTV can only use a wired LAN connection to the network interface. Nem az van odaírva, hogy mindegyik, vagy a DLNA, hanem, hogy az a TV, amihez ez a leírás tartozik.
-
smoli
aktív tag
válasz
sippet #49630 üzenetére
Vazze,
a linkelt TV egy Samsung UE40D6500 ami egy 2011-es modell.
Jelenleg erről folyik a vita, nem pedig egy régebbi modellről.
Másrészről mint már írtam, a linkelt tipusú TV-vel rendelkezem, és wifin keresztűl kapcsolódik az itthoni hálózathoz.
Szóval ne gyere nekem itt a régebbi modellekkel mert azt senki nem kérdezte.
Ja és ha használati utasítást akarsz linkelni, akkor a kérdéses modell használati utasítását linkeld légyszi, nem miattam mert nekem megvan, arra az esetre ha más is utána akar járni a baromságaidnak! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
sippet #49630 üzenetére
Komolyan kezd elszakadni már nálam is a cérna....
UE40B8000-em van. Ha konyítasz egy ici picit is a témához, akkor tudod, hogy mit jelent a B. NEM KELL KÁBEL. Erre találták ki a Wi-fi-t. Ha új a TV-d akkor van benne gyárilag Wi-fi, ha régebbi, mint amire hivatkozol, akkor meg erre van a wi-fi adapter.
És másolhatsz nekem ide akármilyen szöveget, mert nekem ilyen TV-m van, és MŰKÖDIK, ha a fejedet bucira vered a téglafalon, akkor is.
Mellesleg megjegyzem, hogy olyan TV-ről volt szó, amiben van Wi-fi. (Legalábbis a tulajdonos azt mondta, személyesen nem ismerem a típust.)
Nézd, ezt én adtam el, miután már nem volt rá szükségem.
-
R2D20208
addikt
válasz
sippet #48915 üzenetére
Ez személyesen nekem szólt ? (mert akkor privátban mesélek neked dolgokat, és nem itt nyilvános fórumon óvodásozok le valakit ) Mert tiszteletben tartom mások véleményét.
De nem is privátban. Ha ez az utolsó Hsz emhez fűződik, hogy csalódtam benne, akkor irok erre valamit. Neked ! Ez itt egy szakmai fórum. Mindenki leirja, ki mit tapasztal. Jókat, rosszakat. Azért, hogy mások lássák bizonyos Romok, negativ, pozitiv tulajdonságait. KPB ben csalódtam, KLP6 ra (régebbi verzió) viszonylag stabil verziót dobtam össze. Hol itt a gond, hogy az ember leirja, "na ezt nem fejlesztem " mert Phone.apk FC volt, eldobálja a térerőt ? Ha nálad vmi működik, örülj, és ne itélj el és ne óvodásozz le valakit, ha nála nem megy. DeeJay nek válaszoltál, de az óvodásos dolgot nem neki szántad, hisz ő csak kérdezett. Jahh, irta, hogy nála is eldobta a térerőt a KLP6 ? Erről tehet ő? Nem érdeklődhet ? Nem értem eme előző kellemes válaszodat. Hisz itt negativat, pozitivat meg lehet beszélni...Lehet ezt csak én gondolom igy ?
-
DarkByte
addikt
válasz
sippet #48114 üzenetére
Értem köszi.
Közben végül nem a CM9-et hanem a CM7.1-et akartam kipróbálni (a 9-ről még elég sok negatívumot olvasok más fórumokban, úgy gondoltam hogy kicsit még halasztom viszont valami újat csak ki akartam próbálni). Ugyanúgy akartam feltenni a 7.1-et mint a 9-et, vagyis felraktam a root kernel-t (eddig sima liba, lett CWM-em), majd wipe data/factory reset, majd wipe cache és az update zip from internal sd card-nál a felmásolt 7.1-es update zip-et akartam feltenni. De marha gyorsan végigment vele (igaz hiba nélkül), gondoltam is hogy ez így nem lesz jó, a backup 400MB-ja is vagy 4-5 percig tartott szóval a 100MB-os zip-nek is minimum egy percig kellett volna telepednie. Restart után kaptam egy reboot loop-ot, ahogy számítottam rá. Ez miért van? Nem lehet belső SD-ről CWM-el telepíteni?
Most megoldottam úgy hogy visszaflasheltem a gyári KK5-öt, mert ma már nincs kedvem vele szórakozni, de lehet holnap megpróbálkozom még egyszer ha rájövök az okára. -
DarkByte
addikt
válasz
sippet #47691 üzenetére
Akkor ha jól gondolom a mostani KK5-ömet is vehetem alapnak, csak keressek hozzá egy CWM képes kernel-t. Aztán feldobom az update.zip-et, gapps.zip-et, recovery-ben wipe mindenre, majd előbb update.zip-et és gapps.zip-et fel. Jól gondolom? Ha valami krakk üt be akkor meg ODIN-nal vissza tudom flashelni a KK5-öt.
A hívás része jól működik? Illetve mobilnet és WiFi kezelés hogyan áll (esetleg még az AP mód érdekelne). Hardware-es gyorsítás alatt mit értünk? A grafikus felület sincs még hardware-esen gyorsítva vagy csak a videó lejátszás?
-
sippet
senior tag
válasz
sippet #47691 üzenetére
fel is raktam az ics remix lp6 romot. a beállítások közben, főleg amikor először elkezdett a google fiókkal szinkronizálni, újraindult párszor
. de aztán szerencsére abbahagyta a hülyéskedést, és bár néha random hajlandó be-beakadni, azért alapvetőten teljesen jól használhatónak tűnik. azt továbbra sem értem, hogy tudja a samsung ennyire elrondítani a telefonjait felesleges ui elemekkel, de annyira nem zavaróak, és az alapvető aosp ics cuccok azért benne vannak, az a lényeg. és tényleg működik a videófelvétel, szóval szuper.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sippet #37523 üzenetére
nem hiszem, hogy az általad leírtak okoznák a gondot.
pontosan arról próbáltam írni, hogy korábban bmarko romja teljesen jól működött, semmi gond nem volt vele. (egy hiányosság volt vele, a bluetooth - de azt lehet később ki is javította - amit én csak hébe-hóba használok, úgyhogy az nem is zavart/zavarna)
tehát lehetséges, hogy képes leszek visszamenni egy közel féléves miui romhoz, mert az jobb volt mint a mostani.
az audio driverekkel sincs gond, hiszen a spitya verzión kívüliekben pl. minden hang tökéletes.
tehát itt a fejlesztők hibáznak valamit, de ettől függetlenül nagy hála mindenkinek, aki szabadidejét erre fordítja! -
zseko
veterán
válasz
sippet #35655 üzenetére
Indokot mondj légyszíves miért kell futnia, mert ez nem az
Kiröhögni én is kitudlak
Néztem egyébként ilyen fogyasztási adatokat, és bevallom nem értem. Ma 27 fényképet csináltam, a system panel szerint 21s cpu idő volt, ami az össz. nyomkodási időt nézve nem tűnik reálisnak. Bár gondolom mikroszekundumokban számol, nem kerek másodpercekben
És azzal egyet is értek, hogy a gyakran használt programjaim bent legyenek a memóriában, azzal viszont határozottan nem, hogy egyáltalán nem vagy alig használt dolgok feleslegesen és kikapcsolhatatlanul elinduljanak. Lásd pl. kolléga esetét, akinek a notification bar-jára kiirthatatlanul jönnek a reklámok. De nem kívánok többet foglalkozni vele, mindenki úgy használja ahogy akarja.
(#35657) Rotate A hub-ok nem futnak, egyszer kilőttem őket nem indultak újra el. Minden szinkronizáció rajta van nekem is állandóan. Az, hogy mennyit fogyaszt az mindig változó, van amikor nagyon jó, van mikor meg nagyon rossz, volt már, hogy elértem 2 nap futásidőt, de még mindig nem untam meg a telefont így állandóan nyomkodom
ezért normális fogyasztási időm nincs. És úgy vettem észre, minél több 'szemét' (értsd: program
) van a telefonon annál jobban merül.
(#35659) kali Na ezaz, mint írtam még egyszer sem indítottam el a Yahoo!-t a tegnapi romolás óta, nemhogy widgetként kitegyem. A legtöbb pedig kilőve is marad, kivéve ezt. De nem gond, lefagyasztom és kész
Ám akárhogy gondolkodom, nem tudom hogy miért ennyire kritikus és fontos a rendszernek hogy ez folyamatosan fusson
Semmi indok nincs rá. De mint írtam nem használok autokill programot, csak azokat szedem ki amikre tényleg nincs szükségem.
peace!
Jah, nem is az a fő gond, hogy valami bent van vagy nincs bent a memóriában, hanem az, ha feleslegesen ébren tartja a telefont.
-
musspici
tag
válasz
sippet #34509 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
A modem jelen esetben a PHONE-nal egyenlő, ugye? Csak modemet honnan tudok vadászni? Esetleg az általad feltett KH3-hoz tudnál egy linket adni?
Gondolom, Odinba betallózod a Phone-hoz és Start mint a kernel cserénél?Miket kell ilyenkor bepipálni? Egyáltalán az F.Reset Time az mit csinál?
-
F-ECT$
titán
válasz
sippet #34509 üzenetére
Azért esik kevés szó a modemekről, mert itt mindenki csak a ködöt szúrkálja, azaz senki sem ért annyira a rendszerhez, hogy érdemben tudjon nyilatkozni. Egy kernel/rom sokkal jobban megfogható, úgymond látványos változást hoz, míg egy modem csak akkor tűnik fel, ha gond van.
Emellett szerintem az sgs2 esetén még a rossz modemek is kielégítik az emberek 99%-nak az igényeit, ezért nem téma, hogy ki melyiket használja.
Btw csak modemet hogy cserélsz nem kitchenből? -
F-ECT$
titán
válasz
sippet #34498 üzenetére
Az említett topicban ugye azt írják, hogy túl gyakran ébred a telefon, és akkor is 800 MHz-en járatja a procit fölöslegesen. Feltettem a cpu spy progi, és ezt látom:
1200 MHz 1%
1000 MHz 0%
800 MHz 2%
500 MHz 3%
200 MHz 26%
Deep sleep 66%Elhiszem, hogy a siyah is csak eltakarja, viszont a fenti eloszlás szerintem jól néz ki.
-
-
ERPY
őstag
válasz
sippet #34460 üzenetére
De ez nem hivatalos. Driverek miatt meg úgyis kell a hivatalos ICS, de ha valakinek jó a félkész megoldás, akkor jó. Ezért áll a cyan és a miui rom is úgy ahogy, mivel hiába a kiadott forrás, a driverekkel nem igen tudnak mit kezdeni, ezért nem is lesz soha a kamera sem olyan, mint a gyáriban, és még sorolhatnám.
-
pzstm
titán
válasz
sippet #34219 üzenetére
XDA topikról dobsz egy linket esetleg?
amúgy még cska alfa 7-est látok a honlapon de akkor tuti le van maradva a honlap az update-el
http://www.sgs2ics.com/ -
zseko
veterán
válasz
sippet #34158 üzenetére
Pedig én is örülnék ha el lehetne tüntetni. Ám én úgy szeretném, hogy lehúzható legyen továbbra is, tehát nem látszik ugyan, de ha ugyanazt a mozdulatot csinálom mint kell, tehát fentről lefelé húzom, akkor előjöjjön. És hogy miért? Mert csak
Feleslegesen van ott állandóan, és feleslegesen foglalja a helyet
(#34172) KAMIKAZE_HUN szerintem kizárt, hogy legyen ilyen (ám ha mégis létezik szívesen fogadom én is priviben, kipróbálni
).
-
Rotate
veterán
válasz
sippet #33635 üzenetére
WL-el csak az a bajom, hogy ha nem állítom be a Home Helper-t, akkor át tudom verni a lockscreent a Home gombbal, ami idegesít
viszont ha bekapcsolom, akkor meg rendszeresen újra betölti az ikonokat amikor visszatérem a Homescreenre, ami még annál is idegesítőbb minthogy néha túl hamar bevillan a Homescreen... asszem egyelőre marad ez a kombináció, ahogy most van, meg a reménykedés, hogy a következő frissítésnél finomítanak rajta
-
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
sippet #33307 üzenetére
Leírom, hogy én most mit látok magamnál.
Akkun 10.5 órája van a telefon (4 óra wifi, 6.5 óra 3g), jelenleg 67%-os töltöttséggel. Ergó 33%-ot evett eddig, ennek megoszlása:
-Kijelző (57 perc): 39%
-Hanghívások (11 perc): 14%
-FM rádió, opera mini, PowerAMP: 7%A maradék (AOS, Android rendszer, Cella készenlétben, stb): 40%.
Tehát a 33%-os akku fogyás 40%-át vitte el a készenlét, ez: 33*0.4 = 13.2%. Órára levetítve: 13.2%/10.5 = 1.25% / óra.
A linkelt xda-s fórumban a srácnak 0.4% körüli fogyasztást sikerült összehoznia wifin (és 0.8%-ot 3g-n), ő gondolom jópár cuccot kilőtt, de nekem fontosabb, hogy végig 3g-n legyek, bejelentkezve gtalkra, folyamatos gmal push-sal, és időjárás frissítgetéssel.
-
Gizmo94
veterán
válasz
sippet #32673 üzenetére
Akkor nem jól tudod, mert alaphelyzetben kikapcsolja a második magot, ha nincs terhelés, viszont amint már akár hangerőt emelsz-csökkentesz, bekapcsolgatja egyből.
Ahhoz képest,hogy nem képesek aszinkron működésre, egész jól megy nekik..
Mielőtt írsz, kipróbáltad már a 2nd core appot? -
-
-
mycso
veterán
válasz
sippet #28965 üzenetére
Ez volt a kérdésem: (kiemelem a kérdésem fő részeit, hogy mindenki megértse)
A kérdés egyszerű, mert nem látok igazából konkrét utalást egyikre sem: KI4 vagy KI8???
(esetleg röviden, ha van róla tapasztalat, hogy miért...)Ami 8-al előttem van, azt olvastam, csak ott ugye nem találunk konkrétumokat
Egyébként, közben a ki4-hez leszedegettem mindent, tehát az lesz rajta.
Nocsesz1 mert nem csináltál full visszaállítást/full wipe-ot
Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest