- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Flashhh
tag
válasz
djapor96 #32365 üzenetére
Kez alatt vettem. Olcsobb volt joval mint az akkori piaci ára, de nem feltunoen olcsobb. Kaptam papirt is rola nevvel szemig szammal tanuk alairasaval es azok szem ig szamaval h ha tiltjak a keszuleket visszakapom a keszulek arat. na most szerintem se er sokat ez a papir mint ahogy majd megkimelem a tobbieket attol h emiatt lehulyezzenek h igy nem szabad ilyen erteku telefont venni.
En megbiztam a sracban akitol vettem, elégnek gondoltam ezt a papirost meg a T s garit es azt is elhittem hogy fizetni fogja mivel cég nevére hozta ki azzal meg nem szarakodik ugy az ember mint egy sima huseggel.
De midnenesetre erdekes, hogy a mobilnet mukodik hibatlanul, es terero is fullon van. Ha tiltjak szerintem ezeknek se kellene mukodnie ... -
Everman
addikt
válasz
djapor96 #31487 üzenetére
Sokan nem bírják értelmezni, hogy az iOS nem csak az iPhone-t jelenti...
Az általad is linkelt cikk az Android elterjedtségét az iPhone-éhoz hasonlítja és elegánsan figyelmen kívül hagyja az iPod Touch, iPad, és AppleTV eladásokat, amik összeségében kb. még egyszer annyi készüléket jelentenek, mint az iPhone-ok.
-
-
válasz
djapor96 #31333 üzenetére
nekem jött tegnap egy olyan SMS-em a Tele...-tól hogy
Tájékoztatjuk,hogy mobil internet forgalma elérte a 49.992 FT-ot.A szolgáltatás díja számlázásig 0.12 Ft/10 KB-ra csökken
majdnem hanyat vágtam magam
ezt az SMS-t kaptam tegnap azaz 3-án és 2-án volt a számla zárásom tehát szerintük fél nap alatt 50.000 forintot interneteztem vicces nem!?Kértem kivizsgálást az ügyben!
kiváncsi vagyok hogy magyarázzák!
egyetlen egyszer mentem fel Wifi nélkül tegnap az internetre, akkor is ide az oldalra hát kiváncsi vagyok nagyon! -
fairi
őstag
válasz
djapor96 #25243 üzenetére
mekkora hülyeség,és nincs középutas megoldás?
PC-n nem probléma hogy firefox alapértelmezett, attól tudom a többit is használnivagyis az android esetén alkalmazom az alapértelmezést a többi böngésző használhatatlan lesz?
Hol lehet állítani az alapértelmezést,egyszer megtettem azóta nem láttam az opciót... -
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #24262 üzenetére
Lehet vmi nálam nem stimmelt, de ahogy feltettem rá a legújabb syjah kernelt, egyből megállt a mélyrepülés, bár pont előtte tettem fel 100 új appot is, lehet azok közül szívta vmelyik...Akkor ezt inkább visszavonom, mert nem volt időm igazán letesztelni
Most felteszek a gyári 2.3.5-öt és megpróbálom rootolni a CF KI4-el
-
RedCactus
senior tag
válasz
djapor96 #23977 üzenetére
Igen próbáltam azt is, hogy kiveszem az akksit aztán visszarakom, de akkor sem tudtam bekapcsolni. A töltésjelző sem működött.
Hagytam a fenébe, lefeküdtem. Reggel próbáltam bekapcsolni, persze nem sikerült. Aztán megint akksi ki-be és lőn csoda! Bekapcsoltam! Felraktam töltőre, szépen fel is pumpálta. Most pöpec minden.
Ki érti ezt? -
P3Dr0
senior tag
válasz
djapor96 #19040 üzenetére
Na akkor ez meg egy erdekes dolog lehet.
Remelem picit hosszabbodik az akkumlator ideje.
Nekem eddig atlagosan 12-15 orakat birt a telefon (gyari romok) de en eleg sokat hasznalom (laptop helyett)
Kerdes mar csak az hogy lehet a gyari kernel ebben az esetben jobb-e mint a ninphetamine 2.0.5. (lehet holnap visszateszem a gyarit es azzal is nezek majd egy akkuidot) -
-
-
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
djapor96 #13692 üzenetére
"Ugyan én nem teszteltem ezt a progit, de valószínűleg nem fogja automatán állítani a feszt, ha nincs rajta auto beállítás, azért van a feszültségállító fül."
Namost, ha belemerülünk, akkor azt nyilván tudod, hogy az auto , on demand és társai a gyakorlatban szart nem érnek. A PC-k esetében is minden lap auton összevissza feszeli a procit , 90%-ban szépen túlfeszel, aztán mikor fagy, meg lefüst, vagy két hónap alatt lsz vagy 70%-os a procid, akkor te meg nézel mi ez a lézer.
Eléggé evidens, hogy auto beállításokkal csak lámák tuningolnak, ha már húzod a procit, ésszel csináld, teszteld ki rendesen, hangold a feszt a proci és a lap igényeihez. Ez érvényes itt is, mint minden tuningnál.
A ROM-os példa igen rossz volt, mert más optimalizálni valamit az esetlegesen gyengébb gyárihoz képest, vagy egyéni igényedhez mérten testreszabni, kinézetre, szolgáltatásra, amit részben csak romolással tudsz megtenni, mint tuningolni valamit, ráadásul úgy, hogy gyárilag is eléggé ki van hajtva.
Akinek válaszoltam a kommentben, a kérdése az volt, hogy kell-e egyáltalán feszt állítani és mikor. Azért írtam azt, hogy ha még nem mélyedt el ebben a kérdésben eddig, nem biztos,hogy az lesz a tuti, ha az SGSII-n kezdi el a tuningot. Amivel egyébként egyet is értett..
Saját felelősségre persze mindent lehet, mert úgyis a tulaj szája görbül le, ha sikeresen szétkúrta a kiskedvencet.
-
72mviktor
senior tag
válasz
djapor96 #13499 üzenetére
Ez megy faszán cogni 1.2-őn?
Sógi
Anno belém súlykolták hogy recoveryből így telepítünk:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
aztán factory reset,wipe partitions,+wipe dalvik
Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
És ugyan ez érvényes restore-nál is
Lehet hogy kicsit too much,de sosem volt gondom vele -
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #13499 üzenetére
Jah, csak nem kifejezetten cognira
Kár érte, bár egy tesztet megérne...
(#13501) 72mviktor: minden backup és restore előtt is megy egy wipe cash part + dalvik....Ezeket mindig használom rom cseréknél
Nálam a sky rom zavarhatta meg a telót...
Egyébként érdekes, h feltettem most egy új témát és lett utána egy régi recoverym...
Az első téma kellemes, jobb, mint a gyári 1.20-as! -
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #13167 üzenetére
Én mindjárt nekiállok akkuikont cserélni, lehet restore lesz belőle, remélem ERPY tud majd segíteni, ha nem jön össze
(#13169) Nordik : egy próbát megér és a bench is elég jó lett...
Nah, nyomok egy backupot, mielőtt elkezdek itt mókolni
Holnapra sztem már témák is lesznek xda-n 1.20-ra
-
DonDragonka
őstag
-
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #11921 üzenetére
yeaaahhh
Én azért várok még a KG2-vel és cogni 1.2-vel is, szeretném látni a tapasztalatokat, aztán tolom fel..Most is zsír az 1.15 cognim
(#11919) killerjohn: nálam litening csinálta, h sokszor volt ébrenlét, pedig hozzá sem nyúltam és a proci is pörgöt néha, ezután feltettem cognit ua appokkal és 0 ébrenlét, 0 proci
-
-
dekanov
tag
válasz
djapor96 #11507 üzenetére
Én is T-s vagyok, dolgoztam éjszaka, nem vettem észre a T-s kimaradást.
A telenorost inkább, mert a melóhelyen ezt a szolgáltatót használják. Elég nagy a cég és okozott nem kevés fejfájást. Mondjuk kicsit élveztem is a szitut, mert a főnökök teljesen meg voltak lőve.
Hát igen... nincs élet mobil nélkül. Beleroskadna a világ abban a pillanatban, ha megszűnne létezni a (mobil)telefonálás. -
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest