Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Rotate
veterán
úgy, hogy barátnőm tanul a vizsgáira, aztán olyankor ha nála vagyok telóról fórumozok, twitter, stb... ma kicsit szüneteltettem a tanulást, szóval nem volt jobb dolgom
amúgy eléggé net függő vagyok, szóval nem nehéz ennyit összehozni
akár többet is gond nélkül
de a lényeg, hogy kurvajó ez a telefon, meg ez a 2ah aksi
imádom és kész
komolyan, nem kéne más...
-
HardRic
addikt
Na, az alacsony fényerős kéket nem lehet megszüntetni, de normális fényerőn tényleg sokkal szebb a kép ha a középső egy picit le van tekerve. Köszi.
Egyébként a 3.3-at szedtem le és működik.A kijelzőanimációk fele kb nem működik night mode-ban. Neked igen? Pl a hosszan nyomott Home után az utoljára használt appok mikor feljönnek.
-
R2D20208
addikt
Igen. De ha az embernek ez a 2 dolog pár hónapig kiesik a lehetőségei közül, rengeteg másra tudja még használni ezt a telót. Csak beszéljünk pl fotó, videó, játék, és egyéb millió (nem mobilnettel működő appról) És persze a telefonálás, és tényleg had ne soroljam.
(#46609) Laraxior te más vagy, mert te a kocsid sem használod !
Engem bárki ugathat, hisz én használom. Lehet annyi ok is elkég lenne , hogy gyakornok romzagyváló vagyok
-
xnace
őstag
-
tajcsi
őstag
CM-et nem ajánlom...soha nem volt annyi kakievés mint amikor azt használtam. Egyik pillanatban öröm volt másikban üröm. A legnagyobb gond az volt, hogy sokan nem ismerik be a CM7ben mennyi hiba meg bug volt és amikor kértem supportot az volt a válasz, hogy "nálam nem volt ilyen bug"...
Privátban meg kérdezték hogy hogy sikerült megoldani....LOL -
killerjohn
addikt
Note-on sikerült nekem is elérnem 2D/3D-ben az S2 teljesítményét!
emiatt: [link]
gyakorlatilag most az SD kártya sebességén kívül (az lassabb, mert gáz a ROM-om...) minden +-10 pontot kap az S2-höz viszonyítva, ha mindkét készülék 1600MHz-re van állítva.
És mindezt nagyobb kijelzővelrespect!
Szeretem mindkét kis drágaságot. Habár azt nem bírom ki, akárhányszor is fogom meg az asszony S2-jét, hogy ne röhögjem el magam, meg odaszólok az S2-nek, hogy "mi van hugi?" xDDDDD -
killerjohn
addikt
az igen
Én most lehúztam a töltőről, felhúztam maxra a CPU-t (1704 MHz - ennyit enged a voltage control), és várom az eredményt... na:
1266
2387
1894
141
1087
545
(27,6 MB/s) 150
(45.5 MB/s) 196
1704 MHz
7666Ebből a 141 (2D) és 1087 (3D) sokal rosszabb, mint az S2, de mondjuk ha azt veszem, hogy az S2 = 384.000 pixel, míg a Note 1.024.000, akkor nem is olyan rossz hogy a végén ugyanolyan pontszámmal vannak
-
-
agabe
addikt
csak a részeket válogatod össze magad, vagy bele is nyúlsz programozási szineten ?
én még azzal sem foglalkoztam, hogy megpróbáljak különböző részeket betenni-kivenni, megtalálni a megfelelő kernelt, és modemet egy-egy jó alap romhoz...nem hiszem sajna, hogy erre időm elég lenne. Ezért is kedvelem pl. R2 romjait.
Persze mindenki igényeit nem tudja kielégíteni, hiszen mindneki mást akar kicsit, de legalább tényleg jól működik az is.
A tiedet nincs kedved esetleg (hasonlóan mint R2) privin keresztül megosztani ? Biztos nem mondanánk rá becsmérlő dolgokat, mert ha nem tetszik, akkor a lehetőség mindenkinek adott. Csak érdeklődés, és kellő mennyiségű idő kérdése.R2: most sajna nem otthon vagyok, de kb 1 órán belül fel tudom neked lökni valahova, ha addig más nem teszi meg.
-
agabe
addikt
1600 MHz , és még undervolting ?
Jól bírja a proci akkor...érzel bármi különbséget ? A tapasztalat inkább az, hogy a rom sokkal többet számít mennyire optimális, és s2-esnél még csak ki sem kell miliméterre optimalizálni, mert erős alapból is, és ha nincs "baja" a romnak, akkor bármelyik egyforma gyors.
A benchmark eredmények egy dolog a használati élmény, stabilitás a lényeg.A szomorú az, hogy itt beszélgetünk akadásokról, FC-kről egy olyan vasnál aminél nem szabadna előfordulnia még csak egy közepesen jó romon sem.
példának ITT egy videó amit még a zte blade-ről készítettem (amire régóta sok jó 2.3.7 -es főzött rom volt)Természetesen a böngészés pl. nem annyira gyors, és a játékok közül nem mindegyik futott (bár az angry birds simán pl....meg sok 3D -s játék is, pl a let's golf , asphalt5, PES2011), ...max többet kellett várni a betöltésre, de utána semmi probléma nem volt, viszont az egész menü, az egész rendszer olyan gyors és sima volt (amellett, hogy stabil is) amit most néhány romnál az sgs2 -őn sem tapasztalok.
Mindez egy 600MHz -es (tuning nélküli mivel nem volt rá szükség) ARMV6 -os utasításkészletű proci + adreno200-as gpu párossal, fele memóriával, viszont ugyanakkora számításigényű 800x480-as kijelzővel.
Erre mondom, hogy ott tényleg ki van optimalizálva ami lehet.Ha az igazán hozzáértők két év múlva is pariban akarják tartani az akkori csúcskészülékekkel az s2 -őt, akkor ebből kiindulva szerintem minden esély meg van rá.
-
belashx
senior tag
Én nem akarom a flame-et kelteni, de Gergőkee-nek igaza van. A STOCK ROM a legstabilabb. (vannak stabil CUSTOMok is, pl.: Checkrom) Az igaz, hogy lassan frissül a gyári ROM, vannak hibái, de még ezzel a rommal is az egyik leggyorsabb teló az S2. Abban is igaza van, hogy védi mindenki a mundér becsületét, - vagyis "minden szentnek maga felé hajlik a keze" - szerintem túlontúl hevesen, és senki sem akarja elfogadni, hogy ez a telefon sem tökéletes, mindenki(!) próbálja rejtegetni a hibáit.
Ő is jogosan van itt, mert i9100-as készüléke van, még ha nem is ért velünk egyet mindenben. Szerintem sok meglátása igenis helyes.
Mielőtt én jönnék:
Nekem is custom van fent (CheckROM), gyorsabbnak tartom én is, de, ha valaki nem hobbizik a telefonjával, hanem munkára használja, akkor a legbiztosabb választás a gyári firmware. (Ennyi tapasztalattal a hátam mögött, merem használni munkára CheckROMMal is.)off - OFF
-
Gergőkee
aktív tag
Na, akkor majd tesztelem.
Laraxior: "A stock nálam gond nélkül produkálta. És akkor is csak lemerült..."
Továbbá a napokban egy moderátor kolléga írt 50, illetve 70 nap uptime-ról.R2D2-nak:
Szerintem az nem trollkodás, ha valaki mást gondol, mint a többiek (egy része).De téma részemről lezárva.
NEKEM meggyőződésem, hogy ennél a telefonnál a stock rom a legstabilabb. (Érdekes, azért bőven akadnak még - itt a topikban is - akik egyetértenek ezen a téren velem.)A vélemény (egyelőre) meg még szabad.
Laraxior: már miért lenne? Ez kiemelkedő? Legközelebb csinálok.
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt nem értem..
hacsak nem a soft screen tuningra gondolsz......(#42219) R2D20208!
én nem erőltetek semmit.
nekem ez tökéletes.
azt ne mondjátok, hogy egyéb rommal (legyen az stock, vagy custom) nincsenek problémák....
egyébként én a 12. 06-i verziót használtam eddig, minden gond nélkül.
most az elmúlt 2-3 napban volt olyan eset, hogy két alkalommal eldobta a mobilhálózatot, ezért akarom kipróbálni a galnet verziót. -
muveszur
addikt
Vidéken szerintem ilyet senki sem csinál, egy pesti srác, fagyalllo lehet megcsinálja. Keresd meg őtt itt a Ph!-n.
Szervíz csak kijelzővel együtt cseréli, szétszedni nem nagyon fogja a modulokat. Kijelző nélkül pedig igen kockázatos cserélni, senki sem fog rá garanciát vállalni, hogy sikerül.
-
Richard!
addikt
a t-nél van olyan h ha nem lehet javítani akk kicserélik. A készülékbiztosítás az ACE European Group és a T-Mobile által nyújtott biztosítás, amellyel a biztosított mobiltelefont ért káresemény esetén a készülék javításáról vagy cseréjéről a T-Mobile gondoskodik. Jogos kárigény esetén mobiltelefonját megjavítjuk, vagy ha a javítás nem lehetséges, kicseréljük.
-
csabám
addikt
Egyelőre nem hiszem, hogy lehet kapni. De ha lehetne, sem lennél előrébb. Kijelzőstől cserélk az ilyen gondokat, mivel egyben van. Annó vettem sgs - re keretet, de nem tudták volna kicserélni a kijelző körül, mert nagy volt a veszély, hogy baja lesz a kijelzőnek a leválasztáskor.
-
-
-
F-ECT$
titán
Igen, netkapcsolat nélkül elég lassan talál jelet, de ez minden gps vevőről elmondható. (És pl a wave még azzal sem talált, míg az sgs2 pillanatok alatt fog.)
Sajnos én is olvastam, hogy a gps kevesebbet műholdat lát, mint pl a HTC:S, és a pontossága is gyenge, de autós navigációhoz szerintem elég, és még így is nagyságrendekkel jobb, mint amilyen az sgs-ben volt.
-
RedCat
senior tag
Be vagyok jelentkezve. Máskor csináltam már ilyet. Ha elindítottam a marketet, akkor a my apps alatt voltak az alkalmazásaim, amiket szépen el is kezdett újból letölteni. De most a my apps fül üres, egy rövid mondat közli velem, hogy nincs letöltött alkalmazás: No downloads from android market. Ennyi... Próbáltam a gyári visszaállítást, azaz mindent töröltem a telóról, újba jött a nyelv választás, majd bejelentkezés. A végeredmény ugyanaz.
-
Gizmo94
veterán
Ez így nem igaz, ahogy van, mert az én telómon egy percig nem futott mobil adatkapcsolat, azonnal kilőttem, nem használom, csak wifizek, a GPS mégis mindig hibátlanul fut..
Laraxior: Ha olyan progit akarsz kilőni ami biztosan nem kell, de mégis mindig visszavergődik, akkor Titanium Backuppal fagyaszd le és onnantól kussolni fog.
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
én nemrég Szardínián használtam így. gps hetekig nem volt bekapcsolva (utoljára Magyarországon), majd repülőről leszállva, telefon bekapcs, gps off. Nem volt se wifi, se 3g. Kocsiba be, parkolóház, nincs jel, majd kiálltam, és vártam a jelet. Egész biztosan nem volt több 120 secnél, aminél egy kézi gps se tudna jobbat ilyen előzményekkel.
Itthon rásegítéssel még 5 mp se szokott lenni. KF3 rom. -
xtremetuning
addikt
Meg kellene nézni, melyik hsz-re válaszoltam.
Azok után pattogni. Majd miután mindenkinek leesik, csak neked nem, elgondolkodni egy rövid sorry leírásán.
A mostani mondatod után pedig egész jól ül az a szánalmas....A végén még én kérek elnézést, hogy reagáltam a nokiás fényképeidre...
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest