- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
tomcruise #17833 üzenetére
Hirtelen amik eszembe jutottak:
Lite'ning 4.1
Villain 2.4.2
SicOpaT's_ROM KG5 3.0A Lite'ning nagyon gyors volt, a SicOpaT viszont azért tetszett mert úgy nézett ki mint egy gyári, csak tudta azt a néhány pluszt, amire szükségem van.
Igazából olyan romot keresek, ami friss, szinte gyári, de tudja ezeket: BLN, APM, CRM screen off, Battery %.A Batista70 3.5 viszont azért fogott meg, mert az egész egységesen más design, és minden előzőeknél gyorsabb, új animációk, és tetszik a módosított dpi, ekkora kijelző/felbontás bőven elbírja a kisebb betűméretet. Már csak attól függ, hogy maradok-e ennél a romnál, hogy mennyire fogja bírni az aksi. Egyelőre nem áll túl jól, de lehet, hogy többet nyomkodom a telót mint az előző romokkal.
-
-
RedCat
senior tag
válasz
tomcruise #16956 üzenetére
Köszi az infot, szterintem sokunkat érdekel.
Aki feltette, nézze már meg, hogy ez az új böngésző pontosan mit takar. Eddig hardver gyorsított volt, nem laggolt, tökéletesen működött. Azért is választottam ezt a romot, mert én szeretem a gyári böngészőt, szerintem nincs jobb nála...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
tomcruise #15419 üzenetére
meguntam a frissítősdit + egy egy új "gyári" romnál beindul a gépezet és hogy tudjam tartani a lépést ha nem így
amúgy most nagyon elkezdett merülni a criskelo rom, alaphelyzetbe 30perc alatt 2%, lehet le kéne már véglegesen gyaluljam az egész telefont egy gyári KG6-tal...
-
Sógi
addikt
válasz
tomcruise #14942 üzenetére
Rossz hírem van stock KG3-asoknak, alig van téma, KG1-KG2-re van pár darab, valszleg arra emlékeztem..
Fel kell tenni végre vmi jó kis főzeléket és akkor megnyílnak a lehetőségek téma ügyben
Akkor eddig marad a criskelo féle, de ott is a megfelelőt kell letölteni, mert a saját romjához is van fent téma...(#14940) csabám: Kösz, most már megjegyzem.
(#14941) norbert999: Jólvanjólvan
nincsmit
(#14938) zeroo5ux: ezek szerint a faster nem egyenlő a full speed-el
Még jó, h jön a 4.3-as lite
(#14946) dancsuri: jogos! Én ezekre már nagyon odafigyelek, h melyik verzióra milyen témát teszek, h nehogy összefossa magát, max akkor teszem fel, ha vki bepróbálja és azt mondja xda-n, h ok.
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
válasz
tomcruise #8634 üzenetére
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a market néha mellétrafál.....
Karceltávolítás Iphone -ról, de ne az legyen a válasz, hogy ez nem Iphone....
De mint írtam már korábban, 5 év alatt 6 PDA és soha nem volt karcom...... és fóliám se....
-
Fortunei
csendes tag
válasz
tomcruise #5430 üzenetére
Rózsaszín folttal kapcsolatban ezt azért érdemes megnézni:
[link]
Én is tapasztaltam, de kizárólag rossz fényviszonyoknál, s a fenti cikket olvasva nyilvánvaló, hogy nem egyedi probléma. Sőt, szerintem nem is probléma, nem valószínű, hogy gyenge fényben hófehér papírokat szándékozom fotózni. Ha nem használtam volna a scannert, valószínűleg észre sem veszem.Megnéztem a másik telefonomon, ott is ez van (talán kissé sárgásabb), két éve készítek fényképeket vele, soha nem vettem volna észre, ha most kifejezetten nem keresem. -
Bodoo
tag
válasz
tomcruise #5430 üzenetére
az előbb említett fórumon találtam az alábbi gyári kódot: *#5238973#
LCD Type nevű menüt hoz be, nálam az érték: OCTA : SM2
Az én kijelzőm nem sárgás, nincsenek rossz pixelek, csíkok beégés, kamerám is jó. Nagyon alacsony fényerőnél a fehér felületen néha észreveszek függőleges csíkokat, de ezt betudom AMOLED technológiai hibának, mert amúgy tűéles, és elképesztően kontrasztos a képernyő.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest