- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
-
AYEL
tag
válasz
somnia #14362 üzenetére
Azért ne legyél demagóg...főleg ne személyeskedő.
Egyrészt egy felvetett kérdésre válaszoltam, és megindokoltam a véleményem. A család csak azért jött elő, mert ha bárhol tudok találni pár órát, az nálam a családé.
Másrészt nekem havonta néhány alkalommal nagyon komoly nethasználatra van szükségem, flash-el, fullosan. Másrészről mind az egész jó fotó, mind a videóképességeket kihasználom - ha nem is napi szinten, de amikor kell, akkor nagyon kell.
Mindezt a világ legjobb mobilján. A vas ugyanis kiváló. Csak annyit jegyeznék meg, hogy azért elég sokan szenvednek a főzött romokkal, bugzik, ez nem megy, az nem megy...leginkább erre írtam a MINEK-et... Egyébként frissíteni fogom a gépet, de megfontoltabban...
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
Neked is a barátod a Google?
Ez csak egy lehetőség, habár elég durva.... olvass, ha van szabadidőd....
-
anzo
senior tag
Nem én osztogattam én is vettem mert kellett de akár milyen hihetetlen vannak még önzetlen emberek akik a fiókjukban elfekvő dolgokat felajánlják a köz javára. Persze ehhez kell egy jó kis csapat akikkel ezt érdemes megtenni.
Szerinted azok akik fejlesztgetik ezeket a rendszereket azok az idejüket is úgy lopják?
Nem tudom megérteni az ilyenfajta hozzá állást ne is haragudj. -
Sógi
addikt
Hello,
Erre már én is felfigyeltem, kicsit mintha lassan reagálna néha a fényérzékelő, ezért néha jól jön, ha fixen állítod magadnak a fényerőt a körülményekhez..
(#8193) SM1: Akkor előbb javaslom, h olvass sokat itt és a pdafanon is
A 2.3.4-hez biztos kell majd ügyeskedni, de ebben az esetben is max10-15 percről beszélünk...Bár ezt annyira még én sem vágom, hogy lesz -
Gizmo94
veterán
Esetleg itt valami hasznos?
Nézd csak: Az új lite'ning ben..
Changelog
21/06/2011
Now with official XXKF2 Firmware
Modem XXKF2
Added CF-Root 4.0 kernel for XXKF2
VoIP-SIP support
Support PhoneCall Recording support <---------
Now also added the read tweak for ext SD-card
Increase the Wi-Fi Scan Interval to save battery
Lower the call Ring Delay
Removed WiFi Sharing to save battery -
-
Jago88
csendes tag
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest