- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
djapor96 #46698 üzenetére
normal hasznalat mellett nem is fogsz.
ha latni akarod, hogy a kijelzod foltos-e vagy mennyire, akkor tok sotetben tegyel ki ra egy fekete kepet. ilyenkor (ha a szemed mar raallt a sotetre) halvany barnas derengo feny latszik a kijelzon, es a foltok ha vannak akkor tok feketek. kicsik, nagyok, keves, sok. ha nincs akkor a szerencses kevesek koze tartozol.
ilyen foltok egyetlen lcd-n sincsenek. ez a samoled (bar lehet, hogy a sima amoleden is van) privilegiuma.zeroo5ux: akkor ti szerencsesek vagytok mind mert nem vettetek eddig meg eszre, es az a jo ha nincs gond a keszulekkel. sajna vagyunk paran akik tulzott igenyeket tamasztunk, es olyan apro hulyesegeket (valoban aprokat) is zavaronak tartunk akit mas esetleg nemhogy nem tart zavaronak, de eszre sem vesz.
nekik/nektek a jobb hidd el, mert valoszinuleg mi tulspirazzuk a temat, de ha mar egyszer tudunk a hiba lehetosegerol, akkor utana mindig azt keressuk. -
-
-
agabe
addikt
válasz
djapor96 #46285 üzenetére
az alap efs mappat kell (ami meg a simlock feloldasa elott volt es remelhetoleg kimasoltad) visszamasolni. Ezt a mostanit is mentsd el...adj neki mas nevet, masold a kulso sd karira meg a pc-re is, azutan root explorerrel a regi efs-t masold vissza az eredeti helyere.
Ha mar mindent visszallitottal akkor kicsit szopacs, hogy emiatt ujra rootlni kell, majd megint visszaallitani, de mashogy a belso teruletet ahol ez van nem ered el.
A legegyszerubb torolni az eredeti efs-t, ekkor a telo letrehoz egy ures efs mappat, majd az eredeti (regi simlockos) efs mappa teljes tartalmat bemasolod az ujonnan letrejott ures mappaba. -
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #44971 üzenetére
Mondjuk az 1.4.2-őt még nem tettem fel, de az előtte lévő verzióknál nem tapasztaltam hasonlót, csak stabilitást!
Amit írsz az nagyon nem stimmel...Beleolvastál már az xda-s topicba, hátha írnak erről, mert, ha nem akkor újra kéne tenned full wipe-al...
Lehet a procihúzást nem bírja, elképzelhető...
Én most a slimrommal tolom és nagyon elégedett vagyok vele és a proci is meg van húzva 1,4-re full stabil, semmi fc, semmi reboot, minden megy szépen napok óta...
Az akkuideje is jó...Most vagyok 1nap 13 óránál, 1,5 óra kijelző és 1,5 óra hanghívás, 54%.
Sokat nem nyomkodtam most...(#44974) amuba: e-bayről: Link - ez a silver, nem a grey...
(#44975) agabe : Nokia után furcsa lehet a mikrofon minősége, én nagyon sokszor megkérdezem a vonal túlvégén levőktől, h jól hallanak-e? és mindig azt mondják, h igen, sőt azt is szokták mondani, h tökéletesen
A keret nem karcolódik, legalábbis, ha közelről megnézem nem az a karcolódós típus...Látszik, h nem az a "fényes" fém... -
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #43702 üzenetére
Ez komolyan mondom, h hihetetlen, én tuti felraknám a telódra 5-7 perc alatt egyszeri wipe-al
Itt user error lesz ember
Más: Most akkor érdemes vírusírtót használni az androidnál vagy sem?
Tudom, h beszéltünk róla párszor, de olyan véleményt nem láttam aki programozás szinten értene hozzá.... -
R2D20208
addikt
válasz
djapor96 #43582 üzenetére
Ez esélyes, hogy segít. De várd meg a 3-4 percet...PDA ba, Odinnal.
Amúgy ti miért nem használtok Mobilodint ? Sokkal egyszerűbb...
-
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #43377 üzenetére
Komolyan gondoltam a beégetést, de tuti kell neki jó pár nap és lényeg, h ua legyen folyamatosan a kijelzőn...Csesszék meg(vagyis tulképpen örülök neki), h egy ilyen beégős oled kijelzőt tettek bele
Igazán fejleszthetnék ezt meg az akkut is
Mondjuk ettől függetlenül ez az egyik legjobb kijelző telefonban számomra/Már 7,5 hónapja megvan a teló, de még nincs beégés, viszont észrevettem a böngészőnél alacsony fényerőn, szürkés háttérnél, ha elfordítom a telefont, akkor megjelenik a status bar szellemképe egy csíkban és szépen lassan el is tűnik, bexartam rajta, ettől függetlenül hibát nem igazán tudok mondani, max szoftvereset, de KK5 óta elég tuti a rom/
(#43369) Wisdome: Stock KK5 rom + root + Jkay, Illusion, Checkrom, Omega és persze R2D2 zagyvarom
-
Sógi
addikt
válasz
djapor96 #43364 üzenetére
Akkor imádkozom a wifidért
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni
Miért nem égeted be a kijelzőt, max fényerő és screen on...(#43366) RedCat: Próbáld KI4 modemmel. Azzal nem sok probléma van, nálam egyenlő a nullával...
(#43367) djapor96: Kali hsz-eire keress rá, nemrég írta le elég pontosan
-
Gizmo94
veterán
válasz
djapor96 #41914 üzenetére
Köszi, de közben megoldottam, problem solved.
Megoldás menete: system app removerrel lezúztam a régi Jkayt, felboncoltam a Turkbey V30 zip-et, kihalásztam a Jkay Deluxe settings 13.3.9 apk-t belőle, felmásoltam teló root-ba, file managerrel telepítettem, reboot, majd minden tökéletes..
Viszont az akksit tényleg eléggé eszi a rom, így a governorokkal szórakozás a következő lépés, azt hiszem.
-
zseko
veterán
válasz
djapor96 #41297 üzenetére
Nekem a win-es mobilomat nem kellett ennyiszer újraindítani, pláne nem telepíteni. Több hónapig is elment újraindítás nélkül. A három év alatt négyszer vagy ötször kellett hard reset csinálnom, mert teleszórtam minden szeméttel. De olyat nem csinált mint némelyik androidos, hogy minél több minden van rajta annál jobban eszi az akksit és annál jobban belassul.
-
-
fako
csendes tag
válasz
djapor96 #40446 üzenetére
T-nél nem adnak samsungos garancialevelet, de nem is kell. Ha beregisztrálod a telefonodat, akkor kiírja hogy meddig érvényes a garancia. Ha májusban vetted, akkor 1 év teljes körű + 1 év korlátozott gari van rá. Erre kapsz még +2 hónap korlátozottat, ha regisztrálsz.
-
mycso
veterán
-
törölt tag
válasz
djapor96 #39294 üzenetére
ez már döfi...régen nem tudtak ennyire profin tiltani...csak haladtak előre valamit ezzel is
technikai kérdés: a hálózati felcsatlakozáskor elküldi az imei számát az adótoronynak, vagy honnan tudják, h ehhez a 20as számhoz milyen készülék és imei tartozik?
adatvédelem szempontjából nem aggályos, h ennyi mindent tudnak a telefonokról?
-
lefkosia
őstag
válasz
djapor96 #37879 üzenetére
Parancsolj. A kért dolgok.
-
R2D20208
addikt
válasz
djapor96 #33964 üzenetére
Parancsolj áttémáztam
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest