Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
atidzsiforc #12 üzenetére
meg a napirégész
-
atidzsiforc
őstag
csak a teletabik volt jo musor!
-
jozefgucci1
addikt
Sajnos ma már minden TV társaság mögött van politikai egység is .A nagyobb pártok ott vannak irányítanak ,persze burkoltan.A TV-ben már régóta a társadalom tudatos butítása megy. Az meg a másik ,hogy egyes híradós bemondók olyan átéléssel közölnek le halálhíreket , tragédiákat mintha vmi élvezetes dolog lenne. Persze ez a munka ,de semmi emberi együttérzés nincs bennük szerintem. Minél több a katasztrófa annál többen nézik a tv-t.
A másik .: Már éppen vége a híradónak de a parasztja már vetkőzik ( tépi le a mikrofont , zakó kigombol még adásban ).
-
G.I.JOE
senior tag
Híradó az az M1-en van, a többin csak bulvár maszlag!
-
lovag05
aktív tag
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
Sose jó semmi...
-
Crystalheart
őstag
Van ez az új híradó-féleség, a Fél kettő az RTL-en. Szerintem jó kezdeményezés, mert a hírek körül az érdekességek nagyobb hangsúlyt kapnak, így nem billen a mérleg nyelve erősen a negatív oldalra.
De a sima híradók nem csoda, ha csak a gyászos dolgokat említik. Túl sok pozitív dolog esetén politizálással vádolnák meg őket. Nem is csoda, a diktatúrák mozihíradói szinte csakis örömteliek voltak.
-
lovag05
aktív tag
Huhh, köszönöm a hozzászólásokat, nem is gondoltam, hogy ilyen sokan megfogják nézni.
-
Majd ha a Prohardver! lapcsalád kinövi az internet kereteit, és a TV-ben is elkezd nyomulni, akkor megnézem a napi PHiradót.
Addig a TV csak eszköz marad a DVD tartalmának megjelenítéséhez. -
Sweet Lou 6
addikt
Ne nézd! A híradó eljutott arra a szintre, hogy nagy részt azért használják, hogy elrémítsék az embereket a sok halálhírrel, legyen mitől félniük, illetve, hogy eltereljék a figyelmüket más dolgokról. Egy szó mint száz, elég manipulatív.
-
Ice!?
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Én se TV-zek, mióta elromlott a szobámban, és valahogy tudom nélkülözni.
Egyszerűen nem adnak olyan műsort, amit szívesen megnéznék. Gondolom az eszmeráldára és társaira meg senki nem kíváncsi.
A neten meg mindent meg lehet találni, ha esetleg lemaradnék valamiről.Ja, és nem tudom, hogy válaszolni akartam-e.
-
Winner_hun
félisten
Nem kell nézni, ennyi
Én már nem is tudom hány éve nem nézek TV-t, most télen lesz a 4. vagy 5. éve. Ráadásul nem is hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged