- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Richard! #49208 üzenetére
Nekem 500 megás van, de ha nem lenne a wifi bőven kevés lenne
Csak a TuneIn közel 600 megát forgalmazott
Ha a tömörítés nem lenne, akkor az OperaMini is 3-400 körül járna, és a Youtube-ot még nem is nagyon használom, így is beleugrik néha 90-100 megába
GoogleMaps szintén használ azért jócskán, bár annál le lehet szedni térképrészleteket és offline-ban használni. Havi 1.5-2G nagyjából megvan
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Richard! #43428 üzenetére
a gmail-es szinkronizáció neked nem jön be?
szerintem attól jobb nincs.
ott van minden, ha új készüléked lesz akkor is rá tudod majd tölteni és nem kell kínlódni, ha véletlenül meghibásodik a SIM-ed, vagy elhagyod.
automatikusan frissít, sőt, van olyan funkció, hogy bizonyos napi állapotnak megfelelő visszaállításra is van lehetőség. (ez jól jöhet, ha véletlenül töröltél valakit)
szóval én egyszer és mindenkorra letudtam a névjegyeket a g-mail tárolja, így nincs is rá gondom.azt tudtam, hogy átalakítás van, de meddig? én google böngészőt használok, azzal sem megy.
szerintem sem lett jó...vagy az is lehet, hogy csak szokatlan még..... -
mivan80
aktív tag
válasz
Richard! #42861 üzenetére
Én is erre csréltem le a TW-t, nagyon bejövös, leszámítva egy-két dolgot. Pl. a mi a legjobban idegesít, hogy van, hogy csak a második bökésre indít el vmit, pedig a kijelző érzékelte az elsőt is (felvillant a kis ikon pl.).
Ez nem csak a programok indítására igaz, hanem pl a homscreen-en, ha megnyomom telefon gombját, vagy a névjegyzékét, akkor is előfordul.
Ja, és mind ezt az original témával, nem vmi haxolttal...
TW-nél ilyet nem tapasztaltam... De legalább ez sok másban jobb (elforgó homescreen, témázhatóság, stb.) -
-
WaterWave
veterán
válasz
Richard! #40977 üzenetére
DDDDD
nah de ilyet...
amugy nagyon jó kis rom, most tesztelgetem v1.03
go launcher is alap benne egész jó, én sose rajongtam érte, de meglátjuk, az jó pont, igaz tudom cssak beállítás, hogy az alkalmazások nem függőlegese lapozást kaptak hanem vízszintest
ugyanis a függőlegestől kihullik a hajamDDDDDDDD
-
-
Piwi
veterán
válasz
Richard! #40291 üzenetére
amig ki nem próbálod nem tudod meg
én eddig sohasem bántam meg hogy felraktam az éppen friss kernelét
R2D20208: így van,de azért 20 ne legyen inkább benne
SzlobiG: simán felrakod CWM-ből mindig az újabbat,vagy szoktál valami wipe-ot esetleg samsung ultimate kernel cleaning script?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Richard! #40255 üzenetére
Mindegy, nem kell túlpörögni. Le kell szűrni a konzekvenciákat. Csak és kizárólag 2évgyárigaris készüléket szabad vásárolni, mert a zuggsmgari 1000%, hogy nem cseréli a fél telefont.
Ha csak a statusbar marad beégve, akkor én csak gari lejárta előtt viszem majd vissza.
Laraxior, te se pörögd túl. Ne is nézegesd a tesztappot. majd ha látod normál képernyőn, akkor visszaviszed.
Microsoftnál a konkurencia oprendszerét futtató telefon? Az vicces lenne -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Richard! #40143 üzenetére
Ha esetleg netán majd előfordul (és zavar), akkor ezekre kell gyanakodnod.
A DHD esetében talán orvosolható a dolog a bezáráskori clear cache/history NEM kipipálásával, bár nekem nem segített.
Leveleztünk sokáig a fejlesztőkkel, de nem lett megoldás. 2.3.4 és 2.3.5 verziókon visszaigazolták a problémát, 2.3.6-on nekik nem jött elő. Én 2.3.4-et használok.Bár a hardveres gyorsítás hiánya miatt én lemondtam a dolphinról.
-
crane75
senior tag
-
zseko
veterán
válasz
Richard! #40021 üzenetére
Pozitívan értettem.
(#40025 ) zooole, (#40026 ) Rotate szokni kell az biztos, bár nem mértem, de azért szerintem gépelek ilyen gyorsan ha nem gyorsabban a telefonon két kézzel. Úgy nem okoz gondot hogy melyik betű hol van, de a teljes magyar ékezetes billentyűzetre képtelen vagyok rászokni az idiótán elhelyezett ékezetes betűk miatt, és a swype-nál is ugyanez az ékezetes mizéria okoz gondot. Egyébként pedig a smart keyboard pro a legjobb
Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest