- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
raycoon
tag
válasz
banpity #26543 üzenetére
Én is telepítettem a Blue Ocean témát Dlev-re és semmi gondom nincs vele.. Sokkal jobban bejön, mint az alap..
Más:
Korábbi kérdésemre, hogy egy rom-ban lévő img-t hogyan lehet szét bontani, valaki?Ha már az xml-ekről van szó.. Az miben van kódolva? Nekem valami félig bináris dolog jelenik meg? Mivel lehet ezeket az xml-eket rendesen kezelni?
-
-
válasz
banpity #19931 üzenetére
Install Guide:
1) Root & install a file manager which lets you browse root
2) browse to /system/app, and rename your Camera.apk to Camera.apk.bak and your Camera.odex to Camera.odex.bak (for use as a backup to restore from)
3) Unrar my APK (password: potatoman@xda) and copy it over to /system/app.
4) Rename it Camera.apk
5) Close the file manager and run the Camera app from the main menu
6) IF the app fails to run, or the shortcut is missing, go back to the /system/app folder and try to install it (tap it in root explorer then "install"). This step is only a fallback, do NOT do this if it works already at step 5.
7) Enjoy! -
-
Sógi
addikt
válasz
banpity #13327 üzenetére
Felkelek itten és nincs KG4? Ez pofátlanság
Figyu, én az összes számomra fontos és használható romot kategorizálva mentettem le külön mappákba, külön témák és kernelek, nem egy nagy durr
Rendszer = no caos
Látom már megkaptad a válaszokat(#13337) fiktív1: megkaptad amit szerettél volna?
(#13339) djapor96: ERPY #13320-as linkje, de csak cognira fejlesztve..
(#13355) DjBlero : Neked is jó reggelt! Hosszú még a nap, ki tudja mi fog történni még
Nah, megyek is körülnézek xda-n -
Sógi
addikt
válasz
banpity #13317 üzenetére
Itt vmi kavar van, én a helyedben, full wipe-al feltenném a gyári KG2-őt, aztán root és fel a cogni 1.20...Ennyit tudok ajánlani számodra így hirtelenbe, ha ezt megcsinálod 100%, h jó lesz minden. + a végén a szuper kernelt is feltenném, még gyorsabb tőle a cogni...
Be vok lassúlva kissé már, az előbb asszittem mindenki elment aludni már
Nah mentem csucsukálni...szasztok skacok(#13326) DjBlero: inkább csak cognihoz, de tesztelheted saját felelősségre
-
Sógi
addikt
válasz
banpity #12972 üzenetére
Nem vettem be semmit
De ha tenném, akkor sem redbull lenne(#12973) xtremetuning: ez a lényeg, legszívesebben az 1.5 lite-ot tenném fel, de azt meg minek, kissé elavult, de qrwa jól tette a dolgát...hibátlan volt, nem úgy, mint a mostaniak, már amit olvasni lehet xda-n, az alapján..
Nah mára lenyugszom, most megy vissza (recovery restore) 1.15 mert kissé elszállt itt vmi ennél a metamorphos témánál, ezt hanyagolom inkább...
(#12975) ERPY: remélem, h nem
-
Sógi
addikt
válasz
banpity #11642 üzenetére
Hello Pityu!
Nincs mit, látom már, hjaj, a lite-ot választottad?(#11648) xtremetuning: Szerencsére fo*sák a témákat cognira, csak frissíteniük is kéne, nehéz lehet követni
(#11649) banpity: Nem ajánlott a cogni téma liteningre, nem arra készítették, de van liteningre is még táma: itt
(#11660) fiktív1: Én a helyedbe azért feltolnám most már a KG1-et
(#11661) djapor96: Ezen agyalok én is, de inkább nem teszem fel, úgyis pár napon belül megfrissíti 1.15-hőz, reméljük
De végül is egy próbát megér, ma du-án megpróbálom rátolni, max restore lesz belőle -
Gyula88
tag
válasz
banpity #11316 üzenetére
Hát, hogy konkrétan mi volt a hibás nem tudom...de a PC az tuti nem inkább Odin, de pár órával azelőtt felraktam a leirás szerint a KE7est a PFC-ről.Aztán mindent úgy csináltam a 3+1essel is de kimeredt.
Aztán sejtésem szerint a hibát azzal követtem el, hogy lehúztam gépről s kikapcsoltam (kb 10 perc várakozás után)...na ekkor halt be!
Na de neked sok sikert hozzá -
dancsuri
veterán
válasz
banpity #11316 üzenetére
ha odafigyelsz semmi baj nem lehet az Odin nem lehet felelős ha megfelelő verziójut használsz, PC esetleg, Pl. ha USB Hubon keresztül akarsz frissatani.
(#11318) gyuromoj
szerinted az EFS mappa mit ér üresen? Semmit
leirtuk többsör, hogy Rooteyplorer kell a lementéséhez.
és ha CSAK gyári romokat hasnálsz akkor le se kell menteni -
d.beni
aktív tag
válasz
banpity #7876 üzenetére
igen én is ugyanigy i8910 fülessel próbáltam ki az volt az elöző telefonom és tényleg használhatatlan volt vele.... de amugy az i8910 saját gyári fülesével sokkal jobb zene haéégatásra.főleg a mélyhangok miatt.nekem már 7-es hangerőn recseg a mély ha be van nyomva valamilyen hangzás a hangszinszabályzóban.alapon igaz nem recseg.
-
-
válasz
banpity #6936 üzenetére
Alkalmazottnak mind1, sőt... Csak a főnök ne járjon erre
Alkalmazotti szemszögből a garis feladat tuti le van írva: leöntötték kávéval/átment rajta a kamion-> nincs csere, rootolva van-> leb&sszuk a vevőt, h ne disznólkodjon a telefonnal, de megjavítjuk, sértetlen feketeképernyős teló, életjel nélkül ->hmm?
bizonyítani nem bizonyítható, h a vevő tette tönkre->... .
-
Attiba
tag
válasz
banpity #5564 üzenetére
Vitatkozni nem akarok, nem azért szóltam a témához. Gondolom a cikk írója sem ért hozzá, s az általa felsorolt nagy cégek felső kategóriás telefonjai is csak "véletlenül" produkálják ezt a jelenséget. Egy dolog biztos, hogy sajnos még egy telefon sem tudja teljes egészében kiváltani egy közép-felső kategóriás fényképezőgép képességeit. Majd talán.. egyszer biztosan. Az irány mindenesetre jó.
-
Sógi
addikt
válasz
banpity #5564 üzenetére
Egyszerű a történet, vagy megvárod a következő kamera sw frissítést vagy beviszed a szervizbe, más lehetőség nincs...
Személy szerint engem egyenlőre nem zavar, mert nem a kamera miatt vettem ezt a telefont, persze aláírom, h ez ebben a kategóriában nem elfogadható, de őszintén? Mit tud csinálni az ember fia?(#5565) banpity: napsütéses időben ill. jó fényviszonyok közt bármelyik S2-sel tudsz ilyen szép képeket készíteni..
-
válasz
banpity #4654 üzenetére
IGO hivatalosan nincs a telefonra, simán lehet, hogy a verzió, amit használtál feleslegesen terheli a gépet, mivel nincs optimalizálva rá (régi PC-s játékoknál is van, hogy 100%-on tekeri a 4magos CPU-t egy diablo II). Ezt írja alá az is, hogy a célirányosan fejlesztett Sygic kevesebbet eszik (+az Oruxmaps is, amit offroad navihoz használok).
Töltőből 1A-es kell, ezek a modern kütyük elég éhesek...
Ébresztő: próba ki
Standby-ból ébreszt.
-
-
-
Remus389
veterán
válasz
banpity #1598 üzenetére
1.ljes összeget kellett kifizetni.Most meg ez vadi újan 34.000Ft + 12x6250 0%THM ez szerintem baráti.Nah jó szolgáltatós.
tehát a készülék maga : 109.000Ft
ÉS milyen csomagot kell érte bevállani, mert ha kártyás akkor holnap veszek
, a tré mobilos kari meg megy a fiókba
2.: igaz-e az a pletyka hogy rosszabb az Audio chipje mint az SGS1-nek?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest