- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
válasz
dundidandi #20268 üzenetére
Amennyiben szerinted tök jó poszt volt akkor gratulálok neked is , én a teljes topikot végig olvastam az elejétől és most is minden nap elolvasom az eseményeket , és biztos nem én vok az egyetlen aki követi a háttérből . Szerinted hol tartana a hsz-ek száma ha mindenki ilyen szarságokat beböfögne ide .
-
R2D20208
addikt
válasz
dundidandi #20268 üzenetére
Olvastad a tegnap esti előzményeket amikor romolt ? Beállt neki recoveryben, és mindenki lefeküdt aludni. ittmaradtam, kihoztam a szarból, hogy legyen customromja, sőt, hogy elinduljon a teloja. Annyit sem mondott, irt köszönöm...Faszom segitsen ilyeneknek...Ha olvastad, látod. Szarul esik az embernek. És ez nem az első ilyen ember. Mindegy....Nem vártam hálálkodást, sosem tettem eddig. De ennyit : Thanx ! Semmi többet...(#20074) richie900812 Itt köszönte meg LOL !
-
Gizmo94
veterán
válasz
dundidandi #14076 üzenetére
Hangerő fel és a home gombok nyomvatartásával, majd az on-off gomb megnyomásával.
Szerk, megelőztek
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
dundidandi #14076 üzenetére
hangerő fel - középső gomb - bekapcsoló gomb
-
balu333
tag
válasz
dundidandi #14074 üzenetére
Nálam gond nélkül kicsomagolta, nem lehet, hogy letöltésközben sérült a fájl? lejött az egész?oké rendben az a lényeg
-
djapor96
senior tag
válasz
dundidandi #14057 üzenetére
recovery módból....
-
balu333
tag
válasz
dundidandi #14069 üzenetére
Szia! ha ez megfelel tessék:
[link]
kicsomagolókód: samfirmware.com -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
dundidandi #14057 üzenetére
cwm recovery » install zip menüpont
-
DjBlero
őstag
válasz
dundidandi #13459 üzenetére
itt mindent megtalálsz
-
DjBlero
őstag
válasz
dundidandi #13457 üzenetére
1 hsz
-
Sógi
addikt
válasz
dundidandi #11091 üzenetére
Felesleges a vírusirtó, kivétel, ha nem biztonságos oldalakról teszel fel appokat rá..
-
F-ECT$
titán
válasz
dundidandi #11091 üzenetére
Volt már vírus az androidon, szóval nem teljesen kidobott pénz, de ha csak hivatalos forrásból szerzed be a progikat, akkor max a netről tudsz bekapni valamit. Hogy ennek mekkora az esélye, és hogy a vírusirtó mennyire tudja ezeket kiszűrni, azt nem tudom, és nem is nagyon találtam még cikket róla.
-
dancsuri
veterán
válasz
dundidandi #10900 üzenetére
a kinézete gyári
MERT azt rakhatsz rá amit akarsz (ez a főzőtt rom egyik előnye)(#10902) ERPY
a lényegen semmit nem válltoztatoda húzod ahova akarod
-
Sógi
addikt
válasz
dundidandi #10414 üzenetére
Igen, én is dolphin hd-t használok és megerősítem, hogy némelyik oldalaknál nálam is jobban melegedik a proci! Még nem jöttem rá, h miért, de biztos olyan oldalaknál ahol több a tartalom vagy flash vagy nemistudommi
Azt meg nem vettem észre, h húdedurván szívná az akkut...
Nem túl sokat netezek telefonról, napi kb 30 percet, mert sokszor pc közelben vagyok és akkor azt használom..Te Dani! Miért ez az avatarod?
Persze csak ha szabad tudni...
(#10415) pestibenji : Nálam is van fényképezőnél ez a vár egy pillanatot mielőtt lekapja cucc, de nem mindig, igen vmi van a kamerával, kicsit mintha be lenne lassulva...
Viszont lehet cserébe örökre száműzték a mi kis kittynket!!!Kéne tesztelni!
-
tombike
aktív tag
válasz
dundidandi #10425 üzenetére
En is ezt tapasztaltam
-
ERPY
őstag
válasz
dundidandi #10414 üzenetére
Bocs, nem tőlem kérdezted, de nekem a Dolphin 10 perc használat 5%-ot eszik az akksiból. Nem túl jó, de zabal, az tény. Melegedést nem vettem észre.
-
dancsuri
veterán
válasz
dundidandi #9778 üzenetére
1, endszergazdai jogokat ad
2, igen számít (hardver-szoftver közti kapocs
3, az ilyet csináló rom mindent töröl -
Sógi
addikt
válasz
dundidandi #9778 üzenetére
Rootolással "rendszergazda" leszel és hozzáférsz mindenhez a rendszerben, wipe=törlés, kérdés hogy mit wipe-olsz, a kerneleket nem vágom, de rootoláshoz, root kernel kell asszem
-
dancsuri
veterán
válasz
dundidandi #9749 üzenetére
1 napja CSAK az UJ romrol írunk
egy picit olvass vissza(#9750) snoopy
Belső SD-n a DCIM mappában -
dundidandi
csendes tag
válasz
dundidandi #9675 üzenetére
Tudna valaki segitseget adni a #9675-osre? Koszi es bocsi a hupákolásért
!
-
Sógi
addikt
válasz
dundidandi #9538 üzenetére
Hello, Üdv a klubban!
Múltkor nekem is elég meleg volt ott a procinál, mikor hajtottam a dolphin HD-t, de azért nem égetett, mondjuk nekem a rom is más. Még esetleg egy processzor monitorozást kellene csinálnod közben és megnézni, h mi terheli még, de lehet, h a browser lesz a hibás..
Nem vágom igazán, de majd többiek is reflektálnak. -
DonDragonka
őstag
válasz
dundidandi #9538 üzenetére
Chainfire 3D fel van telepítve és használatban van?
Azért kérdem mert nekem soha semmitől nem melegszik égetőre e telefon, de amikor beállítottam a Chainfire-s NVIDIA meghajtót, na akkor tüzelt rendesen...Ha esetleg ráhibáztam akkor a Chainfire 3D-ben uninstalláld az NVIDIA plugin-t majd magát a szolgáltatást is. A Program maradhat. Abban az esetben ha nincs telepítve és beállítva a programon belül semmi, akkor nem csinál semmit maga a keretprogram.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest