- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Gabesz8103
csendes tag
-
Piwi
veterán
igaz,valamire mindig kell fogni hibát csak hogy mondjuk rá valami okosat
viszont nálam ez a gyakorlatban pont az ellenkezőjét bizonyítja,mert minden fc vagy random reboot nélkül működik a rendszerem pedig TB-vel állítottam mindig is vissza mindent. Úgy látszik én kivétel vagyok
-
agabe
addikt
Ez a szerviz futár jónak tűnik, és nem tudtam, hogy helyszínen is javítanak akár, de ha nekem pl. másodkézből van a készülékem, és az előző tulaj (az eredeti) már regisztrálta a terméket, akkor nem tudom igénybe venni a futárt...legalábbis telefonon nem lehet rendelni azt mondták (most megkérdeztem) csak a my samsungba belépve lehetne
(#49564) scapegt:
cserében ne reménykedj...mindent javítanak még akkor is ha esetleg az eredmény nem 100%.
Készülékcsere csak akkor, ha ugyanazzal a hibával 3-szor javították már...viszont ha mondjuk alaplap cserés, akkor olyan mintha újra cserélték volna, csak a ház meg az érintőkijelző, meg az akksi marad a régi.Jobb a futár, ha tényleg adnak egy ace-t, mert szervizben ha beviszed fel sem ötlik a gondolat bennük, hogy járna bármi cserekészülék.
-
andoneboy
tag
Köszönöm a tanácsokat
Bár több terméket is árul, például: Iphone4 32 GB 89k, Galaxy Ace 33k, Iphone 3GS 16Gb 35k, 32Gb-s 40k...
Van egy olyan megalapozott gyanúm, hogy Bécsből hozza a telefonokat. De azt írta, h 23 hónap Samsung garanciás, Media Marktban vette, az eredeti fólia van rajta, karcmentes, szinte 0 perces...
Kedden megyek megnézni, ha minden igaz, átvizsgálom majd alaposan
-
-
én sem és ők sem mondták, hogy nem lesz ics rá, neten is csak annyit olvastam hogy az alap galaxy s-re nem lesz csak value pack...
természetesen tisztában vagyok azzal hogy a saját topicban kissé jobban védelmezzük a sajátot, eleinte ez ment a gt540-esben is általunk, de aztán a blade és hasonló telók idejében már nem volt mit védeniA beégést sem tudom hogy mekkora és milyen jellemző probléma, ezért és kérdezek rá mindenhol...
-
CyberSoma
tag
A teljes történet a következő:
Kies frissített KI4 -re. Ezt én Doomlord -al rootoltam, felraktam a CF-Root-SGS2_XX_XEO_KI4-v4.4-CWM4 root kernelt. Persze így a KIES azt írta már ki, hogy a telefon nem támogatja a frissítést. Vissza akartam hozni a telefont gyári állapotban, ezért raktam vissza a régi romot, hogy majd a KIES megint frissítsen KI4 -re... -
ezzio
tag
a probléma az, hogy fateromnak adtam a telefont. kikapcsoltam minden szinkronizálást. a névjegyeknél beállitottam hogy csak a simkártyáján lévő névjegyeket mutassa. a gond az, hogy a közös névjegyeket továbbra is az én kártyámon lévő sim szerint mutatja. erre esetleg ötleted?
-
tronik
csendes tag
Csatlakoztatom a géphez, a belső tárhelyeket simán látja.
viszont a legfrissebb Kies nem látja, bedugtam hátra az USB-t és semmi. Nem támogatott eszköz.
Úgy csatlakoztatom egyébként: USB-segédprogramok, elindítom, csatlakozás, bejön a Belső tárhely használata. Előtte már elkezd csatlakozni a Kies és kiírja az üzenetet.
Nem értem. -
C.Brigante
veterán
én pontosan a xila2-nél tapasztalom azt, h nincs szükségem rootra.(egyenlőre)
1. a rendszer gyors.
2. nem használok annyi (felesleges) programot, h a TB kelljen feltennem, ezáltal ugye már root is szükséges.
3. azt a 10-20 progit amit használok azt felteszem egyenként is.. (ha úgy alakul)
4. nem fagyasztgatok, nem backup-olok!
5. kódos reset flash elött, után.
6. mostmár csak használom, amire kell és amiért vettem.most épp' ilyenem van!
nem volt még egy restartom és egy gyors merülésem sem!
-
ferike77
tag
O.K!
Megoldódott nem tettem vissza a sim-kártyámat azt hittem a kies így is frissít de nem !
KF3-ról a legfrisebb kies álzali T-s romra frissítek!!!hahah
Sosem olt gyári romom gyakorlatilag az elsőnap legyalultam a KE2-t
de most kiakarom próbálni!!!legalább 3-napot adnék neki..............nekem a gyári az új
-
znagy69
őstag
Nem tűnik el. Gondolom a product kód miatt nem fut le, és mindeg visszajön a statusbarban.
A product kod-ot sem tudom helyre állítani, mert nem tudom a *#272-ben változtani .Leonardo91 Nem értem mire gondolsz.
Szafi77 TB-vel fagyasztva és így is előjön. system/app-ben nem találom, hogy töröljem, de most megpróbálom TB-vel törölni, mert ott megvolt.
Egyébként a deodexed van fent és jó a BT, gps, wifi.
-
zelma
aktív tag
Mikor megvettem az S2-őt, én is így gondolkodtam. A pálfordulást a hangerő jelentette. Szívesen nézek filmet, sorozatot a telón, viszont a gyári hangerő nagyon karcsú volt. Ahhoz, hogy ezen javítsak kellett az AudioBoost, de a működéséhez root jog kellett.
Na, innen nem volt megállás a buhera (vagy ahogy korábban nevezted, a gányolás) sárga köves útján... -
C.Brigante
veterán
én használtam hd2ön wp7-et.. hát 1 hétig bírtam. egy ilyen embernek mint te érdekes érzés lesz a megkötött kéz. Mindenki arra megy amerre akar, én droid után biztos, h apple-t vennék!
ja, természetesen nandból ment a wp7 a hd2ön, gyorsasággal nem volt baj, hw nagyjából megyegyezik! (hd2 talán még mindig jobb)
nekem csak a windows-al van bajom, nem jön be.
-
agabe
addikt
hat en sajna hasznalom...este agyban neha ezen nezek par dolgot, es az elozo ocsmany kijelzom mar sotetszurke dolgoknal lathatoan foltos volt...bar tenyleg csak sotetben, de zavart, mert sokszor eszrevettem amikor nem is direkt kerestem akkor is.
tuti, hogy a legelso eredeti keprnyon ilyen nem volt (amin viszont mar latszodtak a beeges jelei sajna) mert akkor azt is eszrevettem volna (az elso csereltnel is csak megneztem a pixelhibatlansagot atvetelkor, aztan orultem neki...estig), es szerencsere a mostani masodik kijelzo is popec. -
Gergőkee
aktív tag
KI4 - KL1 összehasonlításban az általad felsoroltak tekintetében NINCS különbség. Mondom ezt úgy, hogy az egyik kezemben az egyik, a másikban a másik.
Kg, kh romokról bőven megérte frissíteni, azok melegedtek. Utána viszont csak minimális változások jöttek. (Frissültek az android verziók, de a verziók újdonságait ki is lőtte a Samsung - lásd voice talk).
-
Mett
senior tag
rosszul olvastam, bocs. kk5-re vonatkoztatva igazad van, az szuper, én azt használom, persze lp1 modemmel.
(#46589) Rotate azért baromira nem mindegy, hogy (felélesztés ill. app futatásnál vagy hosszabb oldal görgetésénél stb.) a 800-1600 tartományban ugrál e a cpu vagy alatta
ilyen hozzáállással performance 1600-on is pöröghetne állandóan -
F-ECT$
titán
Ezek eléggé nehezen mérhetőek és szubjektívek.
Stabilabb? A régi is az.
Gyorsabb? Hogy méred, vagy csak érzésre?
Kompatibilisebb? Mi nem fut a régin?
Jobb az üzemideje? Érzésre?Nem vagyok a fejlődés ellen, de aki "leragadt" akár a KG romoknál, az sem nagyon van hátrányban a mostani romokhoz képest.
Én ettől még frissítek, mert szeretek kísérletezni, de ettől még bőven érthető, ha valaki csak pár havonta romol, amikor tényleg jön egy olyan új funkció, ami miatt érdemes.
-
Szelley
senior tag
nem szeretnék mást, általad készített leírás alapján újrahúztam a 2.3.3-mat, majd OTA frissítve sikerült az eredetileg kézhez kapott állapotot elérnem (XXKI1 rom és XWKI4 kernel). Viszont *#7465625# kódot lefuttatva a Hálózatzár ON, de a szolgáltatózár OFF. Valamint a market.android.com is függetlenként ismeri fel a telefonom, nincs már előtte hogy 'T-mobile'.
szeretném visszaállítani hogy függő legyen, ezen szenvedek már reggel óta... -
djapor96
senior tag
ezen mind túl vagyok.... ezért stock KI4 van jelenleg rajta.... kódos reset után, repartition és old bootloader után is fenn áll a hiba.... de jelentkezett, minden főzött romnál augusztus óta.... heti 1x.... ez mára napi 1-2 alkalom.....
Hogy tudom kártyafüggővé tenni ismét a telefont?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest