Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Azok ott semmik
Csak dizájn elemek, nem lesz nagy a számlád emiatt
(#22933) xtremetuning: Jah, sky is hasonló, mint leo, de azért szokott ő is frissítgetni, bár ez most leginkább a konyhája miatt van, tegnap este feltettem és fogyasztásra is nagyon jó (lehet csak az új akku miatt), levett fesszel, emellett gyors is. Buggal, hibával nem találkoztam..
(#22938) pestibenji: Aztapitsa
te sem vagy semmi, ennyiért fülest venni..Bár biztos full minőségi
-
mycso
veterán
-
R2D20208
addikt
Én pl standard teloként (is) használom. Nokia nem elég mert : hiába netezek pc- n , hiába hallgatok zenét 5.1 - en, hiába van digit fotógépem , hiába játszom csak pc- n (csak póker) folytathatnám a sort, minden ha egyben itt van nekem, mindig kéznél van. Pc- m az nincs, digit gépem az sincs. Ha mindent tud a telóm, és nem mindig használom ki, attól még itt van ha kell nekem bármi...Tehát van aki a telón használ mindent, van aki igenis csak telónak használja. Ja persze gmail is fontos nekem , facebook, skype stb....
Erpy Mik az eddigi tapasztalatok? Én maradok 1.7 - nél mindenképp, de érdekel a teszted.
-
-
smoli
aktív tag
(#20502) P3Dr0
(#20510) freddirty
Köszönöm a visszajelzést.
A tesztelésnél simán működik az én telómon is, de élesben valamiért mégsem akar jobb belátásra térni. Lehet hogy a pro verzióval nálam is működne, de azért nem fogok fizetni marketen hogy kipróbáljam.
Viszont ha lenne 1 ingyenes pro linketek annak örülnék -
R2D20208
addikt
És ebből mi a kivehető? Tud valaki nekem nyomni egy bench apk - t , Az életbe nem mértem . Quadrantot igen , de annak sincs sztem sok jelentősége és pontossága sem, és azt különben is HTC re tervezték. (ha jol tudom)
Na felnyomom Crystelcot életemben először, a blackblue témával...
-
visionbp
tag
Palmary Weather Pro
Az SGS-emen is ezt használtam, egészen jó grafikája van, nagyon megbízható. No meg ezerféle módon testreszabható. -
R2D20208
addikt
Van neki kék meg még sztem 2 másik szinű témája. Megnézem neked...Pl itt a topic végén van már az uj romhoz is
-
-
Sógi
addikt
Köszi Srácok, kedvesek vagytok, mindjárt elérzékenyülök
Nyugi, azoknak akiket zavar üzenem, h jövő héten eltűnök romolás témában, mint fehér szamár a szürke ködben(#18303) richie900812: Ez érdekes kérdés, mert észrevettem, h a recoverys flesh-t mintha nem számolná...negyvenvalamennyi...de sztem ebben nincs benne a recoverys....
Kezdődik az 50 első randi a tífauban
Nem izgat, az csak egy számláló, melyet elég egyszerű nullázni -
-
rjg
őstag
Amit írtál, pláne a nálad fent lévő ROM-mal, az messze nem normális. Az, hogy este töltőre kell tenni, napi ~ 4 óra kijelzőhasználat után, az szerintem normális. Nekem ez a harmadik androidos telefonom egy Hero, majd Blade után és azt kell mondjam, hogy a jóval erősebb proci és nagyobb kijelző mellett is legalább annyit, vagy többet bír akkumulátor időben, mint azok. Javaslom, tegyél fel valamilyen akkumulátor monitorozására alkalmas app-ot és nézd meg, mi az, ami feleslegesen megy, fogyaszt.
-
Laraxior
titán
Minek is vettél ilyet akkor? Nem is gondoltad a boltban hogy a 4.3" villámgyorsan le képes szívni az akkut? Szerintem meg olyanmindegy milyen rom,meg miegymás van a telefonon. Oké hogy jobban lehet optimalizálni, de az attól még akksi marad, max egy órával tovább bírja.
Ha telefonálni akarsz akkor vegyél egy 3310es -
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
Van jobb kernel
Itt láthatod KG6-hoz is jó + szinte az összes főzelékben is ez van
xda-n megtalálod -
Flashhh
tag
tul csendes a forum ahhoz kepest h uj rom jott ki az este.
Mi az oka h kimaradt a kg4 kg5? Van vlmi changelog h milyen bugfixeket, ujitasokat tartalmaz a kg6?
Én bevárom amig a Cognition is atall kg6 ra szerintem
Ez a gyors fenykepezes kecsegteto mert nem kicsit idegesit h masodperceket kell varni egy ilyen gepnel h elkeszuljon a foto. Ezt mar az n900nal se ertettem h miert nem bir rogton fotozni es menteni amikor egy sima fenykepezo ami csak fotozasra jo rogton tudja menteni a kepeket es annak szerintem meg a hardwareja is gyengebb ami feldolgozza az infot.
Kivancsi vagyok milyen lesz az uj rommal. -
VD
őstag
Csak annyira mint az összes áfacsaló zug GSM.
Amíg nincs problémád, addig olcsóbb mint egy megbízható de drágább üzletlánc. Ha viszont ne adj Isten valami gond van a telefonnal akkor kezdődik a herce-hurca. Nem cserélik, nem garanciális a hiba és a szokásos mellébeszélés.
No meg fene se tudja milyen régiós cuccot kapsz. Hemzsegnek a fórumok a hsz.-ektől, hogy arab, meg a távol-keleti darabokat kapnak.
De ez csak saját tapasztalat és szvsz! Mindenki ott vásárol ahol akar!
Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest