- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
CrawLinG #41323 üzenetére
Nem tudom, hogy válaszolt-e már valaki, mert itt járok az olvasásban.
Sajna a gorilla glass egybe van építve a kijelzővel, és az érintő rész is bele van integrálva. Egyben cserés a dolog...
Legolcsóbb hivatalos ár: 41.000 huf (cserével). Ebay-ről legolcsóbban 33 körül lehet beszerezni.
-
turbobusa
senior tag
válasz
CrawLinG #32071 üzenetére
Ha nem az említésre nem méltó recsegős műanyag burkolatról van szó, akkor tárgytalan ez a kritérium számomra. Hátlapi tokba helyezném, hogy kényelmesebb legyen a fogása s egyúttal óvjam. Súly ide vagy oda, 3g/s sem egy tégla, amely lehúzná a zsebed.
Egy-két fotót linkelnél, miképpen teljesít a készülék?Rootolás mennyire nehéz procedura? Gondolom a jailbreak-től nagyobb odafigyelést vesz igénybe.
-
zseko
veterán
válasz
CrawLinG #30590 üzenetére
+ elnézve ezeket a lcd kijelzőket stb..hát én már biztos nem váltanék vissza s amoled plusrol de még sima amoledre se.óriási a különbség .....
Szintén, mikor a spicát vettem mekkora jó és szép kijelzője volt, most meg csodálkozom, hogy milyen fakó és színtelen az S2-höz képest
Érdekes dolog, ám a jóhoz nagyon könnyű hozzászokni
-
scapegt
őstag
válasz
CrawLinG #29998 üzenetére
Érdekes sztori...az enyém minimum fényerőn nem igazán szép
volt anno Wave-em, az nem produkált olyat, hogy nuku fényerőnél csúnya legyen. A betűk kissé elmosottak, a színek is csúnyácskák...másnak is?
(na persze azért meg vagyok vele elégedve, de nem ezt várnám)
Tegnap óta pedig valamiért elég durván merül...töltőről le, akku 100%, pár perc netezés, 91%...
12,5 órája van bekapcsolva és 67%-os úgy, hogy a kijelző 53 percet ment, és még nem telefonáltam egy percet sem, este pedig repülő üzemmódban volt... -
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
CrawLinG #14873 üzenetére
befejezzük még ma? mert kezd unalmas lenni, köszönöm
EZ SE NEM ViTA TOPiK SE NEM G+ TOPiK...
ja és az hogy kinek a kommentjére válaszoltam semmilyen személyeskedésre ne adjon okot,
akik elkezdtek offolni hagyják abba...(forredglory neked se kéne elkezdeni)
Criskelo romnál a Mozgás - Pásztázás tesztelésnél FC-zik a motion settings program?
-
ERPY
őstag
válasz
CrawLinG #14524 üzenetére
Mindenki a saját készülékét favorizálja, és ez így van jól. Nem kell másokat bántani, mert nekik más tetszik, vagy dicsekedni vagy verni a lompost mert az enyém erősebb, szebb, jobb, nagyobb a melle, stb. Mindenki legyen boldog amilye van, vagy amit megengedhet magának. Mindenki tudja hogy a GS2 egy nagyon ütős masina, de sokan nem biztos, hogy megengedhetik maguknak. Kicsit van írígység meg hasonlók, de feszültséget kelteni ez miatt baromság. Én is olvasok itt-ott fikázást (mert vannak a baszott okosok), de úgysem tudod leírni, hogy mit tud a GS2, és meggyőzni őket. De nem is kell. Ha kipróbálná rájönne, de így csak karakterdobálás és fölös veszekedés az egész.
-
banpity
tag
válasz
CrawLinG #12460 üzenetére
Én is felraktam és már is talált egy régi osztálytársamat akinek szintén fent van
Már csak az lenne az igazi ha menne rajta konferencia hívás is meg videó hívás
Milyen nagyokat tudnánk itt dumálni ezen keresztül
Mindenki hívna mindenkit és akkor már nem is lenne szükség itt erre a fórumra
)))) Milyen nagy lenne már Viber-en keresztül értekeznünk
))
-
Sógi
addikt
válasz
CrawLinG #11216 üzenetére
Igen van már gyári KG1 2.3.4 kb egy hete
Tuti nem sz@rt be, csak rom hiba lehet...Fel kell dobni KG1-et SOS(#11218) poczabence: Minnyá dobok fel screeneket, jól néz ki, most már jobban érzem magam, h jobban néz kia menü, most pedig tetszik a menüben a B&W, rájöttem, h csak akkor nem jön be, ha mindenhol azt látom...
(#11219) dancsuri : Köszi, de ez sky nem tudom, h milyen ill. xtreme azt írta, h no wipe...de sky oldalán erről nem találtam infót?
-
Sógi
addikt
válasz
CrawLinG #11208 üzenetére
Sztem a rom csere miatt volt, de mintha erről írtak is volna pdafanon...
Én csak annyit tudok mondani, h cogniban tökéletes a rezgés visszajelzés, maxról le kellett vegyem, mert idegesített, olyan erős volt...
Sztem dobd fel a gyári KG1-et, már úgyis az aktuális, ott biztos jó lesz ez a funkvió!(#11209) Motyi : Ez egy fontos és jó infó!
Tehát mindkét rom ugyanazt tudja...
Nekem még az kérdéses, h lite-nál repcsi módba mi a történet, mert cogniba éjszaka repcsiben egy full fekete rész van az akkuhasználatnál, nah ezt nekem lite-ba nem sikerült összehozni, ott párszor ébrenlétet mutatott...
Ezt még meg tudnátok nézni majd? Kösz -
aggleány
addikt
válasz
CrawLinG #9332 üzenetére
Ez felettébb kedves!
Bár bizonyos szempontból megértem, én sem szívesen adom a pasas kezébe a telefont, nehogy kárt tegyen benne.
Mellesleg telefonvédelmi okokból nem hordok sem gyűrűt, sem fülbevalót.
Nincs sértődés, de ha már idetévedtem, nem hagyhattam ki, hogy reflektáljak a női nem nevében.
-
-
-
-
válasz
CrawLinG #7033 üzenetére
annyira azért nem buta kérdés, mert bizony szétoszthatod wifi útján a telefon által forgalmazott mobilinternetet - de ehhez külön beállítás és csatlakozási kérelem elfogadása szükséges, szóval csak úgy nem "lopja" majd a mobilinternetedet!
Zin; youtube -> opciók -> settings -> clear search history!
-
greencard
tag
válasz
CrawLinG #4721 üzenetére
Még korábban, kb. 2 hete, volt egy hasonló felvetésem: milyen csomagban éri meg nekem. Kevés beszélgetés+vmi alap netcsomag. Sokáig médiamánia s-t néztem. De aztán függetlenül vettem meg.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy, ha túlnetezed a méfidamániacsomagokban foglalt adatmennyiséget, akkor a plusz kilobájtokat leszámlázzák. A sebességet nem veszik vissza. Ez enkem nem szimpi, ezért én inkább vettem 100 megás go net m-et havi 1000 ft-ért. Ez nekem elég. Ha túlmegyek rajta, akkor a sebességet visszaveszik 32 kbps-ra. Ez kevés a 3g-hez képest, de hírekre, mélekre elég. Ja, és utána nem számlázzák ki a 100 mega feletti forgalmat.
Hányni tudnék a szolgáltatók reklámjaiban elhangzó mondataitól... "Eljött a felhőtlen internetezés ideje.." - vagy vmi hasonló dumával próbálnak meghülyíteni minket!!! 100 megától 2-3 gigás csomagok. Hol felhőtlen ez???! Vicc!!!
-
tejeszacskó
tag
válasz
CrawLinG #4500 üzenetére
én telefonon rendeltem meg (ua. mint webshop) nagyon segítőkész volt a faszi.
szerdára lesz új készlet (nekem akkor hozzák) szóval rendeld meg gyorsan mielőtt megint elfogy.
amit kaptam webshopon mellé:
120 perc ingyen telefonálás,
egy domino kártya havi 10 perc ingyen beszélgetéssel,
5% engedmény az árból, + további kedvezmények aranykártya miatt.+ amiket említett a kolléga
-
válasz
CrawLinG #4492 üzenetére
szerintem több előnye is van a webshop általi rendelésnek, én is többször rendeltem már úgy, hátrányát még nem láttam! szerintem a csomagküldős kiszállítás külön - központi - raktárról történik, és még az sincs, hogy előtted esetlegesen már többen megnyomkodták, kipróbálták a telefont! mondjuk én a legtöbb hasznot a 8 (munka)napos tesztelgethetésben látom!
-
válasz
CrawLinG #4490 üzenetére
sem használtat, sem pedig hibásat nem küldenek! nem terheled az üzletek forgalmát, nincs sorbanállás, ott is gyorsabban pörög(het)nek azok az ügyintézések, amit csak személyesen lehet intézni! ráadásul webshop útján némileg olcsóbb is, illetve még más kedvezmény is adott lehet! ráadásul ilyenkor ugye adott a 8 (munka)napon belüli elállási lehetőség!
továbbá más okok is lehetnek, de az már áttételes üzletpolitika... -
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
CrawLinG #4062 üzenetére
#4058 richie900812:
" Ajándék kedvezmény, ha a honlapunkon rendel: 120 díjmentes perc hálózaton belül vagy 100 díjmentes SMS és 50 díjmentes MMS "
" 1) Ajándék kedvezmény havidíjas előfizetés vásárlása esetén: 120 díjmentes perc hálózaton belül, vagy 100 díjmentes SMS és 50 díjmentes MMS, amit az aktiválást követően 30 napon belül használhat fel. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben a díjcsomagja keret-megállapodáshoz kötött kedvezményes díjcsomag, vagy nem publikus díjcsomag, ezen kedvezményeket nem veheti igénybe. A szolgáltatás kedvezmények kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők. " -
tejeszacskó
tag
válasz
CrawLinG #4057 üzenetére
hát milliós perelés az nem volt, viszont elvitte a duna plázába a t-pontba, ahol a kedves hölgy kijelentette hogy ezt nem náluk kell, de szívesen beküldeti a szervízbe felülvizsgálásra és majd tájékoztatják az eredményről
1 hónap múlva válaszoltak h jaj tényleg, rá 2 hétre pedig kapott egy új készüléket
azt hiszem most előrendelem, de elvileg 8án jön készlet addig meg nem akarok várni.... lehet jobb lenne személyesen, csak 31én voltam, és a hölgy azt mondta, hogy készülék az van, de nincs beárazva, ezért nem adhatja el, úgyhogy ...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest