- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Aktív témák
-
smoli
aktív tag
válasz
migabi24 #49656 üzenetére
Bocs akkor ez elkerülte a figyelmem.
Viszont akkor nem értem, hogy minek neked a kábel, nincs routered?
Egyébként meg 6500, 6510, 6530, 6570 csak a talapzatukban különböznek kivéve a 6510-et mely fehér kávás, szóval nem szebb csak a talapzata más, ami az én szemszögemből lényegtelen mert a falon van -
smoli
aktív tag
válasz
migabi24 #49610 üzenetére
Skacok, u.olyan tv-m van mint amit R2D2 linkelt. Még egyszer hangsúlyozom, hogy a TV wifin keresztül kapcsolódik az itthoni hálózathoz, NEM KÁBELLEL!!!
U.akkor egy TP-Link N-es Router felel az itthoni hálózatért, ami KÁBELLEL kapcsolódik a modemhez, szóval kell a KÁBEL!Ja és az SGS2-m is KÁBEL nélkül kapcsolódik a tv-hez!!!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
migabi24 #49614 üzenetére
Nekem régebbi típus van, egy UEB8000-es. Azok még nem beépített Wi-fisek voltak, így vettem hozzá Samsung Wi-fit (azóta eladtam, mert nem kellett) én akkor próbáltam még ACE-el és tökéletesen működött. Arra, hogy mit és hogy állítottam be, arra már nem emlékszem.
Ha nem működne, akkor mi értelme lenne az Allshare programnak? -
agabe
addikt
válasz
migabi24 #49606 üzenetére
tényleg kell, ha a TV-ben nincs wifi vevő (nem sokban van alapból).
Nálam egy mediaplayer van hálózatban, az meg HDMI-n TV-vel összekötve, ezért magát a TV-t nem kell, de ez esetben valamelyik perifériához ami a TV-hez van kapcsolva kell hálózati csatlakozás...bár az is lehet akár wifis is, de az szintén ritkább a meglévő 1-2 évnél nem fiatalabb eszközöknél. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
migabi24 #49606 üzenetére
Minek kellene rákötni a TV-t? Arra van a Wi-fi...másrészről a kolléga arra írta, hogy a telefonhoz nem kell kábel, hogy rákösd a TV-re (pl. HDMI), hanem megy az routeren is...ez kb. olyan volt, mintha azt mondtam volna, hogy nem kell kábel ahhoz, hogy a laptopom a netre csatlakozzon, mert ott a wi-fi, erre Te meg azt írtad volna, hogy de kell kábel, hiszen a router be van dugva az áramba, oda is kell kábel, össze van kötve a modemmel, oda is kell kábel, sőt, az áram is bejön valahogy a lakásba, oda is kell kábel...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #39894 üzenetére
en nem vettrm eszre kulonbseget, igaz a kk5 (kis tulzassal) nehany percig volt csak font.
ket kijelzo javitot hasznalok, az egyik, amit te ajanlottal (soft screen tuner-> dinamic modban 150 a kepellesseg) a masik pedig a voodoo screen tuning.
a braviat hogyan tetted fel es melyik verziot?
megeri?xnace!
nem kell az ember rossz hiret kelteni nagy nyilvanossag elott!
egyebkent az ugyre visszaterve azzal q..vara megszivtam....vissza kellett vennem a telefont, mert megrepedt a kijelzoje..... szoval ugy lett, ahogyan elore lattam a dolgot.
igy nagyon orultem, hogy legalabb 0-san ki tudtam szallni belole. -
Sógi
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #38270 üzenetére
szívesen összefutnék veled valahol, hogy vedd a kezedbe és nézd meg, hogy milyen egy tiszta alapra rakott miui.
sok kósza híresztelés van, mely főleg az iPhone kinézet ellen szól.
szerintem jóval gyorsabb mint egy kk5.
tegnap direkt feltettem, de nálam az a rom, amiről itt ódákat zengenek meg sem közelíti sem sebességben, sem általános felhasználói élményben a miui-t.
nem akarok hit téríteni, mert mindenki azt használja, amit akar, de azt mondani, hogy akadozik.........hát ..........
kb. 1 éve próbálgatom már a romokat sgs-en és állandóan a miui-nál kötök ki.
ekkor viszont mindig tiszta alapra teszem, mert mindig van valami ami bekavar(hat) egyes felhasználóknál.
mióta a belső sd kártyát a PC-n hosszú formatálással megformázom soha semmilyen gondom nincs.(#38282) R2D20208!
ez így igaz, de az már szerintem több mint fél éve volt.
itt ezen a fórumon is meg lehet nézni, a júliusban (6 hónapja) a miuival készítettem 1080p-s videó felvételt és fényképeket, melyet be is linkeltem.
már akkor sem tudott senki ezen részébe belekötni. -
znagy69
őstag
válasz
migabi24 #38270 üzenetére
Ha a legutolsó verziót használtad az előfordulhat, de nagyon fontos a tiszta alap és igaz így sem működik mindenkiné ugyan úgy. Ezt pl mi okozhatja nem tudom, de sokaknál mennt kiválóan. Még annyi, hogy nálam például a "gyári" MIUI nem ment jól, de spitya féle az nagyon jó volt, nem az utolsó kiadás persze, hanem a nov. végi.
-
znagy69
őstag
válasz
migabi24 #38257 üzenetére
Ezt mire alapozod? Nem vitatkozni akarok, de nem HUTHDB az egyedüli aki így gondolja. Én használtam MIUI-t sokáig, de ugyan azt tudom mondani mint Ő. Persze én is szüneteltetem most, mert igaz nem tökéletes, de nálam nagyon gyors és stabil volt, telefonként. Az apró hibák miatt váltam meg tőle egyenlőre.
-
sippet
senior tag
válasz
migabi24 #33539 üzenetére
mi olyan nagyon bonyolult abban, hogy ethernet kábellel csatlakoztatod a televíziót a hálózatra? ezzel kezdted volna, és napokkal ezelőtt megoldódott volna a problémád. ha ez megvan, semmi más nem kell a két eszköz összelövéséhez, teljesen automatikusan működik a cucc.
-
Varszegig
veterán
válasz
migabi24 #33532 üzenetére
hát nem tudom. én nem wifiztetem az itthoni tv-ket, mind rá van dugva a lanra. (wifi nálam azt jelenti, hogy olyan eszközre kell, ami alapvetően nincs helyhez kötve. a tv az nem járkál a lakásban
Tehát ezen túl még ugyanattól a routertől kéne ip-t kapni, és akkor mennie kell. Nekem 2 tv-vel is simán megy, pedig az egyik B szériás, a másik C, nem is D egyik se.
-
sippet
senior tag
válasz
migabi24 #33532 üzenetére
nem tudom, ez mikori leírás, de felhívnám a figyelmet a következő aláhúzott mondatra a második oldalon:
Network: DLNA-compliant Samsung HDTVs have an Ethernet port on the rear panel. This port must be connected to a home network through a router or other network interface through a wired Ethernet connection. Your Samsung HDTV can only use a wired LAN connection to the network interface. -
zseko
veterán
válasz
migabi24 #33334 üzenetére
Egyszer én is ki akartam próbálni, ismerősnek van samu tv-je ami tudja, akkor jöttem rá, hogy kell egy wifi router is amire rá van dugva a tv és itt találkoznak a telefonnal. Itt bukott meg a dolog, mert ez nem volt.. Azt gondoltam semmi nem kell a tv-hez, de kell, egy közös lan.
-
sippet
senior tag
válasz
migabi24 #32889 üzenetére
nincs trükk, ha ugyanarra a hálózatva van csatlakoztatva a két készülék, akkor egyből fel kellene ismerniük egymást. hogy csinálod? el kell indítani a telefonon az allshare akalmazást (vagy marketből letöltött tetszőleges másikat, skipta, imediashare stb.). az indításkor egyből kilistázza az elérhető eszközöket, ott kelle lennie a televíziónak, számítógépnek (már ha van rajta valamilyen megosztási beállítás) stb. is.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
migabi24 #26782 üzenetére
valóban ms régióba, ugyanis ez a mi régiónk (XW), ezekben van l. magyar swipe, mG az XX.ben van magyra nyelv, de nem pont a mi régiónkba való. Bár ennek csak minimális jelentősége van. By the way, a twitteren olvasható, az északi országokban már kies-es rom a KI8, azaz ez megint egy hivatalos lesz. (Nálunk is engedélyezik szerintem 2 héten belül.)
(Erre vall az is, hogy egyfile-os)
ki felrakta: magyar swype van benne? Akkor nem kérdés. -
ERPY
őstag
válasz
migabi24 #21040 üzenetére
Félreértettél, szó sem volt arról hogy amatőr lennél vagy bármi hasonló, csak abból következtettem az érdekes fogyasztásra, hogy írtad a hogy a gyári kernellel ugyanazon körülmények között evett 9%-ot, míg Ninph. kernellel 40-50%-ot. Ez azt jelentené, hogy a Ninph. kernel gyakorlatilag xar, sőt nagyon xar a gyárihoz képest. Ha viszont ez így van, ami nagyon jó lenne, akkor az azt jelentené, hogy nálam akkor a telónak legalább 3-4 napot kellene elmennie normál használat mellett, mert jelenleg 1 napot szépen visz.
Én sebességbeli teszteket ugyan nem végeztem, erről Sógi tudna nyilatkozni, hogy a gyári kernellel ugyanolyan gyors-e alapon a telefon, mint a Ninph.-el 1.4-en. Én mondjuk ezt elképzelhetetlennek tartom, mert az órajel emelésével ugyanazon környezetben a készüléknek gyorsulnia kellene.
-
mycso
veterán
válasz
migabi24 #20954 üzenetére
Akkor ott valami nálad nagyon nem jó. Én is gyári KH3-at használtam, azzal is nagyon jó akkuidőt lehet csinálni, de a ninph + setcpu uv profilokkal, meg olyat, hogy szinte sose merül le.
Nálad valami háttérben futó progi/folyamat lehet a ludas, mert nem így kellene lennie.
-
Sógi
addikt
válasz
migabi24 #20954 üzenetére
Nekem le van mentve kb 6 kedvenc romom. Ha jó üzemidőt szeretnék, akkor felteszem restore-al a gyári KH3-at (vagy darkyt supercore kernellel), ha pedig flesselni akarok, akkor visszateszem a kedvenceimet, egy restore pár-perc és mindent visszaállít, szeretem recoveryben ezt a funkciót
-
-
R2D20208
addikt
válasz
migabi24 #18377 üzenetére
Parancsolj remélem magyar. Ha nem, kiveszem a telóból a rombol. Jelezz hogy ok, vagy nem.
-
Sógi
addikt
válasz
migabi24 #7318 üzenetére
Vagy téglát csinál belőle és ártatlan szemekkel beviszi a szervizbe, h ez történt reggel mikor próbálta bekapcsolni
Most is van folyamatban egy ilyen ügy, majd az érintett nyilatkozik..
(#7323) Nordik: állítólag no limit! Már láttam vhol, h van aki 50 felett van és semmi nem történt..
(#7326) Prien : Eleinte én is így voltam, h jaj nem szakácskodom, várok kies frissítésre (nah, sztem erre várhatsz..), aztán rájöttem, h semmi értelme, legalábbis számomra
Ha már ilyen teló van és vannak lehetőségek, akkor azt kihasználom!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest